Try2Hack.nl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én már a javanál kiakadtam 😊
xhtml, és swf forráskód nézegetése még buli, de ez... 😊

A 7-esnek köze nincs a programozáshoz. El is akadtam. De ha programozás is, akkor is a pascalnak meg a delphinek sincs sok köze a feladatokhoz. Ezt NEM lehet 3 óra alatt megcsinálni. 5-tõl felfele 1-1 feladat akár több óra is lehet.

Doomista
majd kapjátok le a delphit is mert azis kellen fog :=)

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

cavaj java decompiler

CaviaR
A classt mivel tudtátok megnézni? A frontpage nem nyitja, a JDK 130mega, notepadben meg a lényeg továbbra is kódolva marad.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Doomista
hagyál már ez már fáj 😞

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
programozás a területem.(pascal,delphi)

miért? lehet, hogy neki a programozás a szakterülete, akkor pedig simapálya

3 óra alatt senki nem nyomja végig segítség nélkül.

ColdFire
kész a lv3 f@xl@m@

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Doomista
jobb támadni,védekezni, mint beismerni -.-

Doomista
ezért csinálja ezt mindeki,a szorakozásért,és hogy végignyomd,légy büszke magadra ha végignyomtad 😊
vannak ennél nehezbben is,csak az már kb valodi törés xD

ColdFire
ujreg az vagy te, nekem is annyi csillagom van mint neked, csak egykét 4 !el 😄😄😄

kérdezd meg Caviart te nyomi

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

meg mét mit nem 😉
nem vagyok programozó, sem hacker, csupán a szórakoztatásért próbálgatom 😊 +hajt a kíváncsiság

Doomista
ne hidd el 😄

Doomista
on:
ez nagyon gyenge kifogás volt. szerintem csak azért irtad ezt le hogy ne azért adjam oda mert nemtod,hanem azért mert valami elcseszödött...job egy hibára vállalni a követekzményt mint önmagadra ... ujreg ...
off.

hihetõ.

ColdFire
acc egy 3. pálya linket? nem azért mert nem tudnam megcsinalni, mert mar tudom h kell, csak laptopomon nem indul el az SWF olvaso, vagyis elindul, csak mikor tölteném be a level2.swfet, fagy :'(((

Doomista
ma még játsszátok ki 😊
aztán térhetünk rá egy másik kb ilyen fajta oldalra <#gonosz1>

CaviaR
Jajj mert src és nem language. 😄 Bakker nem ismertem fel, biztos fáradt vagyok. 😊
OFF
Viszont még most sem tudom hol van valójában definiálva ez a jelszó.. 😞
ON

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Doomista
köszi 😊
nehéz :S
ott már sokkal több dologra kell figyelni :S

soulhunter
gratulálok 😊
nagyon nehéz az állitolagos 11es uccso level 11? 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

src, tehát a "JavaScript" bent van a levels könyvtárban, érted ? 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://try2hack.nl/levels/JavaScript

Doomista
végignyomtam .

CaviaR
Gondoltam h akörül fog forogni a dolog, de azzal mit kezdjek? Ha egyébként ennyi idõ alatt nem jöttem rá magamtól, nem is fogok soha. 😄

soulhunter
nah, 20 /c szünet,sok lesz mára az öldöklésbõl 😊

a flash is forrásbol születik,amibõl nagyon kényelmesen ki lehet olvasni a kövi szintet,és nem kell userezni és passolgatni...
legalábbis én #6 szerint álltam neki 😊 (flashben nem vok jo ugyanis)

kaja jön 😊
holnap elszorakozok a 6. szinttel, ha vki eljut addig, akkor majd nem lesz gáz az eszmecserével 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

legalább rakd spoilerbe 😉

melyiknél vagy?

<script src="#blocked:"></script>
Ez a megoldás.

CaviaR
áááááá nem ugrik be a megoldás. grrrr
Csoder, mondj már valamit! 😄DD

bazze én hülye... src... 😊
jól van, sebaj, mindig is lassú voltam ^^

Doomista
sok noob és lame -.-

ColdFire
te okos vagy barátom, mondd már el egy 737esen hogy mukodik az ils leszállás pls...

nah ennyit errõl

Szinte az összeset.

Amúgy megvan a 4. Kicsit ideges lettem amikor rájöttem😊

már rég megcsinálhattad volna, ha nem kérdezõsködsz annyit

ne kezd pls a hülyeséged, elég volt a Makettezés c. topikban is

CaviaR
Mert nincs a forrásban. Flashben van megírva. Én is leszedtem hozzá sothink-et, és kb 10mp múlva már a 3. pályán agyaltam... 😊

SoulHunter! Egyébként ha megvan a user/pass a flashesnél, simán beírva az oldalon elfogadja!

ColdFire
2. mapot szval csak progival tudom megcsinálni? 😄

soulhunter
nem fogad el se jelszot,se felhasználo nevet sehol...
a kamu infokat meg kell tanulnod kiszürni, a lényeg nem a jelszo és a név,mint ah azután se az lesz a lényeg...

na megyek jáccani, sok lesz mára a keresõsdi...

ColdFire
hát lol, forrásba nem találok felh. nevet

teúristen....
inkább menj puzzle-zni, ha neked ez szenvedés

megnézem a dolgot másik webszerkesztõvel, lehet, hogy a frontpage pont azt nem tölti be, amit kéne 😊))
mert hablatyolt valamit, de "tettem rá"...

soulhunter
na jooooooooooooooooovan ááám... 5. megvan... erre a 6. majdnem ua.,csak más verzio számmal... ráadásul ehhez már hiányol vmi fájlt a winfos könyvtárbol...
inkább jáccok vmivel,azt holnap nekiesek ujra...

na most ott tartok(level4), hogy visszfejtettem a passwdlevel4.class-t a cavaj nevû progival, de nem nagyon értek a javahoz, így sajnos nem fogok tudni egyedül rájönni. Gondolkodtam azon is, hogy label1 helyére kiiratni a jelszót és a logint.

ColdFire
nem tudom ezt a masodik levelt...
biztos kell hozza flash prog? nem akarok szenvedni azzal...

kicsit feljebb keresgélj, hogy hol is van az igazi script😊

soulhunter
gyerekek... a szemetek elõtt van a lényeg: JAVASCRIPT

Doomista
2. nál megvan a név,de ugye nálam is valami flash lejátszási hiba,mert nem akar semmit sem csinni mikor megnyomom az also gombot,lekaptam a sotlinkeset de az után sem ...

5. helyett 4-et akartam írni

detto, azon agyalok, hogy maga a script is megtévesztés, mivel ha beíro ma correctsite-t, akkor sem jön be az 5. level, hanem figyelmeztet, hogy próbálkozzak ismét.. 😊
furfangos

CaviaR
3.pálya
jelszó megvan, beírom, de nem fogadja el...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<!--
pwd = prompt("Please enter the password for level 3:","");
if (pwd==PASSWORD){
alert("Allright!\nEntering Level 4 ...");
location.href = CORRECTSITE;
}
else {
alert("WRONG!\nBack to disneyland !!!");
location.href = WRONGSITE;
}
PASSWORD="AbCdE";
CORRECTSITE="level4-sfvfxc.xhtml";
WRONGSITE="http://www.disney.com";
//-->

Tehát a jelszó AbCdE? Ha beírom a wrongsitera rak. Tudom, beírhatnám már eleve a correctsite címét a böngészõbe, de az nem olyan poén. Szóval mit csinálok rosszul?