1038
Kaspersky Int. Security
  • BB7
    Köszönöm szépen, bár időközben rájöttem! :D

Trial Reseter használata után olyan problémám van, hogy amelyik alkalmazásokat használtam, és engedélyeztem örökre őket, azokat most nem ismeri fel és "ismeretlen alkalmazásnak" írja! Csináltam egy Rendszer-visszaállítást is, de semmi! :/ Szépen lassan újra teljes lesz az adatbázis, csak egy kicsit dühítő! Van erre, valamilyen javító módszer?
  • timexxx
    amikor feltelepited a kaspersky-t. ott van hogy próbaverzio aktiválása. ha angol a tiéd akkor activate trial version
  • BB7
    Hol igényelhetek 30napos legális free kulcsot?
  • timexxx
    ha van msn cimed akkor ird meg nekem és én elküldöm hozzá a trial resetet
  • eva53
    Most már közelebb vagyok ahhoz, hogy meg értsem, be is írtam a „GOGLÉBE” de csak torent oldalon találtam.
    Nekem a 8.0.0.357 Magyar verzió van fent, ha valaki tudna ehhez egy resetelö programot küldeni vagy letöltő linket, ami nem torent.
    KÖSSZÖNETTEL, Éva.
  • Szuni
    A trial reset egy kis program, ami a próba- (de teljes) verzióként telepített programodat nullázza le, amikor az lejárt. A próbaverzió 30 napos, tehát ingyen, legálisan harminc napig használhatod a próbaverziót, mely teljes funkcionalitású, és akár a gyártó honlapjáról is letöltheted, csak épp harminc nap után már kér egy legális kulcsot, melyet pénzért kéne megvenned. A trial resetet ekkor kell használnod, általában a próbakulcsot törli, és úgy láttatja a dolgokat, mintha most kezdenéd előlről a harminc napos időszakot, ergó megint harminc napig használhatod, "próbálhatod ki" úgymond.. és így tovább, amikor megint lejár a "próbaidőszak", akkor trial reset hesználata ismét, és így tovább..
    Nekem a magyar nyelvű, hetes verzió (7.0125) már majdnem egy éve megy ezzel a módszerrel, de a frissebb, nyolcas változatokhoz is találni ilyet - nekem az túl bonyolult lett, és nem is tetszik, azért használom még a hetest azóta is.
  • eva53
    Sajnos nekem már megint feketelistás lett a kulcsom, kérlek, segítsetek, hogy mit takar az az úgynevezett trial resettel és hogy, tudom végrehajtani.
    Előre is KÖSSZÖNÖM!!!
  • timexxx
    akkor az nemrossz.. de azért az a havi 2 perces procedúra se engetrengető. sőt szerintem a licensz kereséssel több idöt pazarolsz el mint azzal a 2 perces müvelettel
  • BB7
    Nem az agyonhájpolt, "NEW_150_KASPERSKY _KEY.rar"-okból kell élni! :) Hanem keresni eldugott kínai oldalakat [Van nem is egy!]
  • timexxx
    ügyes vagy xD
  • timexxx
    nekem még nem birt 4-5 hónapot egyszer sem :(
  • timexxx
    igazábol gyerekek-et akartam irni, csak le maradt. bocsi :)
  • bodajoci
    Hát, ha ez a "gyerek" megsz. nekem jött, hát legyenAmúgy nehogy azt hidd, h a trial resettel Te fingottad a passzát szelet
  • BB7
  • Doomista
    ettől a hsz-től most kikellet mennem és futnom 1 kört ! közben sikerült elesnem !
    FFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUU
  • BB7
    Figyelj!

Vagy 30naponta aktiválom, vagy 1-2hónap mire BlackList-re kerül a kulcsom, de van, hogy 4-5hónapot kibír! :)
    Akkor? Melyik?
    /Jó! Van, hogy hetekig bírja! De nagyon ritkán! Ezt sem titkolom el! :)/
  • timexxx
    gyerek!

KASPERSKY TRIAL RESET AZT CSÁ

MINEK IDE HAMIS KULCS?

