Nokia 5300, 5200, 3250

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Köszönöm.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Roger6
Csakis a fülhallgatón múlik minden. Régebben Discman-t, vagy Walkman-t hallgattál? Akkor ezt meg is beszéltük szerintem...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Kaplan
Szevasztok, a minap vettem egy Nokia 5200-ás telefont, de a gyári nokia füllhallgató mondjuk azt, hogy maxon picit halk. Ez csak a headset 'hibája' vagy a telcsi csak ennyit bír?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Dodibá
köszi, akkor felejtõs:D

Tiesto 4Ever ;)

Hello!
Hát az necces! Házilag elég nehéz a nokia 5300-át. Én anno 3310-est kódoltam annál csak megnézted az imei számot a progi kiadott egy kódot +pw utána egy hosszú számsor és kész! DE 5300 nál ez jóval bonyolultab. Használboltba is jó pézér kódolják minimum 2-3 rugó ha nem több!

,,Ha kicsi a tét a kedvem sötét!\"

Dodibá
Hali. nekem lenne egy 5300-m, és van vele egy olyan gond h. semmilyen sim kártyát sem fogad el. házilag felehogy ki lehet üttetni?:P milyen progi kelle hozzá? elõre is köszi;)

Tiesto 4Ever ;)

Hello Deviance
Valamelyik fórumban olvastam már ilyen gondot megpróbálom megkereseni! DE jó kérdés én azt gondolom talán szoftver frissítés kéne neki, de ez csak egy ötlet.

hello egy kerdesem lenne (nem vok lamer nem kell felni) annyi lenne a problemam hogy a telefon kepernyoje kb 2maospercenkent full feher lesz es vissza all (en lcdre gyanaxom vagy inkabb hardweres gondra) de, amit furcsalottam, hogy hard reset nagy nehez ment , de maradt a dolog utanna probaltam egy 3+*.... es szep kis kek halal ert :O otletek? :)

Találtam egy jó videóta talán segít 1-2 embernek!

Nokia 5200 5300 XpressMusic professional demolition videoItt a videó

Ha másnak is gondja van az elõlap leszedéssel itt egy link ami találn segít http://www.formymobile.co.uk/Dismantle/5300disassembly.htm

Ajánlok egy fórumot ahol talán tudnak segíteni egy próbát meg ér neked szerintem!

http://mobilarena.hu/tema/nokia_5300/friss.html#msg118

Nem szól semmi vagy szól csak recseg vagy csak néha szól?

Tarajos Sül
Mit értessz az alatt,hogy "teljesen nem müködik"?
Én régen találtam a 7610-esem hez egy jó oldalt ahol minden alktrészt külön meg lehetett venni, még a bekapcsoló gombot is! Lehet 5200-ra is van hangszoró! Teljesen nem mûködik a hangszorótok?

Roger6
Talán azért, mert vagy nem tudunk rá megoldást, vagy mert nekünk nem volt ilyen hibánk. Én pl. nem is tudok rá megoldást, és nincs is ilyen hibám.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tarajos Sül
nekem se válaszolt senki,még rá nem jöttem magamtól,vagy rá nem kerestem
Nekem is hibás a hangszóróm(5200).Nem tud valaki megodást erre?
Tarajos Sül
az én 5200 telomhoz 2 GB karit használok
nemtom vinne-e többet is,még nem próbáltam
Hello.

Nem tudom, hogy kitõl kérjek tanácsot, de remélem, hogy itt kaphatok:
Vennék egy azon árban (elõfizetésben) egy Nokia 5200-ast vagy 3500-ast, és nem tudom eldönteni, hogy melyik legyen az igazi. Az 5200-asról azt olvastam többször, hogy jól játszik le zenét, a 3500-as pedig annyira nem, viszont 2 MP kamerája van. Meghogy a 2-es, 5-ös gomboknál lejön a festék az 5200-esnél. Azt akarom még kérdezni, hogy az 5200-asnál hány GB-ig lehet bõvíteni a memóriakártyát? Válaszokat elõre is köszi.
Tarajos Sül
addig eljutottam,h a forgalmazó neve megvan
én ugy vélem,nem az a forgalmazó,ahonnan megveszem,hanem aki szállitja az eladónak a telefont
javitsatok,ha nem igy van

