Kaspersky Int. Security

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mikiller
Na, akkor csak jól éreztem, hogy a Kaspersky akaszt be neki.
Kipróbáltam most az elõbb beállítás után és megírta a DVD-t.
Beraktam én is ott Trusted zone-ba, de én az elsõ fülön az Exculusion rules-ba, (mondjuk ne tudom mit csinál az) de ott nem volt jó.
A másik fülön a Trusted application-be már megy végre.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Ember tudsz olvasni ?

Idézem: "Mivel én a KIS 2009 magyarosított verzióját nyúzom a gépemen..."..."Akinek az AngoléZe verzió van felpakolva az kábé így.:" Tehát ott van, hogy "kábé" !, magyarul azt jelenti, hogy nem biztos, hogy szó szerinti tökéletes Oxfordi Egyetem fordításában, de aki akarja az megtalálja ezeket a beállításokat.

Különben meg, akinek hasonló probléma miatt már sikerült elrontania vagy egy tucat lemezt és most nagy nehezen megtalálja, miként lehet elhárítania ezt a problémát, az nem azon fog értetlenkedni és kötözködni, hogy :"....ez csupa értelem. Az nem Setup, hanem Settings!...". Inkább örül, hogy végre megtalálta a megoldást.

Pont.
nandorb
Nalam 8.00.506 ez a verzio perfect muxik nem kell masik...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

A 8.00.357 verzió nem akad össze az írokkal,használjátok azt a 8.00.506 helyett,ami összeakad a Nero,PowerIso,UltraIso -val is.Ráadásul meg hivatalos magyar verziója is van
nandorb
csupa ertelem vagy az nem setup hanem:Settings

?
nandorb
oo wazzze de siralmasan irtad ezt le...

Üdv !

Az "Érvénytelen blokk cím" esete - avagy az Õrület határán Part 2.

XXX Rájöttem Wazzze! XXX

Most nemazÉ, de azÉ...a biztonságnak is vannak határai. Azonban KasperskyéknéL úgy gondolják a ebbõl sosem elég! Sikerült oYan ügyesen megírni a legújabb v.8.0.0.506 KAV ( KIS )-ot, hogy a DVD-írásnál frankón alá is tett YóNéhány szerencsétlen JÚzerekneK, amit az "Az "Érvénytelen blokk cím" esete - avagy az Õrület határán" sirámomban részletesen ki is fejtettem.

Na-kéremszépeN ! Akinek a fentebb említett programok telepítve vannak a gépén és ezzel az említett írási problémával szenved, akkor az alábbiak szerint elkerülheti a további "Anyázást" és "CD-DVD rom"-gyártást ( ahogy "Evetke kicsilányom" említette:"Néééé...CéédééééROM !" )

Mivel én a KIS 2009 magyarosított verzióját nyúzom a gépemen ezért elõször jöjjön ez ( Tádaaaa...és dobpergés. ):

Beállítások>Beállítások>Fenyegetések és kivételek>Kivételek>Megbízható zóna>Megbízható alkalmazások>Hozzáadás>"c:\program files\nero\nero 9\nero burning rom\nero.exe">"Ne vizsgáljon megnyitott fájlokat"

Akinek az AngoléZe verzió van felpakolva az kábé így.:

Setup>Setup>Trusted zone>Trusted application>"Add" this program:"c:\program files\nero\nero 9\nero burning rom\nero.exe" to the list and enabling "Do not can opened files"

Természetesen a "nero.exe" a TE gépeden nem biztos, hogy ebbe a könyvtárba van feltelepítve... ( BocsI. )

Szóval Nekem ezekkel a beállításokkal ismét tökéletesen írja a lemezeket. NoDe...holnap?
...
Jó csak viccelteM.
:-)
Mikiller
Az WinXp SP3-as, ha arra gondolsz.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

nandorb
SP3-ast felraktad?

