454
Nokia 5300, 5200, 3250 mobiltelefon
-
gsm900 #254 Igen olvassa ! Új max 5000ft használt 3000ft ! gsm -
pidgey #253 Hello ikegami!
Ezt nézd meg :http://fortunagsm.hu/product_info.php?cPath=74_115&products_id=1003&osCsid=65bd586f23c94c15f8dcf2a92c4e4251!!! -
#252 1270
Ingyenesen(70-esről)hívható Vodafone ügyfélszolgálat -
pidgey #251 kössz!!! -
#250 Nekem Kingston van az 5300 ban (1GB) és teljesen jól működik vele.
A nokia microSD iszonyat drága. Ezeket meg 3-4 ezerér lehet már kapni. -
#249 Kicsit off:
De ezt a totyikot olvassák a legtöbben.
Szóval én vodkafon előfizető vok és az lenne a kérdésem hogy ha leszeretném cseélni a telefonom egy másik előfizetéses telefonbra akkor új szerződést kell kötni vagy bemegyek s mondom hogy kérném ezt meg ezt a telefont és kifizetem az előfizetéses árát? -
pidgey #248 Helosztok!!!
Nokia 5200 leolvassa a nem nokia micro sd-t -
#247 Sziasztok!
Nincs valami program géphez amivel tudom a nokia 5300 át webcamerának használni?
-
pidgey #246 HY!
Nem tudtok valami linket vagy progit amivel ki lehet próbálni nokia 5200 vagy 5300-át!!!
PL.: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=hu&lc=hu&ver=4000&template=pip1&zone=pp&pid=10415 és utána rámész hogy Próbálja ki a telefont!
A választ ha lehet a [email protected] küldjétek!!! -
#245 Közel 70%-al állíthatom,hogy nincs.
A neten sincs a forgalmazott telefonjai között
Különben az ára min 35-40eFt újonnan,de inkább 40eFt -
pidgey #244 Üdv.
Nem tudjátok van-e a vodánál nokia 5300, és ha van mennyibe kerül
Feat007!!! Te mennyiért vetted a nokia 5300 és hol -
#243 Ilyenkor mindig megbánom,h "Mért nem tudtam várni,még ősszejön a cash az 5300-ra,nem vettem volna meg a 5200-át" -
#242 Sziasztok! :)
ÖÖÖ valami téma szerkesztő programot keresek NOKIA 5200 ra! Már kerestem pár hellyen de nem találtam! AKi tud valamit plz válaszolna?!
előre is köszönöm szépen heló! -
Feat007 #241 Nekem volt az 5300-hoz memó kari,füles,adatkábel,telepítő cd,füleshez átalakító jack,könyv -
pidgey #240 kössz -
#239 sztem gondolod te is,hogy ezek vannak,de azért leirom :DDDD
akku,teló,könyv(használati)
ja és a füleshez 2 szinű külső borítást adtak(piros,fekete)amit rá tudsz húzni a füles külsejére
Én az enyémet a METRO-ban vettem kártyafüggetlenül,és az újságán irtak microsd karit,de ezt én több évig kerestem,még meguntam az egészet :)
kb ennyi -
pidgey #238 A nokia 5200-hoz mi van még a dobozban a telefon, a töltön és a fülesen kívül??? -
pidgey #237 Kössz!!! -
Feat007 #236 A vodánál nemtom hogy van,de függetlenül mebbirod venni kb egy 5000-sel drágábban vagy megveszed máshol és kiütteted 2000-ft ért. -
pidgey #235 Helosztok!!
Nem tudja valaki hogy a vodánál van-e 5300 és, hogy vitamaxban mennyibe kerül? ÉS ha van, még mi van a csomagban?
A választ a [email protected] küldjétek! -
#234 persze,persze
törésre gari??
különben jó nagy hülye a haverom,mert a vodában azt mondták,hogy ők csak a szervizbe tudják vinni cserére -
danyr #233 jó kérdés akkor ezek szerint ügyessen szerelik a telókat,de menj be ha még garis azt csibáltasd meg -
#232 Sziasztok
Az igaz,hogy a vodafone csak a mobiltelefon alkatrészeit veszi meg,ők meg ősszeszerelik,és igy adják el a telót,nem ősszeszerelt állapotban kapják?
