1038
Kaspersky Int. Security
-
#678 Persze, engem nem érdekel hogy a WOT mit mutat a weboldaladra, csak én mindenre figyelek na :) Valaki rossz ember lehúzta, de majd én felhúzom :D -
#677 Egyébként WOT-ot ékes magyarsággal lesz*rom:) -
#676 Puff neki:) Vannak rosszabb helyzetű oldalak is:) Nézd csal meg a 16. helyen leledző jázmint:)
Egyébként nincs benne semmi felhasználói értékelés, minden automatikus. Nem szokás értékelni egy napi ~10-es látogatottságú oldalt:) -
#675 WOT felhasználói picit lehúzták az oldaladat. Click. -
#674 Csak a CB-hez jó a kulcs. a KIS CB verzióját kell feltelepítened, amit letölthetsz a lenti linken. -
Coronita21 #673 hát az itt kapott kulcsot nem fogadja el sem az av sem az is de úgy gondoltam hogyha már felraktam az internet security-t akkor már marad is, úgyhogy előkapartam egy win7 buliból lopott 1 éves kulcsot:) -
#672 nemtom... a KIS jobb -
Coronita21 #671 sikerült sima av-hoz miért nincsenek ilyen lehetőségek ? -
#670 Ingyen KIS 2010 key csak win7-es felhasznaloknak... -
#669 Nekem is. :D -
#668 jo cucc nekem van hozza lincenszem is kb. 1evre:D -
#667 Ezt töltsd le, telepítsd, frissítsd és egy teljes vizsgálatot csinálj vele: Letöltés -
Johny72 #666 Már telepitettem 3-szor a W7-et és ugyan ez a probléma. Gondolom ha alkalmazásokat telepitek, ami nem virusos, utána csak észreveszi, ha még is felmegy 1.Vagy az is lehet, hogy a W7 lefoglalt területére megy át és ott nem látja a KIS? Ha tud v.ki segitsen mert igy végképp nem tudom használni a gépemet! -
Johny72 #665 Sziasztok! SOS! Windows 7-esem van és KAspersky internet Sec.Állandóan bejön egy villogó kikapcsolási ablak (tuti virus vagy ilyesmi), de lefuttattam full vizsgálatot a KAsperskyval éa nem talál semmit.Ez melik virus lehet és ki lehet irtani egyáltalán??? -
#664 Nem drága. 10pénz egy évre a KIS-ért nem sok. -
#663 Inkább csak nem szólt és valamelyik újraindításnál csendben telepítette, nálam is így volt. :) -
Coronita21 #662
Nálam nem kért újrainditást :o -
#661 hablaty
Patch "b"-t tegnap adta ki Kaspersky a 736-os verzióhoz, automatikus frissítéssel lejön, de kell egy reboot.
Improvements:
• The problem with slowing launched programs and OS Windows 7 / XP has been fixed.
• The problem with access to a network folder stored on OS Windows XP Professional using a computer with OS Windows 7 Ultimate installed has been fixed. -
#660 hat nemtudtam
-
#659 Windows 7 megjelenésének napján lehett szerezni, ilyen promóciós kulcsokat, ingyen volt. -
#658 bammeg az egyetememen az a kurwa nod32-es van 1ik gepen az otthon formatalt usbflash-t virust jelzett a masikon meg semmi de beteges egy szoftware ures flashre ami azzelott lett otthon formatalva hogy trojait jelezzen -
#657 hol szereztel tan csak nem vetted?
-
#656 Szerezned kellett volna 1 éves kulcsot mikor még lehetett, nekem az van és akkor nincs ilyen probléma. :p -
#655 van benne aplication control is... szal jobb mint a 9-es es minden van benne... anti banner,firewall,anti hacker... minden ami a 9-esben csak jobb,mert beta lincensz keyt kapsz 6honapra
-
#654 Nem inkább, hogy túl bonyolult lett neked az Application Control miatt? :D -
#653 dehogynem elett cseszve az a valtozata... ez meg kivaloan muxik win7-esen...+6honap lincensz nagyon teccik. -
#652 Nem bena!!!! -
#651 az bena -
#650 KAV 9-et használd! :D -
#649 van jobbb megoldas is pl. en a KAV 8-ast hasznalom ami a workstationhoz van ugyanazt tudja csak meg firewall is van benne+win7-esre megy...es meg 6honap lincenszt is kapsz:D -
#648 Detected: Trojan.MSIL.Rettesser.b
-
#647 Application Control blokkolja? Azt megnézheted a Security Zone résznél és Untrusted-ből Trusted-ba rakod. -
#646 sziasztok. kis 9.0.0.463-asat (angol) használom. A régebben valahol megtaláltam, de most nem találom sehol se, hogy hol lehet hozzáadni játékokat, hogy ne blokkolja őket ha mondjuk neten szeretnék játszani. Hol találom ezt? -
#645 Kösz a tippet. Nálam is bevált ez a trükk.
De azt azért még mindig nem értem, hogy így miért javult meg a KIS frissítési készsége, de azóta jönnek a frissítések is automatikusan. Már négy volt azóta.
Köszike még egyszer a segítséget. -
#644 Szia!
Nekem is volt ilyen problémám. Én a következőt tettem. Kiléptem a KIS-ből (jobb klikk az Óra melletti ikonra) majd egy újra indítás. Ettől kezdve frissíti magát automatice úgy és annyiszor ahogy már nála megszokott.
Lehet, hogy jó nagy hüjeségnek hangzik de nálam eredményes volt és bejött. Egy próbát megér Neked is minden esetre. -
#643 Sziasztok!
Tudna valaki segíteni nekem? Az a problémám, hogy a magyar nyelvű KIS2010 ami két napja van fent, előtte az angol nyelvűt használtam, nem akar automatikusan frissíteni csak ha manuálisan indítom a frissítést. z angol KIS2010 naponta hatszor-nyolcszor is magától frissített de a magyar nyelvű, amióta feltettem nem akar. Tegnap közel tíz órán át be voltam kapcsolva állandóan és végig volt net kapcsolat is ez idő alatt de csak akkor lett frissítés amikor este - megunva a dolgot - én indítottam el manuálisan. Így van beállítva a frissítés a KIS-ben de így volt beállítva az angol nyelvűben is és az frissített is rendesen.
Tud valaki valamit erre a problémámra? Ma reggel óta megy a gépem és állandó a net kapcsolat is de eddig még nem frissített. -
Csilluskaa #642 8.0.0.454 verzióm van, még 1 nap van vissza, valaki tudna segíteni, hogy honnan lehetne leszedni egy trial reset-et ehhez, mert én sehol sem találok. -
#641 A kis 2010 nagyon is jó Windows 7-hez. A trial reset-nél nem szabad hagyni, hogy lejárjon a 30 nap, valamint az önvédelem elől ki kell venni a pipát és a resetter használata alatt MEG KELL SZÜNTETNI AZ INTERNET KAPCSOLATOT ez fontos. -
Csilluskaa #640 Köszi, a másik verzió gond nélkül elindult! -
#639 vagy ha felis megy akkor problemazik...