415
Új játék a Flyff készítőitől
-
#215 Hát ne haragudj de sokkal szebb sro-nál... -
#214 Íg van, erről van szó. Az hogy köpenyt meg maszkot árulnak item shopban, illetve az emberek ebayen szerzik a csontvázakat, sztem eléggé anyagi központúvá teszi a játékot. Ez rosszabb mint a havidíj...az meg a msáik hogy elég durva pénzt fizetni egy bétás cuccra :/ -
#213 Én még nem jutottam olyan érzésre hogy vmi hiányozna amit pénzért adnának csak.
Tegnap is volt egy érdekes kis Dp. voltunk 7-en kb,
abból 3 dualswordos á tök jól nézett ki ha egyszerre
kaszaboltunk, nekem ez nagyon bejön.
Feleségem karijának most lett rank2es a tigrise és szép csíkos lett meg kardfogú...
Sztem az a baj hogy sokan ezt olyan komolyan veszik mintha az életük múlna rajta. -
#212 Ezen mit kell látni? Mekkora felbontás ez? Milyen konfigon?
ez is vmi ingyenes játék?
Valóban nem sok online játékkal játszottam .
Knight Online-nal kezdtem Wowot ,Guild warst láttam
a gépemen Silkroadból jött át haver azt mondta ez szebb.Screenshotok alapján én is így sejtettem.Meg az már túl japi...
-
TenshinHun #211 Hello!Kérdeznék valamit!!!Miért nem indul el a játék ???Ma töltöttem aztán ha elinditom infót keress aztán timed out!!Légyszi segítsetek!!!Köszi -
#210 ha már fizetni kell valamiért akkor nem a rappelz-el fogok játszani, van nála jobb is. pont azért szerettem a rappelzt mert free volt, és ahhoz képest egész kulturált, de mostanra nagyon eltolódott oda, hogyhacsak nem magadat akarod kínozni, akkor igenis fizess érte. nem havidíjat, hanem cuccokért, amiből sztem egyébként több pénz folyik be nekik mint egy "rendes" havidíjas mmoból. amit azért nemmindenki engedhet meg magának. -
#209 kérdés: hány másik mmoval játszottál? mert helyből meg tudnálak cáfolni párral. de legyen itt egy screenshot egy másikból.
-
Cat 02 #208 "Onlineba ilyen széppel még nem játszottam."
Silkroad -
#207 Nemtom mibajotok sztem nagyon jó kis játék.
28lvl strider vagyok dual sword-el nyomom már.
Onlineba ilyen széppel még nem játszottam.
Miért kéne fizetni ? baromság.
Töltsétek minél többen, egyébként folyamatosan fejlesztik.
Az egész játék sem rég indult így valóban vannak dolgok amik még alakulnak ,de ez nam baj.
MaxSteel-ként találhattok rám néha esténkét...
-
Cat 02 #206 mi ez a stamina dolog ???
én 15 ös voltam de semmi ilyet nem vettem észre :D ez 20 felett van ? -
devast #205 Vegyél sátrat nem kerül sokba... valami 10 dollár a 90 napos. Azt számolgattam, hogy staminával se érsz sokat ha percenként 1 regenerálódik... 10 óra alatt az 600 ami meg 20 perc grindelésre elég kb. Különben a játéknak tényleg elég béta feelingje van :) Meg egyes dolgok sztem katasztrofálisan vannak benne megoldva, de felül kell ezen kerekedni, és minden okés lesz. levernek azt arra értetted, hogy pvpben? Én meglátásom szerint, ez a játék nem alkalmas pvpre, period. -
#204 naigen, mióta epic3-ban beállították hogy offline nem növekszik a stamina, azóta kb hanyagolom a játékot, mert stamina nélkül a grind rosszabb mint L2-ben. -
#203 Nagyon béta a játék nem érdemes vele szenvedni. GM tevékenység kb. akkora mint sro-ban (mondjuk itt legalább nem árulnak botokat és nem törnek fel ). A skillek bugosak és nincs pontos leírásuk. Aki szeret heteken át rajongói oldalakat böngészni, az elboldogulhat, de fizetni mindenképp kell érte mert különben levernek mint vak a poharat... -
#202 előbbutóbb az összeset kimaxolod, szóval neked kell látni hogy mivel tudsz jól haladni, mi a fontos, és azt tanulni. nem nagy ördöngösség -
atheg #201 Ja és ha valami magas szintű karis olvassa érdekelne, hogy mennyi az a skill, amit még értelmesen tudsz húzni. Szóval max mennyi skillt érdemes behúzni. -
atheg #200 Hali. Én is nyomom (AlexanderG strider), és érdekelne valami magyar klán. Vagy játékosok kellenének egy esetlegesen alakuló klánba. -
izem #199 nagyon kihalt ez a forum......
