Try2Hack.nl

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
Na, én is hallottam már róla, de csak most kezdtem neki :D lvl2es vagyok fél perc után :/ remélem a többit is sikerül megcsinálnom :D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Zs0lt1
swf decomplierrel tudod megnézni.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Üdv Birno!
Tudnál segiteni a 4es szinten a flashnél? Milyen programmal tudnám megnézni a forrást?

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyûzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

Sziasztok!

Ahogy nézem ez halott téma, de azért egy próbát megér.
A try2hack.lt-n a 8. pályán tartok, viszont innen nem bírok tovább jutni, már próbálgattam decompilereket, debuggerteket, assembly kódot bújni, de csak nem akar összejönni a dolog.
Esetleg van aki már megcsinálta ezt a szintet?

jacky87
Sziasztok.
(Jó régi téma :D)
Az oldal újra indult try2hack.ltnéven!

Ha esetleg valaki nem tudná mirõl van szó: ez egy hacker játék, több szinttel.Minden szinten valamilyen login rendszer van, amik fellelhetõk lehetnek a neten. Persze egyre bonyolultabbak. :)
Ezeket kell feltörni, ügyeskedni, hogy megszerezd a jelszót!

Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni! ;) http://nyaralasitthon.com

lele
már az 5ikkel szenvedek... idö kérdése csak fáradt vok nekiülni...:D De meglesz:D

Látom küldtél pm-et. Ha nem baj akkor itt válaszolnék. Elõször is copy-zd be ide a java forráskódot, mert nem emlékszek, hogy milyen volt és nincs kedvem megint megcsinálni.

"java sniffert" meg nem csodálom, hogy nem találtál:D

lele
na probálkoztam És eljutottam a level 4-ig,
ahol is 1 java beléptet? rendszeren kellene tuljutni. Már nézegettem is a külföldi forumokat, és azok segítségével eljutottam, addig, hogy leszedtem a *.class fájlt, ezt sikeresen "visszaforditottam". De itt megállt a tudomány (igazából most találkoztam a javal igy közelebr?l). Ahogy olvasgattam a forumokat, es a forrast, nekem kellene talalni 1 vagy 2 txt fajlt, amiben benne vannak a tovabbjutast jelento user név, és jelszo. De erre nem sikerült rálelnem. Próbáltam utánanézni 1 másik megoldási módnak, miszerint 1 snifferrel megszerzem a szükséges infokat. Keresgéltem a google-n konkrét java sniffereket, gondolom mondanom se kell, hogy nem sok sikerrel.
Ehhez szeretnék kérni 1 kis segítséget, hogy milyen irányba induljak tovább. Nem a user név és a jelszó érdekel, hanem a megszerzésüknek a metódusa, milyen módon, módszerrel szerezhetem meg ezeket.
(és bocs hogy 6szor lleirom :D de kicsit fáradt vok és reménykedek h kiszurja valaki a forumot :D)
El?re is köszönöm a válaszotokat

lele
nah megvan most visszont a 4ik résznél akadtam el megvan classfájl megnyitottam de sehol nincs benne kód nem tdom hogy csinláljam töltsem felvalahova? Nem értek a javahoz... SEGITSÉG!!!! csak egy kis rávezetést krek!

lele
srácok tudom hogy lefogtok szolni de én csak egy kis rávezetést kérek:
A level 2-ön miután a flasht megsinááltam és beirtam a jelszot meg mindent megjelenik még egy ablak és kér még egy jelszot na azt hol találom? mielött átlött volna a disneyre megálitotta és megnéztem a forráskodot...Semmit nem találtam...
Egyszerüen nem látom...Légszi segitsen valaki!

eNiX
csak nekem nem jön be ez az oldal vagy vmi gáz van vele ?

keine Signatur

soulhunter
nah,a 8. oldal neve és jelszava megvan...
a 9.nél nem jutok tovább...
azért 9 a 11bõl nem rossz arány,nem? :)

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Doomista
ezért még a végén bünti fog járni !
Nem lehet bárhol csak ugy hirdetni,fogd már fel !

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Doomista
hát akkor felesleges volt elkezdeni ... pedig szerintem érdemes bajlodni vele.de máris van egy megoldás,hogy végigvidd olyan gyorsan ezt az oldalt-.-

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

hunbasser
egyszer próbáltam,azt hiszem a 3. vagy a 4. szintre jutottam

ReaL MaDRid x siempre

van mircem már elég rég óta is tudom is használni, de ezzel már nem fogok szenvedni.

Doomista
kár...töltsd le a mircet,meg ott a mirc lap hu és ott is televan segitséggel is.

A végén keresgélj. Nem egy url-t kell találnod, hanem egy file-t. Az egész egy átbaszás.

Amúgy már megvan miért volt szar a 7-es. Azért mert én putty-t használok, nem pedig a windowsos telnetet, és ez nem tetszett neki. A windowsos szarral rögtön megcsinálta. Utánna már számomra könyebb volt a dolog egészen a 10-esig. Itt én abba is hagyom, mert irc-hez nem értek.

