1038
Kaspersky Int. Security
-
Bal0924 #718 Nem jó.
Inkább Norton. Azon tudom hogy hogyan kell kezelni.
Ez a kaspersky meg meg a kukába.
Egy egész napom ráment erre a szarra. és nem tudtam beállítani rendesen.
Hiába ajánlották nekem.(hogy ez jobb mint a norton., szerintem fordítva van.)
Számomra leszerepelt a Passs-pers-ky? -
#717 az elso ablakon a vedesnel kene hogy legyen
5hely ahova pipat rakhatsz te ebbol 3.-bol kiveszed a pipat a tobbit meghagyod ahogy van... aszem ez az amit keressel...
JA ES NARXIS BASSZODJ MEG OK? -
Bal0924 #716 ilyen kellene nekem!
automatikus programszabályozás - kikapcsolás
hol találok ebben a szar kisperkiben? -
#715 hat bammeg,akkor is mert kell magyarositast csinalni amennyire hasznalja vki. a programokat annyira nem nehez hasznalni... -
#714 Egyelőre ez egy magyar fórum, Magyarországon. Nem ámérika. -
#713 bal klikk kell ra... -
#712 akko,meg bazd meg nekem angol van,nincs normalis magyar forditas... elmesz amerikaba akkor fizzetsz forditot hogy forditson? ah,hogy birom az ilyeneket en se angol nyelvtudassal szullettem es megis jobban tudok angolul mint a tesom aki tobbet tanult... -
Bal0924 #711 Na, ilyet nem enged.
Nem csinál semmit, ha jobb klikk... , nem reagál. (ja és az én Kasperskym magyar.. :D ) -
#710 -
#709 -
#708 kessobb feltoltom a kepet csak adobe-ra... megcsinalva... -
Bal0924 #707 A Nortonnal megbírtam csinálni, hogy a programokat én engedélyeztem hogy ki mennyen a netre vagy pedig ne.
Szabályozni tudtam a nortonnal.
Ezzel nem tudom. Ez mindent kienged amit csak lát.
Pl.: Az adobe-t nem engedem ki a netre mert, akkor nem tudja frissíteni magát, de most nem tudom megmondani neki hogy ne mennye ki.... -
#706 pontossaban mi okbol kell ilyesmi neked? ezt legkonnyebb a KIS 7-esen beallitani ennel nehezzebb,esetleg el mondod mit akarsz ennyira szabalyozni es tudok megoldast... -
Bal0924 #705 Én és az angol.
Tűz és víz.
Így vagyok vele... -
#704 ne -
Bal0924 #703 Az lehet hogy jó barát, de nem tudom meg azt ami kellene nekem. Azt mondja hogy itt- és ott belehet állítani, de egyszerűen nem megy.... -
#702 google a jo baratod,nemtom elmagyarazni nincs kedvembe printscreenelni... -
Bal0924 #701 A kaspersky tűzfalát csak ki kapcsolni tudom, mást nem amit már engedélyezett azt nem tudom megváltoztatni, se törölni... -
Bal0924 #700 Bocsi, de én nem találtam sehol speciális beállításokat... se training mode-ot.. :S -
#699 bammeg azt magyarazom hogy arra kene a firewallt beallitani hogy training mode-ba legyen akkor kerdezz ra csak... -
Bal0924 #698 Nem kérdezett rá és feltelepítés után nem lehet kikapcsolni? Mert azt szeretném ha mindig rákérdezne, hogy kimehet-e. -
#697 a training mode arra szolgal hogy mikor vmi. kiakar menni internetre rakerdezzen hogy ki-e mehet... ezt az opciot ha jol emlekszem instalaciokor kell beallitani mint advanced user,ez mellett van 1 firewall ami szok kerdezni mikor uj aplikaciot telepitesz hogy engedelyezed a futatast, -
Bal0924 #696 Hogy tudom kikapcsolni a training modot? -
#695 asszem instalaciokor kell beallitani a training modot de ha annyira akrsz firewall-t hasznalni kapcsold ki a KAspersky firewallt es pl. comodo,zone alarm firewall-t bekapcsolod es megvan oldva...
ja nem ajanlom kitorolni most a kasperskyt mert utana ugyanezt a verziot nembirod hasznalni... -
Bal0924 #694 A legújabb 2010-es.
