415
Új játék a Flyff készítőitől
  • izem
    most töltöm le a Rappelzepic3.zip-t
    akkor ezzel most nem lehet még játszani??
  • Neoncsoves
    hm szóval most már a 2 sem megy? leállították? Konvertálják 3ba a servereket? Nah fasza várhatok 21ig.....
  • Neoncsoves
    a 2-t honnan tom leszedni?
  • keser
    Hát nem. Majd csak 21-től.
  • Neoncsoves
    szal az Epic 3 még nem fog menni? =\
  • Neoncsoves
    szevasztok, új játékos csatlakozik hozzátok! :) Még csak most fogom telepíteni a gamet, de neoncsoves benne lesz a nevemben tuti, meg sztem a HUN is, ha nem is neoncsoves, akkor neoncso :) vagy jr.feree nem tom :D
  • keser
    Jaja ujra szedni és törölni a régit
    Elég sokmindent megvariáltak. Boss milyen szinten van először, mert még nem sikerült találkoznom egyel sem.
    Tegnap este event volt elrejtett ajándékokat kellett keresgélni... hát mit mondjak
    Megindult a nép ezerrel és kereste az ajándékokat. Jó volt látni, hogy ennyi embert meg lehet mozgatni.
  • Atisz #168
    De állítólag ez vmi 1.6 GB-os cucc, ráadásul külön le kell szedni. Tehát nem patch hanem egy kliens...most akkor a "régi"-t töröljem le lol?
  • Nethyrrea
    ottvan a fórumukon hogy mi lesz.
  • keser
    Kiváncsi leszek mit változtatnak vagy mit adnak még a játékhoz.
    Szerintem lehetne több fegyver és ruha.
  • Nethyrrea
    ez olyan mint lineage 2-nél egy chronicle. magyarán egy patch amivel több contentet/változtatásokat csinálnak a játékban.
  • Atisz #164
    Kösz.

Cassell: hát nem egy Baldur's Gate az biztos...de legalább nem is sro, mert itt a questek adnak is vmi jutalmat :P
  • Atisz #163
    Ez mi ez?
  • Nethyrrea
    direkt írták hogy ne....
  • Kouta
    felrakták az Epic III-t ez már 1,67 GB szal lesz benne újítás sztem...
    na de a kérdés hogy már fel lehet-e rakni a dec 20-i Epic III indítás előtt is??!!
  • Dark
    Sziasztok a segitségeteket kérem!Láttam egy olyan skilt aminek az a neve hogy Wrath,egy tüz karika forog a feje felett ez mi?Láttam már warrioron meg dark elfen is,de mi ez
  • Nethyrrea
    second valmore mine
  • Nethyrrea
    melyik quest nem erről szól általában egy ilyen játékban? még akkor is ha egy tárgyat kell megtalálni, akkoris x mobot le kell ütni legtöbbször hogy megtaláld :D
  • keser
    Jah hát fizetősön megint más!! Ott nehogy már lagg legyen, akkor a kutya sem fizetne a játékért.
    De ez ingyenes, szóval ne akard már, hogy egyből minden szupin menjen, föleg, hogy ez még csak beta!!!!!
  • keser
    Hát a játék tele van küldivel, igaz, hogy nagy részük abból áll, hogy ölj le x szörnyet és (ezzel segíted az npst) kapsz érte valami ajándékot, de találkoztam már olyan küldivel is ahol levelet kell továbbítanom. Mondjuk én inkább öldösök, mint futkorásszak ide oda a világban.
  • Cassell
    Jól gondolom ,hogy questek nem igazán vannak a játékban csak henteld a szörnyeket és nődd a szinteket irányban mozog ez a játék is?
  • Atisz #154
    35+

Merre van egyébként a dungeon?
  • Nethyrrea
    elég átnézned az itteni l2 topikba, ahol ők tolják, ott toltam én is másfél évig. hivataloson, a sieghardton.
  • keser
    Mikor játszottál l2n és melyik szerveren?
    Amúgy havernak szarabb a videókarija és sokat szív mikor együtt játszunk. A ram ugyanannyi. Szóval ide kell a jó gép. Persze a játék maga is akad még de mit várunk? Beta. Alakul szép lassan :)
  • keser
    lvl 100-300? Hmm azt hiszem ezzel a játékkal fogok megöregedni
  • keser
    http://gportal.hu/portal/rappelz/

Magyar oldal

http://gportal.hu/picview.php?prt=354802&gid=1503459&index=8
    ez a kép baromi jó!!!!!
  • Nethyrrea
    ahanyas szinttől shoutolják hogy kéne ember.

csak ízelítőnek: a bánya területén ahol a dungeon bejárata van, lvl 60-70 aggró mobok mászkálnak. csak ehhez tartsd magad mielőtt odamész :D
  • Kouta
    ja igen akkor hányas szinttől lehet dungeonokba lemenni?
  • Kouta
    hi
    én már egy ideje jáccom vele és most vagyok a tortuson BlackMultiWeapon nevű karival 18as szintű!!
    van egy Horda nevű magyar guild a tortuson!!!
  • georege
    www.babilon.extra.hu
  • Cat 02 #145
    ram kell sok ^^
  • Nethyrrea
    jóég tudja, van aki 100-ról, van aki 300-ról mesél
  • Nethyrrea
    jó, nekem is voltak szép lagjaim, de nem akkor amikor még csak 10 kari jelenik meg a képernyőmön :D most rohanok a dungeonban, egyik alagútban van egy parti, akkor kb 5 másodpercre megáll a képem hogy betöltse őket meg amit épp művelnek. ilyet azért L2 a mostaninál xarabb vidkarival se produkált. max akkor ha nem 10 hanem vagy 30-40 ember volt ott.
  • Atisz #142
    Options-ben állítsd át "user"-re a beállítást és vedd le a komplex árnyékokat...enyhén szólva gyorsabb lesz
  • keser
    Egy kérdés:
    Mekkora itt a max lvl?
  • keser
    A skillezés peidg nem bonyolut egy a lényeg azokat a skilleket fejeszd amik a karid előremozdulását segítik. Kevés a jp szóva jól meg kell becsülni, de ettől izgalmas és sokszínű. Legalább kicsit gonolkozol mielőtt ész nélkül nekiállsz játszani :)
  • keser
    Képzeljétek nekem is fullos a videokarim mégis akad...
    Alap, hogy nem a karid tehet róla sem a játék túl sok az ember és ehhez kicsi a szerver sávszélessége. Mit gondoltok miért inditják a sok uj szervert és miért csináltak az egyes szervereken bellül ég plusz csatornákat?
    A lényeg ez a játék még az elején van flyff is ilyen volt az elején most meg frankón megy. A készétítők folyamatosan állitgaatnak és minnél többen jönnek erre a játékra annél több szervert indítanak. Türelem de ha az nincs gyertek vissza 2 hónap mulva játszani addigra kiforrottabb lesz az egész.
    L2 nézve hát ennél sokkal sokkal durvább laggokat is megétem még anno tudnék mesélni...
  • Nethyrrea
    és ha hadarok, akkor gyakran mellégépelek, ahogy nézem.

xD
  • Nethyrrea
    mit nem értesz rajta?

a karakterednek kétféle szintje van, van egy sima lvl, és egy JLVL (job level).

a mobok öléséért JP-t, JOB POINNT-ot kapsz, amit eztán 2 dologra hasnálhatsz: vagy a már meglévő skilljeidet fejleszted vele, vagy pedig a job leveledet. job levelt fejleszteni egyrészt azért kell, hogy újabb skilleket kapjál, (minden 5 JLVL-en kapsz újakat), másrészt pedig azért , mert minál magasabb a JLVL-ed, annál hatékonyabb leszel, módosítja a hp/manádat, az adott szintű mob elleni ütőképességed (kisebb eséllyel fog failelni, vagy misselni a támadásod, stb). nameg persze a kasztváltáshoz is kell egy adott JLVL. (asszem 20-hoz 10-es jlvl kell, 50-hez meg 40).

az már a te dolgod hogy a jp-t hogy osztod be, inkább jlvl-re gyúrsz, vagy egy/több skillt maxolsz előbb, neked kell rájönni hogy a kasztodnak vagy épp magadnak mi a jobb. ezért is jó ez a játék, mert ilyen módon tudod magad "személyreszabni" kicsit.
  • PePsI
    Nekem 7600gtm van ,és szarrá akad full grafikán :/ De attól még jó játék, csak nem értem ezt a skilles izét.