\"Csalóka Sztárok\"

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem akarok feleslegesen errõl témázgatni.. Nem több mint 2 hete halt meg, ha másért nem is legalább az utóbbiért illene legalább a nevét tisztességesen leírni..

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

grizzly21
szerinted a jobboldali képen szép?:D

grizzly21
nem világhirü hogy mindenki tudja:) ezért letuskózni valakit...

már meghalt, nem mind1?

összes csúnya sazl..

Faludy te tuskó..

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

stp4trick
volt itt csajokról is szinte gyerekkori, pusztán egy felvetésre tettem be, de igazad van nem ez a téma, de "jó" látni, hogy a sztárok is emberek, hol szépek, hol csúnyák, sõt egyre csúnyábbak

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

jó baz, Faludi írónkról is rakhatnál be képt ami mostani meg egy 60 évvel ezelõtti..

stp4trick
???

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

nem érted a lényeget..

Kicsit hasonlít Clint Eastwoodra<#nevetes1>

stp4trick
Akkor tessék:

Nick Nolte mostanság: és fénykorában:

Harly18
Mára is van sok kép, de csak délután leszek gépközelben, úgyhogy akkor lesznek csak :)

1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Killgore
No Harly, jók voltak, remélem még mára is jut:)

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

gabber_saviola
mind2 képen jó :)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

CattiBrie
jaértem

tudom ám, heremûtét..

:D

[/spam]&#8482;

Harly18
Az elõtt és után az Ashlee Simpson-nál a mûtéteire vonatkozott. Az elsõ képen még nem operálgatták össze vissza, viszont a második képen már párszor meg lett mûtve az arca....

PíszLávJuniti
mindkét formában jöhet:)

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

schrank
mi inkább a buxádra lennénk kiváncsiak <#zavart1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
nem mindegy hány éves ha ilyen másodlagos nemi jelleggel áldotta meg az isten <#hamm>

CattiBrie
:)

[/spam]&#8482;

iko
Hehe eddig férfi színész még nem volt :) ebbõl vonja le mindenki a következtetéseket :)

spam. sry

Palinko
tudjuk hasnzálni a fórumot és gondoltuk helyes életkor adatokat adtál meg.msot nem írom ki,mert högynek a korát nem illendõ emlegetni...
Talán nézd meg a galériáját, ott esetleg találsz egy képet róla.

schrank
látszik a képeden hogy szépen gömbölyödik a "bravos" felirat <#finom>

CattiBrie
ki mondta h az vagyok? :)

[/spam]&#8482;

schrank
nem gyerekkori képet kértünk hanem a mostani "ivarérett"-eset <#puszis>

Palinko
jajj de szép vagyol így sminkelve
CattiBrie

[/spam]&#8482;

Palinko
képet! képet!
CattiBrie
de mi elõtt? mert az elsõn is sminkelve van :))

[/spam]&#8482;

CattiBrie
igen arra is vannak képek!

a dallasz sztárjairól láttam olyat

[/spam]&#8482;

CattiBrie
igen, egyébként én is egy csodálatosan szép lány vagyok <#idiota>

[/spam]&#8482;

CattiBrie
nekem meg annyise :)))

[/spam]&#8482;

CattiBrie
pedig ott randa

natúr rox!

[/spam]&#8482;

schrank

Doomista
jah az igaz :=)

bezzeg magyar szép lányokat meg nem akarnak berakni ide oda hireskedni meg sztárt csinni ... az ilyen amerikaikbol meg méne...

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

grizzly21
csak a fele a smink. a másik, és a nagyobb fele a fotosop

Doomista
de ha nem is létezne smink,akkor mi lenne pl a sztárokkal ... :S

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Hát igen, ha egy profi sminkmester dolgozik az emberen, akkor szinte újjá varázsolja a legrondább nõt is. Csak egyszer jutnék el oda, hogy egy ilyen sminkes kisminkeljen...

Lol :DD Ezeket Te szerkesztetted össze?

Harly18
törölt hozzászólás

SötétBarom
ennyire nem lehet gusztustalan az összes celebrity.. O_o

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

ZilogR
jahh, az utolsón azt hittem, hogy Johnny Depp van ;)

-=ZR=-

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

grizzly21
ez sem igaz teljesen, mert ezek legtöbbször ocska mobilos képek, amiken nincs ember aki jol nézne ki:)
de tény h sokszor nagy a különbség

Harly18
Elsõsorban nem arról szól a dolog, hogy fikázzuk õket a rossz képeik alapján, hanem, hogy lássuk, hogy valójában milyenek. Julia Roberts-et biztos nem fogod így látni se egy képen, se valamilyen bemutatón, mert akkor ott figyel a botox a vakolat alatt, s a képnél meg ott a photoshop... :)

Harly18
Akkor ezt annak is fel lehet fogni, hogy milyen jó nõ volt 16 éve és most milyen....:)

olympus
Itt deprssziós terhes stb volt. A másiképen meg a Micsoda nõ idejében készült.:D Az pedig már 16 !!!! éve...

Divatcsapatok OLÉ!

nemtudom de ezek az antiképek ezek olyanok hogy a lehetõ legroszam megvilágításban fényben formában vannak és a lehet õ legszarabb képek.. gondoljatokbele hogy a mgatokról készólt legroszabb képek még ennél is brutálabbak ... és amúgy is lehet hogy az ien képeket még + undorítóság van photoshoppal eszközölve ,....

Véleményem szerint ehhez nem kell sztárnak születni. Megismersz egy szépre sminkelt csajt a diszkóban, hazaviszed, másnap reggel jöhet a hidegzuhany... és még nem is ittál.