KREATÍV embereket keresek!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem az a fontos, hogy te nem vagy elég okos, hanem az, hogy hatmilliárd ember mennyire vevõ az ötletedre. Így lehet sok sok pénzt keresni.
Már látom is a reklámot: Kovács János az irodában berakja a mikróba a kávéját, addig fénymásol, amikor csilingel a mikró, kinyitja az ajtót, benéz, hunyorít, óvatosan körbesandít, h látja-e valaki és elkezd bemászni, négykézláb keresi a bögrét, becsukódik a mikró ajtaja, tök sötét, gyufát gyújt, mellette több Kovács János inges-nyakkendõs csontváza, útjelzõtáblák, GPS, gyufa kialszik, hirtelen fény gyullad és ott van elõtte 2 bögre kávé, vállat von és törökülésben elkezdi kortyolni a sajátját, amikor elindul körbe-körbe. Bögre fölött ijedten a kamerába néz, majd jön a szlogen - "???" még ezen nem agyaltam.
Tehát nem az a lényeg, h neked mennyire triviális és nem probléma, hanem az, h keresd meg azt a párszázezer embert, akinek az! Azok tömik meg a te zsebedet!
Mint a Siemens csipogó hûtõje, ha nyitva hagyod a hûtõajtót...
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
saul se rossz, de szal akart lenni
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
sual rev, mennyi vagy? 50?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
nézem hogy mikor ér oda a pohár, és akkor veszem ki 😮
egyszerû és beválik 😊
amúgymeg nem nagy szám egy ilyet csinálni, a fordulatszámot tudod, ismered a szükséges melegítési idõt, ha lejár, akkor a magnetront kikapcsolod, a forgórészt meg az elõlapig forgatod tovább. ehhez talán még plc sem kell.
de mondok egyszerûbbet 😊
az idõkapcsolót úgy kialakítani, hogy csak megfelelõ osztásokba lehetne állítani. az osztások pedig egész számú többszöröseiben lenni a periódusidõnek.
és most nem azért, említette valaki a táblázatokat, project és pénz függvénye
bocs
nem vagyunk románok, hogy egy tál kajáért dolgozzunk
igényes honlap háttéradatbázissal miliós nagyságrendü
csak jó referenciák kellenek
ha nincsenek akkor is 200-400k
ha végképp nincsenek és éhezel akkor 50 😊
de egy honlapot összedobni nem 2 hét
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Egy baratom is azert tart ott ahol tart, mert jobaratja/uzlettarsa lenyulta tole az otletet.. megbizott benne, nem kellett volna. Sajnos az emberek tobbsege a penztol megvadul. Tisztelet a kivetelnek.
Tehet alapvetoen a megfelelo projekthez, mindenbol egy "szakember" kell. mert kulonben vita lesz. Atfogo tudas akar a masik szakteruletere is, hogy megertsek egy adott projekt munkafojamatat, es atlassak az egesszet, egymas keze ala tudjanak dolgozni. En biztos, hogy nem fogok igy vegetalni egesz eletemben. Relative az idom keves, de akar evekig is hajlando vagyok egy dologert kuzdeni, ha tudom, hogy ez az akaras a masikban is megvan, egyedul termeszetessen nem dolgozom. Nekem pl az izlesvilagom nem a legjobb, Gorsal-nak pl sokkal jobb, es az embereknek is jobban tetszik az amit o kreal, na most ha nekem nem is tetszik, megcsinalom amit o ker, mert tisztaba vagyok, vele, hogy mi az amibe nem vagyok, jo, es masokba is kelhet az a kepesseg, hogy engedjek a masikat szabadon dolgozni. Esetleg olyat is megcsinali amit nem fekszik neki annyira.. most tepek melozni, majd meg visszaterek a temara.
inti
Szerintem egy zárt levlistán vagy fórumon kellene ezt folytatni..
