Megnyílt az X06 kiállítás

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Errm,nekem eddig sem kellett lemondanom egyikrol sem es nem koltottem 100 ezreket gepre,sot 10 ezreket sem....ja, es nincs csucsgepem!
Netezni eleg egy Pentium1-2-3 is,fps-t meg jatszottam mar eger nelkul is,kenyelmetlenebb de nem lehetetlen.....(mondjuk halozatban eger+bill. hasznalo ellenfelek ellen "kisse" nehez lenne jol nyomni...)
Persze a vegso konkluzio:Izlesek es pofonok...😊
Soha nem ígérték, hogy XP-re lesz Dx10, ugyanakkor az igazsághoz hozzátartozik, hogy mûködni fog az Dx9-alatt is persze az összes efekthez kell a Vista. Mi ezzel a gond? Emlékezz hogy hogy mûködött ez Win95-nél! Nem kell több100ezret befektetni, mert nem kell akkora gép a Vista alá, ugyanakkor ha valaki az aktuális legújabb gámákkal akar játszani PC-n full effektekkel, annak bizony áldozni kell rá. Na ezért játszom már konzolon.
Ha nem tartja be amit ígért a HDDVD kapcsán az nagy preztizs vesztés lesz neki, ami ennyi pozitív eredmény után nem lenne jó nekik.

Tinman
"Oszinten szolva ez elegge zavar engem,nehezen tudom elkepzelni a netes bongeszest Ps3-mal es kontrollerrel....." -írtad.

Erre írtam a #74-et... aki nem akar 1-2 évente 100 ezreket költeni a PC-jére annak sem kell lemondania sem az egerrél irányítható FPS-ekrõl, sem a netezésrõl, de még az SG.hu-ról sem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Koszi,arra ott a szamitogep.....egy konzolt jatekra veszek,nem pedig egyeb masra,max film-zene,de itt ki is merult a dolog! Nem kell bongeszo,nem akarok videot vagni vele,tomoriteni sem es renderelni sem!
Jatszani,na azt igen!
Tinman
USB-s billentyûzettel + egérrel + Linux kittel már ma is kényelmessen barangolhatsz a PS2-vel a neten.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Pont az MS tartaná be ezt az ígéretet?
Érdemes megnézni PC-n mi van.

"Crysis PC-n csak Vista alá."
Ebben az egy mondatban párszázezer FT kiadását vetítik elõre, elvégre a mai gépek -megkozkácztatom- 90%-a alkalmatlan arra, hogy egy Crysis-t rendesen elvigyen...

Egébként meg felesleges azon agyalni, hogy mert meg kell venni a HDDVD-t, mert nem kell, ugyanis MS azt nyilatkozta több helen is, hogy õk nem akarják a játékosokra rákényszeríteni a technológiát, vegye meg az aki a legjobb áron akar HDDVD-t nézni. Idén karácsonyig 150film lesz hozzá, de játékokat nem készítenek HDDVD-re. Ha mégis majd 2-3év múlva addigra meg aki teheti így is úgy is venne egyet, mert HD TV-n mért ne nézzen HD filmeket is.
A lényeg a lényeg a Sony nagyon vágja maga alatt a dolgokat a hosszú késésekkel és a sok kamuval amiket elhint. az más kérdés, hogy a tõke fogy, ha jól tudom idén már hitelt is vett fel. Hmm nem jó jel. A fejlesztõket nem igazán támogatja egyenlõre, a MS pedig a seggüket is kinyalja amellett hogy horibilis összegeket költ a megnyerésükre és egyenlõre bejött. A másik nem elhanyagolható dolog, hogy amíg a PS3 még meg sm jelent, majd egyszer, addig a MS már több mint 5millió eladott példányt tudhat maga mögött úgy hogy hivatalos debüt még több országban nem történt meg. A Sony nem titkoltan az USA és a Japán piacot részesíi nem kis elõnyben addig MS azt mondja, hogy hmm, mire kijön a konkurencia gépe az európai piac 60%-a a miénk minimum, +amit USA-ban eladnak, a japán piac meg nem nekik való.
Nem,nem az😊 Nem veszed figyelembe,hogy mikor es miert keszultek(keszulnek)az adott konzolok!
A Ps1,Wii es meg a Ps2 is "csak" jatekgep volt(lesz),nem tobb celu platform,ezert nem is volt bennuk HDD (no meg persze, mert esetleg jelentosen megdobta volna az arat....)
Ma mar egy 20 Gb-os HDD szinte semmibe sem kerul,nem igazan szamit bele az arba es mivel zene,video lejatszasra is tervezik ezeket a gepeket (jobban mint a korabbiakat)egyszeruen kell bele a nagyobb hattertar (mivel eros igeny mutatkozott ra?!) Oszinten szolva ez elegge zavar engem,nehezen tudom elkepzelni a netes bongeszest Ps3-mal es kontrollerrel.....
Figyelembe veve,hogy mp3 lejatszokban nagyobb HDD talalhato ma mar,annyira nem dolok el a dologtol😊
Megj. 2004-ben a Ps2 40 Gb-os HDD, megjelenesekor $99 volt az FF XI preinstalled verziojaval egyutt......
Tinman
Term. HDD kitet PS2-höz már a Box megjelenése elõtt is lehetett kapni.

