174
Tiger Woods PGA Tour 2007
  • Szabó Péter
    Online lehet játszani?
  • MilaWRC
    Hali!Van 1 problémám.Leszedtem a game-et.És feltelepítés után nincs .exe fájlom a főkönyvtárban,így nem tudok crackelni.
  • gstup
    Sziasztok!

Hogy lehet menteni a 08-ban.Egyszerűen nem jön össze,pliiz help!

Thx all
  • csipety
    Ha vki a 08-cal akar multizni, az szóljon priviben :) LAN-on!!!
  • Dexantreal
    Majd a 08-t azért kipróbálom.
  • Árnyvadász
    keressen
  • Árnyvadász
    Nemrég netezés közben leltem rá az év eleji problémám kulcsára. A pcguru onlányon már február óta elérhető az a bizonyos AA-t javító peccs. Esetleg, ha vki erre vetődik, tudjon róla, hogy elkészült.

Én próbáltam anno, hogy a #163-asban leírtak alapján kikapcsolom az effekteket és akkor lesz AA, de nem lett. Aztán a játékot is félre raktam, a peccsel viszont úgy tünik mükődik a dolog. Majd holnap megnézem. Egy pár apró dolgot javít még ezenkívül, akit érdekel az a fentebb írt címen keress.
  • Maximus4
    Már én is csak online játszom néha,de azt is ritkán.
  • Dexantreal
    Én már egy ideje meguntam és nem játszok vele. Azért jó játék ez a golf, de unalmas számomra.
  • Maximus4
    válassz

Q4TT-X6FG-3GHK-73GN-PRLD
    633T-PGX9-3R74-X3RC-8RLD
    MY6W-V4L9-2P3R-32PH-VRLD

• PeeT12
    Hello! tud nekem valaki cd kódot adni ???????
  • Árnyvadász
    Antialiasing not working. Created a work-around to get antialiasing working. By turning off “Bloom”, “Depth-Of-Field”, and “Lensflare” effect from the Options screen, the user can get antialiasing working again. The full fix for this issue will be in Tiger Woods PGA Tour 2008.

Ez fontos lehet akik szeretnének AA szűrést a játékba. Nekem is pl. Azért is kerestem rá. Tehát Bloom, Depth-of-Field és Lensflare OFF a beállításoknál és lesz AA. A teljességhez majd a 2008-as verzió kell. Mondjuk ez full-szánalom-power, de hát EA-től mit várjon az ember :)

Amúgy jó kis gamma ez a Tigris Golf 07, én hülye meg is vettem... 2004-es verzióval nyomtam kb. 100 órát, de úgy érzem ezzel a verzióval is képes leszek annyit. Csak az AA miatt rinyáltam magamban, mert az nekem kell, főleg egy ilyen proginál. Bloom pedig jó dolog, de szerintem nélküle is el leszek.
  • Maximus4
    Sziasztok!

Sikerült megszivatni magam,kiléptem a Hacks torna közben és már nem engedi újra lejátszani,pedig jó kis pénz lett volna.Mondjuk ez tényleg marhaság,hogy nem lehet újra kezdeni.
  • Patesz7
    Sziasztok!
    Egy olyan kérdésem lenn hogy:
    amikor játszok mondjuk meccset(de mind1 mit), az első lyuknál nincs probléma a grafikával, de amint rátérünk a másodikra egyből elromlik és szétesik! Játszhatatlanná válik!
    Volt már ilyen problémája valakinek? Ha igen akkor tud megoldást rá?
    Kössz
  • BladeW
    Jaa jatszhatnank mar egyet kozosen, mondjuk a K Clubban (en csak azt ismerem)
  • Gerbill
    Majd holnap akkor kipróbálom.
  • Maximus4
    Biztos lehetsz benne,hogy működni fog én tegnap is játszottam neten.
  • Dexantreal
    Nemtom, nem értek hozzá:S.
  • Gerbill
    Én próbáltam feltenni a hamachit, de a windows hiányol valamilyen aláírást, ha mégis feltelepítem szerintetek menni fog(a Bluetooth telepítőjénél is ez volt, és az nem ment)?
  • Dexantreal
    Na most ezzel a Moával és társával szenvedek. Egyet nyomtam ellenük, első körben kiestem...
  • Dexantreal
    Játszunk már neten emberek
  • Dexantreal
  • Maximus4
  • Gerbill
    Na mindegy akkor majd inkább a csapatosat csinálom.
    A karakterem:
  • Maximus4
    Szerintem csak akkor ha csinálsz egy új karaktert.
  • Gerbill
    A PGA Tourt valahogy előről lehetne kezdeni? Mert még az elején nem tudtam, hogyha megszakítom akkor nem kezdhetem előről,és majdnem a teljes első félévet megszakítottam, abban a tudatban, hogy megpróbálom mégegyszer újrakezdeni, hátha jobban sikerül(mert mindig elrontottam 1-2 ütést:D)
  • Gerbill
    Hogy érted, hogy DVD-ről megy? A DVD-ről fut a játék? Mert akkor azért szaggat.
  • Maximus4
    Sziasztok!

