Nokia 5300, 5200, 3250
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Hát az necces! Házilag elég nehéz a nokia 5300-át. Én anno 3310-est kódoltam annál csak megnézted az imei számot a progi kiadott egy kódot +pw utána egy hosszú számsor és kész! DE 5300 nál ez jóval bonyolultab. Használboltba is jó pézér kódolják minimum 2-3 rugó ha nem több!
,,Ha kicsi a tét a kedvem sötét!\"
Tiesto 4Ever ;)
Valamelyik fórumban olvastam már ilyen gondot megpróbálom megkereseni! DE jó kérdés én azt gondolom talán szoftver frissítés kéne neki, de ez csak egy ötlet.
Nokia 5200 5300 XpressMusic professional demolition videoItt a videó
http://mobilarena.hu/tema/nokia_5300/friss.html#msg118
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nem tudom, hogy kitõl kérjek tanácsot, de remélem, hogy itt kaphatok:
Vennék egy azon árban (elõfizetésben) egy Nokia 5200-ast vagy 3500-ast, és nem tudom eldönteni, hogy melyik legyen az igazi. Az 5200-asról azt olvastam többször, hogy jól játszik le zenét, a 3500-as pedig annyira nem, viszont 2 MP kamerája van. Meghogy a 2-es, 5-ös gomboknál lejön a festék az 5200-esnél. Azt akarom még kérdezni, hogy az 5200-asnál hány GB-ig lehet bõvíteni a memóriakártyát? Válaszokat elõre is köszi.
én ugy vélem,nem az a forgalmazó,ahonnan megveszem,hanem aki szállitja az eladónak a telefont
javitsatok,ha nem igy van
most épp egy másik kijelzõvel müxik a telom,mert ami eredetileg a telóban volt,az betört,és nokia szervizbe azt mondták,hogy törött kijelzõ mellet nem fogják megjavítani a recsegõs hangszoróm,törött kijelzõre garancia nincs,igy elöször a szervizbe kéne kifizetnem a cserét,utána esetleg?!?!? garanciálisan megjavitják a hangszorót
ugyhogy nekem jobban megéri kb 1500 ft környékén egy új hangszoró,mikor eleve egy új kijelzõ több mint 1500 ft,+ a szervizelés díja
garanciát meg elfejthetem
amugyis már csak 2 hónap van :DD
vélemény?
akkor csak annyit,h mi van akkor,ha nem mobilszolgáltatónál vettem meg a telot,és a forgalmazót meg nem lehet beazonosítani?
a garanciapapírja szó szerint ÜRES!!!(amelyikre ráirják a szervizben,h mi volt a hiba,alkatrészcsere stb...)
a vásárlás dátumát igazoló blokk megvan,és ha "gyárilag" 1 év a garancia,talán nem gáz,h nincs meg a forgalmazó
Naaa???
nekem ugyan 5200-van,de kb ugyanaz,az oldalán 2-vel több gomb van :D
puha fémbõl készült a csavar,és hip-hop szétbarmolja a nem megfelelõ szerszám!
Valaki tudna segíteni! Valami zörög felül a telomba semi baja minden mûködik rajta, de kurvára idegesít és nem tudom, hogy lehet levenni az elõ lapot valaki pls!
nem világít a gombsor, meg sehogyse, csak a kijelzõ alatti gombok. Gari már nincs rá..
ötlet?
én igen,és a garancialapja nincs kitölve,tök üres
a szervizben nemtudom hogy fogják ezt fogadni
nincs ott a forgalmazó semmilyen adatja
aki vásárolt a METRO-ból ilyenkor,megmondaná nekem az õ garanciapapírjával mivan?
HELP!
Nem tudok a nokia 5200-mal adatokat lementeni usb-vel(memóriakártya nélkül) a teloról pc-re
A telefonon lévõ mappákat láttya a pc,meg a tartalmukat is,de azokat lemásolni a pc-re már nem tudja!
Törölni viszont tudok a géprõl a telefonban
régebben a pc(legelsõ találkozáskor,pc+telo) fényképezõgépnek ismerte fel a telot(ugyanilyen csatlakozási formában),de akkor kitöröltem a vezérlõpultban--> fényképezõgépnél a telefon-t mivel nem látott többet a pc a telefonon lévõ képeknél
Ötletek?
én inkább úgy szeretem kezelni,h nincs szétcsúsztatva
dehát ha ilyenek a rólla a vélemények,és az enyémeim is
mert én a 5200-ával nem nagyon!
Elöszöris 2 dolog,ami típushibára utal:
1.
Többszöri ki-be csusztatás után a a felsõ fedél "alja" bepiszkolódik,ami hozzáér a 2-es,és 5-ös nyomogombokhoz
a 2-es nyomógombrol már le is kopik a festék
2.
a másik a hangszorója,ami nem tartott sokáig!!!!!
Mára már csak recseg,és mély hangokat nem is ad ki!
Nem csak az enyémen tapasztaltam ezt!
Nokia 5200:
nekem a 2-es,és az 5-ös gomb már lekopott,mert hozzáér a csusztatható rész
típus hiba?!?!?
és a hangszoró is feladta elég hamar
meg lötyög is...
Nektek ez milyen?
de nézzük csak:
-Neked melyik tetszik?
A kicsusztathatós,vagy a normál "egyben lévõ" :)?
A SE-on van vakú
meghát a kicsusztathatóság-->lötyögés,fehér külsõ piszkolódik
Amíg az ember az igazira vár, szép napokat tölthet el az esélytelenekkel is...
Sometimes life hurst like hell
valaki PÜ-ben tudna küldeni 5200 függetlenítõ kódot , a telefon Vodafone-os
elõre is köszönöm!
kivétel a hangszoró probléma,de azt kicserélik a szervizbe
szerintem kis idõ alatt ba**odott el,és ez igy nem jó
kb 2 hónap alatt fullra recseg a hangszorója
amugy most karira kaptam hozzá egy fekete elõ-haátlapot
tök jól néz ki a "csúszka" fehér széle,a billentyûzet,és a fent lévõ fehér alakatrész,a többi minden fekete
tiszta zsííír :)
Merry xmas,and happy new year(igy rövidebb,mint magyarul :D)