174
Tiger Woods PGA Tour 2007
-
Dexantreal #134 Nem nagyon hinném.....szerintem neked se:P. Ugyanis vannak skillek, amik alapján a golfozó fejlődik és amennyi skillje van kezdéskor...lehetetetlen -
#133 Hello én is leszedtem ezt a játékot és nekem is tetszik !!!
Volt olyan is hogy első ütésre beletaláltam a lyukba na mondom nem semmi !!! Meg olyan is volt hogy 210 yardról ütöttem bele a labdát a lyukba!!
Gondolom biztos volt már ilyen másoknak is !!! -
albertz #132 Sziasztok!
Még egy kérdés. Sikerült gamepadra kalibrálni a játékost. Lehet-e valahol állítani, hogy az ütés során az ütő hátralendítése ne egy pillanat alatt történjen, hanem mint az életben, befolyásolni lehessen, hogy mennyire lendíti hátra. Idegbeteg játékos benyomását kelti, hogy egy pillanat alatt a levegőben van az ütő... -
Dexantreal #131 Thanks, de az a gyökér vezet a saját klubbomnál +1uppal,vagy 2-vel:S. Elmentem Fifa 2006-ni és tök jót játszottam....többek közt Manchaster United 3 - Manchaster Cityi 0 Hajdú B István és Faragó Richárd társaságában -
#130 Sok sikert,én megyek aludni -
Dexantreal #129 Szerintem a zöldek nekem is csatlakoztak :S, csak max én nem mentem sorba és azért nem. Most megyek Farell/Ferral (nemtom:S) Edwards ellen. -
#128 Egyébként én eddig akivel játszottam és zöld volt az mindenki csatlakozott volna.Aztán az is lehet,hogy kontinense válogatja,de ezt nem igazán hiszem. -
Dexantreal #127 Thanks -
#126 Gratula -
Dexantreal #125 Nah, Dale Deputyt levertem +7upra és ő csatlakozott hozzám. Farrel/Ferral Edwards-nál van most zöld, megyek őt megverni, de már játszottam vele és akkor bezzeg nem csatlakozott. -
Dexantreal #124 behalok....+3 uppal levertem a rockos full fekete fazonú faszit és ő se joinol a teamhez........no comment -
#123 Hát eltartott vagy fél órát mire rájöttünk,de a lényeg hogy sikerült.Király vagy -
Djemba #122 az mért lehet amikor van egy verseny és pl 3 ütásből lteszem a lasztit és mutatja az erdményt és vmikor megfagy??? -
#121 Tudooom... :D
És nm.
És a hamachit ha letöltöd, van hozzá alapból egy "tutorial", ami segít kiismerni ezt a programocskát. -
#120 Működik a hamachi köszi Frodo baromi jó a játék online is. -
BladeW #119 Mi nem probaljuk ki multiban? Bar a hamachihoz lovesem sincs... -
#118 Helyes! >:-) -
#117 Köszönöm leszedem,és kipróbálom majd egy haverral,mert már nagyon akar játszani. -
#116 Lehet játszani online, megadott Ip alapján. De ajánlom a hamachit, mely egy interneten keresztül, LAN hálózatot szimuláló program.
hamachi website -
#115 Sziasztok!
Lehet ip cím alapján játszani online vagy nem? -
albertz #114 Köszi, kipróbálom. -
Dexantreal #113 Lehet, jómagam azzal tolom. Game face-ben a legelső opciónál meglátod a true swinget, katt és egér lesz belőle, katt és gamepad.... -
albertz #112 Sziasztok!
Lehet, hogy többször kérdezték már: lehet-e a játékot gamepadra kalibrálni?
Nekem nem jön be ez az egér-tili-toli ütéskor.
Köszi -
#111 Az király,mert én 230-nál nem nagyon tudok nagyobbat ütni.Én miden ütés előtt e betüt nyomok és mindíg a zászló utánra állítom az ütőtávot.Persze figyelem a szelet,meg a lejtést.De,hogy fogok én 250 fölött ütni,arról halvány lila fingom sincs. -
#110 Asszem 250 Yardnál kell nagyobbat ütni, úgy, hogy zöld területre essen a labda. Mivel nekem evvel a karakteremmel nincs még meg ez a lacke nem biztos, hogy jó amit írtam. Az ütők különbségénél pedig ált. a rövidebb ütéseknél fontos. Pl.: velem egy csomószor előfordul hogy rossz ütő van a ekzemben. Pl: egy domb előtt állok és odaadja a kezembe a Bump 'n Run ütőt (fogmam sincs mi a teljes neve, de ezzzel leeht bump n runozni), ami elég kicsit tud csak ütni, szal télleg csak akkor jó, ha már közel van a lyuk, és sík a terep. Szal ott vok a dombnál, mellettem egy homokcsapda, és elütöm a labdát, mivel nem néztem a ütőt, és arra eszméltem fel, hogy a labda a homokcsapdában van. -.- Szal jobb néha az erősebb ütőt, a nagyobb távra ütő ütőket használni, mert jobban ki lehet hozni egy-egy helyzetet. -
#109 Az advanced driving leckénél mi a rákot kell csinálni?
