24
-
daneelolivaw #24 apropó... nem tudja vki, honnan lehet letölteni a magyarosított fájlokat? -
Zenty #23 De mondjuk egy hasonloság valóban van bennük ,hogy a Dark Messiah of Might & Magic is magyarul jön :D -
Zenty #22 Az a röhely,hogy a gothical megy a hasonlitgatás már megint...
Ennél az akció,látvány a lényeg (fps ugye) fantasy stilusba és rpg elemekel.
Gothic 3 meg full rpg szal egészen más a kettő.... -
Morden23 #21 Egyáltalán nem új kategória, csak MÁS kategória.
Az Obli meg szerintem is szar, de ezt még egyszer nem fogom kifejteni, mert már akkor is hosszú volt. Nekem a Gulid-ekkel volt a legnagyobb bajom, meg az NPC-k egyirányúságával, meg a "szeret-nemszeret" menü tökéletes gyökérségével. -
STFU #20 hat nekem az tunt fol hogy az oblivion 1kalap fos. igy e teren hat igaz ami igaz eg es fold a 2jatek. bar sztem a jatek 90% ban a harc rol szol, csak 1-2napot jatszottam vele, de kb mindent halcal lehet megoldani. jo beszelgetni is kell benne meg ez+az, de mindig az a cel lebeg az ember elott jo lenne jobb kard, pajzs, tanulni uj erosebb sebzovarazslatot, fejleszteni az ilyen olyan akrobatikus kepesseged stb amik a harchoz kellenek. de lehet hogy akkor en mas szemszogbol kozelitettem meg a jatekot. hat van ez igy. de legyen igazad! akkor ne is hasonlitsuk semmihez ez 1uj kategoria -
Morden23 #19 A grafikára. Attól, hogy csorogjon a nyálad, és ne vedd észre a hibákat.
Az Oblivion NEM jó játék az én véleményem szerint. Viszont nem azért nem jó, mert nem jó benne a harcrendszer (nekem tökéletesen megfelel, én nem akarok kombókat csinálni egy RPG-ben), hanem mert a TÖBBI RÉSZE (a történet, a tájak, az NEJK-k) nem lett jól eltalálva.
Mellesleg a te kommentedre reagáltam, amiben a Gothic3-at említetted, nem pedig az Obliviont. A Gothic 2 talán az a third person RPG, ami a legjobban megközelíti a fantasy-szerepjáték igazi jelentését (meg persze a Vampire Bloodlines, de az dark-gothic). Egyelőre nem fogok nyilatkozni a DMofM&M-ről, mert nem játszottam vele. De hivatalosan sem nevezik szerepjátéknak a game-t, akkor mi a ráknak hasonlítod olyan játékokhoz, amiknek az a céljuk, hogy a szerepjátszást, és nem a harcot helyezzék előtérbe?
"A Need for Speed sokkal szarabb, mint a Wing Commander, mert abban nem lehetett űrhajót vezetni"
Kb. ennyire volt értelmetlen az összehasonlításod. -
#18 "na jo azt latom hogy az oblivion nem a harcra lett kihegyezve. de akkor mire is?"
hát a grafikára természetesen. A többi mellékes tényező volt benne. :) -
STFU #17 na jo azt latom hogy az oblivion nem a harcra lett kihegyezve. de akkor mire is? ahaa a magaval ragado tortenet es az a csodalatra melto varazslat terkep stb kivalasztasi rendszer amit beleepitettek hat az eszmeletlen -
gyuri12 #16 amúgy sokat játszottam vele és kész!(demóval) most is fenn van a gépemen! -
Morden23 #15 First Person Caster
Már új nyelvet is találjak ki? :D -
Indigo #14 Amúgy még csak nem is FPS
Legfeljebb FP[valami] -
Morden23 #13 Nem mondtam, hogy "szar" a játék. Csak az FPS-t nem hasonlítom egy ízig-vérig RPG-játékhoz, mert igencsak értelmetlen.
Amúgy ha Crusaders of Might and Magic jut eszembe, ami viszont bűn szar volt. Az Arx az tényleg jó volt. -
Indigo #12 Attól még a játék jó lehet, mert nem szerepjáték...
Arkane készítette pl az Arx Fatalis-t, ami szerintem kifejezetten jóra sikeredett. Bár még ebből csak videókat láttam, de kikapcsolódásnak nagyon is megteszi. -
Morden23 #11 Igaz, hogy ez nem igaz.
A "szerepjáték elemeket tartalmazó" FPS az nálam nem RPG.
Ilyen ökörségektől meg légyszíves tartózkodjál már, hogy "nézd meg az interface-t". Életerő, mana, középen meg fegyverek & varázslatok? Ha nálad ezt jelenti a szerepjáték, akkor teljesen diszfunkciónális beszélgetés zajlana le kettőnk között.
Ez egy fantasy FPS, ami tartalmazhat akár még karakterfejlődésre hajazó elemeket is, de a szerepjáték az nem azt jelenti, hogy meg kell venni a Fireball Skill 3-at. -
albatros #10 Igaz hogy ez fps de csak a nézet amugy teljesen szerepjáték!Ha már az interface-re nézel akkor is láthatod. -
Morden23 #9 Valószínűleg még te sem túlzottan. -
gyuri12 #8 akkor te nem ismered ezt a játékot... -
Szeszmester #7 Elég vacaknak tűnik ez a játék. -
Morden23 #6 Ja, csak éppen ez nem szerepjáték, hanem a harcra erősen kihegyezett fantasy-FPS.
Szezont a faszoddal ne keverd. -
albatros #5 Játszottam DM of MM demójával és a gothic3 sehol nem lesz ehhez képest -
gyuri12 #4 tökéletesen igazad van -
STFU #3 gothic3 tok gagyi lessz ehhez kepest! persze biztosan abban is el lehet kalimpalgatni majd, de mikor harcolsz nem olyan gagyi mint az oblivionba! ott suhintgat ossze vissza ebben meg mintha meg is vagnad probaljatok ki a demojat aztan meg az obliviont! -
#2 úgy legyen! -
Wittao #1 Gondolom azért a Gothic3-nak lesz ehhez néhány szava...