1039
Kaspersky Int. Security
-
bodajoci #519 Tűzfal beállításokban az alkalmazásoknál megtalálod az utorrentet, ott mindenhol állítsd be a zöld pipákat( na persze csak akkor ha a 8.valahányast(2009) használod. -
tilato #518 Heló. Valaki tudna segíteni hogy hogyan kell beállítani a KIS-t hogy az utorrentbe ne passzív legyek? -
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab
itt kell torolni a dolgokat de vigyazni kell a datumra es idore szal pl. a mait ne torold csak a reggebit:D -
bodajoci #516 A temp tartalmát simán törölheted, csak a helyet foglalja... -
590227 #515 A temp mappa 6.25GB -
590227 #514 A windows mappa 9.91GB-ra hizott,volt már 12GB is ???? -
590227 #513 A köszönöm elmaradt,bocs! -
590227 #512 Terhelés nélkül is megáll,kb 14-21%-on -
590227 #511 P4 3.0 ghz.Windows temp/pra4tmp sérűlt,vagy olvashatatlan. -
nem kell semmit sem csinalni az mellett.Vegig hagyod hogy vigye es kesz nem kell terheltettni -
590227 #509 Kérem segitsetek!Vizsgálat közben lefagy(totál lelassul)a gép,mindkét meghajtón.A jelentésst sem tudja a gép feltölteni a kis-nek.P4 1GB ram. -
hát ettol a tuzfalam nem lesz tanulo modos.
ha valaki tud jo kulcsolaldt az irjon ide.
ugy látom a kavkiskey.com zárt lett. -
itt az automatikus dolognal leszeded a pipat -
Csokolom.
Régen évekig kis t használtam de miota a 8 verziobol elhagyták a tuzfal tanuló modját azota nem haverkodok vele. áttértem az avira ra.
Ha tud valaki valami megoldást, hogyan lehet elocsalni az uj verziokbol a tanulo modot az szoljon.
szeretem eldonteni , hogy mi menjen ki és be .egyre hulyébb és kényelmesebb progikat csinálnak.
-
Settings >reports -
Hogy lehet teljesen kikapcsolni azt hogy a log filet irja mert hogy nalam 2naponta megtolti a hatramaradt helyet a hard disken.kb. 13GB-t nem kis dolog mivel neha egy log file maga befoglal 5GB-nyi helyet -
bodajoci #503 Sőt még win7-en is
-
590227 #502 Tipp.Én dobozost vettem de-ben.3 gép 37eu. -
590227 #501 http://shop.ebay.co.uk/items/_W0QQ_nkwZkasperskyQ20internetQ20securityQ202009QQ_armrsZ1QQ_fromZR40QQ_mdoZ -
590227 #500 A magyar honlapról letöltött trial verzió/magyar/a regisztrációs kulcsot elfogadja. -
Falzone #499 Nektek se updatel a Kaspersky Internet Security 2009 8.0.0.454? Még a Kaspersky weboldaláról se tudom letölteni az 506-os verziót. 2 napja még minden működött, csak most szaródott el, pedig még 166 nap van hátra a licenseből. -
bodajoci #498 Nekem is simán megy x64-es vistán ugyanavval a kulcsal
-
csassz #497 Lehet rá alkalmazni a reg kulcsot!Nekem a vistan van fent,gond nélkül elfogadja. -
Aki nem ért valamit:
1. Van az előző verzió magyarban asszem a 8.0.0.357
2. Amit én jobban ajánlok: telepíti a legújabb angolt(jelenleg 8.0.0.506), Magyarítás rá +xp reg kulcs
Vistánál asszem nem lehet alkalmazni az Xp reg kulcsot, így azt: megnyomod a windows és az r billentűt, beírod h REGEDIT, eljutsz ide "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KasperskyLab\protected\AVP8\environment" közben kaspersky ->settings->options és kiveszed a pipát az enable self defense ből. Vissza regedithez, ott ahol most vagy, van egy localizations bejegyzés az értéke EN, azt átírod HU ra. Aztán kasperskyben kipipálod az önvédelmet(enable self defense).
-
belemész a tűzfal beállításokba (firewall settings) és ott kijelölöd, és alul van egy X, mellette írja h delete, arra rányomsz. -
csassz #494 szerintem rossz a telepitöje.. -
Möbiusz #493 Sziasztok Kaspersky guruk!
Mitől van az, hogy a KAV telepítése félbeszakad és kéri ezeket a fájlokat:
'Klif Source' és 'klif.sys'. Nem akar feltelepülni sehogyan sem. Egy barátom gépéről van szó és telefonon meg e-mailben kommunikálunk egymással így még nehezebb a dolgunk.
Köszi a tippeket előre is. -
csassz #492 Igen arra kellene..köszi! majd ránézek mit irnak..
-
meg ird meg azt hogy hogy birnam torolni a rulezokat -
Na majd magyar nyelven talán köynebb lesz!:) -
Köszi! -
kossz. -
Ha arra kellene hogy ne vegye észre h illegális, akkor a frissítő modulját kell tiltanod. Keress rá neten, hogy melyik ez a frissítő fájl. -
csassz #486 Köszi! Remélem sikerült... -
Tűzfalbeállításokál add, és hozzáadod a nerot, majd mindent tiltasz neki :P -
Settings-ben van olyan az első lapon, h válassza ki automatikusan. azt kapcsold ki. -
csassz #483 Sziasztok! Hogyan tudom letiltani a nérot hogy ne menjek ki a netre?, KIS 506 -
Kogy lehet megoldani azt hogy a KIS8-asnak a firewall-jat atdobjak traning modba,ugy ahogy a KIS7-esnek van -
Link -
Esetleg magyarítást,lehet letölteni hozzá?