most épp egy másik kijelzõvel müxik a telom,mert ami eredetileg a telóban volt,az betört,és nokia szervizbe azt mondták,hogy törött kijelzõ mellet nem fogják megjavítani a recsegõs hangszoróm,törött kijelzõre garancia nincs,igy elöször a szervizbe kéne kifizetnem a cserét,utána esetleg?!?!? garanciálisan megjavitják a hangszorót
ugyhogy nekem jobban megéri kb 1500 ft környékén egy új hangszoró,mikor eleve egy új kijelzõ több mint 1500 ft,+ a szervizelés díja
garanciát meg elfejthetem
amugyis már csak 2 hónap van :DD

vélemény?
De hogy! Ez egy mocsok szemét láda szétfogom csapni :) Eddig az összes telomon olyan egyszerûen le lehetett szedni, de ezen 1 fokkal nehezebb! Hol mit kell? a tetején van két luk ott fingom nincs

Tarajos Sül
#320 plssss :)

akkor csak annyit,h mi van akkor,ha nem mobilszolgáltatónál vettem meg a telot,és a forgalmazót meg nem lehet beazonosítani?
a garanciapapírja szó szerint ÜRES!!!(amelyikre ráirják a szervizben,h mi volt a hiba,alkatrészcsere stb...)
a vásárlás dátumát igazoló blokk megvan,és ha "gyárilag" 1 év a garancia,talán nem gáz,h nincs meg a forgalmazó

Naaa???
Tarajos Sül
le lehet pattintani :)
nekem ugyan 5200-van,de kb ugyanaz,az oldalán 2-vel több gomb van :D
Jah ezt benéztem! :) Azt hittem nekem az kérdésem re írtad ! Továbbra is várom a segítséget, hogyan lehet az elõlapot levenni 5300-ról??

Értem! És hol találhatnék hozzá csavarhuzót? És ha van csavarhuzóm hol van a csavar?

ikegami
rendben. köszi.

Tarajos Sül
hátha csavarhúzót nem találsz hozzá(ami nem lehetetlen),akkor se ollóval csavard ki vagy ilyesmi,mert "elnyalódik"

puha fémbõl készült a csavar,és hip-hop szétbarmolja a nem megfelelõ szerszám!
Jah amugy 5300

Hello!
Valaki tudna segíteni! Valami zörög felül a telomba semi baja minden mûködik rajta, de kurvára idegesít és nem tudom, hogy lehet levenni az elõ lapot valaki pls!

ikegami
ok megpróbálom. csavarhúzót nehéz hozzá találnom, mert ez még kissebb csavar mint ami a régi nokiákban volt. de megpróbálom.<#violent><#duma>

Tarajos Sül
szét tudod szedni?
nézd meg a szallagkábelt,ami õsszeköti a felsõ részt,az alsóval
ikegami
jaja ezt csináltam és semmi, de a gombok azok mûködnek, de felvillanni nem láttam egyáltalán.

Tarajos Sül
próbáld óda-vissza tologatni,ha igy néha-néha felvillan,akkor a szallagkábel sérült
ikegami
hy nekem most az a gáz a 5300 val, hogy kettétolt állapotban
nem világít a gombsor, meg sehogyse, csak a kijelzõ alatti gombok. Gari már nincs rá..

ötlet?

Tarajos Sül
Vásárolt valaki nokia 5200-át 2007 júliúsában a METRO áruházból?
én igen,és a garancialapja nincs kitölve,tök üres
a szervizben nemtudom hogy fogják ezt fogadni
nincs ott a forgalmazó semmilyen adatja

aki vásárolt a METRO-ból ilyenkor,megmondaná nekem az õ garanciapapírjával mivan?
HELP!
Tarajos Sül
Hi