Mikiller
Szépen szétoffoljuk itt a topikot:)
Közben leszedtem egy InfraRecorder nevû progit, zip formátum, kicsomagoltam, exe-t indítottam és simán kiírta a dvd-t.<#nemtudom>
Csak nem rossz még a dvd író, pedig már én is gondoltam a cserére.
Még a KAV7-el megnézem, mert a rendszer újrarakása elõtt az volt fennt és azzal nem tapasztaltam ilyet. sõt a másik partíción van fennt egy új Windows 7 RC1, arra felraktam amit ajánlott Kasperskyt (kavwks8.0.0.1015en.exe) + a Nero9-et és ott is megy simán az írás, csak most itt az XP-ben hülyült meg vmi miatt a Nero a Kaspersky-tõl.

nandorb
meglehet eljott az az ido mikor kell venni egy uj irot

Mikiller
A 9-es Nero-t raktam fel 1 hónapja, amikor az egész rendszert újraraktam. Tegnap felraktam a 8-as Nero-t, de azzal sem megy.
Közben rájöttem, hogy miért nem vettem észre hamarabb, mert eddig újraírható DVD-t használtam, és ahogy kezdem írni elõtte gyorsformázást csinál, és utánna kiírja a lemezt. Viszont amikor berakom, mint új lemez és már meg van formázva, akkor már azt is elrontja. Mintha több idõ kéne neki, hogy feltöltse azt a "tárolási szintet" vagy nem tom.

nandorb
Hanyas nerot hasznalsz?
Mert nalam 7-esen nagyon szepen muxik...

slime001
Próbálj ki másik író programot. Pl Ashampoo Burning Studio.

AVIRA - \"More than security.\"

Mikiller
Köszi, de nem lett jó.<#szomoru1>
Közben leszedtem a KIS-t, felraktam a KAV-ot, de azzal sem jó, csak ha kikapcsolom.Felraktam egy képet, hogy mit csinál a Nero.1%-ig elmegy a bevezetés, de alul a tárolószint nem töltõdik fel.

Utánna meg ezt adja ki.

Üdv mindenkinek. Az "Anti-Virus 2009" ver:8.0.0.357 semmit nem enged ki a netre. Próbálgattam a beállításokon módosítani, de eredménytelenül. Csak akkor érem el a netet, ha kilépek a Kasperskybõl. Mit kellene átállítani, hogy legyen netem is?
nandorb
Itt van az én beálitásom a KIS 8-ashoz...meglehet próbálni...

Mikiller
Helló!

Találkozott már valaki azzal a problémával, hogy ha be van kapcsolva a Kaspersky Internet security a Nero 8 és a 9 is nem írja meg a DVD-t?
az elején 1%-nál leáll.Már 6 dvd-t elcsesztem mire rájöttem mi a baja.<#boxer>
A 8.0.0.506 van most, eddig a KAV7-et használtam, de ott nem volt baj.
Lehet, hogy vmi hiba van a KIS8-ban?

BB7
Bunda...
Doomista
jah persze,a webroot antivirus a 3. nagyon vicc az egész teszt itt mint mindig :) pénzes tesztnél nincs jobb ^^

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/

Igaz csak az Antivirus része..... egész jól tejesített....
BB7
KKSN v2.3.1
Ma közel egy órán át kerestem az általad említett kód ellenõrzõ programot, de sajnos nem találtam.
Ha tudnál segíteni a bejegyzés számával, nagyon megköszönném.
Szia, ÉVA.
BB7
Lentebb lett említve egy Kulcskeresõ program! Abban meg tudod nézni, hogy az a kulcs, amit használni akarsz, feketelistás-e! :)
Ajánlom! :)
RBJ
Hát nagyon ráfeküdtek a feketelistázásra. mostanában nem igazán mûszik sokáig.
a kavkiskey.com on meg egyik kulcs se jo.tud valaki valamilyen oldalt ahol kulcsok vanna?

Linux Mint 13 Cinnamon

Megkaptam köszönöm de, kipróbálni csak 26 nap múlva tudom, mivel most újra telepítettem és a próba verzióval van elindítva.
Még egyszer köszönöm.
Szia, Éva.
lck
Amit priviben küldtem nem volt jó ?
msn cím ment
lck
nem jobb
Helo

Most kasperskyt használok megvagyok vele elégedve nagyon jó, A Norton 360 mien a kasperskyhez képest ? Vagy ennél jobb norton ?
BB7
Köszönöm szépen, bár idõközben rájöttem! :D