CaviaR
a 4.pályán a classban nem találom az URLt. Rákerestettem xhtml, html, htm, stb szavakra, de nincs benne ilyesmi. Hol keressem?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

telneten is próbálkoztam már de nem nagyon akar jó lenni. Pls írd le lépésrõl lépésre spoilerbe. Nem fogok már többet szarakodni vele.

soulhunter
jo az neked,ha leirom,h a 80-as porton kell probálkoznod? (ha netán értesz hozzá,tod, mit kell használnod) :PPP

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

a 7-est írja le valaki pls. Részletesen, spoilerbe! Gondolom a headerrel kell valamit baszni de nem akar összejönni.

:) én flash nél elakadtam :))))

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

soulhunter
az oldal lényege: minden létezõ formátumban ".xhtml" fájlra kell keresni,ami a következõ szint számát tartalmazza...
ennyi a trükk... a level 8on vok... na,ez megizzaszt engem is... :(
ennyit a du.-i játékrol :DDD

trz
jó kis site, én is a javaval szarozok, mac-re nemtom mivel lehet visszafordítani.
a flash meg annyira nem nehéz, mert nincs levédve szal elég a notepad a megnyitáshoz, lényeg kiszûréshez.

hát annak aztán sok értelme/célja van :)

Doomista
azt hogy sokan nézik

okéoké, de ez mit számít?

sehogy, halasztottam, nincs kedvem :)

Sland
1. 18 Wheels of Steel Haulin
2. FIFA 07
3. SilkRoad Online
4. Kérdezek, Válaszolsz, Kérdezel
5. A Pc-s játékoknak leáldozott
6. Ismerd fel a képrõl a játékot
7. NASCAR
8. GTR 2 - FIA GT Racing Game
9. Try2Hack.nl
10. Humoros és aranyos képek, videók

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Doomista
noh hogy megyeget a oldallal kapcsolatbani továbbjutás ?

nem talált :)

félre írtam a hsz számot, de azt hittem észrefogod venni, hát mégse...

zsír :)

macromedia flash editor vagy mi az ilyen ? :)

Doomista
nem.

CaviaR
Jaja, én meg az ilyen fizetõs mobilos csengõhang portálokról nyúltam le a csengõhangokat. :D

Ezzel a classal viszont nemtok mit kezdeni.
Ezt szûrtem le a magam egyszerû módján, de nemtom mi az a CodeBase:
finalurl = new URL(getCodeBase(), s);
Lehet h ehez már programozónak kell lenni?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Doomista
nem járok olyan suliba,ezt mind itthon tanultam meg :) ezért van másik szakmám ... de a 2 jobb mint az 1 végülis ...

naja, de te gondolom olyan suliba is jársz.. :)
én nem tanulom, csak ami rám ragad :)

Doomista
wof :=)
majd belejösz :=)

én sem 1 év alatt sajátitottam el az informatikával kapcsolatban rengeteg dolgot.

nah de gyerünk gondolkozni a feladaton !

nekem a hackerkedés kimerül, a különbözõ videóportálokról lecsórni az flv-ket :)
azok bulik, könnyûek, és nagy tudást sem igényelnek, csak egy ksi logikát :)
legutóbb a happytreefriends.com-on lévõ rajzfilmek megszerzését sajátítottam el :)

Doomista
swf-t játssza a swishmax,kb annak a fájlja,ha valaki nemtudná; swishmax - flash,logo,banner készitö program.persze nem olyan profi mint a macromedia,de 2. helyen van és könnyü !

olvass már vissza légyszíves,
a kiforrott swf-eket visszafejtõ progi kell hozzá, #6

Doomista
azért probáljátok ki a hacker játékokat,ne csak az onlinen lévö feladatokat,párral játszottam és nem olyan nehéz,viszont nagyon jo,ott már kell proxy,meg idö alatt megy,vaalmikor magadtol kell kitalálnod néhány betüböl a szavat,vagy összeraknod,decoder,meg ilyen,tök king....de szétcseszi az aszatalomon az ikonokat,jobbra dobja az egészet xD

CaviaR
ááááá
szóval a #68-as üzim a #64-esre ment homelessnek. :D

Doomista
nem akadtál ki,csak megakadtál,és ez mindenkivel megtörténik ! jo ez a feladatos oldal annak könnyü aki tudja profin nyomni a falsht,php,javascript,mysql,programozás,meg egyéb ilyen dolgokat ...

CaviaR

jó, legyen igazad
nekemaztán8, hogy ki-meddig jutott

CaviaR
Zsír, bírom az ilyen kis készséges progikat, köszi! :)
Ha ez így megy, lassan egy komplett hackelõ fegyvertárunk lesz.. :D

Oldal 1 / 3Következő →