Crackdown

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt csatlakozáskor nem tölti le?

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Örm
Állítólag erre a netes lassúlásra adki a Microsoft valami letölthetõ patchet a játékhoz mostanában.
Crackdown patch

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

CSOCSO
ha jol tudom akkor annyi a lenyen a stealth patchen hogy lehet online is nyomni nyugodtan. hogy ez mennyire igaz vagy nem.. nemtom.. mindenesetre en kiirtam megegyszer, immaron a stealth patcheset.
kis is probaltam mukodni mukodik igaz UBERLASSU neten:(
Örm
Ez a sztilt patch mit jevít? Nekem megvan a RANT-os változat, de nem tûnik hibásnak.

CSOCSO
eloszor a rant jott ki. majd maga a sztilt pecs.. most meg kijott ugy hogy elore stealth patchelve van. tehat nem kell kibontogatnom es patchelnem meg hasonlo baromsagok .. hanem csak siman kiirom. erre vartam.
a jatek tenyleg jo.. gta mar unalmas. olyan mint az nfs.. elsot nem birtam letenni.. masodik meg jo volt. harmadikat a kozepeig nem vittem el:((((
sztomy69
Áááááááááá, millen zseer játék, GTA-nál sokkal jobb =) És amikor a járókelõk bepofáznak, h álljak arréb, meg "rámlõttél geci?!" Hát naon nagy =)

lckrz.try.hu

Sland
Már régebben, nem?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

CSOCSO
nah ki is jott sztiltpeccsel
Doomista
egyenlõre nem...de reméljük talán egyszer lesz...reméljük...

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

tobias88
pcre ez se lessz?mert akkor megõrülök
ThugEdge
rájöttetek már a mentésre?
én így tudom:
kilépéskor-mentés és kilépés a fõmenübe
betöltés-kijelöljük az ügynökségi pontot és oda rak le
kipróbáltam és meg vannak az aktáim is,a töl gömbjeim is

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Sland
Kurvajó ez a játék!
Csak kár ogy hangja nincs :(
Majd letöltöm a PAL-os verziót, remélem avval menni fog

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Örm
Hello!
Tudja valaki,hogy mi az a Stealth patch?

Doomista
Remélem egyszer dob valamelyikötök egy videot hogy milyen a game,mert ugye nekem no xbox360, no crackdown game :(

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Sland
Crackdown.USA.XBOX360-RANT

CSOCSO
fullos? amugy nemtom. nekem az elobb ugy belassult hogy 1-2 fps el mehetet a menuben (!!!!!!!!!!!!!) ugyhogy kikapcsoltam a picsaba.
a jobb felso szigeten csak felbasztam az agyam. ubermagas epuletek vannak allandoan leesek es ubersoxor kuuurvara nem kapaszkodik meg az ablakparkanyokon ez a kocsog....
Sland
Nah végre elindult, hanggal ugyan az. Mi a picsa baja lehet?

Sland
Nekem az volt, hogy amikor elõször választottam ki, hogy milyen autóm legyen, akkor elment a rendes hang, elkezdett kibaszott hangosan sercegni meg idióta hangokat nyomatni, és onnan kezdve be sem kussolt. Állítottam a hangerõn, nem hatott rá, állítottam máson, az sem.
Ha pauselve volt a játék akkor nem majrézott.
Utána eltûnt a sercegõ szar, de nem volt rendes játék hang.
egye-fene, hang nélkül játszottam.
gondoltam újraindítom a boxot, hátha lesz hang, erre nem hajlandó elindulni a kurva crackdown. már vagy 20x próbáltam, de nem akar elindulni. pedig elõtte elindult...

Doomista

CSOCSO
nemtom hol lehet menteni..
amugy a kamera rendszer eleg fosadek.
neha olyan kozelrol mutogatja az embert hogy hihetetlen.

a kurva oriaskereken meg ugy felbasztam az agyam hogy nemigaz.
ubersoxor nem latom hogy merre vagyok merre ugrok es mekkorat.. persze lehetne allgatni a kamcsit felpercenkent csak 10 perc alatt nem ernek korbe
Örm
Hello!
Menteni hol lehet?

Sland
Jóéjt<#wave>

CSOCSO
"szinkron hangok" csak a narrator magyar, de szvsz a hangja tok zsir. marmint.. nem gaz es ez mar alapbol zsir.:D

en megyek aludni .. eddig jatszottam.. mar nem latok ki a fejembol
Sland
Na ez király. Le is töltöm, faszom se vár a PAL-osra!

Örm
Milyenek a szinkron hangok?

