454
Nokia 5300, 5200, 3250 mobiltelefon
-
lapos22 #294 Sziasztok!
Van pontos meghatározás hogy mi az hogy "Xpress music?"
Mi a lényege? -
#293 Én a nokia honlapjáról szedtem le xp-hez,de sztem ME-hoz is van,nemtom biztosan!
A hangszorót meg kell,hogy csinálják!
Hogyha én recsegő/érintkezéshibás hangszoróval állitanék a nokiához,hogy adják szervizbe,fel lennék háborova,ha nem csinálnák meg az 100% -
zsofie #292 Sziasztok! Nekem az a problémám, hogy nem találok megfelelő PC Suitot 5200-hoz, ami Windows ME-re jó:S tudtok segíteni?????? (Amúgy nekem is szar a hangszórója :D ha garanciális megcsinálják?) -
#291 Témák telókhoz(köztük nokia 5200,és 5300-ra) -
#290 nekem is kontatkthibás a hangszorója(nokia 5200),de én újonnan vettem
kül témaszerkesztőt nemtom,de vannak hozzá témák,minden mennyiségben -
#289 ja ez 5200 telefonról van szó! :D:D -
#288 Sziasztok! Nekem az a problémám hogy amikor zenét halgatok akkor néha elhalkuk a hangszóró... de ha megnyomom a felső fedélkét akkor hangosabb lessz! Ez talán érintkezési hiba lehet?! Mitgondoltok vigyem el telefon szervízbe?! Amúgy telefonos boltba vettem nem újjonnan!
ez az egyik kérdésem! A másik meg az hogy valami TÉMA SZERKESZTŐ programot nem csináltak még hozzá?! Mert szeretném a barátnőm képeit megcsinálni témának! :) :$ Előre is köszönöm a válaszotokat! Sziasztok! -
danyr #287 hehe mulis -
#286 a feléért vettem meg,mint nokiába,jóhogy igazad van :)
lehet észreveszik,hogy nem a szerviz cserélte ki a kijelzőt,és füst a garanciának -
#285 Black Market - the best place!!! -
#284 ha vki olyan szerencsétlen helyzetbe kerül az 5200-val,mint én,hogy betörik a kijelző(hiába van rajta gari)akkor nézen el a nyugati aluljárójába,és keresse meg az "Arab" nevű ürgét,én vettem tőlle 4eFt-ért kijelzőt,és hihetetlen módon ott előttem egy másik nokia 5200-ból szedte ki -
Feat007 #283 Én az 5200 ról zudtam csak. -
pidgey #282 Feat007!
Már kiadták a 5300 feketébem is!!!
A Panonnál meg a T-mobile-nál már láttam is!! -
Feat007 #281 A Pólusba 7000-ért,de már sok helyen lehet kapni. -
Emcsyke #280 hol vetted és mennyért? :) -
Feat007 #279 Megevettem az 5300-ra a fekete előlapot és a tetejénél az usb csatinál maradt fehér,de amúgy nagyon állat. 5200-át adtak ki gyárilag feketébe de annak minden fekete.
-
#278 Sziasztok
Eggyik ismim szólt,hogy beveveszik a nokia szervizbe a nokia 5200-omat,kijelzőtörötten
és a hangszorója is kezdi feladni...(recseg,zúg,nem tiszta a hangzása már)
az egy éves garanciája még nem telt le
Szerintetek? -
#277 Igen,lehet előlap,hátlapot cserélni
Az előlap cserénél ügyes legyél,mert passzosabb,mint a hátlap
Nem akarom rontani a vodafon-t,de ha egy 1 gb-os micro sd kari több mint 8 ezer,én meg egy kingston 2gb-os micro sd-t vettem 5 ezerért,akkor szted az előlap,hátlap olcsóbb?
(különben pontos árat nem tudok róla,de nekem is kéne,egy új kijelzővel eggyüt)
MINDENKI,BÁRMILYEN IS TELEFONJA VAN,DE A COMBJA FELÉ LEGYEN FORDITVA A KIJELZŐJE,igy ha külső ütés éri a telefon,még mindig jobb,ha a hátlappal törénik vmi,mint a kijelzővel,esetleg jobb esetben kijelzővédő törés -
#276 sziasztok! 5200 van és történt vele egy kis balaset. Megrepedt a kijelzónél a plexi! Az lenne a kérdésem, hogy kb mennyiért és hol tudnék hozzá egy új előlapot venni (pécsi vok) (pl.: a vodafonnál vagy egyéb szolgáltatónál van e). Valamint hogy mennyire könnyű elő ill hátlapot cserélni ennél a telonál (ha egyáltalán lehet). -
danyr #275 ez Magyarország feketén-fehéren -
Emcsyke #274 Téma szerkesztőt nem tudok, de itt van egy link, ahol rengeteg téma van szinte minden mobilra. ez itt pl 5300-ra. >>
http://gallery.mobile9.com/c/nokia-5300-themes/1/ -
#273 Az én ötletem az,hogy ha egy mód van rá,akkor ne vidd szervizbe!
