118
A Try2Hack oldal és rejtelmei
-
Csoder #37 bazze én hülye... src... :)
jól van, sebaj, mindig is lassú voltam ^^ -
#36 sok noob és lame -.- -
#35 te okos vagy barátom, mondd már el egy 737esen hogy mukodik az ils leszállás pls...
nah ennyit erről -
homeless #34 Szinte az összeset.
Amúgy megvan a 4. Kicsit ideges lettem amikor rájöttem:) -
Csoder #33 már rég megcsinálhattad volna, ha nem kérdezősködsz annyit
ne kezd pls a hülyeséged, elég volt a Makettezés c. topikban is -
#32 Mert nincs a forrásban. Flashben van megírva. Én is leszedtem hozzá sothink-et, és kb 10mp múlva már a 3. pályán agyaltam... :)
SoulHunter! Egyébként ha megvan a user/pass a flashesnél, simán beírva az oldalon elfogadja! -
#31 2. mapot szval csak progival tudom megcsinálni? :D -
#30 nem fogad el se jelszot,se felhasználo nevet sehol...
a kamu infokat meg kell tanulnod kiszürni, a lényeg nem a jelszo és a név,mint ah azután se az lesz a lényeg...
na megyek jáccani, sok lesz mára a keresősdi... -
#29 hát lol, forrásba nem találok felh. nevet -
Csoder #28 teúristen....
inkább menj puzzle-zni, ha neked ez szenvedés -
Csoder #27 megnézem a dolgot másik webszerkesztővel, lehet, hogy a frontpage pont azt nem tölti be, amit kéne :)))
mert hablatyolt valamit, de "tettem rá"... -
#26 na jooooooooooooooooovan ááám... 5. megvan... erre a 6. majdnem ua.,csak más verzio számmal... ráadásul ehhez már hiányol vmi fájlt a winfos könyvtárbol...
inkább jáccok vmivel,azt holnap nekiesek ujra... -
homeless #25 na most ott tartok(level4), hogy visszfejtettem a passwdlevel4.class-t a cavaj nevű progival, de nem nagyon értek a javahoz, így sajnos nem fogok tudni egyedül rájönni. Gondolkodtam azon is, hogy label1 helyére kiiratni a jelszót és a logint. -
#24 nem tudom ezt a masodik levelt...
biztos kell hozza flash prog? nem akarok szenvedni azzal... -
homeless #23 kicsit feljebb keresgélj, hogy hol is van az igazi script:) -
#22 gyerekek... a szemetek előtt van a lényeg: JAVASCRIPT -
#21 2. nál megvan a név,de ugye nálam is valami flash lejátszási hiba,mert nem akar semmit sem csinni mikor megnyomom az also gombot,lekaptam a sotlinkeset de az után sem ... -
Csoder #20 5. helyett 4-et akartam írni -
Csoder #19 detto, azon agyalok, hogy maga a script is megtévesztés, mivel ha beíro ma correctsite-t, akkor sem jön be az 5. level, hanem figyelmeztet, hogy próbálkozzak ismét.. :)
furfangos -
#17 3.pálya
jelszó megvan, beírom, de nem fogadja el...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
<!--
pwd = prompt("Please enter the password for level 3:","");
if (pwd==PASSWORD){
alert("Allright!\nEntering Level 4 ...");
location.href = CORRECTSITE;
}
else {
alert("WRONG!\nBack to disneyland !!!");
location.href = WRONGSITE;
}
PASSWORD="AbCdE";
CORRECTSITE="level4-sfvfxc.xhtml";
WRONGSITE="http://www.disney.com";
//-->
Tehát a jelszó AbCdE? Ha beírom a wrongsitera rak. Tudom, beírhatnám már eleve a correctsite címét a böngészőbe, de az nem olyan poén. Szóval mit csinálok rosszul?
-
#16 5. szinthez: rühellem a visual basicet :( -
#15 amugy az tetszik ebben az oldalban,h alap hacker fogásokra tanitja meg a nagyérdemű közönséget...
mer ugye ha vki lehülyéz vkit,h mé nem tja megcsinálni,akkor a "hülye" addig nyaggatja azt,akinek sikerült,mig az el nem mondja,h is kell...
v a "hülye" rákeres megfelelő keresőkön :D
szal ez jo kis alap hack-tanfolyam :DDD
szvsz többet ér minden leirásnál :) (elvégre is nem olvasás,hanem gyakorlat teszi a mestert) :D -
#14 nah, ismét itthon... nem hittem vna,h elhiszik,h rosszul vok :DDD
és mint igértem,elszorakozok vele...
JDK-t probáltad már? abban meg kell lennie az erre megfelelő progicskának is :) -
#13 +fav :) -
Csoder #11 #7
De nem értem, ha ott elakadsz, és itt sem veszed észre a megoldást, akkor miért erőlteted. -
#10 a 2. nál mi a név ? -
homeless #9 a 4. érdekelne. Milyen programmal tudom megnézni a .class kiterjesztésű fájlokat? Nem nagyon értek a javahoz:( -
#8 Szeretem az ilyen online játékos oldalakat. 1 szint kész,go a 2.re :=)
-
#7 Köszi! Majd otthon meglesem.
http://www.sothink.com/product/flashdecompiler/index.htm evvel a progival megnézem majd
itt van még egy oldal: http://www.hackthissite.org/ -
homeless #6 kell hozzá flash editor. Az alsó gombnak az actionjét nézd meg. -
#5 Nah első szint kész.
Másodiknak a jelszava megvan, de a felhasznév nincs...
Forráskódban a felhasznév nincs bent...
ha rákattintok az alsó kis gomra hogy tovább akkor semmit sem csinál FF és IE alatt sem...
What to do?
Kellenek külön progik?
szerk: nem otthon vagyok, és itt le van tiltva a telepítés... szal itt progival nem tudok próbálkozni, azt majd csak otthon. -
homeless #4 nézd meg az oldal forráskódját. -
#3 na,ez aranyos oldal :)
és mennyi idő alatt jutottál 5. szintre?
mondjuk azért az tetszik,h a level 2-n tiltva van az egér középső és jobb gombja,de ahhoz képest nyomok 1 jobb gombot,és jön a szokásos menü (nem IE alatt természetesen) :D
na,majd melo után elszorakozok vele :)
majd holnap re :) -
#2 és az elsőt, hogyan sikerült?
[sosecsináltilyet] -
#1 Ezt a témát azért nyitottam, mert rábukkantam a try2hack.nl oldalára ami izgalmasnak igérkezik. Jelenleg az 5. szinten tartok.
Ha valakinek vannak tapasztalatai az oldallal kapcsolatban írja ide.
Jöjjünk rá együtt hogyan lehet "feltörni"!
U.i.: Tisztelt moderátorok. Ha a topik életképtellenné válik töröljétek. Köszönettel: Magiszter