CSOCSO
nah mar nyomom en is.. a jatek egesz jo.. jobb mint a condemned ( az nem gta klon... csak ugy mondtam, mer azt jatszottam mostansag)
egyedul a celzasi rendszere fika mer a halott bunozoket is befogja.. szal ha valakit lelotte ekkor neha nehez ugy befogni vkit hogy ne a halottat vegye celba:(
gyujtogetem a zold cuccokat.. mar egesz jo magasra tudok ugrani.

ize. hungaryra kellett allitani az utcso dashboard ablakban az X et es nekem is magyar:D
carterx
ki tuggya azt.nekem ez az érdekes hogy az USA NTSC a totál magyar hangos

carterx
semmit nem kell áligatni,autómatice magyarul indul,minden felirat magyi egybõl még a reklámok is az elején.
semmi angol

CSOCSO
a RANT os is tud magyart?:D lol.
menuben lehet valasztani?
Állitva :)

Szerintem,ha a régióba be van inditva,hogy hungary akkor autómatice mint a pinataba

Örm
Indítás után az options-ben kell beállítani a magyar nyelvet?

Az fasza a Pal nem lesz magyarul beszélõs?

carterx
Ez a magyar hangos verzió:

Crackdown.USA.XBOX360-RANT

nekem ez van!!

üdv

Örm
Hello!
Az a verzió ami tegnap megjelent tartalmazza a magyar szinkront és felíratot?

Sland

Sland

Doomista

Az lehet,de ki teszi fel itthon a magyar törést?

Na végre 1 jo hir ez is magyarul jelenik meg :D
http://www.thesource.hu/index.php?md=main&
Doomista

dinomano
Szehhintem aranyos, ill.jo a grafika; vegulis az ennyire nyitott terepen játszodó game-ek sohasem a szépsgükkel tarolnak... :-D Igaz, nekem helyenként utopisztikusnak tünnek/tüntek a képességek; de ebböl még lehet jo game... :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Doomista
Microsoft bejelentésébõl tudtuk meg, hogy az X360-exkluzív Crackdown munkálatai befejezõdtek. Az akciójáték február 23-án kerül a magyar boltok polcaira.

A játékot a Realtime Worlds fejleszti David Jones közremûködésével, aki ezúttal a Grand Theft Auto-sorozat megalkotásánál szerzett tapasztalatait kamatoztatta. A Crackdownban egy speciálisan kiképzett ügynök felett vehetjük át az irányítást, hogy a Pacific City-ben rendet tegyünk a bûnözõk között különleges képességeinkkel és fegyvereinkkel - bõvebb infó a Gamekapocs elõzetesében.

Doomista
2007. február 23-án érkezik meg a magyar boltok polcaira a Grand Theft Auto-t is jegyzõ David Jones vadi új játéka, az Xbox 360 exkluzív Crackdown.

"Pacific City romokban hever, az utcákat a bûnözés uralja. Három nagyhatalmú banda dúlja az egykor gyönyörû metropoliszt, a rendõrség teljességgel tehetetlen, esélyük sincs a rend helyreállítására. A város utolsó reménysugara az Ügynökség: egyedül az õ genetikailag módosított ügynökeik jelentik a polgárok számára az utolsó esélyt. Kösd be magad: ezúttal neked kell igazságot szolgáltatni Pacific City-ben.

High-tech fegyverek, alakítható jármûvek és eget-földet rengetõ szuperképességek lesznek a játékosok segítségére Pacific City rendjének helyreállításában: ne csinálj más programot február végére!

A Crackdown-ban az ügynökök szintlépéseik során erõsségüket, gyorsaságukat, tûzerejüket és mindenféle egyéb képességeiket is fejleszthetik. A teljesen interaktív, szabadon bebarangolható városban ezúttal valóban mindenhova eljuthatunk, amit hangsúlyoz a kampány mód teljes kötetlensége is. Az i-re a pontot a kidolgozott cooperatív mód teszi fel: barátainkkal vállvetve még nagyobb élmény lesz megtisztítanunk Pacific City bûnös utcáit."

Doomista

ngcsnet
akkor maradj nfstuningmajmolósnál<#smile>

Áhhh nemhiszem én nemnagyon értékelem ezeket a gta szerû játékokat ezek olyan koppintások és egy kaptafa hogy hihetetlen ennél én inyencebb vagyok:))))
Doomista
aki nagyon akar rombolni városokat az ebben a játékban megteheti.
fanatifo lehet kirpobálod és megfog tecceni,kitudja ::)

Viccelsz olyan ronda mint a bûn........Ps2-n is a közepes grafikákhoz tartozna...
Pheaper

ez a kép ugy ahogy jó

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz