510
Amilyenek a valóságban...
-
a val kilmer mióta dzsoki júing -
Travolta mekkora arc:Dmég ezen a képen is látszik hogy sztárnak született, hatalmas egyéniség, egyik kedvenc szinészem. az hogy dagadt az nem baj, gazdag befutott szinész, már nincs fénykorában, megteheti. -
törölt hozzászólás -
törölt hozzászólás -
ja az a Kate Moss aki szarrá kere si magát? volt múltkor vlahol a tvben hogy emmnyit keres és ő a leggazdagabb asszem -
:) De nem is volt kövér, szóval nem tudom, miért fogyózott, hogy ilyen lett a hasa. Nem vagyok otthon "sztárpletyókban", de mintha terhes lett volna. Bár akkor sem kell így kinézni..... -
ha így folytatod rosszat fogok álmodni -
törölt hozzászólás -
Aspyrin #262 A kép címe: Ijesztően, alapos fogyás után, plasztika előtt. -
törölt hozzászólás -
Aspyrin #260 Nem akarok feleslegesen erről témázgatni.. Nem több mint 2 hete halt meg, ha másért nem is legalább az utóbbiért illene legalább a nevét tisztességesen leírni.. -
szerinted a jobboldali képen szép?:D -
nem világhirü hogy mindenki tudja:) ezért letuskózni valakit... -
Vegas #257 már meghalt, nem mind1? -
Vegas #256 összes csúnya sazl.. -
Aspyrin #255 Faludy te tuskó.. -
volt itt csajokról is szinte gyerekkori, pusztán egy felvetésre tettem be, de igazad van nem ez a téma, de "jó" látni, hogy a sztárok is emberek, hol szépek, hol csúnyák, sőt egyre csúnyábbak -
Vegas #253 jó baz, Faludi írónkról is rakhatnál be képt ami mostani meg egy 60 évvel ezelőtti.. -
??? -
Vegas #251 nem érted a lényeget.. -
homeless #250 Kicsit hasonlít Clint Eastwoodra -
Akkor tessék:
Nick Nolte mostanság:és fénykorában:
-
Mára is van sok kép, de csak délután leszek gépközelben, úgyhogy akkor lesznek csak :) -
No Harly, jók voltak, remélem még mára is jut:) -
mind2 képen jó :) -
jaértem
tudom ám, hereműtét..
:D -
Az előtt és után az Ashlee Simpson-nál a műtéteire vonatkozott. Az első képen még nem operálgatták össze vissza, viszont a második képen már párszor meg lett műtve az arca.... -
mindkét formában jöhet:) -
mi inkább a buxádra lennénk kiváncsiak -
nem mindegy hány éves ha ilyen másodlagos nemi jelleggel áldotta meg az isten -
[vén szatyor] :) -
Hehe eddig férfi színész még nem volt :) ebből vonja le mindenki a következtetéseket :) -
tudjuk hasnzálni a fórumot és gondoltuk helyes életkor adatokat adtál meg.msot nem írom ki,mert högynek a korát nem illendő emlegetni... -
Hajnalcat #237 Talán nézd meg a galériáját, ott esetleg találsz egy képet róla. -
látszik a képeden hogy szépen gömbölyödik a "bravos" felirat -
ki mondta h az vagyok? :) -
nem gyerekkori képet kértünk hanem a mostani "ivarérett"-eset -
jajj de szép vagyol így sminkelve -
-
képet! képet!