Nokia 5300, 5200, 3250

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ikegami
Én egy sony fülhalgatóval hallgatom a zenét stb.. A gyári az télleg nagyon gagyi, de még headsetnek is, mert olyan rosszul hallják a hangom, hogy semmi értelme nincs. Pedig néha hasznos lenne nekem.

Tarajos Sül
nekem megfelel a normál csomagban lévõ headset is
de lehet mást érdekel
Azért köszi

Esetleg #201???
Hej,
A MM-ban kapható a NOKIÁHOZ is jó bluetoth sztereo headset - jó és olcsó.IQUA (finn ez is)gyártmány, típusa: BHS-701.
(Figyi: a rádióhallgatáshoz alapból nem jó, mert ugye az antennát az ügye gyártó a gyári madzagos fülessel oldották meg.)
Futás.
Tarajos Sül
egy ápszor nekem is szokott ilyen lenni,pont ugyan így(hangrögzitõs próba stb...)nokia 5200-mal

Valaki megtudná nekem mondani,hogy a nokia 5200-mon,hogy lehet azt beállítani,hogy ne az õsszes MP3 fájlt ismerje fel a zenetár frissitésekor?
bõvebben:ki lehet jelölni az MP3-as fájlokat,amiket a zenetár frissitésekor nem szeretnék,hogy benne legyen a zenetárban?
Visszavonok mindent... kikapcsoltam, bekapcsoltam és jó lett.

Sziasztok... van egy 5300-ám, és van vele egy kis probléma... Ha hívást fogadok, vagy hívok, akkor engem nem lehet hallani, viszont én hallom azt, akivel elvileg beszélnék. Próbáltam a telefont úgy, hogy hangot felveszek, és úgy mûködik a mikrofonja. Csak hívásnál nem. Lehetséges az, hogy a szolgáltatónál van valami elszarva, vagy a telefonnak lõttek? Ha tudtok légyszi segítsetek, emrt fontos lenne. Elõre is köszönöm.

Helosztok!!

Valaki nem tudja hogy a jack dugo (fülhallgató csatlakozója) a sok be-ki huzogatástól nem kopik-e ki és,hogy magyarországra mikor jön be a fekete nokia 5200,mert már ezen az oldalon fent van: http://europe.nokia.com/5200 ???

A valászt a [email protected] küldjétek!!!

A választ elõre is köszönöm!
Tarajos Sül
Ha betört kijelzõvel mész oda egy szervizbe,és azt mondod neki,hogy csinálják meg,100%,hogy õk is cserélni fogják
köszönöm a segítséget de most bevittem vmi telós boltba hátha tudnak vmit kezdeni vele ha meg nem akkor megrendelem onnan ahonnan Tarajos mondta!
ikegami
hát ja. végülis nem hangzik olyan nehéznek.

Tarajos Sül
én csak neten néztem utána :))))),mert tudom,ha az árúkeresõ-n beirok egy telo tipusszámot,akkor minden mást is még kidob a "készreszerelt" :) telon kivül...

különben én már szétszedtem itthon,és nem nagy macera az egész
na igen,csak akkor,ha van olyan csavarhúzód,de azt se nagy dolog beszerezni
ja és csatlakozókkal csatlakozik a kijelzõ a telefon paneljéhez(de sztem ugy is tudjátok)
majd otthon berakja az lcd-t nem gari nélkül <#nevetes1>

ikegami
Azért jól nyomják.. Garancia nélkül meg minden. De nem is az, hogy legalább 1 nap garancia, semmi. És a beszerelésben segítenek, vagy lehet még azzal is szenvedni aki megcsinálja?<#wow3>

Heló mindenkinek!Nekem NOKIA5200-am van és tegnap betört a képernyõje:(!Nem tudjátok,hogy kb mennyi lenne egy új képernyõ?Egyáltalán ki lehet cserélni?
tudni tudja :)

Roger6
És tudja az 5300 az USB 2.0-t? Csak azért, mert most vettem új gépet, aminek az alaplapja tudja. Szóval jó lenne tudni, hogy tudja-e, hogy én tudni akarom, hogy õ tudja? (Ennyire korán lenne? <#wow2>)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

vixo
Nah,én most vettem egy 5200 telót és egész jónak találom.Eddig motorola slvr l7es telóm volt,amit szintén szerettem,de most jó ez az újítás,bejön,h végre nincs az a ronda vodafone-os menü,mint a motorolánál,nah jó nem ronda,de azért nem is szép :D
Csatlakozom az elõttem hozzászólókhoz,az USB-s megoldás a legegyszerûbb és leggyorsabb adatátvitelhez.

