454
![](\"http://farm3.static.flickr.com/2724/4201005736_f1b4d4e16b_o.jpg\")
Nokia 5300, 5200, 3250 mobiltelefon
-
rocco89 #334 De hogy! Ez egy mocsok szemét láda szétfogom csapni :) Eddig az összes telomon olyan egyszerűen le lehetett szedni, de ezen 1 fokkal nehezebb! Hol mit kell? a tetején van két luk ott fingom nincs -
#320 plssss :)
akkor csak annyit,h mi van akkor,ha nem mobilszolgáltatónál vettem meg a telot,és a forgalmazót meg nem lehet beazonosítani?
a garanciapapírja szó szerint ÜRES!!!(amelyikre ráirják a szervizben,h mi volt a hiba,alkatrészcsere stb...)
a vásárlás dátumát igazoló blokk megvan,és ha "gyárilag" 1 év a garancia,talán nem gáz,h nincs meg a forgalmazó
Naaa??? -
le lehet pattintani :)
nekem ugyan 5200-van,de kb ugyanaz,az oldalán 2-vel több gomb van :D -
rocco89 #331 Jah ezt benéztem! :) Azt hittem nekem az kérdésem re írtad ! Továbbra is várom a segítséget, hogyan lehet az előlapot levenni 5300-ról?? -
rocco89 #330 Értem! És hol találhatnék hozzá csavarhuzót? És ha van csavarhuzóm hol van a csavar? -
rendben. köszi. -
hátha csavarhúzót nem találsz hozzá(ami nem lehetetlen),akkor se ollóval csavard ki vagy ilyesmi,mert "elnyalódik"
puha fémből készült a csavar,és hip-hop szétbarmolja a nem megfelelő szerszám! -
rocco89 #327 Jah amugy 5300 -
rocco89 #326 Hello!
Valaki tudna segíteni! Valami zörög felül a telomba semi baja minden működik rajta, de kurvára idegesít és nem tudom, hogy lehet levenni az elő lapot valaki pls! -
ok megpróbálom. csavarhúzót nehéz hozzá találnom, mert ez még kissebb csavar mint ami a régi nokiákban volt. de megpróbálom. -
szét tudod szedni?
nézd meg a szallagkábelt,ami ősszeköti a felső részt,az alsóval -
jaja ezt csináltam és semmi, de a gombok azok működnek, de felvillanni nem láttam egyáltalán. -
próbáld óda-vissza tologatni,ha igy néha-néha felvillan,akkor a szallagkábel sérült -
hy nekem most az a gáz a 5300 val, hogy kettétolt állapotban
nem világít a gombsor, meg sehogyse, csak a kijelző alatti gombok. Gari már nincs rá..
ötlet? -
Vásárolt valaki nokia 5200-át 2007 júliúsában a METRO áruházból?
én igen,és a garancialapja nincs kitölve,tök üres
a szervizben nemtudom hogy fogják ezt fogadni
nincs ott a forgalmazó semmilyen adatja
aki vásárolt a METRO-ból ilyenkor,megmondaná nekem az ő garanciapapírjával mivan?
HELP! -
Hi
Nem tudok a nokia 5200-mal adatokat lementeni usb-vel(memóriakártya nélkül) a teloról pc-re
A telefonon lévő mappákat láttya a pc,meg a tartalmukat is,de azokat lemásolni a pc-re már nem tudja!
Törölni viszont tudok a gépről a telefonban
régebben a pc(legelső találkozáskor,pc+telo) fényképezőgépnek ismerte fel a telot(ugyanilyen csatlakozási formában),de akkor kitöröltem a vezérlőpultban--> fényképezőgépnél a telefon-t mivel nem látott többet a pc a telefonon lévő képeknél
Ötletek? -
pedig tök fain teló
én inkább úgy szeretem kezelni,h nincs szétcsúsztatva
dehát ha ilyenek a rólla a vélemények,és az enyémeim is -
danyr #317 Az 1. rám is igaz(5300)-ra ami nagyon idegeítő, de úgy átlagban nem rossz teló, pontozni is kell? :D -
Ki hogy van megelégedve a nokia 5300-val?
mert én a 5200-ával nem nagyon!
Elöszöris 2 dolog,ami típushibára utal:
1.
Többszöri ki-be csusztatás után a a felső fedél "alja" bepiszkolódik,ami hozzáér a 2-es,és 5-ös nyomogombokhoz
a 2-es nyomógombrol már le is kopik a festék
2.
a másik a hangszorója,ami nem tartott sokáig!!!!!
Mára már csak recseg,és mély hangokat nem is ad ki!
