Kaspersky Int. Security

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát amit a KKSN-el szedtem le, az egy sem volt eddig kompatibilis. De én is találtam jó kulcsokat, amit csak simán szedegettem le.Tényleg használja vki a KKSN-t. A keyfinder utódja vagy mi. Igaz a kasper vírusosnak hiszi( nem véletlenül) de semelyik másik AV prog nem lát benne semmit.

Visca El Barça!

Légyszíves privátban küld már el az oldal elérhetõségét vagy a jó még most is mûködõ kulcsot.
Ugyanabban a cipõben járok, mint te csak még nem sikerült megoldást találnom. Segítségedet elõre is köszönöm. Szia, eva
BB7
Igen! Már azóta haverral megoldottuk! :D
Az inkompatibilitási problémámat most sem értem még! De találtam egy kb. 100 KEYbõl álló pakkot! Amiben van 1-2még mûködõ! :D Nem volt egy egyszerû szülés, de most már nem villog pirosan a Kászperszkim! :D
nandorb
talalkoztam de talaltam jot is:D

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

BB7
Sziasztok!

Ma arra ébredtem, hogy a kulcsom feketelistára került!
Van egy oldal, aki ezt az utat járja, biztos ismeri! Ahol vannak KIS/KAV kulcsok, 7eshez és 8ashoz! Nekem KIS8asom van! Letöltök egy ehhez szükséges kulcsot, erre írja, hogy nem kompatibilis! Már a 10ediket töltöm, de az se jó! Nem értem! Biztos, hogy KIS8asom van! Tehát jónak kéne lennie!

Esetleg más is találkozott ilyenfajta problémával? Vagy valaki tudna megoldást?

/És elnézést a warez miatt!/
nandorb
az az is vannak sajnos ilyen antivirus(kamu) programok,es allitolag nem birod torolni ha nincs fent egy masik antivirus program

hali! ismeritek az antivirus 360-at. hogy lehet megszabadulni tõle? nekem úgy tûnik, mintha ez maga lenne egy vírus.
Köszönöm.
KAV = Kaspersky Antivirus >><< KIS = Kaspersky Internet Security
Itt olvashatsz róluk.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Segítségeteket kérem, akiért hozzá megmondaná nekem, hogy mi a különbség a „kis” és a „kav” között.
Elõre is köszönöm.
találtam jobb megoldást.. 30 naponta aktiválom a kaspersky-t xD

lck
Nekem egy 4 éves sima Sempron van 1 giga Rammal - Igaz KAV 2009 van fenn - épp azért mert van router + win tûzfal ( szerintem ez is elég ) egyáltalán nem fogja a gépet.
Sziasztok!

Szerintetek ha router mögül netezek, akkor megérné nod32 helyett (gyengének találom) KIS 2009-re váltanom?
Mennyire fogja a gépet a KIS? Megérezném a váltást?
Az itteni gépem nem egy nagyágyú: 2.4es Pentium szal fontos a jó teljesítmény, de biztonságban szeretnék lenni.
Elõre is köszi! :)

slime001
www.avira.com letöltöd a tetszõleges verziót aztán az aláírásomból igényelsz egy 90 napos kulcsot!:)

AVIRA - \"More than security.\"

az lesz. de még nincs meg egyenlõre. 1-2 nap még :D addig jo a spy sweeper + nod32

lck
Mindegyiket csak ajánlani tudom.
Ha jobban tetszik a piros esernyõ mint a piros "K" akkor rakj Avirát, egyébként használj Kasperskyt.
hali

szerintetek melyik a jobb? kaspersky internet security vagy avira premium security suite?

Én csak azt akatam evvel, h a temp-et fölösleges szkenneltetni, nem mondtam, h attól fagy, az, h mitõl fagyogat a géped, hááát, az egy rakás dologtól lehet. Próbaképp szedd le a kist, rakd fel csak a kav-ot, azt próbáld meg lefuttatni a vizsgálatot. Jah meg h mért van 3 db xp egymáson, csak te tudhatod, egy bõven elég.<#kacsint>

Visca El Barça!

Köszönöm.a temp mappa üres.kis lefagy.Elözmény baráti segitség 3db xp egymáson.12GB!
Nem 8-as volt, de mostmár az van és sikerült beállítani.Kössz
Tûzfal beállításokban az alkalmazásoknál megtalálod az utorrentet, ott mindenhol állítsd be a zöld pipákat( na persze csak akkor ha a 8.valahányast(2009) használod.

Visca El Barça!

Heló. Valaki tudna segíteni hogy hogyan kell beállítani a KIS-t hogy az utorrentbe ne passzív legyek?
nandorb
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab

itt kell torolni a dolgokat de vigyazni kell a datumra es idore szal pl. a mait ne torold csak a reggebit:D

A temp tartalmát simán törölheted, csak a helyet foglalja...

Visca El Barça!

A temp mappa 6.25GB
A windows mappa 9.91GB-ra hizott,volt már 12GB is ????
A köszönöm elmaradt,bocs!
Terhelés nélkül is megáll,kb 14-21%-on
P4 3.0 ghz.Windows temp/pra4tmp sérûlt,vagy olvashatatlan.
nandorb
nem kell semmit sem csinalni az mellett.Vegig hagyod hogy vigye es kesz nem kell terheltettni

Kérem segitsetek!Vizsgálat közben lefagy(totál lelassul)a gép,mindkét meghajtón.A jelentésst sem tudja a gép feltölteni a kis-nek.P4 1GB ram.
RBJ
hát ettol a tuzfalam nem lesz tanulo modos.
ha valaki tud jo kulcsolaldt az irjon ide.
ugy látom a kavkiskey.com zárt lett.

Linux Mint 13 Cinnamon

nandorb

itt az automatikus dolognal leszeded a pipat

RBJ
Csokolom.
Régen évekig kis t használtam de miota a 8 verziobol elhagyták a tuzfal tanuló modját azota nem haverkodok vele. áttértem az avira ra.
Ha tud valaki valami megoldást, hogyan lehet elocsalni az uj verziokbol a tanulo modot az szoljon.
szeretem eldonteni , hogy mi menjen ki és be .egyre hulyébb és kényelmesebb progikat csinálnak.

Linux Mint 13 Cinnamon

L7wy
Settings >reports

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthetõ.

nandorb
Hogy lehet teljesen kikapcsolni azt hogy a log filet irja mert hogy nalam 2naponta megtolti a hatramaradt helyet a hard disken.kb. 13GB-t nem kis dolog mivel neha egy log file maga befoglal 5GB-nyi helyet

Sõt még win7-en is<#hawaii>

Visca El Barça!

Tipp.Én dobozost vettem de-ben.3 gép 37eu.
http://shop.ebay.co.uk/items/_W0QQ_nkwZkasperskyQ20internetQ20securityQ202009QQ_armrsZ1QQ_fromZR40QQ_mdoZ
A magyar honlapról letöltött trial verzió/magyar/a regisztrációs kulcsot elfogadja.
Nektek se updatel a Kaspersky Internet Security 2009 8.0.0.454? Még a Kaspersky weboldaláról se tudom letölteni az 506-os verziót. 2 napja még minden mûködött, csak most szaródott el, pedig még 166 nap van hátra a licensebõl.
Nekem is simán megy x64-es vistán ugyanavval a kulcsal<#hawaii>

Visca El Barça!

Lehet rá alkalmazni a reg kulcsot!Nekem a vistan van fent,gond nélkül elfogadja.
L7wy
Aki nem ért valamit:
1. Van az elõzõ verzió magyarban asszem a 8.0.0.357
2. Amit én jobban ajánlok: telepíti a legújabb angolt(jelenleg 8.0.0.506), Magyarítás rá +xp reg kulcs
Vistánál asszem nem lehet alkalmazni az Xp reg kulcsot, így azt: megnyomod a windows és az r billentût, beírod h REGEDIT, eljutsz ide "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KasperskyLab\protected\AVP8\environment" közben kaspersky ->settings->options és kiveszed a pipát az enable self defense bõl. Vissza regedithez, ott ahol most vagy, van egy localizations bejegyzés az értéke EN, azt átírod HU ra. Aztán kasperskyben kipipálod az önvédelmet(enable self defense).

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthetõ.

L7wy
belemész a tûzfal beállításokba (firewall settings) és ott kijelölöd, és alul van egy X, mellette írja h delete, arra rányomsz.

szerintem rossz a telepitöje..
Sziasztok Kaspersky guruk!
Mitõl van az, hogy a KAV telepítése félbeszakad és kéri ezeket a fájlokat:
'Klif Source' és 'klif.sys'. Nem akar feltelepülni sehogyan sem. Egy barátom gépérõl van szó és telefonon meg e-mailben kommunikálunk egymással így még nehezebb a dolgunk.
Köszi a tippeket elõre is.

Igen arra kellene..köszi! majd ránézek mit irnak..
nandorb
meg ird meg azt hogy hogy birnam torolni a rulezokat

Viktorr
Na majd magyar nyelven talán köynebb lesz!:)