415
Új játék a Flyff készítőitől
  • Nethyrrea
    hát azért a grafikára ráférne egy igen erős optimalizálás. nemmondhatom hogy xar vidkarim van, de tegnap dungeonban 2x is azért haltam meg mert mentem valahova és mindkét alagútban volt parti, gépem elkezdte betölteni őket, kb 10 másodpercre megállt a képem, amikor visszajött már halott voltam mert rajtam volt 4 mob. az ilyet még l2 se produkált a mostaninál szarabb videokártyán se, pedig l2 grafikában azért igencsak ottvan.
  • keser
    Pár napja játszom ezzel az mmorpgvel és hát azt kell mondanom szupi kis játék.
    Tetszik, hogy nem azon van a hangsúly, hogy mész és gyaksz hanem okosan kell játszani odafigyeve a skillezésre, ha azt valaki rosszul csinálja egy szenvedés lesz a játéka :)
    Frankok a küldik érdemes csinálgatni őket elég rendesen adnak jpt expt és pénz.
    Szép a grafika, jók a mobok, élvezetesek az efektek.
    Csak ajánlani tudom mindenkinek.
  • Atisz #133
    Ha skill-t szeretnél, akkor a job lvl-edet érdemes húzni. Ne húzd fel mindig a job lvl-ed a szintedre mert akkor nem marad jp-d. Inkább az ott elérhető skilleket próbáld minál jobban kimaxolni és amikor már több 1000 jp egy újabb szintje a skillnek akkor jöhet a joblvl húzás.
    Amúgy job 5 job lvl-enként jönnek új skillek.
    Ja és sro-soknak: nincs jp "farm" szóval nem kell szenvedni :P
  • Atisz #132
    10-es szintnél (10-es job lvl-nél) kell eldönteni hogy az adott fajon belül mi leszel. Felesleges skill-t ne fejlesszetek. sajnos jó FAQ nincs a játékról, az mmosite-ost lehet nézni bár az eléggé hiányos. A főoldal fórumán vannak egész értelmes dolgok, de elég rendszertelenül (lévén hogy fórumok ugyebár )
  • PePsI
    hogy lehet skillt fejleszteni és mi az?:)
  • zvaragabor
    Nekem is tetszik, csak az elején nem jön be hogy mászkálhatok a trainerek közt ide-oda. Amúgy nem tudjátok hogy ha kihagyom a trainereket, akkor tovább tudok menni a "vadonba"? vagy inkább ajánlatos skill-t fejleszteni a kis szigeten?
  • PePsI
    Nagyon jó játék. csak még nem értem az elején mit kell csinálni? nincs valami magyar oldal ahol van segítség-??
  • Atisz #128
    Az a kurvasok valójában 4
    Szeretettel várunk mindenkit aki csatlakozni kíván.
  • PePsI
    Mit gondoltok a játékról?
  • PePsI
    HI. én most töltöm le a játékot, regelni sikerült. Kíváncsi vagyok milyen, a képek alapján jó lehet :) És 1gb felett van a kliens, telepítve mekkoral esz? :D
  • Nethyrrea
    tegnapelőtt volt egy server crash aztmopndják, ami elég sokáig tartott, lehet annak a folyománya hogy még nem tudsz regelni, másik haverom se tudott. türelem.

pár oldal segítségnek:

rappelz.gpotato.com (itt leginkább a fórum lehet hasznos)

www.rappelz.us (itt meg van mindenféle, skill leírásoktól kezdve amit nemakarsz)
  • Cat 02 #124
    rappelz.mmosite.com
  • datango
    help! nemtok regisztrálni! The system was not able to activate your account due to the following reason(s):
    The system cannot complete your request now. Please try again later IV

Your request cannot be completed now. Please try again later.

We apologize for any inconvenience. Please contact our Game Masters for further assistance.

For Flyff questions and services, please email [email protected]

For Space Cowboy questions and services, please email [email protected]

For Rappelz questions and services, please email [email protected]
    ---
    miért?
  • datango
    kéne faq! valaki faqot plíz!:)
  • datango
    valki letudná irni hogy itt milyen karakterek vannak , milyen skillek meg stb stb? :)
  • Nethyrrea
    jahogy az endless az a szabad barangolósdi?

eddig akárhány mmoval játszottam nem volt benne ilyen, azért gondoltam.
  • Nethyrrea
    passz, lydian indult a legkésőbb (egy hete kb?). azt tudom hogy panterán van, mert eredetileg ott csináltam egy karit amikor kezdtem és akkor ott volt. mivel a yetin nyomulok, ott tutira tudom hogy elég sok a magyar.
  • keser
    Nem flyffben sem igy van....
    Vannak a főszerverek azok közt nem tudsz bóklászni a kariddal...
    Csak az alszerverek közt tudtál váltani, de az rappelzben is megvan különböző csatornák vannak, és barangolhatsz közöttük, de attól még a yetin vagy.
    Ha új főszerverre akarsz menni akkor új karit kell csinálnod.
    Nem tudjátok, hogy a lydian szerveren vannak-e magyar klánok?
  • datango
    egyre több ismerős mondta nekem ezt a gamét :S ,
    hmm kéne valami faq vagy valami erre a topicra! lehuzom a jatekot megnezem milyen !
  • ScarY MAN
    FlyFF ben igy volt :D
  • zvaragabor
    Jolvan na, nem tudtam :P :D
  • Nethyrrea
    azmiazaz endless?
  • Nethyrrea
    mármint ha pl x szerveren elmentél lvl 30-ig akkor y szerveren lvl 30-as karid lesz-e kapásból? szép is lennne ^^
  • zvaragabor
    Ha más szervere megyek, attól még ugyanott fogok kezdeni ahol például egy mésik szerveren kiléptem?
  • Cat 02 #111
    állítólag qva sok Endless es van Pantera -n :)
  • Nethyrrea
    nos ide általában olyanok írnak akik már játsszák :D

amúgy a yeti-n kb 4-5 magyar klán már van.
  • keser
    Tegnap kipróbáltam a reppelzt és igéretesnek tünik.
    Ajánlom mindenkinek aki szereti az mmot.
  • zvaragabor
    Lesz ápdét, mert én is alaból az 1.2-t szedtem. Azóta 2 frissítés volt(pont most az egyik)
  • zvaragabor
    Lesz ápdét, mert én is alaból az 1.2-t szedtem. Azóta 2 frissítés volt(pont most az egyik)
  • Atisz #106
    Nekem most van 50%-nál (bit comet-tel szedem) és már 9 óra...
    Viszont elvileg ez az 1.2-es, szóval ha minden igaz akkor nincs ápdét...
  • Nethyrrea
    naja, legutóbbi patchet nekemis félnapig csinálta :D

hmm, már nemis tudom melyik linkről jött le nekem aránylag hamar a kliens...az tuti hogy nem a filefrontról
  • zvaragabor
    A kliens nekem viszonyleg időben lejött(5-6 óra), inkább az azutáni frissítés volt a húzósabb. És ráadásul megint frissíteni akar.
  • Atisz #103
    Hmm...inkább mondjatok egy helyet ahonnan 160 óra alatt lehet leszedni a klienst...
  • zvaragabor
    OK. Megpróbálom. Köszi mind kettőtöknek.
  • Nethyrrea
    megnyomod ALT+S-t, megnézed melyik skillről beszél és nyomsz rá egy tanulást
  • Cat 02 #100
    quest leírást olvasd el gémben (alt+q) vagy rappelz.mmosite.com
  • zvaragabor
    Hali. Lehet hogy most hülyének néztek, de megkérdezem. Az elején vagyok még,(trainers island vagy mi), ott ahol a csaj a második eddzőm, és valami skillt kell fejleszteni. Nah ott mit kell csinálni pontosan?
  • kopaszrobert
    jah Bocs most veszem Észre Rosz Fórumba írtam:D( A Flyff-ba akartam)
  • kopaszrobert
    Sziasztok Flarisban van egy Küldi: a Prologue\Act1(Question begins)
    Amit Martinyc-nál lehet megkapni. És abban be kell szerezni és elvinni Mayor of Flarine-nek a Research cost Request Form-ot.
    És azt nem tudom hogy hol van.
    Kerestem oldalakon de nem találtam semmi pontos Infot.(Vagy legalább egy helyet)
  • georege
    Sziasztok. Találtam egy oldalt ami egy magyar klán honlapja Babilon a neve. Érdemes eláttogatni felvétel is van hozzájuk.
    by