Én alapból kakilok az itt kialakult vitára de az xbox volt tán az elsõ konzol amiben alapból volt HDD
És nem "Xbox --> Ha veszel."

Tinman
Konzoloknál "nagy" dolog.
Wii --> No HDD.
Xbox --> Ha veszel.
Xbox 360 --> A Prémium csomagban mely 95.000 Ft kapsz egy 20 GByte-os vinyót is.
PS2 --> HDD kitet kell venned.
PS3 --> Az alapverzióban alapból benne lesz.

Sanyix
Jah, én pont 5,5 éve vettem pc-hez 20 gigás vinyót 😊 (akkor már nem az volt a csúcs szóval drága se volt, és még ma is mûxik).

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Tessek? Lesz hozza HDD? Es ez ekkora dolog? 2006 van
am!Egy 20 illetve 60 Gb-os HDD ma mar nem akkora durranas😊(hacsak nem az miatt,hogy milyen kicsi...😊)
Tinman
Most a PS3 alapból HDD-vel jön, anno ez nem így volt... vehettél hozzá HDD kitet + vinyót.
Még mindig nem éri el azt az árat?
Az elsõk között vettem idehaza PS2-öt és én 130-at hagytam ott a boltban.

Nos a Ps2 nyitoara $300 volt anno,ez-ha 300ft/$ az atvaltas(ami igen szep felkerekites)- is csak kicsivel tobb mint a 2x a te 40k HUF-odnak! Ezzel a logikaval a mostani $130-os Ps2 arnak a 2x kellene hogy legyen a Ps3....De nem annyi!😛 (ja,persze tudom:draga az uj technologia,pl a Blu-ray ami mar kinnt volt 2003-ban a piacon,vagy a cell proci ami mar tavaly sorozatgyartasra kesz volt...A kerdes az,hogy valoban ernek-e ennyit ezek a dolgok?)
Tinman
Teljesen korrekt példa volt.
Anno volt Ps1 40k körül... a nextgent akkoriban a PS2 jelentette, természetes, hogy többszöröse volt a PS2 árának. Most u.e. van és az ár most is arányos.

Sanyix
nem fogják igényelni a játékok, ha ugyesen csinálják õket 😉
Amúgy nemtudom miért lenne nagy gond 2-3 dvd-s játék, az még nem sok.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

A 386-os computerek meg milliokba kerultek anno,ma fejlettebb a technologia,megsem kerulnek annyiba a szamitogepek!Ez nem a legjobb pelda volt szerintem😊
Dzson
PS3 ár: Nem értelek benneteket. a PS2 170(!) ezer Ft volt itthon megjelenéskor, meg utána még vagy fél évig, és egész európában ilyesmi volt az ára, és vették. Ez (PS3) pedig egy összehasonlíthatatlanul fejlettebb technológia, valamint 4 éve 170e olyan volt, mint most kb. 200-220e. A PS3 ellen az árat felhozni tehát hülyeség. Bele lehet kötni a késésbe, meg egyebekbe, az korrekt, de az ár...