-
#108 Nekem is mindjárt az jön én most játszom az előtte levő strok-ot. -
BladeW #107 Nos a szeptemberben rendezendo kupara kell 82-t utni hogy kvalifikalja az ember fia magat, ami nekem nem lesz meg Lehet visszarakom megis novicere -
#106 Az ütő vásátlásnak van valami jelentősége?Például a standard és a most power ütők között a nevükön kívül mi a külömbség?Annyi,hogy a most power-rel erősebbet ütök? -
#105 Na azért.Eszemben sem volt gúnyolódni. -
#104 Há még jóhogy... nem. :D -
#103 Nem rosszindulatból mondtam,nehogy megsértődj nekem hallod-e -
#102 Az azért túlzás hogy profibb vagyok, csak a 06-tal játszottam egy keveset. Nem sokat, de a külön játékmód, ami most a Team bigyós (nem tom a nevét ) az a másikban olyan volt, hogy 4 régi nagy golfozót, és persze Tiger-t kellett legyőzni. Azzal nyomtam sokat, az első ellenfelet, Old Tom Morris-t győztem le. (Van egy ilyen pálya is, nem tartozik a kedvencek közé ). Szal egy kissé vágoma témát, de profi nem vagyok. :D -
#101 Különböző játékmódok vannak benne. Van a stroke, a match, skin, stableford, tournament, és még1 csak nem jut eszembe a neve. ^^
A stroke-ban a +1,-1,E értékek vannak, azt jelentik sorban: a lyuknál megadott ütésszámhoz képest +1, +2, +3... ütésből ütötted be a lyukba a labdát. A -1, -2, -3.... jelenti azt, hogya lyuknál előre megadott ütésszámhoz képest egyel kettővel, hárommal kevesebb ütévből ütötted be a labdát. Az E = Egal, jelentése, pont annyi ütésből ütötted be a labdát, mint amennyiből amugy is be leehtett volna. Pl.:
1. lyuk - 4 ütéses. Ha pont 4-ből ütöd be , akkor E-t látsz a neved mellett. Ha egyel, vagy 2, vagy 3... ütéssel többel ütötted be mint négy, akkor a neved mellett a +1, +2, +3... látod. Ha kevesebből ütötted be, akkor -1, -2, -3... :D
Egal nem csak így lehetséeg. Pl már a 17 lyuknál jársz, közben voltak olyanok, ahol többől/kevesebből ütötted be, de ezek kiegyenlítik egymást. Akkor ujra E-t látsz.
A matchban a +1 azt jelenti, hogy te vezeted a meccset, +1 ponttal. Ha az ellenfeled mellett látod a +1-et, akkor ő vezet. Itt már nem számít az ütések mennyisége, csak annyiból, hogy mindig kevesebbből üsd be a labdát a lyukba, mint az ellenfeled.
Skin és társairól majd máskor beszélgetünk. ^^ :D Egyelőre ezt is nehezen fogod megemészteni. :D -
#100 Hát ez nekem is furcsa.Elvileg a mínusznak kellene lenni a jónak,de itt most pont fordítva van.Annyira én se vágom a golfot,de hátha Frodo elmondja ő azért sokkal profibb. -
Djemba #99 elkeztem a PGA tourt és mi az a +1 -1 E F ezek mik????mert nem értek a golfhoz -
#98 Ok már nyomom a PGA-t,de elég zsenge pézt lehet nyerni,de gondolom ahogy előre haladok lesz az több is. -
#97 A caspatnál a pénzt szerintem semmire. Az csak a csapat költésgvetésére utal. Szal ha ott elfogy a pénzed, game over, mivel nincs pénzed belépőjegyet venni, tétek rakni, valamint utazási költséget fizetni. Plus!, olyan pénzt, amit a leckéhez tudsz használni, azt télleg csak a PGA Tour-ban szerezhetsz. -
#96 Jaaaaaaaaa,hogy pénz is kellene hozzá.Azt meg csak a PGA tour-ban lehet szerezni?Mert a csapatnál van lóvém,de azt nem tudom mire lehet költeni. -
#95 Sziasztok!
Izzítom a gémet és nekiugrok a leckéknek.