174
Tiger Woods PGA Tour 2007
-
BladeW #54 Na rajottem, a driverrel kell nagyon pontosan es megfelelo sebesseggel eltalalni a labdat, es akkor lehet utni (kezdo karakterrel) 210 korul siman.
Az elso meccsemen enis kikaptam (+2 vel) a masodikat siman nyertem, ma megyek tovabb a carrierben meglatjuk mi lesz. (Intermediate-ben jatszom). Amugy most jottem ra mennyire hasznos az "E" gomb, megmutatja hova fog nagyjabol erkezni a labda. -
#53 Sajna a kritikán aluli teljesítéseim miatt mindig uj karatkert kezdek, volt olyan, hogy a Hack tournamentet elbasztam, ez az első nagyobb verseny. Aztán kellett volna az egészet ujra kezdeni, na mondom hagyjá békibe... Uj karatkerel nyomulok és igyekszem. :D -
Dexantreal #52 Jah, sry. Nem felénél, negyedénél vannak -
Dexantreal #51 Game face-ben az attributes-nél kapsz midnen játék után pontokat, ott tudod a képességeket fejleszteni, de tény, hogy nekem se sikerül mindi,g vgay nemtom, majd holnap megelsem :S power és shot mastery felénél van már. -
BladeW #50 Sport2-n egesz hetvgen golf ment, gyorsan le is szedtem a jatekot, mert megjott a kedvem hozza. Osszessegeben tetszik, csak nem tudom hogy kepesek az ellenfelek 220m-ereseket utni amikor en orulok ha 200 fole tudok menni valahogy. -
Dexantreal #49 Ok -
#48 Lehet róla szó esetleg, ha másoknak is van kedve. Majd meglássuk. -
Dexantreal #47 Nyomulhatnánk neten lanba hamachival szerintem. -
Dexantreal #46 -
#45 grat!
én msot jöttem rá az ütésekre.(egérrel meg billel játszok)játszottam egyet saját nevem alatt meg woodsal is.woodsal egy nap után 5helyen állok.(novicén)még a saját nevemmel indított carrierben pedig egy négyes tornán lettem második.majd holnap hozok képeket a holnapi játékomról.ja és még valami az egyik pályán két ütésből ütöttem be(nagyon nagy mázlival)pedig 5volt az előírt.összeségében nekem nagyon tetszik a játék és köszi a segítségeket. -
Dexantreal #44 Nemtom. Egérrel és billel ritka szarul ment nekem 2006-ba úgyhogy kapásból gamepadot kipróbáltam. Ott meg ugye van a két analog és azokkal kell ütni. Ill csak egyikkel. Na szóval nekem most tökéeltesen jól megy novice-n. Késöbb majd talán nagyobb szinten is próbálkozok, hogy ott milyen profi vagyok.
Esetleg próbáld ki gamepaddal, hátha úgy megy, vagy pedig gyakorolj a lessons-ba, ott megtanítja a gép a lövéseket neked.
Amúgy thanks -
#43 Grat!
Nekem most az a problémám, hogy senkit az ég világon nem tudok legyőzni. Fogalmam sincs mit csinálok rosszul, de hihetetlenül bénákat ütök állandóan.
True Swinget be lehet állítani a EA Games Face-ben, rögtön az elős adatlapon. -
Dexantreal #42 Sikerült legyőznöm végre. Íme, amiről lentebb is beszéltem:
-
Dexantreal #41 Game face-ben elején lehet választani, hogy mivel akarsz ütni: egér, bill, gamepad. Midengyikkel tökéletesen kell működnie. -
Dexantreal #40 Másnak a Team Tourban meggyűlt már a baja Leo Michalek-kel? Elején egy zöld karikánál a térképen és fehér, afro frizurás csávó. Vazz, mivel nem vagyok otthon a sportágban, de tetszik, novice-n tolom és ez a Leo Michalek aztán feladta a leckét. Harmadszorra próbálom most legyőzni. Első találkozásunkor fej fej mellett voltunk, 1up, 1 down-okat ide-oda adogattuk egymásnak, volt, hogy több lyukon keresztül döntetlen volt. A végét úgy szúrtam el, hogy 2up volt nekem és ő meg ledolgozta és uccsó lyuknál csak miliméterekkel ment mellé a golf labda és ő meg begurítótta. Másodiknál már nem volt ilyen szoros. Feléig 1up,1down ide-oda szintén, aztán egál és elment 3-mal. Tök idegesítő. -
#39 mert a labdát el se tudom ütni.az a baj -
#38 és azt honnan tudom hogy true swingben játszok?