Nekem athlon64 3200+,1,5g ram és 9800 pro-m van(már nem sokáig)és 1280x1024-be max grafikán megy szaggatás mentesen.Pedig a videokártya nem egy ütős darab.
  • chemotox66
    thx frodo
    de ezzel már probálkoztam:D:D
    valamelyik modba szaggat valamelyikbe nem.
    és mindig másik modba/ customba nem szaggat pga toursba igen/ elég érdekes
  • zsakosfrodo2
    Ne tedd fel max-ra és akko enm szaggat. :D
  • chemotox66
    ja aa memoria 778mb ram a videkártyá csak 256ddr ram
  • chemotox66
    hy!
    nektek is szagat a játék? /amd2400/2026MHZ /ati radeon 9800 768ddr/ ja dvd-ről megy/ driver frissités is volt ati 6.9/ sztetek erre mi lehet a megoldás ?

thx
  • Dexantreal
    Nah, most már ott tartok, hogy valamilyen Lee csatlakozott hozzám és páros mecs volt, meg versenyezni kellett, hogy kitudja közelebb gurítani a lyukhoz, vagy a legmesszebbre és így tovább.
  • Gerbill
    A legújabb ATI driver(6.9) megoldotta, csak amikor kérdeztem pont akkor töltöttem, utána meg játszottam azért nem válaszoltam. Kösz a segítséget.
  • El Brujo
    ha AA és AF alkalamazás kezelése alatt van látható minden.
    olybá tűnik az ea-nak ez nem megy mostanában túl jól, mintha a fifa07-ben is lenne vmi hasonló probléma...
  • El Brujo
    driver frissítés nem segít. omega és hivatalos ati driverrel is jelentkezik ue. a hiba. viszont nekem először fekete screen volt, majd tudtam vele játszani egy ideig aztán ismét fekete kép várt. azóta ez nem változott, beállításokon nem változtattam. ki érti ezt?!
  • wesker24
    lehet hogy video kártya drivert kell frissiteni ??

vagy már az is meg volt ??? egyáltalán milyen videokarid van ??
  • Gerbill
    Még mindig nincs semmi megoldás a sötét képernyőre(a játékot ha elindítom, csak a mini map látható, a játéktér nem, a menü és a karakterformáló is simán megy, és a gépem is bőven megfelel a minimumnak)?
  • Dexantreal
    jah így már más. Nekem a poweren és ashot masteryn van a legtöbb, a többin meg épphogy csak.
  • wesker24
    de ezeket akkor csináltam miután már legyőztem azt a Zack és a Jason fiút volt egy nem túl hosszú pálya és egyetlen ütéssel bele is ment a lyukba ezért kaptam is 3000 XP-t abból aztán lehetett fejleszteni a másik meg olyan pályán volt ahol nem volt elöttem akadály csak zöld fű és 210 yardról bele is ment a lyukba kár hogy nem volt nálam Fraps szivesen felvettem volna amugy az Xp-k a Power a Shoot mastery és a Puttingon van nagy részt. De ehhez kell jó nagy adag mázli is meg szerencse !!!