Cikkhez: na a mikrosoft talán elkezdi komolyan venni a játékosokat? 😊

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Adok egy tippet: ne az alapján vásárolj, hogy aggódsz a HD-DVD játékok miatt. Szimpla vásárlóösztönzõ hoax. Nem félnék attól, hogy ha HD-DVD nélkül maradok, az = hogy játék nélkül maradok.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

halo wars:
http://www.porkolt.com/trailers/halo/wars/game/xbox+360/halo-wars-6756.html
adam first
Igen ám ez mind szép és jó amit a konferencián mondtak,csak egy dologtól félek ha esetleg 360-at vennék.Késõbb ne hogy ge***en a micro a külsõ HD-DVD miatt, mint ahogy azt Tinman is leírta elõbb utóbb igényelni fogják ezt a játékok is,szóval így már is kicseszés mind az X tulajokkal mind a leendõ vásárlókal.Na de mindegy én inkább várok egy MGS4-re Ps3-on vagy megvárom még pofátlanul olcsó lesz egy Wii.

Tinman
Nekem a Tales of The Swordcoast-al együtt 3 hónap volt az elsõ rész. Kiélveztem minden cseppjét... ha lett volna benne GTA-szerû "completed" százalék akkor szvsz nálam az 99-en lett volna.
Igen, tudom végig lehet vinni marha gyorsan is, sõt olyan gyorsan is, hogy leggyorsabb végigjátszások videoi között 4-5 óra sem ritka.
A Fallout meg 15 perc :-D

Tinman
Mi ebben az erõs? Most ízlésekrõl leállunk vitatkozni?
A BG akár tetszik, akár nem alapmû, klasszikus... ott a helye a Fallout mellett a PC-s rpg-k pantheonjában.

Egesz nyar?😄 Max az 1-2 osszevonva,kiegeszitokkel....A Fallout 1-2 klasszisokkal volt jobb,mint computeres RPG,bar az igaz,hogy a BG engine hamvaibol tamasztotta fel az rpg-ket! (a BG AD&D-n alapszik, azaz a felepitese jo mar nem lehet😄 Ettol fuggetlenul jopar kellemes orat biztositott anno!Sot, 3x toltam vegig😊)
azért a Baldur's Gate-et összehasonlítani a Fallout 1-2 vel kissé erõs.. a Baldur elbúlyhat még az ócska Arcanum mögött is...
Tinman
Mi a problémád a Baldurs Gate-el?
Talán az, hogy egy teljes nyár játékidejét is képes szavatolni vagy talán az, hogy halálából támasztotta fel a PC-s RGP-ket?
Vagy bajod van a 90% feletti értékelésekkel?

Oldern the 1st
Pedig valószínûleg hamarabb veszek 360-at, mint ps3-at 😊)))))

Tinman
Akkor felhozok egy másik példát: Kanadából rendeltem kb. 1.5 éve egy VR kesztyût (cefet olcsó volt), a postaköltség kemény 2.200 Ft volt.
Hazánkban u.e. a kütyü 2x annyiba kerül+futár díj.

Na de tényleg, jó, hogy felemlegetted:
Milyen nehéz a PS3???

PS2 slim, ha jól tudom 900 g a hagyományos meg kb. 1300g.

LoL, elõbb lesz nekem PS4-em mint Oldernek vmilyen Xboxa.

Mellesleg Tinman, Bioshock nem lesz PS3-ra, és kész. Eddig pletykálták, de most már meg van a hivatalos megállapodás a Microsofttal, aminek köszönhetõen nem lesz, és ezt bejelentették az X06-on. Alan Wake-rõl is csak addig pletykáltak PS3 verziót, amíg az MS nem állapodott meg a Remedyvel.
Oldern the 1st
Dante.... a dashboard frissítéstõl kezdve "NATÍÍVAN támogatja" az 1080p-t.

Ezek a kifejezések amúgy is elég áltudományosak - az x360-ban lévõ videókari bírja az 1080p-t, most már használja is. Ennyi.

