510
Amilyenek a valóságban...
-
de mi előtt? mert az elsőn is sminkelve van :)) -
igen arra is vannak képek!
a dallasz sztárjairól láttam olyat -
igen, egyébként én is egy csodálatosan szép lány vagyok
-
nekem meg annyise :))) -
pedig ott randa
natúr rox! -
ala natúr
és ahogyan én szeretem
-
jah az igaz :=)
bezzeg magyar szép lányokat meg nem akarnak berakni ide oda hireskedni meg sztárt csinni ... az ilyen amerikaikbol meg méne... -
csak a fele a smink. a másik, és a nagyobb fele a fotosop -
de ha nem is létezne smink,akkor mi lenne pl a sztárokkal ... :S -
Hajnalcat #221 Hát igen, ha egy profi sminkmester dolgozik az emberen, akkor szinte újjá varázsolja a legrondább nőt is. Csak egyszer jutnék el oda, hogy egy ilyen sminkes kisminkeljen... -
Hajnalcat #220 Lol :DD Ezeket Te szerkesztetted össze? -
törölt hozzászólás -
ennyire nem lehet gusztustalan az összes celebrity.. O_o -
jahh, az utolsón azt hittem, hogy Johnny Depp van ;)
-=ZR=- -
ez sem igaz teljesen, mert ezek legtöbbször ocska mobilos képek, amiken nincs ember aki jol nézne ki:)
de tény h sokszor nagy a különbség -
Elsősorban nem arról szól a dolog, hogy fikázzuk őket a rossz képeik alapján, hanem, hogy lássuk, hogy valójában milyenek. Julia Roberts-et biztos nem fogod így látni se egy képen, se valamilyen bemutatón, mert akkor ott figyel a botox a vakolat alatt, s a képnél meg ott a photoshop... :) -
Akkor ezt annak is fel lehet fogni, hogy milyen jó nő volt 16 éve és most milyen....:) -
Itt deprssziós terhes stb volt. A másiképen meg a Micsoda nő idejében készült.:D Az pedig már 16 !!!! éve... -
Alice Sabbat #212 nemtudom de ezek az antiképek ezek olyanok hogy a lehető legroszam megvilágításban fényben formában vannak és a lehet ő legszarabb képek.. gondoljatokbele hogy a mgatokról készólt legroszabb képek még ennél is brutálabbak ... és amúgy is lehet hogy az ien képeket még + undorítóság van photoshoppal eszközölve ,.... -
Vlala #211 Véleményem szerint ehhez nem kell sztárnak születni. Megismersz egy szépre sminkelt csajt a diszkóban, hazaviszed, másnap reggel jöhet a hidegzuhany... és még nem is ittál. -
Sajnos ez a hülye topic cím jutott eszembe, mivel nem csak a sminkkel és smink nélküli képekre gondoltam itt, hanem arra is, amin az illető 120 kg, míg a másikon 50 kg. De tőlem megváltoztathatjuk a topic címét.... -
Aspyrin #209 Valóban, lehetett volna akár "Sztárok smink nélkül" is. -
mondjuk a topik is igen "csalóka". nézhetsz ki te is baromi jól, ha egyszer úgy fényképeznek le, hogy éppen hunyorogsz, meg telibavakuzzák a pofádat... -
Különben jótól kérdezed, mert közöm sincs a sminkeléshez :D -
Biztos van olyan kencefice, ami segít rajta, csak pár ezer dollárba kerül, ha nem többe, ki tudja :) -
lol :) -
de ha jól tom a smink árt a ragyáknak, nem? -
Melanie C
-
törölt hozzászólás -
Ja, okés....nem valami felismerhetőek :D
191 - Drew Barrymore
192 - Christina Ricci
193 - Charlize Theron
197 - Cameron Diaz
198 - Calista Flockhart -
Aspyrin #200 Nem ártana :)
ték -
Neveket is plz. :D -
törölt hozzászólás -
törölt hozzászólás -
Christina Ricci - Az addams family-ben ő játszotta Wendsday-t, meg még sokmindenben játszott. Casper-es szellemes gyerekfilmben. Semmi maradandóban....Talán az Álmos Völgy Legendája ami kiemelendő..... -
Aspyrin #195 Mert kicsoda ő? :) Sosem láttam. -
Aspyrin #194 Rajta már a smink sem segít :S -
törölt hozzászólás -
törölt hozzászólás -
törölt hozzászólás