Megtudod mondani hogy van ez a beállítás? -
#693 van ra ilyen beallitasa csak jo helyen kell keresni... es nemtudom meik verzsonod van:) -
Bal0924 #692 Hello!!!!
Segítség kellenek, de minél előbb...
A Kaspersky tűzfalát be akarom állítani úgy hogy csak én engedem ki a netre a bizonyos programokat. Ne ő mondja meg hogy mi mehet és mi nem. Van ilyen beállítása? Már 1 napja csak ezzel szórakozom, de semmi.
Belese tudok piszkálni amit már kiengedett...
Egy gyors megoldás kéne, vagy kénytelen vagyok visszaállni Norton-ra. (Mert az tudta, amit én akarok most a kasperskyvel.) -
#691 Értem, rendben meg fogom találni azzal nem lesz gond csak a bibi az, hogy exe-vel próbáltam és azzal csinálta ezt és nem a tömörített fájlokkal.
Ezt is kipróbálom és ha nem akarja az igazságot akkor visszalököm a KIS 8-at és ott átnézem a teljes beállítást és le is jegyzem.
Köszönöm a gyors válaszokat. -
#690 Archivált=zip, rar -
#689 Archivált fájlok vizsgálatára állíts be 1MB korlátot, nandorb majd megmutatja ha nem találod hol kell. Más nem jut eszembe. -
#688 már ki is próbáltam és a letöltés végén ismét max. terhelésre kapcsol de mostmár kb. 15-20 mp után visszaáll de a memória használata még mindig 400Mb körül mozog akár több mint 1 percig.
Esetleg lehet még valami más beállítása is? -
#687 Köszi meg is van. -
erre gondol -
#685 Keress egy olyat a beállítáoknál, hogy Erőforrások átadása más alkalmazásoknak... vagy valami ilyesmi, az legyen kipipálva. -
#684 Hello mindenkinek!
Lenne egy hangyányi gondom és ebben szeretném a segítségeteket kérni.
Tehát a gondom az, hogy amikor letöltök egy legalább 80-100 Mb-s fájlt akkor az KIS 9 memo használata felugrik akár 400-500 Mb-ra is és a gép meg teljes terhelésen megy, majd egy idő( kb. 2 perc) után minden visszaáll a helyes kerékvágásba. Tehát amikor letöltött akkor kezdi ellenőrizni a fájlt. Az eddigiek folyamatosan ellenőrizték és nem akkor amikor letöltődött. roll.gif
Hol tudom beállítani megfelelően, hogy ne a letöltés után ellenőrizze és ölje meg a gépet a terhelésével hanem töltés közben ellenőrizze és ne gyilkolja ki a gépet?
A Heurisztikus keresés ki van kapcsolva mindenhol, így az nem szólhat bele.
Eddig használtam a KIS 7 és KIS 8-at de a múlt héten feldobtam a KIS 9-et és ez csinálja a hülyeségét.
Az eddigiekkel teljesen elégedett voltam bár a KIS 7 rosszalkodott egy picit de nem volt igazán gondom belőle.
A KIS 8 volt ami teljesen úgy teljesített ahogyan elvártam.
De valahogyan a KIS 9 jobban bejön grafikailag is és több funkciót látok benne na meg persze az, hogy eddig normál körülmények közt picit gyorsabb a gép tőle és valamivel kevesebb memo-t használ mint a KIS 8.
Várom az építő jellegű hozzászólásokat.
Köszi. -
#683 anti bannert kapcsold be... -
Coronita21 #682
-
#681 Nee mutogasd!!! -
Nemrossz... -