Tovább dagad a memóriaár-botrány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"beleegyezett, hogy börtönbe vonul"

Érdekes jogrendszer... Kikérték a hozzájárulását?
még szerencse, hogy már vagy két éve nem vettem ramot.
de akkor is pofátlanság ám, jól! adják vissza a pénzünket! <#vigyor2><#vigyor><#beka3>

There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don`t!

grebber
Ez nem megoldás attól még ugyanolyan kibaszott magasak maradnak a memória árak 😞

Next PC upgrade: 2022

Nem tudom figyelsz-e, de nyolc hónapot kapott vádalkuval ÉS pénzbírságot.
Nem bírságot kéne fizettetni, hanem lakatolni néhány nyakkendõs fõköcsögöt... <#boxer><#boxer>
Egy-két éve még drágább volt a pen drive, mint ugyanannyi RAM, most pedig 17 EFt-ért 4GB-ost lehet venni.
grebber
7500Ft-ot 1GB-osért(DDr 2-es persze) lol lazán megfelelõ lenné még a 15.000FT is,de a 25-30 ezer. azért elhuzhatnak a picsába.

Next PC upgrade: 2022

Én vagyok paranoid csak, vagy nem véletlenül ment fel a Vista elötti nagy karácsonyi felvásárlási idõszakban (Október-december) a ram ára 1,5x-ére?
Ami ugye elég fura, ha azt nézzük, hogy 2 éve nem akar lemenni egy érték alá, miközben a gyártási költség meg osztódik?

Öt évvel ezelõtt 7200 Ft-ért vettem egy 256 megás modult. Ma ennél kicsit drágább, pedig a Forint nem sokkal rosszabb, az ÁFA viszont alacsonyabb. Az 1 MB-ra vetített gyártási költség évente 30%-kal csökken, ez azt jelenti, hogy most hatodannyiba(!) kelene kerülni a RAM-oknak, mint öt éve. Mondhatjuk, hogy a cégek röhögve kifizetik a bírságokat a mostani extraprofitjukból.Én már azzal is elégedett lennék, ha negyedére csökkenne az ár. 7500Ft-ot szívesen fizetnék aegy márkás 1GB-os modulért.
psishock
az állam természetesen, csodákat ne várj

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

MrPrise
A büntetésként kifizetett összeget ki kapja meg?
Felteszem nem osztják szét azok kötött akik drágán vettek RAM-ot...

Kicsit?! Nem is kicsit majdnem 9000 forintal lett drágább az 1 Gigás.. alig egy hónap alatt
NEXUS6
Hogy van ez, kit ítélt el ki, milyen bíróság?

Ha ilyen kartel ügyben börtönbe lehet vonulni, akkor BG, SB, meg az intel teljes vezetõsége, hogy a francban vannak még szabadlábon?

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

BCS CORPS
ja ja fura hogy most is szinte ugyananyiba kerül az a ram amit másfél ével ezelõtt vettem

http://www.bcsinfo.hu/forum

Looooll. S nekünk mikor fizetik vissza a pénzt?😄
bertino
de nehéz lesz kifizetnie 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

PíszLávJuniti
Ez mikori botrány?
Mert most is gyanus hogy egy év óta csak stagnálnak, ill. kicsit drágultak is a modulok,

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Szerintem most is ugyanez a helyzet...

www.patronok.hu (webáruház, ingyenes szállítással is)