Trial Reseter használata után olyan problémám van, hogy amelyik alkalmazásokat használtam, és engedélyeztem örökre õket, azokat most nem ismeri fel és "ismeretlen alkalmazásnak" írja! Csináltam egy Rendszer-visszaállítást is, de semmi! :/ Szépen lassan újra teljes lesz az adatbázis, csak egy kicsit dühítõ! Van erre, valamilyen javító módszer?
amikor feltelepited a kaspersky-t. ott van hogy próbaverzio aktiválása. ha angol a tiéd akkor activate trial version

BB7
Hol igényelhetek 30napos legális free kulcsot?
ha van msn cimed akkor ird meg nekem és én elküldöm hozzá a trial resetet

Most már közelebb vagyok ahhoz, hogy meg értsem, be is írtam a „GOGLÉBE” de csak torent oldalon találtam.
Nekem a 8.0.0.357 Magyar verzió van fent, ha valaki tudna ehhez egy resetelö programot küldeni vagy letöltõ linket, ami nem torent.
KÖSSZÖNETTEL, Éva.
A trial reset egy kis program, ami a próba- (de teljes) verzióként telepített programodat nullázza le, amikor az lejárt. A próbaverzió 30 napos, tehát ingyen, legálisan harminc napig használhatod a próbaverziót, mely teljes funkcionalitású, és akár a gyártó honlapjáról is letöltheted, csak épp harminc nap után már kér egy legális kulcsot, melyet pénzért kéne megvenned. A trial resetet ekkor kell használnod, általában a próbakulcsot törli, és úgy láttatja a dolgokat, mintha most kezdenéd elõlrõl a harminc napos idõszakot, ergó megint harminc napig használhatod, "próbálhatod ki" úgymond.. és így tovább, amikor megint lejár a "próbaidõszak", akkor trial reset hesználata ismét, és így tovább..
Nekem a magyar nyelvû, hetes verzió (7.0125) már majdnem egy éve megy ezzel a módszerrel, de a frissebb, nyolcas változatokhoz is találni ilyet - nekem az túl bonyolult lett, és nem is tetszik, azért használom még a hetest azóta is.

Sajnos nekem már megint feketelistás lett a kulcsom, kérlek, segítsetek, hogy mit takar az az úgynevezett trial resettel és hogy, tudom végrehajtani.
Elõre is KÖSSZÖNÖM!!!
akkor az nemrossz.. de azért az a havi 2 perces procedúra se engetrengetõ. sõt szerintem a licensz kereséssel több idöt pazarolsz el mint azzal a 2 perces müvelettel

BB7
Nem az agyonhájpolt, "NEW_150_KASPERSKY _KEY.rar"-okból kell élni! :) Hanem keresni eldugott kínai oldalakat
ügyes vagy xD

nekem még nem birt 4-5 hónapot egyszer sem :(

igazábol gyerekek-et akartam irni, csak le maradt. bocsi :)

Hát, ha ez a "gyerek" megsz. nekem jött, hát legyen<#hehe>Amúgy nehogy azt hidd, h a trial resettel Te fingottad a passzát szelet<#mf1>

Visca El Barça!

BB7
<#banplz><#banplz><#banplz><#hehe>
Doomista
ettõl a hsz-tõl most kikellet mennem és futnom 1 kört ! közben sikerült elesnem !
FFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUU

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

BB7
Figyelj!

Vagy 30naponta aktiválom, vagy 1-2hónap mire BlackList-re kerül a kulcsom, de van, hogy 4-5hónapot kibír! :)
Akkor? Melyik?
/Jó! Van, hogy hetekig bírja! De nagyon ritkán! Ezt sem titkolom el! :)/
gyerek!

KASPERSKY TRIAL RESET AZT CSÁ

MINEK IDE HAMIS KULCS?

30 NPONTA AKTIVÁLOD AZT KÉSZ ENNYI

Érdekes, azt olvastam itt, h a KIS8-hoz a KIS7-el kezdõdõ kulcsok a jók, persze azok sem mind, meg azért akad 1-2 KIS8-al kezdõdõ is, amelyik mûxik. Jah meg KIS7-hez a KIS6-os a faxa. Persze mindenki annak nevezi el, aminek akarja, de mire jó ez, nemtom.

Visca El Barça!

Ha néhány mondatott írnál róla, elérhetõséggel, illetve a használattal kapcsoltban.
Örökké hálás lennék a gyermekeim nevében is.
Köszönettel Éva.