Tényleg a az USB kábel a leggyorsabb!
Tarajos Sül
sztem az USB kábelen történõ adatátvitel a leggyorsabb a három adatátvitel fajtái közül(infra,bluetooth stb.)
a bluetooth sem gyors
ikegami
igen! én is usb-vel teszem rá, adattárolás módban és most kb 600MB zene van fönn.

akkor szerinted USB kéne hozzá?
Tarajos Sül
Te a telefonmemóba akarod tenni,vagy a "cserélhetõ lemez"-re?
azért irtam cs.lemezt,mert én USB-vel csatlakozom,igy adattárolás módban a memokarit cserélhetõ lemeznek ismeri fel
különben nekem volt ezelött egy nokia 3220-om azzal is USB-vel toltam PC suite-n keresztül,és ott pl 600 kb-nál nagyobb anyagot nem engedett fel a telóra,ha volt hely,ha nem
Sziasztok. Nem tudjak valaki hogy az 5200 nél a memoriakártyára miért csak 7,8 MB képet lehet tenni ? pedig 1 gigás kártya van benne
És az """S"" betû az tényleg Seriát jelent!:D
Sztem a Full feketébe jol nézne ki egy kis fehér is!
Helloo! Valaki tud szerezni 5300-ra full fekete elõlapot? Ha igen írjon a címem [email protected]. köcce

ikegami
jolvanna csak kérdeztem. <#smile>

és azt ki nézi <#szomoru1>

Roger6
Lefújatod valakivel, és nem marad fehér.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

ikegami
Néztem a telefonom, és a tetején a kikapcsoló gomb meg az a müanyag az nem cserélhetõ, ugye? Az akkor fehér marad a fekete telefonon.<#szomoru1>

s40,java nekem az van már csak tudom és szerintem az S nem a symbiant jelenti hanem seriát <#gonosz1>

Hali !!!

Csak aki tudja a választ az válaszoljon létszi !!!
A Nokia 5300 az most s40-es vagy s60-as? S=symbian

És milyen formátumokat támogat???

Válaszokat elõre is kössz
Roger6
Szerintem benne van a fekete gomb is, anélkül nem sok értelme lenne.

ikegami
Eznagyon jó, szép? Mennyibe kerül ez nálunk és hol lehet kapni, ha tudja vki? A gombok is ezen már feketék az benne van a pack-ba?
thx

Roger6
Nincs msn-em, mert Macintosh-on dolgozom, és nem nagyon rakhatok fel programokat. A rendszergazda úgyis törölné. Otthon meg nincs net-em. Sôt, a számítógépem is csak jövô héten érkezik meg.

felvehetlek msn-en?

nem, az összes ilyen szolgátatóra értettem

Roger6
Értem. Miért pont a T-monile-ra gondolsz? Csak õk árulnak 5300-t?

na szerinted mért mert biztos drága a t-mobil-nak megvenni nagyban

Roger6
Nem is értem, hogyan nem adtak ki belôle eddig fekete elôlapot...

nekem ez a fehér rohattúl nem tetszik :(

Roger6
Én is arra gyúrok most, kurv@ jól néz ki!

azonnal lecserélem

Nagyon komoly ez a fekete elõlap! Mikor lehet valyon MO.-n is kapni?

Amíg az ember az igazira vár, szép napokat tölthet el az esélytelenekkel is...

Roger6
Már van fekete elõlap 5300-hoz!

Tarajos Sül
akkor lehet,hogy nem gyártottak hozzá még elõ-hátlapot,vagy csak a 5200-nál lehetséges a csere?
tiszta fekete nincs véletlenül?

de kössz az infót <#worship>

nekem az 5300-nál a T-Monilban azt mondták hogy ne ejtsem le mert nem lehet cserélni az elõ és hátlapot <#pardon1>