Nokia 5300, 5200, 3250
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de lehet mást érdekel
Azért köszi
Esetleg #201???
A MM-ban kapható a NOKIÁHOZ is jó bluetoth sztereo headset - jó és olcsó.IQUA (finn ez is)gyártmány, típusa: BHS-701.
(Figyi: a rádióhallgatáshoz alapból nem jó, mert ugye az antennát az ügye gyártó a gyári madzagos fülessel oldották meg.)
Futás.
Valaki megtudná nekem mondani,hogy a nokia 5200-mon,hogy lehet azt beállítani,hogy ne az õsszes MP3 fájlt ismerje fel a zenetár frissitésekor?
bõvebben:ki lehet jelölni az MP3-as fájlokat,amiket a zenetár frissitésekor nem szeretnék,hogy benne legyen a zenetárban?
Valaki nem tudja hogy a jack dugo (fülhallgató csatlakozója) a sok be-ki huzogatástól nem kopik-e ki és,hogy magyarországra mikor jön be a fekete nokia 5200,mert már ezen az oldalon fent van: http://europe.nokia.com/5200 ???
A valászt a [email protected] küldjétek!!!
A választ elõre is köszönöm!
különben én már szétszedtem itthon,és nem nagy macera az egész
na igen,csak akkor,ha van olyan csavarhúzód,de azt se nagy dolog beszerezni
ja és csatlakozókkal csatlakozik a kijelzõ a telefon paneljéhez(de sztem ugy is tudjátok)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Csatlakozom az elõttem hozzászólókhoz,az USB-s megoldás a legegyszerûbb és leggyorsabb adatátvitelhez.
a bluetooth sem gyors
azért irtam cs.lemezt,mert én USB-vel csatlakozom,igy adattárolás módban a memokarit cserélhetõ lemeznek ismeri fel
különben nekem volt ezelött egy nokia 3220-om azzal is USB-vel toltam PC suite-n keresztül,és ott pl 600 kb-nál nagyobb anyagot nem engedett fel a telóra,ha volt hely,ha nem
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Csak aki tudja a választ az válaszoljon létszi !!!
A Nokia 5300 az most s40-es vagy s60-as? S=symbian
És milyen formátumokat támogat???
Válaszokat elõre is kössz
thx
Amíg az ember az igazira vár, szép napokat tölthet el az esélytelenekkel is...