1038
Kaspersky Int. Security
  • tilato
    Heló. Valaki tudna segíteni hogy hogyan kell beállítani a KIS-t hogy az utorrentbe ne passzív legyek?
  • nandorb
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab

itt kell torolni a dolgokat de vigyazni kell a datumra es idore szal pl. a mait ne torold csak a reggebit:D
  • bodajoci
    A temp tartalmát simán törölheted, csak a helyet foglalja...
  • 590227
    A temp mappa 6.25GB
  • 590227
    A windows mappa 9.91GB-ra hizott,volt már 12GB is ????
  • 590227
    A köszönöm elmaradt,bocs!
  • 590227
    Terhelés nélkül is megáll,kb 14-21%-on
  • 590227
    P4 3.0 ghz.Windows temp/pra4tmp sérűlt,vagy olvashatatlan.
  • nandorb
    nem kell semmit sem csinalni az mellett.Vegig hagyod hogy vigye es kesz nem kell terheltettni
  • 590227
    Kérem segitsetek!Vizsgálat közben lefagy(totál lelassul)a gép,mindkét meghajtón.A jelentésst sem tudja a gép feltölteni a kis-nek.P4 1GB ram.
  • RBJ
    hát ettol a tuzfalam nem lesz tanulo modos.
    ha valaki tud jo kulcsolaldt az irjon ide.
    ugy látom a kavkiskey.com zárt lett.
  • nandorb

itt az automatikus dolognal leszeded a pipat
  • RBJ
    Csokolom.
    Régen évekig kis t használtam de miota a 8 verziobol elhagyták a tuzfal tanuló modját azota nem haverkodok vele. áttértem az avira ra.
    Ha tud valaki valami megoldást, hogyan lehet elocsalni az uj verziokbol a tanulo modot az szoljon.
    szeretem eldonteni , hogy mi menjen ki és be .egyre hulyébb és kényelmesebb progikat csinálnak.
  • L7wy
    Settings >reports
  • nandorb
    Hogy lehet teljesen kikapcsolni azt hogy a log filet irja mert hogy nalam 2naponta megtolti a hatramaradt helyet a hard disken.kb. 13GB-t nem kis dolog mivel neha egy log file maga befoglal 5GB-nyi helyet
  • bodajoci
    Sőt még win7-en is
  • 590227
    Tipp.Én dobozost vettem de-ben.3 gép 37eu.
  • 590227
    http://shop.ebay.co.uk/items/_W0QQ_nkwZkasperskyQ20internetQ20securityQ202009QQ_armrsZ1QQ_fromZR40QQ_mdoZ
  • 590227
    A magyar honlapról letöltött trial verzió/magyar/a regisztrációs kulcsot elfogadja.
  • Falzone
    Nektek se updatel a Kaspersky Internet Security 2009 8.0.0.454? Még a Kaspersky weboldaláról se tudom letölteni az 506-os verziót. 2 napja még minden működött, csak most szaródott el, pedig még 166 nap van hátra a licenseből.
  • bodajoci
    Nekem is simán megy x64-es vistán ugyanavval a kulcsal
  • csassz
    Lehet rá alkalmazni a reg kulcsot!Nekem a vistan van fent,gond nélkül elfogadja.
  • L7wy
    Aki nem ért valamit:
    1. Van az előző verzió magyarban asszem a 8.0.0.357
    2. Amit én jobban ajánlok: telepíti a legújabb angolt(jelenleg 8.0.0.506), Magyarítás rá +xp reg kulcs
    Vistánál asszem nem lehet alkalmazni az Xp reg kulcsot, így azt: megnyomod a windows és az r billentűt, beírod h REGEDIT, eljutsz ide "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KasperskyLab\protected\AVP8\environment" közben kaspersky ->settings->options és kiveszed a pipát az enable self defense ből. Vissza regedithez, ott ahol most vagy, van egy localizations bejegyzés az értéke EN, azt átírod HU ra. Aztán kasperskyben kipipálod az önvédelmet(enable self defense).

• L7wy
    belemész a tűzfal beállításokba (firewall settings) és ott kijelölöd, és alul van egy X, mellette írja h delete, arra rányomsz.
  • csassz
    szerintem rossz a telepitöje..
  • Möbiusz
    Sziasztok Kaspersky guruk!
    Mitől van az, hogy a KAV telepítése félbeszakad és kéri ezeket a fájlokat:
    'Klif Source' és 'klif.sys'. Nem akar feltelepülni sehogyan sem. Egy barátom gépéről van szó és telefonon meg e-mailben kommunikálunk egymással így még nehezebb a dolgunk.
    Köszi a tippeket előre is.
  • csassz
    Igen arra kellene..köszi! majd ránézek mit irnak..
  • nandorb
    meg ird meg azt hogy hogy birnam torolni a rulezokat
  • Viktorr
    Na majd magyar nyelven talán köynebb lesz!:)
  • Viktorr
    Köszi!
  • nandorb
    kossz.
  • L7wy
    Ha arra kellene hogy ne vegye észre h illegális, akkor a frissítő modulját kell tiltanod. Keress rá neten, hogy melyik ez a frissítő fájl.
  • csassz
    Köszi! Remélem sikerült...
  • L7wy
    Tűzfalbeállításokál add, és hozzáadod a nerot, majd mindent tiltasz neki :P
  • L7wy
    Settings-ben van olyan az első lapon, h válassza ki automatikusan. azt kapcsold ki.
  • csassz
    Sziasztok! Hogyan tudom letiltani a nérot hogy ne menjek ki a netre?, KIS 506
  • nandorb
    Kogy lehet megoldani azt hogy a KIS8-asnak a firewall-jat atdobjak traning modba,ugy ahogy a KIS7-esnek van
  • Tomicsek
    Link
  • Viktorr
    Esetleg magyarítást,lehet letölteni hozzá?
  • nandorb
    Havernal volt az USB Flash-em es vissza adja es puff meg kise nyitom trojait jelez ha jolvan mondom puff kiirtsa.az elott egy masik hozzott vmi cuccott es berakja akarom kinyitni 2klikkel erre puff kiirja hogy trojai van rajta hat nemtom mi ez ez vmi jarvany?Mindenkinel:D