Mi az igazság?
én is ugy jártam mint benji92 :),betört a nokia 5200 kijelzője
épp ezért mondta eggyik haverom,hogy a vodafone-nak ez a módszere,hátha ott tudok kapni bele kijelzőt(az árúkereső-ben nincs :DDD )
amugy nem is olyan rossz kezelni a telefont kijelző nélkül,mert benne van a fejemben,hogy mely gombokat nyomkurásztam,hogy elindult a zenelejátszó stb...
csak hivni,fogadni,és zenét hallgatni tudok,sms-t nem tudok olvasni :)
de látszik,hogy kijelző nélküli telefont sem lehet kidobni a kukába :-) -
#231 igaz
végülis csak 10 rúgó van a kettő között,de aki már igyis nagy nehezen spórolt őssze a 5200-ra... :DDDDD -
danyr #230 nekem is 5300-ám van semmi gond vele minden naon jó -
danyr #229 attól függ az 5200 sem rosz de azért a pénzért már 5300-at érdemes venni SZTEM -
#228 Sziasztok! :)
ÖÖÖ valami téma szerkesztő programot keresek NOKIA 5200 ra! Már kerestem pár hellyen de nem találtam! AKi tud valamit plz válaszolna?! vagy e-mailbí írjon egy üzit ezzel a Tárgyal.: Téma szerkesztő program
címem.: [email protected]
előre is köszönöm szépen heló! -
#227 esőre két változás,ami szembetünő
a nokia 5200-án kisebb a kijelző mérete,mint a 5300-nál
és a 5200-án nincsenek kivűl léptetőgombok,mig a 5300-nál van
(Ezek mind láthatók a fejlécen /I\fent/I\ -
#226 hello
most szeretnék venni egy ilxyen telot. ugy látom h az 5300 sokkal drágább. de mivel tud többet? megéri megfizetni a drágábbat? -
#225 köszi :) -
#224 MicroSD kell bele.
Itt láthatod!
Itt tudsz venni is ha gondolod. lap alján van (1-2GB-os) -
#223 Srácok 1 kérdés, a Nokia telókba egyforma memoria kari való ??
nekem 3110- be kellene kari ,de fogalmam sincs,hogy mien kell bele.
(tudom gagyi teló de pontokért kaptam ,és munkás telónak tökéletes viszont képeket alig tudod vele késziteni mert a saját memoja hamar megtelik) -
#222 De az miért van, hogy a Pólusban lehet kapni, de a Nokia.hu-n meg nyoma sincs ennek, csak a külföldi oldalon, amit itt néztünk régebben. Vagy külföldröl hozzák be nagyker áron, itt meg összehozzák a nagy üzletet? -
Feat007 #221 Lehet hogy máshol olcsóbb.Csak a pólus volt a közelben
-
#220 Én is mindig azon vagyok,hogy inkább eredetit,mert a piaci/bolti-nak lekopik a festék(nem is az,hogy nem strapabíró)vagy nem passzol eggyes helyeken!
Igaz az eredeti drágább,de úgy gondolom,megéri az árát,mert olyan minőséget is kapok,ennyi pénzért!
De majdnem 9 rúgórét?
[kicsit sokkalja] -
Feat007 #219 A nem gyári előlap kinézete sztem. egy f.o.s.! Meg nem olyan strapabíró.
-
danyr #218 és a nem gyári az mennyi lehet -
#217 Lejjeb fog menni az ára szerintem. De kicsit biztos várni kell. -
danyr #216 hát ja ilyen gagyi fehérbe ahogy kinéz -
#215 Az eredeti piros fehér 4.500 Ft-ért van az üzletekben. Szerintem ez is egy okos marketingfogás volt. Kiadjuk fehér előlappal, aztán kiadunk hozzá egy feketét is, amiben sokkal jobban néz ki, így mindenki megveszi.... Okos...