Try2Hack.nl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Tudnál segiteni a 4es szinten a flashnél? Milyen programmal tudnám megnézni a forrást?
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyûzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
Ahogy nézem ez halott téma, de azért egy próbát megér.
A try2hack.lt-n a 8. pályán tartok, viszont innen nem bírok tovább jutni, már próbálgattam decompilereket, debuggerteket, assembly kódot bújni, de csak nem akar összejönni a dolog.
Esetleg van aki már megcsinálta ezt a szintet?
(Jó régi téma :D)
Az oldal újra indult try2hack.ltnéven!
Ha esetleg valaki nem tudná mirõl van szó: ez egy hacker játék, több szinttel.Minden szinten valamilyen login rendszer van, amik fellelhetõk lehetnek a neten. Persze egyre bonyolultabbak. :)
Ezeket kell feltörni, ügyeskedni, hogy megszerezd a jelszót!
Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni! ;) http://nyaralasitthon.com
"java sniffert" meg nem csodálom, hogy nem találtál:D
ahol is 1 java beléptet? rendszeren kellene tuljutni. Már nézegettem is a külföldi forumokat, és azok segítségével eljutottam, addig, hogy leszedtem a *.class fájlt, ezt sikeresen "visszaforditottam". De itt megállt a tudomány (igazából most találkoztam a javal igy közelebr?l). Ahogy olvasgattam a forumokat, es a forrast, nekem kellene talalni 1 vagy 2 txt fajlt, amiben benne vannak a tovabbjutast jelento user név, és jelszo. De erre nem sikerült rálelnem. Próbáltam utánanézni 1 másik megoldási módnak, miszerint 1 snifferrel megszerzem a szükséges infokat. Keresgéltem a google-n konkrét java sniffereket, gondolom mondanom se kell, hogy nem sok sikerrel.
Ehhez szeretnék kérni 1 kis segítséget, hogy milyen irányba induljak tovább. Nem a user név és a jelszó érdekel, hanem a megszerzésüknek a metódusa, milyen módon, módszerrel szerezhetem meg ezeket.
(és bocs hogy 6szor lleirom :D de kicsit fáradt vok és reménykedek h kiszurja valaki a forumot :D)
El?re is köszönöm a válaszotokat
A level 2-ön miután a flasht megsinááltam és beirtam a jelszot meg mindent megjelenik még egy ablak és kér még egy jelszot na azt hol találom? mielött átlött volna a disneyre megálitotta és megnéztem a forráskodot...Semmit nem találtam...
Egyszerüen nem látom...Légszi segitsen valaki!
a 9.nél nem jutok tovább...
azért 9 a 11bõl nem rossz arány,nem? :)
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Nem lehet bárhol csak ugy hirdetni,fogd már fel !
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Amúgy már megvan miért volt szar a 7-es. Azért mert én putty-t használok, nem pedig a windowsos telnetet, és ez nem tetszett neki. A windowsos szarral rögtön megcsinálta. Utánna már számomra könyebb volt a dolog egészen a 10-esig. Itt én abba is hagyom, mert irc-hez nem értek.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ennyi a trükk... a level 8on vok... na,ez megizzaszt engem is... :(
ennyit a du.-i játékrol :DDD
a flash meg annyira nem nehéz, mert nincs levédve szal elég a notepad a megnyitáshoz, lényeg kiszûréshez.
2. FIFA 07
3. SilkRoad Online
4. Kérdezek, Válaszolsz, Kérdezel
5. A Pc-s játékoknak leáldozott
6. Ismerd fel a képrõl a játékot
7. NASCAR
8. GTR 2 - FIA GT Racing Game
9. Try2Hack.nl
10. Humoros és aranyos képek, videók
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Ezzel a classal viszont nemtok mit kezdeni.
Ezt szûrtem le a magam egyszerû módján, de nemtom mi az a CodeBase:
finalurl = new URL(getCodeBase(), s);
Lehet h ehez már programozónak kell lenni?
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
én nem tanulom, csak ami rám ragad :)
majd belejösz :=)
én sem 1 év alatt sajátitottam el az informatikával kapcsolatban rengeteg dolgot.
nah de gyerünk gondolkozni a feladaton !
azok bulik, könnyûek, és nagy tudást sem igényelnek, csak egy ksi logikát :)
legutóbb a happytreefriends.com-on lévõ rajzfilmek megszerzését sajátítottam el :)
a kiforrott swf-eket visszafejtõ progi kell hozzá, #6
szóval a #68-as üzim a #64-esre ment homelessnek. :D
nekemaztán8, hogy ki-meddig jutott
Ha ez így megy, lassan egy komplett hackelõ fegyvertárunk lesz.. :D