18
-
akosss #18 "beleegyezett, hogy börtönbe vonul"
Érdekes jogrendszer... Kikérték a hozzájárulását? -
Phaemoor #17 még szerencse, hogy már vagy két éve nem vettem ramot.
de akkor is pofátlanság ám, jól! adják vissza a pénzünket! -
#16 Ez nem megoldás attól még ugyanolyan kibaszott magasak maradnak a memória árak :( -
zerke #15 Nem tudom figyelsz-e, de nyolc hónapot kapott vádalkuval ÉS pénzbírságot. -
rohamkukac83 #14 Nem bírságot kéne fizettetni, hanem lakatolni néhány nyakkendős főköcsögöt... -
kandeláber #13 Egy-két éve még drágább volt a pen drive, mint ugyanannyi RAM, most pedig 17 EFt-ért 4GB-ost lehet venni. -
#12 7500Ft-ot 1GB-osért(DDr 2-es persze) lol lazán megfelelő lenné még a 15.000FT is,de a 25-30 ezer. azért elhuzhatnak a picsába. -
Inquisitor #11 Én vagyok paranoid csak, vagy nem véletlenül ment fel a Vista elötti nagy karácsonyi felvásárlási időszakban (Október-december) a ram ára 1,5x-ére?
Ami ugye elég fura, ha azt nézzük, hogy 2 éve nem akar lemenni egy érték alá, miközben a gyártási költség meg osztódik? -
kandeláber #10 Öt évvel ezelőtt 7200 Ft-ért vettem egy 256 megás modult. Ma ennél kicsit drágább, pedig a Forint nem sokkal rosszabb, az ÁFA viszont alacsonyabb. Az 1 MB-ra vetített gyártási költség évente 30%-kal csökken, ez azt jelenti, hogy most hatodannyiba(!) kelene kerülni a RAM-oknak, mint öt éve. Mondhatjuk, hogy a cégek röhögve kifizetik a bírságokat a mostani extraprofitjukból.Én már azzal is elégedett lennék, ha negyedére csökkenne az ár. 7500Ft-ot szívesen fizetnék aegy márkás 1GB-os modulért. -
#9 az állam természetesen, csodákat ne várj -
#8 A büntetésként kifizetett összeget ki kapja meg?
Felteszem nem osztják szét azok kötött akik drágán vettek RAM-ot... -
Szefmester #7 Kicsit?! Nem is kicsit majdnem 9000 forintal lett drágább az 1 Gigás.. alig egy hónap alatt -
#6 Hogy van ez, kit ítélt el ki, milyen bíróság?
Ha ilyen kartel ügyben börtönbe lehet vonulni, akkor BG, SB, meg az intel teljes vezetősége, hogy a francban vannak még szabadlábon? -
#5 ja ja fura hogy most is szinte ugyananyiba kerül az a ram amit másfél ével ezelőtt vettem -
szgege #4 Looooll. S nekünk mikor fizetik vissza a pénzt?:D -
#3 de nehéz lesz kifizetnie :D -
#2 Ez mikori botrány?
Mert most is gyanus hogy egy év óta csak stagnálnak, ill. kicsit drágultak is a modulok, -
Tocke #1 Szerintem most is ugyanez a helyzet...