Megnyílt az X06 kiállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Cimbim eddig úgy 120 órát tett bele, úgy, hogy a fõszálat nem is érintette igazán. És még mindig csak áradozik a játékról, a benne lévõ millió lehetõségrõl. És csak egy fajjal nyomta eddig... Szóval ennyit a belbecsrõl. Én még nem mertem neki állni, nincs annyi idõm. Félek belemerülni..
Egyébként néhol tényleg beszaggat (de a játékélményre nincs különösebb hatása), de reméljük, hogy pár hónapon belül nem jönnek már 360-ra sem szaggatós játékok, elõbb-utóbb csak kiismerik teljesen a gépet.
Dobom is ki a Kaliforniából származó DS Lite-omat. <#zavart2>#zavart2>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Így Japánban a 20GB-os modellek 62 790 jen (körülbelül 116 000 forint) helyett 49 980 jenért (körülvelül 92 000 forint) lesznek megvásárolhatóak."
Ezt ne, ez már tényleg fizikai fájdalommal jár számomra.
Kulcsszó: JAPÁNBAN.A japán ár nem számít, európában 500/600 euróba fog fájni a gép.
Rövid fejszámolás után kiderülhet, hogy máris 130-140 között lesz az olcsóbbik ps3. You know, math.
Szívesebben játszok a sok éves Gothic-al, mint azzal a mézes-mázas küllemü RPG-szerû techdemoval, mely mellesleg még Box-on is be-be röccen.
499*275 = 137,225+magyar Áfa+magyar haszon. 150,000 alatt Ps3 itthon nem lesz. Elsõ idõszakban lazán 200,000 ért fognak menni és ez az elsõ idõszak majd 2007 elsõ féléve táján lesz, mire talán ide is jut.
El vannak késve nagyon durván.
És nem kell keseregnem, mert nem vettem 137972 Ft-ért boxot <#levele>#levele>
Ráérek várni :-)
Nem mese. Tudod létezik egy olyan dolog, hogy exkluzivítás. Az exkluzív szóból ered, ami azt jelenti, hogy "másokkal nem megosztott". Aztán létezik ideiglenes exkluzívitás is. Ez azt jelenti, hogy egy szerzõdésben foglalt terminusig csak és kizárólag az adott gépen elérhetõ az adott dolog - ez általában 6-12 hónap között mozog. Ez volt a GTA esetében PS2-nél. Most ez van a Bioshock-nál. Jön majd PS3-ra igen, de csak valamikor 2007 õszén - 2008 koranyarában. Tetszik érteni végre, vagy mondjam lassabban??
Öregem, nem vagy egyszrû eset 😊
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Sõt, ezzel most megcáfoltad a Microsoftot is, meg a játék FEJLESZTÕIT/KIADÓIT! Ne haragudj, végülis nem számítottunk arra, hogy a végsõ érv, a játék nem frissült gamespot adatlapja is elõkerül ebben a vitában 😊
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Most akkor mi az igazság?
Meg lehet komoly tömörítõ algoritmusokat irní és lehet nem minden hang / feliratkombinációt rátenni egy lemezre aztán fennen hirdezni, hogy "ez nem fért volna rá csak Blu-ray"-re.
Tévedés. PS3-ra is lesz."
Hát , ezt igazán szépen megcáfoltad, barátom 😊)))
A Bioshock X360 exkluzív konzolokon, és mint ahogy azt a JÁTÉK KIADÓJA is megmondta, NEM LESZ PS3-on.
Ragaszkodjunk a tényekhez, plz 😉
A többi számomra lényegtelen - nem érdekel a nextgen videólejátszás, a Blu-ray sem a filmek miatt lesz a ps3-ban hanem a megnövekedett kapacitásigény miatt.
Tévedés. PS3-ra is lesz.
NA akkor most kérem az összes "Drága lesz, nagyon drága lesz a PS3..." kárrogókat, hogy jöjjön ide és matekozzunk együtt.
Ps3 Blu-Ray lejátszóval, 20 GB-os verzió = 116 000 FT
Erre persze még itthon tesznek rá!
XBOX 360, 20 GB vinyóval, HD DVD játékossal =
199.99 X 214.870 = 42972 HUF /Erre is tesznek rá idehaza!/
+ XBox360 Prémiium (ehhez jár a 20 GB-os vinyó)95,000Ft.
Tehát: 42972 HUF + 95,000 HUF = 137972 FT
Akkor mirõl is beszélünk? <#vigyor3>#vigyor3>
Persze erre lehet azt mondani, hogy kinek kell a HD DVD? Meg lehet komolyan venni a jövõt és rájönni, hogy elõbb utóbb nem elég a DVD5 és a DVD 9 tárkapacitása.
És itt a lényeg: Már pedig egy konzoltípust nem 1 évre terveznek!