Rappelz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zvaragabor
Jolvan na, nem tudtam 😛 😄

Chaos Anno Domini

Nethyrrea
azmiazaz endless?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
mármint ha pl x szerveren elmentél lvl 30-ig akkor y szerveren lvl 30-as karid lesz-e kapásból? szép is lennne ^^

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

zvaragabor
Ha más szervere megyek, attól még ugyanott fogok kezdeni ahol például egy mésik szerveren kiléptem?

Chaos Anno Domini

állítólag qva sok Endless es van Pantera -n 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Nethyrrea
nos ide általában olyanok írnak akik már játsszák 😄

amúgy a yeti-n kb 4-5 magyar klán már van.

Tegnap kipróbáltam a reppelzt és igéretesnek tünik.
Ajánlom mindenkinek aki szereti az mmot.
zvaragabor
Lesz ápdét, mert én is alaból az 1.2-t szedtem. Azóta 2 frissítés volt(pont most az egyik)

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Lesz ápdét, mert én is alaból az 1.2-t szedtem. Azóta 2 frissítés volt(pont most az egyik)

Chaos Anno Domini

Atisz
Nekem most van 50%-nál (bit comet-tel szedem) és már 9 óra...
Viszont elvileg ez az 1.2-es, szóval ha minden igaz akkor nincs ápdét...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Nethyrrea
naja, legutóbbi patchet nekemis félnapig csinálta 😄

hmm, már nemis tudom melyik linkrõl jött le nekem aránylag hamar a kliens...az tuti hogy nem a filefrontról

zvaragabor
A kliens nekem viszonyleg idõben lejött(5-6 óra), inkább az azutáni frissítés volt a húzósabb. És ráadásul megint frissíteni akar.

Chaos Anno Domini

Atisz
Hmm...inkább mondjatok egy helyet ahonnan 160 óra alatt lehet leszedni a klienst...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

zvaragabor
OK. Megpróbálom. Köszi mind kettõtöknek.

Chaos Anno Domini

Nethyrrea
megnyomod ALT+S-t, megnézed melyik skillrõl beszél és nyomsz rá egy tanulást

quest leírást olvasd el gémben (alt+q) vagy rappelz.mmosite.com

zvaragabor
Hali. Lehet hogy most hülyének néztek, de megkérdezem. Az elején vagyok még,(trainers island vagy mi), ott ahol a csaj a második eddzõm, és valami skillt kell fejleszteni. Nah ott mit kell csinálni pontosan?

Chaos Anno Domini

kopaszrobert
jah Bocs most veszem Észre Rosz Fórumba írtam😄( A Flyff-ba akartam)

GW: Axino Hun;

kopaszrobert
Sziasztok Flarisban van egy Küldi: a Prologue\Act1(Question begins)
Amit Martinyc-nál lehet megkapni. És abban be kell szerezni és elvinni Mayor of Flarine-nek a Research cost Request Form-ot.
És azt nem tudom hogy hol van.
Kerestem oldalakon de nem találtam semmi pontos Infot.(Vagy legalább egy helyet)

GW: Axino Hun;

Sziasztok. Találtam egy oldalt ami egy magyar klán honlapja Babilon a neve. Érdemes eláttogatni felvétel is van hozzájuk.
by
Sziasztok!
Tegnap kezdtem a Tortuson! 10es vok és eddig nagyon bejön a játék! Bent Darelios a nevem, ha esetleg vki nem unja h kezdõknek segít akkor keressen meg!
Nethyrrea
talált már valaki pulykát? mert én 2 nap alatt egyet se.

ésakkor még õk mondják hogy 1000 pulyka után kapsz egy üres ritka pet kártyát, 2000 után meg egy tameltet......

farmereknek kedvezõ, senki másnak.

Nethyrrea
jah, jah.

yetin 😄

hol ? 😄

Nethyrrea
na, ezt is megtaláltam.

rengeteg magyar tolja, 2 szerveren is ahol voltam láttam magyar klánt

(yetin magyar regiment, panterán magyar sereg néven), meg láttam kósza magyarokat is. ha elkiáltom magam valahol magyarul, tuti találok valakit aki magyarul ordít vissza.

jómagam épp lvl 28 dark magician vagyok, a héten kezdtem.

ma meglesz 15-16 aztán meg 2 hónapos eltiltás 😄

hát általábna lvl 30 vagy 40

(looking for lvl 40 strider to dungeon party)

Gubberx
Pár dolgot nem nagyon értek. pl. hol vannak dungeonok?, milyen szinttõl vannak ezek? stb😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Blinkye
Még mindig nem megy a szerver 😞

3Ds MAX :)

Blinkye
Olyat én nem is tok venni csak "lovat" 😊

Blinkye
Kurva questet mindig nemtom leadni.. valaki megcsinálta már? gondolom rég.. LVL 15 vok és 10 es queestel szarozok.. 😞

hát kéne empty olyan párduc vagy mi card xD

Blinkye
Nahh. Végrre vagoyk.. LVL 15 vok mindjá 16,de a kurva Stage2 adventurer questet mindig nem fogadja el.. LVL 16 JB LVL 10 vagyok és kurvasok Jp kell,h egyszintû legyen a joblevel is.. remélem nem azért nem fogadja el.. CAT!!!!!!!! Adok pénzt mennyi kell? Van 10K-m

és most mek vissza Trainer Islandra fogni kutyát xD

Inferno
Én is Tortus 😄 lvl 14 !!! Szenvedek az Orc meg Crazy izéé mobok közt 😛 .(Aristid)

PS3/X360 user: Infernohun

én Tortus vagy mi 😊
Yeti elõtt

Gubberx
És a PvP serveren vok, AirunAlMarem néven.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
Üdv, én is elkezdtem lvl 15 HolyWarrior vok(Deva)

vááá vki nem tud adni pénzt ? 😄 hülye lvl 3 as fegyó quest :S

Strider leszek XD

koloka tgf van ?

átmek ^^ valszeg Sorecer leszek ott 😛

Blinkye
Jó lesz az oldal 😉

Blinkye
Míg nem késõ 😊

Blinkye
Gyere át wazz 😊

rappelz.mmosite.com
itt fenn vannak össz skill kivéve Asura tól 2 kaszté !

asszem megyek át Tortus ra akkor 😊))

gondolom nem Yeti 😞((

sztem XD

www.babilon.extra.hu
Blinkye
FEl kéne dobni ezt a fórumot.. csak mi ketten toljuk magyarok? 😄