Sanyix
Elvileg nemkell hdmi, igazából csak a másolásvédelem miatt "kell", és amiatt hogy 1 kábelen menjen a kép, hang 😊. Egy sima dvi-n is megy a 2048*1536-os felbontás, ami "kicsit" több mint az 1080p 😊

Super DANTE
A gép natívan nem 720p-t támogat (játékoknál)? Filmeknél pedig majdan a 720p-t skálázza föl 1080p-re? Mert sehol nem írták, hogy 1080p lenne a gép natív felbontása (ehhez meg ugyebár kellene HDMI is, vagy nem?), mindenhol a 720p-t emlegetik.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

Sanyix
Végülis a föld másik oldaláról ideszállított cucc postaköltsége, és a vám se olyan gáz mi? 😊 Ráadásul egy ps3 nem egy súlycsoport (szószerint) egy ds-el 😊

Tinman:Nem akarlak elkeseriteni,de boritekolom,hogy jovo ev kozepeig nem fogsz tudni ps3-t rendelni japanbol! Miert? Mert a helyiek elkapkodjak es tuti,hogy prioritasi elsobbseguk lesz a kulfoldi (Hungary...haha) megrendelokhoz kepest!
A Baldur`s Gate-t egy napon emlegetni a tobbivel...haaat meresz huzas,inkabb a Planescape:Torment, de hat izlesek.....
A Ps3-mal egyetlen bajom van csak (a tobbi problemam a sonyval van😄),megpedig hogy sehol sincs meg,az Xbox360 meg mar joideje kinnt van....
Nem mintha vettem volna (nem tamogatjuk a M$-t😄),de hogy a Sony-t sem fogom,az is tuti,ennyit utoljara egy Gyurcsany nevu csoka kamuzott....
<#banplz>
CrucifX
A sima "kecseg" a helytálló. Én már találkoztam vele élõben! Meg is érinthettem!

Oldern the 1st
Ajajj, voltam már Sonys kecseg, Nincsendó fan, na de hogy Xbox-huszár...

Hát köszönöm 😉

Moyko
mindegy... xbox-huszár biztos.

There is only one Boss!

Tinman
OMG. Most helyesírósdit játszunk? <#wilting>

Moyko
<#taps>

There is only one Boss!

Tinman
Nem sorolom a legrosszabbak közé az Obli-t, de Gothic, Fallout, Baldurs Gate közelébe se.
PS2-ön érdemleges RPG nem nagyon akad, elvégre a Final Fantasy-k, Xenosaga-k jRPG-k.

A másik bajom az, hogy optimalizálatlan a játék. Röhej, hogy egy 140k-s VGA-n is képes 25 FPS alá esni a framrate, ezt meg már ugye megérzi az ember szeme. Arról már nem is beszélve, hogy a még a nextgen konzolt is jól megizzasztja.
Más stílus de érdemes megnézni a HL2-t... lassan már egy 60 ezres PC-n is gyönyörûen elfut, az Obli meg 400 ezresen is képes csúnya dolgokra.

Oldern the 1st
"GRAND TURISMO 4"
Ez milyen játék lesz? 😊))

A gran turismo 4 nem rossz, de ez a Grand...valami Grand Canyon tájbemutató? Mesélj 😊

CrucifX
Pontosan annyira régiófüggetlen, mint a PSP - vagyis az adott kiadó dönti el, hogy tesz-e rá lockot.

Csak ez egy tartalamas RPG, ellentétben a több száz kulával, ami megjelent ps2-re... (Persze ott is akadt jó)
Egyébként neked baj, hogy az Obli jól néz ki? Ps3-on is jól fog kinézni, úgyhogy akkor ki is hagyhatod!
Moyko
tudomásom szerint az europai dobozolásba már nekünk paszentos kábel kerül.

ÉLJEN A PS3!!

GRAND TURISMO 4
FINAL FANTASY XIII
METAL GEAR 4
DEVIL MAY CRY 4
Meg minden más!

There is only one Boss!

Na mi van, megint megy a gyépéharc az XBox meg a PS3 kereszteslovagok között?

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

Tinman
Most ha azzal rukkolsz elõ, hogy ez a forrás sem hiteles akkor guglizz többet:

Régiómentességrõl

Gõzöm sincs japánban milyen a konnektor -ha arra célzol-, de az univerzális átalakítók ára kõkemény 500 Ft-ba kerül.

LOL, nagy ügy 2ezer forintért venni egy usa-eu adaptert. A gép pedig régiókód mentes lesz, miért ne használhatna import játékokat.

Moyko
A legjobb hogy ha az Xbox is belelendül a versenybe..
ez nekünk csak jó lesz.. árharc, egyre jobb játékok...<#eljen>

There is only one Boss!

Oldal 1 / 2Következő →