Nokia 5300, 5200, 3250
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt nézd meg :http://fortunagsm.hu/product_info.php?cPath=74_115&products_id=1003&osCsid=65bd586f23c94c15f8dcf2a92c4e4251!!!
A nokia microSD iszonyat drága. Ezeket meg 3-4 ezerér lehet már kapni.
De ezt a totyikot olvassák a legtöbben.
Szóval én vodkafon elõfizetõ vok és az lenne a kérdésem hogy ha leszeretném cseélni a telefonom egy másik elõfizetéses telefonbra akkor új szerzõdést kell kötni vagy bemegyek s mondom hogy kérném ezt meg ezt a telefont és kifizetem az elõfizetéses árát?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Nokia 5200 leolvassa a nem nokia micro sd-t<#conf>#conf>
Nincs valami program géphez amivel tudom a nokia 5300 át webcamerának használni?
TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx
Nem tudtok valami linket vagy progit amivel ki lehet próbálni nokia 5200 vagy 5300-át!!!
PL.: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=hu&lc=hu&ver=4000&template=pip1&zone=pp&pid=10415 és utána rámész hogy Próbálja ki a telefont!
A választ ha lehet a [email protected] küldjétek!!!
A neten sincs a forgalmazott telefonjai között
Különben az ára min 35-40eFt újonnan,de inkább 40eFt
Nem tudjátok van-e a vodánál nokia 5300, és ha van mennyibe kerül<#conf>#conf>
Feat007!!! Te mennyiért vetted a nokia 5300 és hol<#conf>#conf>
ÖÖÖ valami téma szerkesztõ programot keresek NOKIA 5200 ra! Már kerestem pár hellyen de nem találtam! AKi tud valamit plz válaszolna?!
elõre is köszönöm szépen heló!
ONLY COD4 and WOW 4EVA
akku,teló,könyv(használati)
ja és a füleshez 2 szinû külsõ borítást adtak(piros,fekete)amit rá tudsz húzni a füles külsejére
Én az enyémet a METRO-ban vettem kártyafüggetlenül,és az újságán irtak microsd karit,de ezt én több évig kerestem,még meguntam az egészet :)
kb ennyi
Nem tudja valaki hogy a vodánál van-e 5300 és, hogy vitamaxban mennyibe kerül? ÉS ha van, még mi van a csomagban?
A választ a [email protected] küldjétek!
törésre gari??<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#idiota>#idiota>
különben jó nagy hülye a haverom,mert a vodában azt mondták,hogy õk csak a szervizbe tudják vinni cserére
Az igaz,hogy a vodafone csak a mobiltelefon alkatrészeit veszi meg,õk meg õsszeszerelik,és igy adják el a telót,nem õsszeszerelt állapotban kapják?
Mi az igazság?
én is ugy jártam mint benji92 :),betört a nokia 5200 kijelzõje
épp ezért mondta eggyik haverom,hogy a vodafone-nak ez a módszere,hátha ott tudok kapni bele kijelzõt(az árúkeresõ-ben nincs :DDD )
amugy nem is olyan rossz kezelni a telefont kijelzõ nélkül,mert benne van a fejemben,hogy mely gombokat nyomkurásztam,hogy elindult a zenelejátszó stb...
csak hivni,fogadni,és zenét hallgatni tudok,sms-t nem tudok olvasni :)
de látszik,hogy kijelzõ nélküli telefont sem lehet kidobni a kukába :-)
végülis csak 10 rúgó van a kettõ között,de aki már igyis nagy nehezen spórolt õssze a 5200-ra... :DDDDD
ÖÖÖ valami téma szerkesztõ programot keresek NOKIA 5200 ra! Már kerestem pár hellyen de nem találtam! AKi tud valamit plz válaszolna?! vagy e-mailbí írjon egy üzit ezzel a Tárgyal.: Téma szerkesztõ program
címem.: [email protected]
elõre is köszönöm szépen heló!
ONLY COD4 and WOW 4EVA
a nokia 5200-án kisebb a kijelzõ mérete,mint a 5300-nál
és a 5200-án nincsenek kivûl léptetõgombok,mig a 5300-nál van
(Ezek mind láthatók a fejlécen /I\fent/I\
most szeretnék venni egy ilxyen telot. ugy látom h az 5300 sokkal drágább. de mivel tud többet? megéri megfizetni a drágábbat?
Glory Man United Go Kimi Go
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
nekem 3110- be kellene kari ,de fogalmam sincs,hogy mien kell bele.
(tudom gagyi teló de pontokért kaptam ,és munkás telónak tökéletes viszont képeket alig tudod vele késziteni mert a saját memoja hamar megtelik)
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Igaz az eredeti drágább,de úgy gondolom,megéri az árát,mert olyan minõséget is kapok,ennyi pénzért!
De majdnem 9 rúgórét?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Amíg az ember az igazira vár, szép napokat tölthet el az esélytelenekkel is...
Ebben a topikban 3 fajta teloról van szó,de sztem a Nokia 5200-ról van most épp szó,ez nem biztos!
Szóval?
Különben nincs olyan haverod,aki gyüjti a telokat,esteleg utána felujitja õket,és haszonnal továbbadja?
Nem hülyeség......
Glory Man United Go Kimi Go
A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!
Egy digitális mûszert kötöttem a telóra,és mértem,hogy különbözõ "cselekmények" alatt hogy,milyen mértékben szívja le az akkut!
(a hozzáértõknek pontosítanék:sorbakötöttem az ampermérõt az akkuval és a teló érintkezõivel :)
Az ÉN méréseim szerint kevesebbet fogyaszt a teló,HA
-nincs háttér ill bill. világitás
-ha nem fullon hallgatjuk a zenét(hangszorón)
és hogy milyen mértékben?
Hangszoróval jól oda lehet b.szni az aksit,+ még ha nincs kikapcsolva a világítás is
Ha head-settel hallgatjuk,akár max-on,akár min-on,bártan állíthatom,hogy ugyanolyan mértékben merül az aksi(kis eltérés azért van,DE nem olyan nagy,mint a hangszorónál)
sztem azt is sokan hallotátok,vagy gondoljátok,hogyha játszotok,nagyon meriti az aksit,de én sztem azért,mert közben világit a teló :)(ugye sötét kijelzõnél nem nagyon látunk semmit)
ja és nem mindeggy a hangszorónál fullon,hogy milyen zenét hallgatsz,mert függ a fogyasztása a telónak attól,hogy a zene mély,vagy magas hangokat tartalmaz,DE csak a hangszorónál még1x!!!!
Bocs ha sokat irtam,remélem nem hiába :)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever