Kaspersky Int. Security
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Visca El Barça!
Ugyanabban a cipõben járok, mint te csak még nem sikerült megoldást találnom. Segítségedet elõre is köszönöm. Szia, eva
Az inkompatibilitási problémámat most sem értem még! De találtam egy kb. 100 KEYbõl álló pakkot! Amiben van 1-2még mûködõ! :D Nem volt egy egyszerû szülés, de most már nem villog pirosan a Kászperszkim! :D
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Ma arra ébredtem, hogy a kulcsom feketelistára került!
Van egy oldal, aki ezt az utat járja, biztos ismeri! Ahol vannak KIS/KAV kulcsok, 7eshez és 8ashoz! Nekem KIS8asom van! Letöltök egy ehhez szükséges kulcsot, erre írja, hogy nem kompatibilis! Már a 10ediket töltöm, de az se jó! Nem értem! Biztos, hogy KIS8asom van! Tehát jónak kéne lennie!
Esetleg más is találkozott ilyenfajta problémával? Vagy valaki tudna megoldást?
Itt olvashatsz róluk.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Elõre is köszönöm.
Szerintetek ha router mögül netezek, akkor megérné nod32 helyett (gyengének találom) KIS 2009-re váltanom?
Mennyire fogja a gépet a KIS? Megérezném a váltást?
Az itteni gépem nem egy nagyágyú: 2.4es Pentium szal fontos a jó teljesítmény, de biztonságban szeretnék lenni.
Elõre is köszi! :)
AVIRA - \"More than security.\"
Ha jobban tetszik a piros esernyõ mint a piros "K" akkor rakj Avirát, egyébként használj Kasperskyt.
szerintetek melyik a jobb? kaspersky internet security vagy avira premium security suite?
Visca El Barça!
Visca El Barça!
itt kell torolni a dolgokat de vigyazni kell a datumra es idore szal pl. a mait ne torold csak a reggebit:D
Visca El Barça!
ha valaki tud jo kulcsolaldt az irjon ide.
ugy látom a kavkiskey.com zárt lett.
Linux Mint 13 Cinnamon
itt az automatikus dolognal leszeded a pipat
Régen évekig kis t használtam de miota a 8 verziobol elhagyták a tuzfal tanuló modját azota nem haverkodok vele. áttértem az avira ra.
Ha tud valaki valami megoldást, hogyan lehet elocsalni az uj verziokbol a tanulo modot az szoljon.
szeretem eldonteni , hogy mi menjen ki és be .egyre hulyébb és kényelmesebb progikat csinálnak.
Linux Mint 13 Cinnamon
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthetõ.
Visca El Barça!
Visca El Barça!
1. Van az elõzõ verzió magyarban asszem a 8.0.0.357
2. Amit én jobban ajánlok: telepíti a legújabb angolt(jelenleg 8.0.0.506), Magyarítás rá +xp reg kulcs
Vistánál asszem nem lehet alkalmazni az Xp reg kulcsot, így azt: megnyomod a windows és az r billentût, beírod h REGEDIT, eljutsz ide "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KasperskyLab\protected\AVP8\environment" közben kaspersky ->settings->options és kiveszed a pipát az enable self defense bõl. Vissza regedithez, ott ahol most vagy, van egy localizations bejegyzés az értéke EN, azt átírod HU ra. Aztán kasperskyben kipipálod az önvédelmet(enable self defense).
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthetõ.
Mitõl van az, hogy a KAV telepítése félbeszakad és kéri ezeket a fájlokat:
'Klif Source' és 'klif.sys'. Nem akar feltelepülni sehogyan sem. Egy barátom gépérõl van szó és telefonon meg e-mailben kommunikálunk egymással így még nehezebb a dolgunk.
Köszi a tippeket elõre is.