Ki találja ki ? (filmjáték)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lassan 1 éve itt pihen a polcomon az Apoklipszis most rendezõi változata gyári dvd-n...talán ideje lenne megnéznem végre 😄
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
2. Valkûr.
3. Farkasokkal táncoló.
Jolly Joker pedig a Winnetou a 3.-hoz 😄
Nyertem? Vagy mi van? 😛
Közben beszállok én is:
"...hajtsd a gallérodat fel, hogyha fúj a szél.
Légy jó! Mert akkor boldog a párocskád.
Most jön az "U"-s rész: formád ha dús ú-ú, ne légy bús ú-ú: fõz majd papit az édes párod..."
Picit segítek is: 1985-táján keresgéljetek.
A fõszereplõ akkor még zöldfülû kezdõ volt.
Senki sem hitte volna, hogy mostanra több, mint 50 filmben láthatjuk a vígjátéktól a thrilleren és az akción át a horrorig. Nem egyben zseniális fõszereplõként..
Ebben a filmben amire gondoltam, egy egyetemistát alakít.
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
1. Zöld pengetõ - sátán - RÁKENDRÓL!
2. Vietnám - szörf - valkûrök lovaglása
3. Farkas - bölény - indánok és fehér ember közötti barátság
Szerk.: Jajj most látom két éve halott a topic.. hogy találtam rá egyáltalán?😄
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
lol ez kb. olyan feladvány volt mint hogy milyen színû a sárga villamos <#idiota>#idiota>
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
de teszek én 😊
sorozatról lehet szavakat tenni? na most teszek,de ha nem lehet akkor bocs!
ferrari,dobberman,bûnügy
24 - Exile -Nov.23
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
szupererõ, pia, börtön
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Csak valamiért nem lett berakva !! Hiába irtam levelet a modiknak !!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
mind1, itt egy újabb: sötétség, Alaszka, zombik, túlélés, hideg😄