Ezt tapasztalatból mondom
Ha kibirod vhogy,hogy ilyen a teló és ez a baja,akkor sztem ne vidd el
Nekem egy nokia 3220-am volt,és eredetiben a vodában vettem,egy pár nap után az akkuja nagyon kezdett egyre-jobban lemerülni a feltöltés után,lehet azért,mert új teló volt,és bele voltam buzúlva,és egész nap azon játszottam... mind1
Elvittem a nokia szervizbe,és a telóval mittomén mit csináltak,megoldodótt a probléma!
IGENÁM csak utána lefagyott mikor beléptem volna az email-ekhez a telón,MMS küldéssel is gondok voltak,és a gyári játékok is hiányoztak!
EGY SZÓVAL:LEHETNEK MELLÉKHATÁSAI A JAVITÁSNAK!!!!!!
Toom ez nem 3220,de ugyanugy alkatrészcsere,javitás,frissités,és már nem lessz olyan "eredeti",mint ahogy neked elötte a kezedben volt
nemtom értitek-e miről hadobálok? :)) -
#272 Sziasztok! :)
Téma szerkesztő programot keresek NOKIA 5200 ra! Létezik ilyen?! Ha igen akkor hol találom meg? :S Belinkelné valaki?! :):):) Kösziii -
danyr #271 kár és ezt lehet szervizelni? -
#270 sztem is,az eggyik haveromnak és nekem is nokia 5200-van,és mind a kettőnknél hangszoró érintkezési hiba van,mert 1x halkan,1x serceg,1x rendes,és amikor megütögetjük :),akkor normálisan szól -
#269 Szerintem valami érintkezési hiba lehet a dologban. Úgy érzékeli, hogy kivetted a kártyát. Nekem is akkor változtat csengőhangot, meg háttérképet, ha kiveszem a memóriakártyát a telefonból. -
danyr #268 ööö nekem is csinál érdekes dolgokat mikor simán halgatom a zenét(nem a lejátszóban) és adok rá hangot akkor mindent elállít a témát csengőhangot háttérképet stb.. meg kiírja hogy memókártya eltávolítva de utánna meg lehet menni a memókártyába
erre ötlet valakinek mi lehet a bajja talán vírusos? -
#267 Lenne egy okos kérdésem. Nekem néha csinál olyat az 5300ám, hogy csörög a teló, kettétolom hogy felvegyem és akkor kikapcsol. Ezmi??
Nincs lemerülve meg semmi, és kikapcsol. Ez fura.
Vkinek vmi ötlet? -
#266 Nem csak egyszerűen olyan összhangban van a kérdésed az én kérdésemmel,
hogy nem akartam megmásítani, vagy változtatni rajta, hanem eredeti
movoltában szerettem volna közzétenni eme topikot olvasó nyilvánosság elé. -
#265 lusták vagyunk írni?
:)) -
#264 Ez engem is érdekelne:
Valaki tudja,hogy lehet azt beállitani,hogy sms íráskor 160 karaktert mutasson a kijelző jobb felső sarkában az 1000 helyett?
köszi -
#263 Hi
ÉS Te tudod,hogy lehet azt beállitani,hogy sms íráskor 160 karaktert mutasson a kijelző jobb felső sarkában az 1000 helyett?
különben van valami jóféle pannon-os akció a nokia 5200-al kapcsolatban
asszem 2 teló egy áráért vagy vhogy igy
Ráadásul fekete elő-hátlappal
ez biztos,ismerősőm vett
-
Anrael #262 Ez mekkora LOL, rájöttem, ha "á" szerepel a szövegbe akkor 80karakterre rövidít egy sms-t ha viszont nincs benne akkor normális 160karakter!Hát ez azért eléggé szánalmas!:S -
Anrael #261 Még valami!Ha sms-t írok mindig több darabra bontja,pedig kevesebb mint 160 karakter, de kipróbáltam úgy is h csak össze-vissza írok be betűket és akkor 1drarab üzenetként mutatja, nem értem mitől lehet! -
Anrael #260 Hali!
Tegnap kaptam meg a Nokia 5200-ás telefonom és a kamera kicsit furán viselkedik!Elkészítem a képet és miután elmenti, mindig 90 fokkal elforgatva mutatja és háttérképként is úgy rakja be!Ez normális vagy az enyémmel van valami gond?Kép elforgatás funkciót nem találtam!PLS HELP! -
MrLesPaul #259 najó, az iszonyat az túlzás, de érezhetően halkabb mint volt. Ha meg a basszust is ráadom, na akkor tényleg isszonyúan recseg. -
MrLesPaul #258 Hello!
A minap frissítettem a 3250-esemet 4.14-re és valami gyalázatos lett a hang a zenelejátszóban. Iszonyat halk. Eddig 3.18 volt és gyönyörűen szólt fülhallgatóval. És az érdekes még az hogy a rádió továbbra is jól szól, csak a lejátszó nem. Nektek volt-e ehhez hasonló? Mit lehetne vele csinálni?
Üdv -
pidgey #257 Helosztok!!
MI a més az EU és a magyar garanciában??? -
pidgey #256 Üdv.
Nem tom miben jobb a nokia mint kingston ikegami!!!
Ui.:Valaki nem tudja miben jobb a noki mint a kingston micro sd??? -
#255 Énmég a multkor valami 8 ezreket hallottam. Hát ez van. Ha ezek a bruttó árak, és meglehet venni a helyszínen akkor jó ez a bolt is.
De amugy jobb valamiben a Nokia kártyák mint pl a kingston ?
hy