30 NPONTA AKTIVÁLOD AZT KÉSZ ENNYI
  • bodajoci
    Érdekes, azt olvastam itt, h a KIS8-hoz a KIS7-el kezdődő kulcsok a jók, persze azok sem mind, meg azért akad 1-2 KIS8-al kezdődő is, amelyik műxik. Jah meg KIS7-hez a KIS6-os a faxa. Persze mindenki annak nevezi el, aminek akarja, de mire jó ez, nemtom.
  • eva53
    Ha néhány mondatott írnál róla, elérhetőséggel, illetve a használattal kapcsoltban.
    Örökké hálás lennék a gyermekeim nevében is.
    Köszönettel Éva.
  • bodajoci
    Hát amit a KKSN-el szedtem le, az egy sem volt eddig kompatibilis. De én is találtam jó kulcsokat, amit csak simán szedegettem le.Tényleg használja vki a KKSN-t. A keyfinder utódja vagy mi. Igaz a kasper vírusosnak hiszi( nem véletlenül) de semelyik másik AV prog nem lát benne semmit.
  • eva53
    Légyszíves privátban küld már el az oldal elérhetőségét vagy a jó még most is működő kulcsot.
    Ugyanabban a cipőben járok, mint te csak még nem sikerült megoldást találnom. Segítségedet előre is köszönöm. Szia, eva
  • BB7
    Igen! Már azóta haverral megoldottuk! :D
    Az inkompatibilitási problémámat most sem értem még! De találtam egy kb. 100 KEYből álló pakkot! Amiben van 1-2még működő! :D Nem volt egy egyszerű szülés, de most már nem villog pirosan a Kászperszkim! :D
  • nandorb
    talalkoztam de talaltam jot is:D
  • BB7
    Sziasztok!

Ma arra ébredtem, hogy a kulcsom feketelistára került! [Nem csoda, hisz rendszeresen hamis kulccsal aktiválom]
    Van egy oldal, aki ezt az utat járja, biztos ismeri! Ahol vannak KIS/KAV kulcsok, 7eshez és 8ashoz! Nekem KIS8asom van! Letöltök egy ehhez szükséges kulcsot, erre írja, hogy nem kompatibilis! Már a 10ediket töltöm, de az se jó! Nem értem! Biztos, hogy KIS8asom van! Tehát jónak kéne lennie!

Esetleg más is találkozott ilyenfajta problémával? Vagy valaki tudna megoldást?

/És elnézést a warez miatt!/
  • nandorb
    az az is vannak sajnos ilyen antivirus(kamu) programok,es allitolag nem birod torolni ha nincs fent egy masik antivirus program
  • cvsnl
    hali! ismeritek az antivirus 360-at. hogy lehet megszabadulni tőle? nekem úgy tűnik, mintha ez maga lenne egy vírus.
  • eva53
    Köszönöm.
  • etele34
    KAV = Kaspersky Antivirus >><< KIS = Kaspersky Internet Security
    Itt olvashatsz róluk.
  • eva53
    Segítségeteket kérem, akiért hozzá megmondaná nekem, hogy mi a különbség a „kis” és a „kav” között.
    Előre is köszönöm.
  • timexxx
    találtam jobb megoldást.. 30 naponta aktiválom a kaspersky-t xD

• lck
    Nekem egy 4 éves sima Sempron van 1 giga Rammal - Igaz KAV 2009 van fenn - épp azért mert van router + win tűzfal ( szerintem ez is elég ) egyáltalán nem fogja a gépet.
  • aDoctor
    Sziasztok!

Szerintetek ha router mögül netezek, akkor megérné nod32 helyett (gyengének találom) KIS 2009-re váltanom?
    Mennyire fogja a gépet a KIS? Megérezném a váltást?
    Az itteni gépem nem egy nagyágyú: 2.4es Pentium szal fontos a jó teljesítmény, de biztonságban szeretnék lenni.
    Előre is köszi! :)
  • slime001
    www.avira.com letöltöd a tetszőleges verziót aztán az aláírásomból igényelsz egy 90 napos kulcsot!:)
  • timexxx
    az lesz. de még nincs meg egyenlőre. 1-2 nap még :D addig jo a spy sweeper + nod32
  • lck
    Mindegyiket csak ajánlani tudom.
    Ha jobban tetszik a piros esernyő mint a piros "K" akkor rakj Avirát, egyébként használj Kasperskyt.
  • timexxx
    hali

szerintetek melyik a jobb? kaspersky internet security vagy avira premium security suite?
  • bodajoci
    Én csak azt akatam evvel, h a temp-et fölösleges szkenneltetni, nem mondtam, h attól fagy, az, h mitől fagyogat a géped, hááát, az egy rakás dologtól lehet. Próbaképp szedd le a kist, rakd fel csak a kav-ot, azt próbáld meg lefuttatni a vizsgálatot. Jah meg h mért van 3 db xp egymáson, csak te tudhatod, egy bőven elég.
  • 590227
    Köszönöm.a temp mappa üres.kis lefagy.Elözmény baráti segitség 3db xp egymáson.12GB!
  • tilato
    Nem 8-as volt, de mostmár az van és sikerült beállítani.Kössz
  • bodajoci
    Tűzfal beállításokban az alkalmazásoknál megtalálod az utorrentet, ott mindenhol állítsd be a zöld pipákat( na persze csak akkor ha a 8.valahányast(2009) használod.