Nem tudok a nokia 5200-mal adatokat lementeni usb-vel(memóriakártya nélkül) a teloról pc-re
A telefonon lévõ mappákat láttya a pc,meg a tartalmukat is,de azokat lemásolni a pc-re már nem tudja!
Törölni viszont tudok a géprõl a telefonban

régebben a pc(legelsõ találkozáskor,pc+telo) fényképezõgépnek ismerte fel a telot(ugyanilyen csatlakozási formában),de akkor kitöröltem a vezérlõpultban--> fényképezõgépnél a telefon-t mivel nem látott többet a pc a telefonon lévõ képeknél

Ötletek?
Tarajos Sül
pedig tök fain teló
én inkább úgy szeretem kezelni,h nincs szétcsúsztatva

dehát ha ilyenek a rólla a vélemények,és az enyémeim is
Az 1. rám is igaz(5300)-ra ami nagyon idegeítõ, de úgy átlagban nem rossz teló, pontozni is kell? :D

Tarajos Sül
Ki hogy van megelégedve a nokia 5300-val?
mert én a 5200-ával nem nagyon!
Elöszöris 2 dolog,ami típushibára utal:
1.
Többszöri ki-be csusztatás után a a felsõ fedél "alja" bepiszkolódik,ami hozzáér a 2-es,és 5-ös nyomogombokhoz
a 2-es nyomógombrol már le is kopik a festék

2.
a másik a hangszorója,ami nem tartott sokáig!!!!!
Mára már csak recseg,és mély hangokat nem is ad ki!
Nem csak az enyémen tapasztaltam ezt!
Hello itt van egy csomó program nokiákra:Nokiaprogramok.hu regisztrálni kell de az díjtalan és feltölteni se muszáj.

Tarajos Sül
Ja igen
Nokia 5200:
nekem a 2-es,és az 5-ös gomb már lekopott,mert hozzáér a csusztatható rész
típus hiba?!?!?
és a hangszoró is feladta elég hamar
meg lötyög is...
Nektek ez milyen?
Tarajos Sül
nincs tapasztalatom eggyikben sem(nekem amugy nokia 5200 van)
de nézzük csak:
-Neked melyik tetszik?
A kicsusztathatós,vagy a normál "egyben lévõ" :)?
A SE-on van vakú
meghát a kicsusztathatóság-->lötyögés,fehér külsõ piszkolódik
12345 ;) :D v csak 1234 asszem :S :D

Amíg az ember az igazira vár, szép napokat tölthet el az esélytelenekkel is...

Valaki lécci ossza meg velem véleményét azzal kapcsolatban, hogy a nokia 5300-át vagy a sanyi ericcson k550i-t érdemesebb megvenni.ÉS ezen a 5300 mennyire mennek a játékok 176x220 128x160 128x128-as felbontásokban.Nagyon sürgõs lenne és nagyon megköszönném.
Helló4 nekem egy olyan gondom van hogy indításkor kéri a telefon a biztonsági kódot, amit nem tudok, ezt hogy lehet megszûntetni vagy kiiktatni? elõre is köszi mert fontos lenne

Itt és itt találhatsz egy párat :)

Xenu
Sziasztok! Nem rég vettem egy fekete 5300-ast! Tudnátok linket adni olyana java játékokhoz, amik ehhez a telóhoz készültek? Úgy értem, hogy amiknek jó a felbontása, és kihasználják a telefon képességeit!

Sometimes life hurst like hell

Hellósztok!
valaki PÜ-ben tudna küldeni 5200 függetlenítõ kódot , a telefon Vodafone-os
elõre is köszönöm!
Tarajos Sül
nekem eddig semmi gond nem volt a 5200-mal
kivétel a hangszoró probléma,de azt kicserélik a szervizbe
szerintem kis idõ alatt ba**odott el,és ez igy nem jó
kb 2 hónap alatt fullra recseg a hangszorója

amugy most karira kaptam hozzá egy fekete elõ-haátlapot
tök jól néz ki a "csúszka" fehér széle,a billentyûzet,és a fent lévõ fehér alakatrész,a többi minden fekete
tiszta zsííír :)
Merry xmas,and happy new year(igy rövidebb,mint magyarul :D)
ikegami
megcsinálták a szoftver frissítést. most eddig ugy tünik hogy jó a teló.