-
#37 őszintén szólva fogalmam sincs. :\ Esetleg vhol az optionsban kikapcsolhattad, vagy megnyomhattál egy gombot... vagy lehetséges hogy ez az ütésszabályozó a kattintásás rendszerre vonatkozik, ugyanis ott van olyan. De ha True Swing (V) vagy (H)-ban játszol, akkor nem látszik. -
#36 és egy újabb problem.tegnap még volt a játékképernyő jobb alsó sarkában az az ütés szabályozó kör és most nincs.miért vagy hova tűnt? -
#35 köszi. -
#34 Huha.... Elszabadul a pokol!! :D
Tom Tom: Gondolom a nem túl legális változat van meg. Ha a Reloaded-es van meg, akkor a DVD-n a Crack könyvtárban van egy fájl, ami ad keyt.
PLATINO: Több fajta lehetőség van az elütésra, a True Swing (V) verzióban akkor kell kattintani, amikor az egér egy ilyen nyíl alakját veszi fel. Ilyen... visszhajlított nyíl.Nem kell nyomva tartani. Aztán hártahúzod az egeret, majd előre tolod. Végülis ennyi, hamar bele lehet jönni. Van 2 ill. 3 kattintásos ütés is, ezek nem annyira jók, viszont van a True Swing (H), az ua. mint amit írta, csak Horizontálisan.
akvik: Kiválasztod a főmenüben az első menüt (most nem tudom a nevét fejből...), majd a Lessons menüpontot. Ha van elég Tapasztalatod a Shot Mastery-ben, akkor elérhetővé válnak a leckék. Érdemes először elvinni a Shot mastery-t és a power-t, valamint a Long Game-et sok tp-vel (mindegyiben 100 pont a max, először 250, majd 500, majd 1000 pontért lehet venni egy skill pontot), mert ezek kellenek inkább a leckékhez. Persze a többire semárt rakni, ha profi akarsz lenni :) .
capuera és társai: Fogalmam sincs, csak javasoltam. :(
Remélem tudtam segélni. :D -
Tom Tom #33 Valaki egy keyt!!!! -
capuera #32 koromfekete kép efektus játszik nálam is pedig friss a driverem
javaslatokat kérnék
gép: A64-2800+, ATI 9800pro, 1.5gb ram -
PLATINO #31 hogyan kell elütni a golf labdát???nem tudom csak az irányt változtatni -
Bandeeka #30 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a játék elindul e Geforce MX-es kártyán? Ismerösömnek kéne a játék de neki csam Mx-es kártyája van. Köszönöm a segítséget. Bye -
Tom Tom #29 Hol találok kulcsot hozzá? -
#28 köszi szépen amatőr vaok.és hol lehet megtanulni ugyanis csak tegnap este kezdtem el vele játszani és az eddigi golf játékokkal nem nagyon játszottam. -
#27 Ha amatőr golfozó vagy a játékban, akkor leckék utján meg lehet tanulni az összes trükköt (csavarás pl.). Ha profi vagy, akkor van alul egy ilyen csuszka, azzal lehet állítani néhány dolgot, pl az első hosszú ütésnél megadhatod, hogy ívesen, vagy laposan üsse-e el a labdát. -
#26 sziasztok.jáccok a full játékkal és nem tom hogy lehet íveltet és csavartot ütni?segítesetek
-
Dexantreal #25 Már rájöttem közben. -
#24 Sajna én nem találkoztam, de ha esetleg megpróbálod a Drivert frissíteni, esetleg segítehet -
gazdi #23 Találkozott valaki azzal, hogy elindítja a játékot és totál sötét marad a monitor? Nem fagy, Alt-tabbal vissza tudok lépni az asztalra és a játék saját helyi menüjének Bezár parancsával be tudom csukni, csak így használhatatlan. :( -
Dexantreal #22 De valaki pls írja le, hogyan kell egérről gamepadra átteni az irányítást. Mert 2006-ba tudom, hogy lehetett...csak már nemtom hogy:S. -
#21 Carrier mód alatt értelmezem:
1., PGA Tour
2., Team Cup
Akinek több infó kell, töltse le. :P -
PLATINO #20 van benne carier mod? -
#19 egyetértek :D -
Dexantreal #18 Tényleg fenn van warezon már a full:P. -
Dexantreal #17 Ááá, hol kell átállítani a gamepadra? -
#16 -
Dexantreal #15 demó?Már kint van a full.