174
Tiger Woods PGA Tour 2007
  • Dexantreal
    Én se csináltam még meg egyet se.
  • Maximus4
    Na ezt majd holnap megbeszéljük és állítgatok a csúszkán.Megmondom őszíntén én még egy leckét sem csináltam de tudom,hogy van.Jó éjt!
  • zsakosfrodo2
    Az ütés hosszát nem is lehet állítgatni rövid távra. Rövid távra váalssz másik ütőt, ha azt szeretnéd, hogy messzebb kerüljön a labda. Elsősorban mindig a Shot mastery-re kell rakni, és lehet tanulni különböző leckéket, de ezt rem már tudjátok. A leckék fontosak, mert vannak olyan is, amelyek az első ütés hosszát is lehet növelni, a homokból való kiütést is könnyíthetik. Szal javallom hogy a Shot mastery legyen mindig alapból az első, amire legalább 1-et raksz. Aztán a power, hogy erőssebben üssön, majd a long game, hogy messzebre. Rövdjátékra, ill. puttingra nem hiszem hogy annyira fontos lenne, pusztán szemmérték alapján be lehet lőni a lyukba. Ált én ezt csinálom. :D
  • Maximus4
    Na megyek aludni reggel meló.További jó játékot mindenkinek
  • Maximus4
    Bocs,hogy ennyi képet linkelek,de azóta változott a felállás
  • Dexantreal
    Zack Walker és Jason Howard van eddig meg.
  • Dexantreal
    Ja, azt én is utálom. Olyankor feladom azt a szakaszt és megyek a kövire
  • Maximus4
    Nekem is shot van a legjobban fejlesztve,de nem igazán veszek észre változást a kiinduláshoz képest.
  • Maximus4
    Valakinek repülnie kell
  • BladeW
    En a shot powert a shot masteryt es a puttingot fejlesztem elsosorban. Novicen nem nagyon kell a putting de egyel magasabbon eleg konnyen el lehet szurni egy-egy guritast.
  • Maximus4
    Én az előbb 2-2-es meccsen 235-öt ütöttem,de mondanom se kell,hogy ezzel utolsó voltam.A másik ami a halálom,amikor kezdésnél van egy kicsi bokor előttem és persze,hogy eltalálom amitől le is lassul meg irányt téveszt.Mert persze még az ütés ívét sem lehet állítani.
  • Dexantreal
    Nemtom:S, de nekem is van ilyen, hogy az ellen elüti kenyáig, én meg csak annak feléig. Bár megfigyeltem, hogy azért ütöttem már 228 yardot is.
  • Maximus4
    Leo kék színű volt,és nem csatizott.Viszont nyomtam egy sárga pontosat ahol 2-2 játszik egymás ellen,de hülyére vertek.Nem igazán értem,hogy a másik három ember vígan kiüti a homokbóla zöldig,én meg a környékén se vagyok.Azt sem értem miért nem lehet állítani az ütés hosszát a csúszkán?
  • Dexantreal
    Igen, ő nekem is meg valamilyen Walker asszem még:S...más nem.
  • Maximus4
    Most vertem meg Jason Howard-ot(zöld pont)és automatikusan csatlakozott,és elérhető lett Leo.Mindjárt nekiugrok.
  • Dexantreal
  • Maximus4
    Na én így nézek ki:

• Dexantreal
    Oké, hajrá. Én se értem:S.
  • Maximus4
    Gratula,de nem értem miért nem csatlakozik.Majd legközelebb ha elérhető lesz én is megpróbálok ellene játszani,akkor majd kiderül.Majd tolok én is képet,de most éppen Benjamin York-ot próbálom megverni.Az mennyire beszaratós amikor a 18. lyuknál még döntetlen,nekem is volt kétszer ilyen.
  • Dexantreal
    Szerintem pakoljátok be a ti golfozótokat, hogyan néztek ki a géjmben
  • Dexantreal
    Én megint neki ugrottam Leo Michaleknek és megint győztem, most zöld kör volt nála, de így se csatlakozott:S. Viszont az utolsó lyuknál dőlt el a mecs a javamra és elkezdett bréjkelni a fűvön a játékosom. Nagyon állat volt. Így nézek ki golfba, meg az életben is ilyen jó kis rasztás hajat szeretnék majd. Növesztem is a hajam már.