és ha az forogna, ami sugároz? <#idiota>#idiota>, vagy kiszámolni a beállított idõbõl, milyen fordulatszámon kell járatni...! <#eljen>#eljen> vagy lenne benne egy kis tanuló szoftvert futtató számítógép, ami megismerné a családtagok szokásait és figyelembe tudná venni, hogy ki milyen módszerrel melegít dolgokat a szerkentyûben (pl.: a Pista mindíg hamarabb kiveszi, mint az idõ lejár, Pamela mindíg rövidebb ideig használja és utána újra beállít rajta 1 percet, stb...)
Na és lehet tovább...
Persze ez nem programozás, meg webrádió...
De lehetne olyan alkalmazást csinálni a webrádióhoz, ami tudja a kedvenc mûsoraidat és az Outlook-od naptárába automatikusan be is írja õket, esetleg egy-egy fontosabb bejegyzést át is idõzít, hogy le ne maradj róluk... <#vigyor2>#vigyor2>
Persze neked csak hallgatni kell, arra nincs szükség, hogy beállítsd a mûsort. Egyszerûen megfigyeli, miket szeretsz hallgatni. Mindíg szerettem az erõszakos alkalmazásokat...! <#eplus2>#eplus2>
-=ZR=-
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Ez a helyzet a webbel is. Rengeteg "webdesign" cég létezik, de sajnos kevés nyújt valóban igényes (valid, modern, táblázatmentes, akadálymentes, sablonoktól és giccsektõl tartózkodó, keresõoptimalizált,...) szolgáltatást.
És sajnos a megrendelõk - önhibájukon kívül - nem tudják eldönteni mi a tényleg igényes, jó weboldal. Nem tud belelátni a(z egyébként tetszetõs küllem mögött rejtezõ) kód mögé, nem tudja felmérni hány potenciális látogatót veszít a rossz keresõoptimalizálás, és az akadályokkal teli weboldal miatt; nem tudja felmérni miért is fontos hogy egy adott ûrlapot (és az adatok feldolgozását végzõ szerveroldali szkriptet) megfelelõen készítsenek el (hogy aztán ne kapja spamek tízezreit). Nemm biztos hogy tisztában van vele, hogy az adott "deign" mennyire használható, ergonómikus. Persze ez nem a megrendelõ dolga.
Szóval summa-summárum: a "kreatív" emberek mellé (valódi!) szakértõk (kliens oldali programozó/sitebuilder, szerver oldali programozó, rendszergazda, grafikus) kellenek (de az sem baj, ha egy ember egyszerre több területhez ért), és akkor tényleg "sokat lehet kaszálni", és a minõség is megfelelõ lesz.
ha berakok a mikróba egy poharat, a tányér mindíg úgy álljon meg a melegítés végén, ahogy berakáskor állt. senki sem akarja a forró lével teli bögre fülét keresni a mikró mélyén.
na, ha valaki megcsinálta, szóljon, küldöm a bankszámlaszámomat.
nem viccelek, nekem is kell a zsé!
-=ZR=-
van példáula norbulusz.hu csapata. 5-6 kreatív fiatal weblapszerkesztõ és teverzõ
Én is már gondoltam , hogy keresnék magam mellé pár embert. Mondjuk egy programozót , egy flashes embert , egy php-st és még egy html-t magam mellé pl.
HA referencia oldal megvan és jó a reklám , sokat lehet kaszálni. Egy igényes honlap 100.000 FT-ot kóstál és sok cég ezt hajlandód kifizetni jó munka esetén.
vagy ott van , aki maga dolgozikproxi
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
ha arra nincs kapacitásod hogy messengeren megvitasd vele,akkor mirõl beszélsz?
Én se írnám le ide az ötleteimet ha lennének...hehe
ennek így nincs sok értelme
nekem pedig nincs idõm privátban levelezni, MSN-re meg fõleg, és ezzel gondolom sokan vannak így
ráadásul lehet nem is érdekelne a téma, akkor meg fölösleges egymás idejét lopni
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
na mindegy ne mennjünk át offba... 😊
1) minek foglalkoztatsz szakembert, ha te jobban tudod?
2) minek foglalkoztatsz olyan szakembert, aki nem is az?
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.