Microsoft Zune árak és megjelenés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bill Gates úgy is nyugdíjba megy.
Bill Gates úgy is nyugdíjba megy.
Nekem egy 3 éves mp3-mas lejátszóm van cserélhetõ kártyával, FM rádióval és AAA elemes ill. akkus.
Mai napig teljesen elégedett vagyok vele, mert a hangzása is nagyon jó. (Sigmatel Chipes)
Én nem vitatom, hogy jó és igényes dolog az iPod, de viszont az ára is ott van.
Ami meg elérhetõ árú Apple fronton, az meg keveset tud (pl.: Shuffle).
A fent leírt lejátszóm 3 évvel ezelött 21.000 forintba kerûlt és a belsõ memó 128Mb + 256Mb MMC kártya volt.
Most a Shuffle is kb. ennyibe fáj és nincs FM, Fix akku, nincs kijelzõ.
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
A masik meg az, hogy nem csak iTunes-rol letoltott mp3-akat (es egyeb formatumokat) jatszik le az iPod, de altalad atkonvertalt CD-ket, sot barmifele letoltott mp3-at is. Semmi kulonbseg ebben a tekintetben a tobbi mp3 lejatszohoz kepest.
A kulonbseg a talalasban van. Az egyszeru kezelhetosegben. Abban, hogy tobb szaz CD-nyi zenet (es videot) tudok tarolni az iPod-omon jo minosegben. es az olyan plusz szolgaltatasokban, mint peldaul album cover, lyrics, ratings csatolasa fileokhoz, jatekok, etc. Es, hogy custom zenelistakat krealhatsz, ami mondjuk 3-4 ezer zeneszamnal mar igen hasznos.
-lathato legyen hattertarkent (kulon szoftver nelkul)
-tamogassa az ismert drm mentes formatumokat (fel es lemasolasnal is)
-az altala ismert formatumokbol barmilyen felmasolt tartalmat kepes legyen lejatszani (tehat ne kelljen hozza semmilyen pc oldali szoftver)
-legyenek rajta szabvanyos csatlakozok (audio/video/usb)
-radio (esetleg az ujabbaknal tv)
-cserelheto akkumulator
Az ipod-ok sajnos drm-et tartalmaznak es nem lehet oket sima pc-s flash drive-kent hasznalni. Sajnos a zune is drm-es.
Amúgy tudom, a Cowon nyíltan copyzza az Apple-t, de amíg ilyen minõségien csinálja addig nem érdekel. 😄
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
ízlések és pofonok.
- Zsebpénzbõl /nekik/ megvehetõ
- Egyszerû kezelni mint a satut
- Nem állítja nagy választás elé a vásárlót, hiszen sajnos az amcsik többsége nem tudna dönteni, ha lanne 6 verzió, nem értené, hogy miért, szerintem a Vistát is ezért adták ki 1 lemezen...vagyis fogják, mert szerencsétlen nem értené, hogy miért más színû a doboz, meg miért Home, Prof, meg mittoménmi.
Ott van, fehér, bekapcsolod, megy, gépre dugod, kesselsz, és mehet a tucctucc. ://// Nekik ez kell.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Én meg úgy teszem a zenét a lejátszómra, hogy hozzácsatlakoztatom a géphez, azt total commanderrel f5 ami kell 😄 ez aztán nagyon bonyolult. Ha meg új kell akkor fel valamelyik torrentoldalra, azt húzom le a zenét 😊
Szóval egyáltalán nem egyszerûbb az ipod kezelése a többinél, semmiben sem (kivéve talán a szar drm-es átkódolós fos lejátszóknál).
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
És gondolom egy kis árkülönbség is van a kettõ között, és gondolom nem az ipod az olcsóbb 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
max a nanoval.
Én megtaláltam a nekem tökéletesen megfelelõ miniplayert a Meizu M6 képében...
2,4"-os, 320x240-es színes, grafikus QVGA TFT LCD kijelzõ 260 000 színnel, lehet rajta videot nézni (igaz az igazsághoz hozzátartozik, hogy max 20 fps-el, de amíg valaki nem nézett rajta semmit, ne mondjon véleményt), természetesen mp3-at hallgatni, rádiót hallgatni, e-book-ot olvasni, használható diktafonként, vagy adathordozóként, szóval elég sok mindent beltömörítettek.
Van belõle 1, 2, 4 gigás flash memóriás verzió, de sztem ez bõven elég hozzá, fõleg úgy, hogy a VirtualDubbal a 700 megás avi-ból csinál 150 megásat😉
Meg tudod írni cd-re azt a tartalmat amit letöltöttél az Apple oldaláról?"
Meg. Mindent lehet! 😉 Ipod nano-n lehet doom-ozni is... Szóval minden mûködik. Csak utána kell kicsit nézni.
na ezért ipod nem kell.
Meg tudod hallgatni a legálisan letöltött zeneszámot egy pc?
Meg tudod írni cd-re azt a tartalmat amit letöltöttél az Apple oldaláról?
nekem ez nem szolgáltatás hanem korlátozás.egy nagy baromság
Csak ráklikkelsz arra ami kell és már viszed is a zenét. Nem kell elmenni a boltba, vagy várni, hogy kiszálítsák a CD-t utána pedig kódolni mp3-ba, majd másolgatni fel a lejátszórta.
Én drukkolok a Zune-nak, remélem lesz verseny!!
nemtom. nekem tetszik, hogy az összes zeném itt van az iPod-on és bármikor bármelyiket meghallgathatom. nem kell elõre gondolkodnom, hogy ma mit is másoljak az 512MB-ra...
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Feka gyerek az ipodjával szaladgál kemény pénzeket kifizetve a rajta lévõ tartalomért amit más eszközön nem tud meghallgatni.
ez aztán a lol.se borító se nyomott cd lemez se semmi.értékmegõrzés nulla.
vicc ez az egész ipod és zune marhaság vegye az akinek 3 anyja van...