Crackdown
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Crackdown patch
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
kis is probaltam mukodni mukodik igaz UBERLASSU neten:(
a jatek tenyleg jo.. gta mar unalmas. olyan mint az nfs.. elsot nem birtam letenni.. masodik meg jo volt. harmadikat a kozepeig nem vittem el:((((
lckrz.try.hu
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
én így tudom:
kilépéskor-mentés és kilépés a fõmenübe
betöltés-kijelöljük az ügynökségi pontot és oda rak le
kipróbáltam és meg vannak az aktáim is,a töl gömbjeim is
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Csak kár ogy hangja nincs :(
Majd letöltöm a PAL-os verziót, remélem avval menni fog
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Tudja valaki,hogy mi az a Stealth patch?
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
a jobb felso szigeten csak felbasztam az agyam. ubermagas epuletek vannak allandoan leesek es ubersoxor kuuurvara nem kapaszkodik meg az ablakparkanyokon ez a kocsog....
Ha pauselve volt a játék akkor nem majrézott.
Utána eltûnt a sercegõ szar, de nem volt rendes játék hang.
egye-fene, hang nélkül játszottam.
gondoltam újraindítom a boxot, hátha lesz hang, erre nem hajlandó elindulni a kurva crackdown. már vagy 20x próbáltam, de nem akar elindulni. pedig elõtte elindult...
amugy a kamera rendszer eleg fosadek.
neha olyan kozelrol mutogatja az embert hogy hihetetlen.
a kurva oriaskereken meg ugy felbasztam az agyam hogy nemigaz.
ubersoxor nem latom hogy merre vagyok merre ugrok es mekkorat.. persze lehetne allgatni a kamcsit felpercenkent csak 10 perc alatt nem ernek korbe
en megyek aludni .. eddig jatszottam.. mar nem latok ki a fejembol
egyedul a celzasi rendszere fika mer a halott bunozoket is befogja.. szal ha valakit lelotte ekkor neha nehez ugy befogni vkit hogy ne a halottat vegye celba:(
gyujtogetem a zold cuccokat.. mar egesz jo magasra tudok ugrani.
ize. hungaryra kellett allitani az utcso dashboard ablakban az X et es nekem is magyar:D
semmi angol
Az a verzió ami tegnap megjelent tartalmazza a magyar szinkront és felíratot?
http://www.thesource.hu/index.php?md=main&
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
A játékot a Realtime Worlds fejleszti David Jones közremûködésével, aki ezúttal a Grand Theft Auto-sorozat megalkotásánál szerzett tapasztalatait kamatoztatta. A Crackdownban egy speciálisan kiképzett ügynök felett vehetjük át az irányítást, hogy a Pacific City-ben rendet tegyünk a bûnözõk között különleges képességeinkkel és fegyvereinkkel - bõvebb infó a Gamekapocs elõzetesében.
"Pacific City romokban hever, az utcákat a bûnözés uralja. Három nagyhatalmú banda dúlja az egykor gyönyörû metropoliszt, a rendõrség teljességgel tehetetlen, esélyük sincs a rend helyreállítására. A város utolsó reménysugara az Ügynökség: egyedül az õ genetikailag módosított ügynökeik jelentik a polgárok számára az utolsó esélyt. Kösd be magad: ezúttal neked kell igazságot szolgáltatni Pacific City-ben.
High-tech fegyverek, alakítható jármûvek és eget-földet rengetõ szuperképességek lesznek a játékosok segítségére Pacific City rendjének helyreállításában: ne csinálj más programot február végére!
A Crackdown-ban az ügynökök szintlépéseik során erõsségüket, gyorsaságukat, tûzerejüket és mindenféle egyéb képességeiket is fejleszthetik. A teljesen interaktív, szabadon bebarangolható városban ezúttal valóban mindenhova eljuthatunk, amit hangsúlyoz a kampány mód teljes kötetlensége is. Az i-re a pontot a kidolgozott cooperatív mód teszi fel: barátainkkal vállvetve még nagyobb élmény lesz megtisztítanunk Pacific City bûnös utcáit."
fanatifo lehet kirpobálod és megfog tecceni,kitudja ::)
ez a kép ugy ahogy jó
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz