Try2Hack.nl

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soulhunter
5. szinthez: rühellem a visual basicet 😞

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

soulhunter
amugy az tetszik ebben az oldalban,h alap hacker fogásokra tanitja meg a nagyérdemû közönséget...
mer ugye ha vki lehülyéz vkit,h mé nem tja megcsinálni,akkor a "hülye" addig nyaggatja azt,akinek sikerült,mig az el nem mondja,h is kell...
v a "hülye" rákeres megfelelõ keresõkön 😄

szal ez jo kis alap hack-tanfolyam 😄DD
szvsz többet ér minden leirásnál 😊 (elvégre is nem olvasás,hanem gyakorlat teszi a mestert) 😄

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

soulhunter
nah, ismét itthon... nem hittem vna,h elhiszik,h rosszul vok 😄DD

és mint igértem,elszorakozok vele...

JDK-t probáltad már? abban meg kell lennie az erre megfelelõ progicskának is 😊

CaviaR
+fav 😊

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

De nem értem, ha ott elakadsz, és itt sem veszed észre a megoldást, akkor miért erõlteted.

Doomista
a 2. nál mi a név ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

a 4. érdekelne. Milyen programmal tudom megnézni a .class kiterjesztésû fájlokat? Nem nagyon értek a javahoz😞

Doomista
Szeretem az ilyen online játékos oldalakat. 1 szint kész,go a 2.re :=)

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Sland
Köszi! Majd otthon meglesem.
http://www.sothink.com/product/flashdecompiler/index.htm evvel a progival megnézem majd

itt van még egy oldal: http://www.hackthissite.org/

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

kell hozzá flash editor. Az alsó gombnak az actionjét nézd meg.

Sland
Nah elsõ szint kész.
Másodiknak a jelszava megvan, de a felhasznév nincs...
Forráskódban a felhasznév nincs bent...
ha rákattintok az alsó kis gomra hogy tovább akkor semmit sem csinál FF és IE alatt sem...
What to do?
Kellenek külön progik?

szerk: nem otthon vagyok, és itt le van tiltva a telepítés... szal itt progival nem tudok próbálkozni, azt majd csak otthon.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

nézd meg az oldal forráskódját.

soulhunter
na,ez aranyos oldal 😊
és mennyi idõ alatt jutottál 5. szintre?

mondjuk azért az tetszik,h a level 2-n tiltva van az egér középsõ és jobb gombja,de ahhoz képest nyomok 1 jobb gombot,és jön a szokásos menü (nem IE alatt természetesen) 😄

na,majd melo után elszorakozok vele 😊

majd holnap re 😊

Amse
és az elsõt, hogyan sikerült?

Magiszter
Ezt a témát azért nyitottam, mert rábukkantam a try2hack.nl oldalára ami izgalmasnak igérkezik. Jelenleg az 5. szinten tartok.

Ha valakinek vannak tapasztalatai az oldallal kapcsolatban írja ide.

Jöjjünk rá együtt hogyan lehet "feltörni"!

U.i.: Tisztelt moderátorok. Ha a topik életképtellenné válik töröljétek. Köszönettel: Magiszter

← ElőzőOldal 3 / 3