1039
Kaspersky Int. Security
  • bodajoci
    Tűzfal beállításokban az alkalmazásoknál megtalálod az utorrentet, ott mindenhol állítsd be a zöld pipákat( na persze csak akkor ha a 8.valahányast(2009) használod.
  • tilato
    Heló. Valaki tudna segíteni hogy hogyan kell beállítani a KIS-t hogy az utorrentbe ne passzív legyek?
  • nandorb
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab

itt kell torolni a dolgokat de vigyazni kell a datumra es idore szal pl. a mait ne torold csak a reggebit:D
  • bodajoci
    A temp tartalmát simán törölheted, csak a helyet foglalja...
  • 590227
    A temp mappa 6.25GB
  • 590227
    A windows mappa 9.91GB-ra hizott,volt már 12GB is ????
  • 590227
    A köszönöm elmaradt,bocs!
  • 590227
    Terhelés nélkül is megáll,kb 14-21%-on
  • 590227
    P4 3.0 ghz.Windows temp/pra4tmp sérűlt,vagy olvashatatlan.
  • nandorb
    nem kell semmit sem csinalni az mellett.Vegig hagyod hogy vigye es kesz nem kell terheltettni
  • 590227
    Kérem segitsetek!Vizsgálat közben lefagy(totál lelassul)a gép,mindkét meghajtón.A jelentésst sem tudja a gép feltölteni a kis-nek.P4 1GB ram.
  • RBJ
    hát ettol a tuzfalam nem lesz tanulo modos.
    ha valaki tud jo kulcsolaldt az irjon ide.
    ugy látom a kavkiskey.com zárt lett.
  • nandorb

itt az automatikus dolognal leszeded a pipat
  • RBJ
    Csokolom.
    Régen évekig kis t használtam de miota a 8 verziobol elhagyták a tuzfal tanuló modját azota nem haverkodok vele. áttértem az avira ra.
    Ha tud valaki valami megoldást, hogyan lehet elocsalni az uj verziokbol a tanulo modot az szoljon.
    szeretem eldonteni , hogy mi menjen ki és be .egyre hulyébb és kényelmesebb progikat csinálnak.
  • L7wy
    Settings >reports
  • nandorb
    Hogy lehet teljesen kikapcsolni azt hogy a log filet irja mert hogy nalam 2naponta megtolti a hatramaradt helyet a hard disken.kb. 13GB-t nem kis dolog mivel neha egy log file maga befoglal 5GB-nyi helyet
  • bodajoci
    Sőt még win7-en is
  • 590227
    Tipp.Én dobozost vettem de-ben.3 gép 37eu.
  • 590227
    http://shop.ebay.co.uk/items/_W0QQ_nkwZkasperskyQ20internetQ20securityQ202009QQ_armrsZ1QQ_fromZR40QQ_mdoZ
  • 590227
    A magyar honlapról letöltött trial verzió/magyar/a regisztrációs kulcsot elfogadja.
  • Falzone
    Nektek se updatel a Kaspersky Internet Security 2009 8.0.0.454? Még a Kaspersky weboldaláról se tudom letölteni az 506-os verziót. 2 napja még minden működött, csak most szaródott el, pedig még 166 nap van hátra a licenseből.
  • bodajoci
    Nekem is simán megy x64-es vistán ugyanavval a kulcsal
  • csassz
    Lehet rá alkalmazni a reg kulcsot!Nekem a vistan van fent,gond nélkül elfogadja.
  • L7wy
    Aki nem ért valamit:
    1. Van az előző verzió magyarban asszem a 8.0.0.357
    2. Amit én jobban ajánlok: telepíti a legújabb angolt(jelenleg 8.0.0.506), Magyarítás rá +xp reg kulcs
    Vistánál asszem nem lehet alkalmazni az Xp reg kulcsot, így azt: megnyomod a windows és az r billentűt, beírod h REGEDIT, eljutsz ide "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KasperskyLab\protected\AVP8\environment" közben kaspersky ->settings->options és kiveszed a pipát az enable self defense ből. Vissza regedithez, ott ahol most vagy, van egy localizations bejegyzés az értéke EN, azt átírod HU ra. Aztán kasperskyben kipipálod az önvédelmet(enable self defense).

• L7wy
    belemész a tűzfal beállításokba (firewall settings) és ott kijelölöd, és alul van egy X, mellette írja h delete, arra rányomsz.
  • csassz
    szerintem rossz a telepitöje..
  • Möbiusz
    Sziasztok Kaspersky guruk!
    Mitől van az, hogy a KAV telepítése félbeszakad és kéri ezeket a fájlokat:
    'Klif Source' és 'klif.sys'. Nem akar feltelepülni sehogyan sem. Egy barátom gépéről van szó és telefonon meg e-mailben kommunikálunk egymással így még nehezebb a dolgunk.
    Köszi a tippeket előre is.
  • csassz
    Igen arra kellene..köszi! majd ránézek mit irnak..
  • nandorb
    meg ird meg azt hogy hogy birnam torolni a rulezokat
  • Viktorr
    Na majd magyar nyelven talán köynebb lesz!:)
  • Viktorr
    Köszi!
  • nandorb
    kossz.
  • L7wy
    Ha arra kellene hogy ne vegye észre h illegális, akkor a frissítő modulját kell tiltanod. Keress rá neten, hogy melyik ez a frissítő fájl.
  • csassz
    Köszi! Remélem sikerült...
  • L7wy
    Tűzfalbeállításokál add, és hozzáadod a nerot, majd mindent tiltasz neki :P
  • L7wy
    Settings-ben van olyan az első lapon, h válassza ki automatikusan. azt kapcsold ki.
  • csassz
    Sziasztok! Hogyan tudom letiltani a nérot hogy ne menjek ki a netre?, KIS 506
  • nandorb
    Kogy lehet megoldani azt hogy a KIS8-asnak a firewall-jat atdobjak traning modba,ugy ahogy a KIS7-esnek van
  • Tomicsek
    Link
  • Viktorr
    Esetleg magyarítást,lehet letölteni hozzá?