454
Nokia 5300, 5200, 3250 mobiltelefon
-
#414 Bár nekem Nokia 5200 van több mint egy éve,de már vagy 20x szétszedtem,és tudom,hogy a 5200,és a 5300 hangszórója ugyanaz a típus.(legalábbis mikor rendeltem hangszórót,akkor mind a kettő telcsihez kompatibilis volt)
Szóval mikor ütögeted,akkor azért jön vissza a hang,mert újra kontaktus keletkezik a hangszóróval,és a telefon paneljével :P
Ennek a két telcsinek ez az egyik gyári hibája,hogy elfárad a telcsi paneljén lévő érintkező,ami hozzáér a hangszóróhoz(ha :S)
De az is a másik gond,hogy kb egy tűhegynyi felületen ér hozzá az érintkező a hangszóróhoz,így elképzelhető,hogy beég a felület(nem fog felgyulladni xDD)
A válasz arra,hogy mi lehet :D
Én úgy orvosoltam a problémát,hogy apró hurkafadarabokkal kitámasztottam az érintkezőket,hogy rendesen odaérjenek a hangszóróhoz,és az érintkezők végeit is szétnyomtam,hogy nagyobb felületen érintkezzen a hangszóró
Ez pedig,hogy mit lehet csinálni
A rezgő töltés alatt nekem sem működik,ez így van kitalálva!
Nem vagyok műszerész,de érdekelnek az ilyen dolgok,és ezért értek is hozzájuk
Tomi -
#413 Zenelejátszás közben a headset-ről halgattad a zenét(hogy írod,hogy aközben nem hagyott ki a hang),vagy hangszóróról? -
#412 Ilyet én is tapasztaltam, de megoldást még nem találtam rá... :( -
#411 Kérdés: Van valami megoldás arra, hogy 5300-nál az ebresztésnél
csak a rezgés kapcsol néha be, a hangjelzés nem, és ha megütögetem
a telót közbe akkor a hang is beindul. De zenelejátszásnál meg
máskor nem tapasztaltam ilyet!
Mi lehet?/Mit lehet csinálni? -
paci600 #410 Tudna valaki segíteni? A nokia 5300-ás telómra nem tok témát rakni,mindeggyikre azt írja nem támogatott fájltípus. -
paci600 #409 Tudna valaki? segíteni a nokia 5300-ás telómran nem tok témát rakni mindeggyikra azt írja h net támogatott fájltípus.
-
#408 katt -
bigbigle #407 Tudnátok adni Nokiás linket ahol vannak témák????(lehetőleg nem reges) -
Noorbi #406 Halli! Eladó a 3250-esem! Ha érdekel irj: [email protected] -
CoolGirl01 #405 Sziasztok! Azt megtudnátok nekem mondani h honnan tudok letölteni az 5300ás telómra a power mp3at? Egyáltalán van rá ilyen program? -
#404 Én úgy halottam,hogy elég nagy kockázat van a firmware frissitésben,bármiről is legyen szó,amiben firmware müködik
ha rosszul cseréled ki,akkor tönkreteszed a cuccot :S -
rocco89 #403 Kösz a filmeket. Nem rossz, de ha esetleg valakinek kellene van egy konverterem amivel 3gp-->avi,mp3,mpg... sok mindent tud fordítva is lehet konvertálni vele. Total video converter -
#402 Nem tudom, érdekel-e itt valakit, de azért linkelek egy két filmet. A filmek 8 perces darabokra vannak szelve, így ha nem tudod egyszerre végignézni, nem kell fél óráig tekerned a filmet, hogy folytathasd. 3gp formátum, 15-20 fps, hang meg nemtom milyen, de nem túl jó minőségû. (Még csak a 300-ba néztem bele)
Karib-tenger kalózai - A Fekete Gyöngy átka
Harmadik Shrek
Simpson - The Movie
horrorra.akadva.4.3gp
300
Taxi 4
Bourne Ultimátum
Da Vinci Kód
-
alxin #401 Hello!
Nekem 5200-ám van, és, a kijelző kivételével, teljesen meg vagyok vele elégedve. A mikrofonprobléma nálam is jelentkezett. Ahogy olvastam, kicsit kihúztam a rugót. Azóta is jó. A beépített hangszóró (hátul) nyitogatásnál néha elkezdett recsegni, vagy elment a hangja (ha megnyomtam a mobil hátulját visszajött). Ezt egy hátlap alá ékelt összehajtott papírdarabkával oldottam meg. Elég parasztosan hangzik, de használ. Kamera minősége tűrhető. Jelenleg 2gb-os memkártya figyel benne. Jól kezeli, nem lassult be tőle.
Egyedüli bibi (nemtudom hogy 1 gbájtosnál is van-e),h a kamerázott videó meg-meg akad visszajátszásnál (a video ilyen, gépen is).
Most épp azon töröm a fejem h frissíteni kéne a firmwarejét. Most szedem le a segédprogramját (nokia oldaláról). Valaki csinált már ilyet? Kb mennyi az esélye annak, hogy update után a telefon bemondja az unalmast? Esetleg nem tudja valaki h miben különbözik a legújabb firmware a 4.71-estől? -
#400 nem -
rocco89 #399 Valaki válaszoljon különben.... különben dühbe jövök : ) -
rocco89 #398 Hello!
Nem tudja valaki, hogy az 5300-át lehet-e az adatkábelével tölteni? -
rx7tomy #397 Köszi szépen. -
#396 2 GB -
Qupak #395 Én úgy tudom hogy max. 2 GB :( -
rx7tomy #394 Sziasztok.
5200-as nokiába mi az a legnagyobb memóriakártya amit bele lehet tenni?
Köszi előre is. -
#393 ki, de erre megvan a saját fóruma...keresd ott -
Qupak #392 Házilag ki tudom függetleníteni? -
#391 kifüggetleníted...de ez vagy sikerül vagy nem
másik megoldás: eladod, és veszel a T-mobilnál... -
Qupak #390 Javítok:
Hello
Valaki megtudná mondani hogy tudnék át állni T-mobile-hoz?
A vodafone-nál vettem a készüléket. A családba mindenki a T-mobile-nál van és nekem a vodafone NEM jött be.
Kérem segítsen valaki
UI.:
Egy 13 éves fiú vagyok szóval nem sokat értek ehez :S -
Qupak #389 Hello
Valaki megtudná mondani hogy tudnék át állni T-mobile-hoz?
A vodafone-nál vettem a készüléket. A családba mindenki a T-mobile-nál van és nekem a vodafone jött be.
Kérem segítsen valaki
UI.:
Egy 13 éves fiú vagyok szóval nem sokat értek ehez :S -
maja1726 #388 Csavarhúzókat, mi tök spontán találtunk tescoban pár száz ft-ért, "gagyi polcon" jól körül kell nézni nagy bevásárlóközpikbe, a legcsofibb polcon is ott lehet... -
maja1726 #387 tudja -
maja1726 #386 Annyit tudok, hogy a kingstont (és más márkát) későbbiekben másik telóba is bedobod, ami micro sd-s, de a nokiát csak nokiába. -
maja1726 #385 Nem neked akartam írni, az előlapos témát, sorry -
maja1726 #384 Komplett elő-és hátlapot vegyél, ha másik színt szeretnél (kék, piros, szürke, meg amit láttam még eddig, az a pink) és a vaterán szerintem jók vannak -
maja1726 #383 zenetárból való kitörlés: zenetár--zenetár frissítése -
maja1726 #382 Cserélnék nokia 5300-át, nokia n70-re. Kártyafüggetlen, gari nélküli. -
#381 törölni zenét a zenelejátszoból?
kitörlöd a zenét a memóriából,és újrafrissíted a zenelejátszó számlistáját,és nem fogja újra megtalálni,mert te már a memóriából kitörölted (Y) -
#380 töröld a nokia pc suite-tal... -
CoolGirl01 #379 Sziasztok! Van egy 5300-ásom, és nem jöttem rá arra h h lehet törölni a zenelejátszóból! Légyszi aki tud írjon! [email protected] Előre is köszi -
#378 van 1-2 ezerért rende nokia átalakító nyugi :D
de aztán lehet már több
menjetek be zenelejátszóba->opciók->média-hangszín->vmeik csomag->opciók->módosít
huzzátok fel mindeggyiket,és hangosabbb lesz (Y););) -
wentz #377 sokan írjátok hogy nem jó zenét hallgatni az 5200-n mert halk meg stb. hát szépen venni kell hozzá egy fasza kis fülhallgatót meg átalakítót! én egy Sennheiser Cx400-al hallgatom a 5200-omon a zenét és csak félig merem felvenni a hangerőt mert annál feljebb halláskárosodásom lenne :D
az egyetlen probléma az h a fülhallgató 3.5mmes a telefonba meg 2.5mm kéne.vettem egy ilyen 100 forintos átalakítót de az meg mindig kiesik a telefonból meg szar és kész. nem tud valaki valami komolyabb esetleg nokia átalakítót? -
stv #376 Hi!
Van egy nokia 5200, amit nem bírok bekapcsolni.Egyszer csak kikapcsolt, és ennyi.(előtte ha ki is kapcsolt vissza lehetett kapcsolni) Valaki tudna vmit segíteni ebben?
-
#375 üdv!!
Nekem fekete 5300 telefonom van, és valami miatt a hátlap sarkából kitörött egy darab. az lenne a kérdésem, hogy telefonboltokba lehet még hozzá kapni elő ill. hátlapot??? mert neten láttam, hogy lehet venni gyárit is (vatera stb...) ésha esetleg egy fehér-kék, vagy szürke verzióra tudnék váltani, vagy csak fekete lehet, ha már gyárilag is az?? köszi a választ