• Maximus4
    Ok köszi megfogadom.

• Dexantreal
    lol, grat.
  • zsakosfrodo2
    Shot Mastery, Long Game, Power a legfontosabb, de mindig tegyél mindegyikre alapból egyet.
  • Maximus4
    Ja és becsokiztam.A 11-est lyukat 1 ütésből csináltam meg.Ha tudnám hova akkor föltölteném az ütést.
  • Maximus4
    Azért föl tennék egy láma kérdést.Melyik képességeket érdemes fejleszteni az attributes-nél.Nagyjából tisztába vagyok a jelentésükkel de mégis érdekelne.
  • zsakosfrodo2
  • Maximus4
    Remélem sokszor lesz ilyen rövid meccs
  • zsakosfrodo2
    Most játszottam egyet. A PGA Tour 3. meccsét, ami a kezdőknek van. 4 ellen kell játszani, és végig vezettem. De aztán jött a homokcsapda, ami közbeszólt. -.- olyannyira, hogy +3-mal vesztettem... Most megen felkaptam a vizet, pihentessük holnapig a gamát. :D
  • Maximus4
    Akkor nem tudom .Lehet,hogy kék pontos volt és az talán nem csatlakozik,
  • Maximus4
    Ok köszönöm,akkor van még mit fejlődnöm.Most játszottam egy meccset mindjárt tolok képet.
  • Dexantreal
    Nekem fel se ajánlotta Leo-t cserére, hogy a csapathoz jöjjön. Kettő emberem van eddig.
  • Dexantreal
    Lehet. Majd kiderül.
  • zsakosfrodo2
    Amig le nem győzöd Tiger Woods csapaát azélen, vagyis, igen, amig első nem leszel. :)
  • Maximus4
    Sziasztok!
    Pontosan úgy van ahogy mondod.Ahogy meg van a 3 ember utána rögtön fölajánlja,hogy lecseréled-e valamelyikre.De én úgy tudom,hogy csak az csatlakozik a csapatodhoz aki a térképen zöld és piros színű pontnál vannak(de lehet,hogy nem így van).Leo-t én is legyőztem de elb....am és nem cseréltem le időben.Viszont engem az érdekelne,hogy meddig megy,amíg első nem leszek a ranglistán?
  • zsakosfrodo2
    Szerintem ez ugy van, hogy alapból felveszel 3 csapattársat, de aztán később már nem tudom. Esetleg felajnálja hogy lecseréld egy régebbi játékosod, vagy nem lehetséges ez... Ezt már sajna nem tudom.
  • Dexantreal
    Nemtom:S, ezt nem is tudtam. Én csak játszok és kész.

Viszont team tourban legyőztem leo Michalekot - lentebb lehet látni - és nem csatlakozott csapatomhoz:S:...ezek szerint nem mindeki jön? Meg a térkép ugyanúgy őt mutatta, meg a többi golfozót, epdig az első két meccsem után váltott:S...
  • BladeW
    Gratula. Na a 3. meccsemen nagyon kikaptam, teljesen dekoncentraltan jatszottam, de a 4.-et hoztam (epphogy). Ezzel kapcsolatban kerdeznem, hogy a celkituzesek kozott szerepel, hogy 82-es atlagot probalj utni az 1. szezon alatt. Ha ez nem teljesul nem is enged tovabb?
  • Dexantreal
    grat
  • zsakosfrodo2
    Na végre egy jól sikerült játék, a harmadik karakterrel, amit készítettem, mióta játszom vele. :D Sokat nyomtam a 06-tal is, az néha jobban ment, de ez sem emgy annyira rosszul. Szal ez a kép a második meccsről készült, novice fokozat, PGA Tour játékmód.