118
A Try2Hack oldal és rejtelmei
-
Csoder #77 nekem a hackerkedés kimerül, a különböző videóportálokról lecsórni az flv-ket :)
azok bulik, könnyűek, és nagy tudást sem igényelnek, csak egy ksi logikát :)
legutóbb a happytreefriends.com-on lévő rajzfilmek megszerzését sajátítottam el :) -
#76 swf-t játssza a swishmax,kb annak a fájlja,ha valaki nemtudná; swishmax - flash,logo,banner készitö program.persze nem olyan profi mint a macromedia,de 2. helyen van és könnyü !
-
Csoder #75 olvass már vissza légyszíves,
a kiforrott swf-eket visszafejtő progi kell hozzá, #6 -
#74 azért probáljátok ki a hacker játékokat,ne csak az onlinen lévö feladatokat,párral játszottam és nem olyan nehéz,viszont nagyon jo,ott már kell proxy,meg idö alatt megy,vaalmikor magadtol kell kitalálnod néhány betüböl a szavat,vagy összeraknod,decoder,meg ilyen,tök king....de szétcseszi az aszatalomon az ikonokat,jobbra dobja az egészet xD -
Cat 02 #73 ezt hogy kéne M? :D -
#72 ááááá
szóval a #68-as üzim a #64-esre ment homelessnek. :D -
#71 nem akadtál ki,csak megakadtál,és ez mindenkivel megtörténik ! jo ez a feladatos oldal annak könnyü aki tudja profin nyomni a falsht,php,javascript,mysql,programozás,meg egyéb ilyen dolgokat ... -
#70 -
Csoder #69 jó, legyen igazad
nekemaztán8, hogy ki-meddig jutott -
#68 Zsír, bírom az ilyen kis készséges progikat, köszi! :)
Ha ez így megy, lassan egy komplett hackelő fegyvertárunk lesz.. :D -
Csoder #67 én már a javanál kiakadtam :)
xhtml, és swf forráskód nézegetése még buli, de ez... :) -
homeless #66 A 7-esnek köze nincs a programozáshoz. El is akadtam. De ha programozás is, akkor is a pascalnak meg a delphinek sincs sok köze a feladatokhoz. Ezt NEM lehet 3 óra alatt megcsinálni. 5-től felfele 1-1 feladat akár több óra is lehet. -
#65 majd kapjátok le a delphit is mert azis kellen fog :=) -
homeless #64 cavaj java decompiler -
#63 A classt mivel tudtátok megnézni? A frontpage nem nyitja, a JDK 130mega, notepadben meg a lényeg továbbra is kódolva marad. -
#62 hagyál már ez már fáj :( -
#61 programozás a területem.(pascal,delphi)
-
Csoder #60 miért? lehet, hogy neki a programozás a szakterülete, akkor pedig simapálya -
homeless #59 3 óra alatt senki nem nyomja végig segítség nélkül. -
#58 kész a lv3 f@xl@m@ -
#57 jobb támadni,védekezni, mint beismerni -.- -
#56 ezért csinálja ezt mindeki,a szorakozásért,és hogy végignyomd,légy büszke magadra ha végignyomtad :)
vannak ennél nehezbben is,csak az már kb valodi törés xD -
#55 ujreg az vagy te, nekem is annyi csillagom van mint neked, csak egykét 4 !el :D:D:D
kérdezd meg Caviart te nyomi -
Csoder #54 meg mét mit nem ;)
nem vagyok programozó, sem hacker, csupán a szórakoztatásért próbálgatom :) +hajt a kíváncsiság -
#53 ne hidd el :D -
#52 on:
ez nagyon gyenge kifogás volt. szerintem csak azért irtad ezt le hogy ne azért adjam oda mert nemtod,hanem azért mert valami elcseszödött...job egy hibára vállalni a követekzményt mint önmagadra ... ujreg ...
off. -
homeless #51 hihető. -
#50 acc egy 3. pálya linket? nem azért mert nem tudnam megcsinalni, mert mar tudom h kell, csak laptopomon nem indul el az SWF olvaso, vagyis elindul, csak mikor tölteném be a level2.swfet, fagy :'((( -
#49 ma még játsszátok ki :)
aztán térhetünk rá egy másik kb ilyen fajta oldalra -
#48 Jajj mert src és nem language. :D Bakker nem ismertem fel, biztos fáradt vagyok. :)
OFF
Viszont még most sem tudom hol van valójában definiálva ez a jelszó.. :(
ON -
#47 köszi :)
nehéz :S
ott már sokkal több dologra kell figyelni :S -
#46 gratulálok :)
nagyon nehéz az állitolagos 11es uccso level 11? :) -
Csoder #45 src, tehát a "JavaScript" bent van a levels könyvtárban, érted ? :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
http://try2hack.nl/levels/JavaScript
-
#44 végignyomtam . -
#43 Gondoltam h akörül fog forogni a dolog, de azzal mit kezdjek? Ha egyébként ennyi idő alatt nem jöttem rá magamtól, nem is fogok soha. :D -
#42 nah, 20 /c szünet,sok lesz mára az öldöklésből :)
a flash is forrásbol születik,amiből nagyon kényelmesen ki lehet olvasni a kövi szintet,és nem kell userezni és passolgatni...
legalábbis én #6 szerint álltam neki :) (flashben nem vok jo ugyanis)
kaja jön :)
holnap elszorakozok a 6. szinttel, ha vki eljut addig, akkor majd nem lesz gáz az eszmecserével :) -
Csoder #41 legalább rakd spoilerbe ;) -
Csoder #40 melyiknél vagy? -
homeless #39 <script src="JavaScript"></script>
Ez a megoldás. -
#38 áááááá nem ugrik be a megoldás. grrrr
Csoder, mondj már valamit! :DDD