Pedig nagyon jo kis játék...
www.bhun.extra.hu klánoldal
www.gpotato.rappelz.com hivatalos oldal -
#198 persze. ahogy a tréning küldi alatt már láthattad is, lehet upgradelni a cuccod, max lvl 10-ig. sőt, ezen felül még enchantolni is lehet (armort def cubeokkal, fegyót strike cubeokkal). persze ezek +4-nél már betörhetnek, szóval csak saját felelősségre. egyébként meg ugyanabban a cuccban fogsz mászkálni még 30 szintig, jah. -
Cassell #197 Aloha mindenkinek! Átmentem a fő kontinensre és próbáltam új cuccot venni de azt láttam ,hogy level 20 nál lehet új cuccokat venni. Én még csak level 15 vagyok mondjuk addig ki is húznám viszont lev20 után meg majd csak lev50-nél lehet még újabb felszerelést kapni? Vagy van valami más módszer is mert azért 30 levelen át ugyanabban a hacukában az elég gáz lenne...
-
keser #196 Nekem esett már olyan ital ami ha meghalsz visszaadja az expd... Szerettem nagyon :) -
#195 jah csak itt nem "magadra" kasztolod a chipet hanem a mobra, és a chip adott ideig tart, míg a soulshot l2-ben csak egy ütésig -
Culram #194 elméletileg a chipek gyengitik a mobot, bele kell tolteni mint a L2-bena soulshotot :D
-
#193 yetin tudom hogy van egy elég tekintélyes méretű magyar klán, többi szerverről nemtudok -
izem #192 az 1. szerveren magyar klán alakul? -
Cassell #191 Na végül én is leszedtem és nekikezdtem jelenleg lev10 vagyok épp a kasztváltót kell majd csinálni de az már nem ma esedékes. Eddig nem rossz, talán nem annyira látványos mint a Silkroad de eddig jobbak a questek nem ezerszám kell ütni ugyanazt a mobot. Én is az első serveren figyelek meglepő módon cassell néven Mondjuk van egy-két dolog ami nem tiszta pl. ezek a chipek meg esett kocka a karácsonyi dobozból annak látom elég jó ára van mert a boltos is adna érte 5000 pénzt.
-
Culram #190 Jajah, kockák is esnek, meg valamilyen toll féleségek, amiknek különböző képességük van. Partyt teleportal oda ahol a leader van, meg hasonlók. Én is első szerveren vagyok Eneath néven. -
#189 Ja igen, az újdonság. Ez a christmas event... kockák is esnek a dobozokból, szóval hajrá :) -
izem #188 mi van, megint nem megy?? -
Grizly1 #187 veszel 1 erős fegyvert,fel plusszolod /blackmis/ össze combi
ínálod a kártyával,spuri valamelyik Tamer, s az első lehetö
ségre katt. -
izem #186 érdekes játék,nagyon tetszik
az 1. szerveren vagyok.....Angelstorm néven -
#185 itt még nem tartok ^^
egyébként újabb ápdét volt. -
#184 sziasztok!..már egy ideje játszogatok, de még nem bírtam rájönni, hogy használhatja a pet a unit cardokat.Az odáig rendben, hogy vmi cuccost kombinálok a kártyával, de hová teszem, vagy mi a szösz..? -
#183 hű, most elindítottam és elkezdett valami brutál nagy dolgot tölteni (illetve rengeteg kicsit) -
#182 jaja, nekem is. -
Neoncsoves #181 piros és zöld cukorkám volt eddig -
#180 nem tudom egyről beszélünk-e, de ilyen Christmas present-eket (asszem) találtam sokat, de azokból csak 300 hp-t adó nyalókákat lehet csinálni. bár lehet, hogy vannak nagyobb ajándékok is ritkán... -
#179 POnt az volt a célja...lag test event. Megnézik hogy több 100 játékos kis helyen mennyire terheli le a szervert és mekkora a lag...amúgy kb. vagy 10 "ajándék"-ot (kártya vagy kocka) adtak ki, szóval nem érdemes odamenni mert úgysem te kapod. Kivéve prsze ha épp ott questelsz... (nekem ez volt mégsem kaptam semmit lol) -
izem #178 indul a game,már lehet nyomulni -
izem #177 És mikortol lehet? .:)))) -
keser #176 NEM!!!!!!!!!