Nem csak az enyémen tapasztaltam ezt! -
Feat007 #315 Hello itt van egy csomó program nokiákra:Nokiaprogramok.hu regisztrálni kell de az díjtalan és feltölteni se muszáj.
-
Ja igen
Nokia 5200:
nekem a 2-es,és az 5-ös gomb már lekopott,mert hozzáér a csusztatható rész
típus hiba?!?!?
és a hangszoró is feladta elég hamar
meg lötyög is...
Nektek ez milyen? -
nincs tapasztalatom eggyikben sem(nekem amugy nokia 5200 van)
de nézzük csak:
-Neked melyik tetszik?
A kicsusztathatós,vagy a normál "egyben lévő" :)?
A SE-on van vakú
meghát a kicsusztathatóság-->lötyögés,fehér külső piszkolódik -
Emcsyke #312 12345 ;) :D v csak 1234 asszem :S :D -
vasipeti #311 Valaki lécci ossza meg velem véleményét azzal kapcsolatban, hogy a nokia 5300-át vagy a sanyi ericcson k550i-t érdemesebb megvenni.ÉS ezen a 5300 mennyire mennek a játékok 176x220 128x160 128x128-as felbontásokban.Nagyon sürgős lenne és nagyon megköszönném. -
Mencike #310 Helló4 nekem egy olyan gondom van hogy indításkor kéri a telefon a biztonsági kódot, amit nem tudok, ezt hogy lehet megszűntetni vagy kiiktatni? előre is köszi mert fontos lenne
-
danyr #309 Itt és itt találhatsz egy párat :) -
Sziasztok! Nem rég vettem egy fekete 5300-ast! Tudnátok linket adni olyana java játékokhoz, amik ehhez a telóhoz készültek? Úgy értem, hogy amiknek jó a felbontása, és kihasználják a telefon képességeit! -
S8DJ #307 Hellósztok!
valaki PÜ-ben tudna küldeni 5200 függetlenítő kódot , a telefon Vodafone-os
előre is köszönöm! -
nekem eddig semmi gond nem volt a 5200-mal
kivétel a hangszoró probléma,de azt kicserélik a szervizbe
szerintem kis idő alatt ba**odott el,és ez igy nem jó
kb 2 hónap alatt fullra recseg a hangszorója
amugy most karira kaptam hozzá egy fekete elő-haátlapot
tök jól néz ki a "csúszka" fehér széle,a billentyűzet,és a fent lévő fehér alakatrész,a többi minden fekete
tiszta zsííír :)
Merry xmas,and happy new year(igy rövidebb,mint magyarul :D) -
megcsinálták a szoftver frissítést. most eddig ugy tünik hogy jó a teló. -
danyr #304 mindenre ezt mondják , nem jó a gép XD -
Gyakaran magától kikapcsol az 5300 ám...
Nokia bolt: azt mondták szoftverfrissítést csinálnak rajta
és akkor jó lesz. De most nem tudják majd csak holnap (azaz ma), mert
a szoftverfrissítő gépük nem jó, de mára már jó lesz.
Hát kiváncsi vagyok mi lesz ebből.. -
Ilyen nekem is volt régebben. Bár nem bántam kegyesen a telefonnal eddig, mert mindjárt a második nap betörtem a kijelzőjét, és párszor eláztattam már alkohollal is, ez a hiba nálam mostanában nem jelentkezik. Viszont néha nem csörög, csak rezeg, amikor hívnak. Érdekes. Azért vannak hibák ebben a telefonban. Olyan ez, mint egy játék béta verziója... -
danyr #301 kikapcsol még miket művel ez a telcsi -
Gyakaran magától kikapcsol az 5300 ám, holnap viszem gariba, hogy
csináljanak vele valamit. Kiváncsi vagyok mi lesz. -
Feat007 #299 Törött 5300 express musyc eladó! A kijelző és a előlap csavarja a gáz. Az előlap fekete,dobozban minden tartozékkal,256mb karival. -
Vodafone? -
Hali! szeretnék venni egy 5200 ast de nemtom hol vegyek. Hol a legolcsobb ami uj és legális bolt ha lehet valami siert bolt vagy legalábbis megbizhato legyen.. köszi! -
Tehát gyors és egyszerű zenelejátszás. -
Sztem ugyanugy ahogy régen pl a 3210 et reklámozták, hogy xPress on elő és hátlap, tehát, hogy gyorsan könnyedén lehet cserélni az előlapot, és a hátlapot, ugyanígy az 5300nál azért XPress Music, mert az oldalára (ellentétben az 5200val) kivannak helyezve a zenelejátszó gombok, és ezt hogyha megnyomod egyből elindulnak a zenetárban, a számlistában lévő számok, vagy a rádiót tudod vele kezelni.