415
Új játék a Flyff készítőitől
-
#255 Nem szöszmötölős az egy kicsit? :P -
#254 Pénzért... -
Cat 02 #253 btw wowban sincs sok rpg :D -
Cat 02 #252 Eve online sakk-matt -
#251 Félreértés ne essék, nekem nem etalon a WoW...csak jelenleg nincs jobb mmorpg a piacon. -
#250 Valóban nem sok értelme van annak hogy itt most azon vitázzunk hogy van vagy ninics pvp. Én is wow oztam közel 1 évet viszont nekem pont az tetszik hogy nincs az hogy 2mp 1 pvp. De hát ugye ez subjektív dolog.
Van még mit fejleszteni a srácoknak. A 2nd class elkészülésével pedig szerintem változni fog a dolog alapjaiban. Ami nekem fáj hogy pl a wowba 3-4 ügyesebb 40es simán lekloffol akár 1 60ast is itt viszont 20 szint külömbség már lehetetlenné teszi a meccset. -
#249 Kedves LOL!
Mivel WoW a pvp-re épül (az igen erős pve mellett) ezért megint csak azt tudom mondani hogy a WoW-ban van pvp...
Rappelzben ha vki beírja azt hogy /pk azt általában azért teszik hogy jól leüssenek amikor épp 2-3 mobot versz. A dungeon védés egy új dolog és az már valóban pvp szagú. Az a gond hogy a Rappelz egész engine-je nem igazán alkalmas a pvp-re, túl sok a hp és túl kicsit sebeznek a skillek. Ezért van hogy 2 azonos szintű kari órákig verheti egymást, ide-oda futkosással megspékelve, csak akkor hal meg az egyikük ha vmit nagyon elront (pl. afk :D).
Nos kösz, de ennél én egy picit többre vágyom -
#248 Raid itt is van és akkor van pvp. Ahogy vesszük. WOW ba is ha kinyirnak az is lehet pk csak nincs bünti.. RP, normal servereken nem tudnak csak ha be van kapcsolva apvp mód de akkor mindenki tudja őt is támadni. Mielött írtok olvassátok és értelmezzétek amit más ír és akar mondani vele. -
#247 RP, Normal servereken csak akkor van amikor beirod a pvp parancsot. LOL
Ha tudnál olvasni és nem csak a fikázás menne látnád : "és a wowba sincs :) csak a pvp serveren." ezt írtam LOL. Itt is van pvp ha mindkettő betírja hogy /pvp akkor nincs bünti LOL És ha itt is dungeon raid van akkor ott vannak a védők akiké a dungi az adott pillanatban és akkor van PVP LOL!!! -
kisvihar #246 Szia,a lvl nem számit semmit,keresd Elian-t,ö a klánvezér -
szoknyahunter #245 Hali én is a Lydianon vagyok szivesen csatlakoznék a klánhoz, csak az a baj h én nem rég kezdtem és meg csak 12lvl vagyok, de majd csak alakulok. Üdv:( Kovi1919hun ) -
kisvihar #244 Ingyenes,de.......
komoly cuccok amik a fejlödéshez kellenek fizetös redszerben vannak.
Én eddig nem vettem semmit,45lvl vagyok,és lvl 50-g tuti elleszek,utána viszont már el kell gondolkodni a cuccokon,de nem veszélyesek az árak. -
kisvihar #243 http://bhun.extra.hu
Lydian szerveren 1 komoly kis csapat létezik
Mindenkit szivesen fogadunk a klánban -
#242 wowban mióta nincs pvp szerver lol, indítás óta van.
ez ingyenes játék, nem kell fizetni érte, de ha hardcore mmo-s vagy és nem csak hétvégi kikapcsolódásra vágysz vele, akkor előbbutóbb úgyis elkezdesz venni cuccokat pénzért. de fizetés nélkül is lehet játszani, max kicsit lassabban fogsz fejlődni mint azok akik vesznek cuccokat. -
#241 Hy all!
Most nézegettem a topikot (meg pár képet a játékról) ez teljesen ingyenes vagy csak ingyenesen letölthető de fizetős a szerver?
Előre is köszönöm! -
Cat 02 #240 áh wow ban nincs pvp
áh nincsenek elfoglalhato városok és területek ááhhh ... -
#239 Amiről te beszélsz az a pk...és az nem pvp.
WoW-ban nincs pvp? Akkor a bg-t és a raid-eket te minek nevezed? -
#238 ha van 1 jó és kitartó klán elég jó lehet kenni a donates fazonokat. nem mind1ik tud játszani a karakterével akinek sapija meg palástja van. -
#237 erre van a pvp server. és a wowba sincs :) csak a pvp serveren. csak karcold be hogy "/pkon" és máris lesz pvp.
1etlen pici hátránya van hogy kicsit uncsi a farmolás reggeltől estig. de valszeg ezen is fognak változtatni + nincs a moboknak semmi skilljük csak ütnek.
érkezik a 2nd class szal az fel fogja dobni a cuccost :D -
kisvihar #236 szia,keress meg priviben,vagy a [email protected] a kérdéseiddel -
#235 Kipróbálni érdemes, de ha komolyan szeretnél játszani akkor válassz mást. A játékban gyakorlatilag nincs pvp és ez egy mmorpg esetében kifejezetten *khm* hátrányos... -
#234 Igen...mivelhogy a Lineage 2 motorját használja :D
Amúgy a Lineage 2 sokkal szebb mint az sro, csakhát ugye az nem ingyenes. Jaaaa hogy az sro sem az...hopp akkor mind1. :DDDD -
#233 Én a Yeti szerveren vagyok , itt több magyar guild is van.
Szerintem jó kis játék , most csak ezt nyomom meg a GTR2-t ...
-
Akuman #232 sziasztok
most szedtem le a Rappelz Epic3-et...de azért igy elsőre kicsit sok uj dolog van
valaki tudna segíteni ingame? (csak elmagyarézni pár dolgot)
még nemcsináltam sok mindent ugyhogy csinálok oda karit ahova kellene
előre is köszi -
link78 #231 Hello most töltöm lefele a játékot, jó ez a game? Eddig Hero Onlineoztam de azzal most valami baj van össze vissza, szaggat és dobál a szerver egy nagy rakás xar pedig már elég magas szintet elértem de, ez van. Valaki írja már meg milyen ez a játék, merre vannak magyarok és egyáltalán érdemes e vele vesződni?
Kösz.
-
Cat 02 #230 hát nem tom :D
sro után kezdek leszokni mmorpg kről :D bár akkor lehet nem kéne ksro znom xD -
Genesist #229 még Closed Beta állapotban van.
ha regezel egy idő után aktivélják az accountodat és akkor részt vehetsz a Beta tesztelésben! Ingyenes marad a Beta után is. Az Open beta )hírek szerint) hónap végén- de legkésőbb március eleje táján jön! -
Cat 02 #228 hm lehet koppintás de szebb :D
btw ez a 2moon s vagy mi meg meghívos -.- -
Genesist #227 2006 legjobb MMORPG-je lett a 2Moons!
Imgyenes és az is marad, de még CB állapotban van, csak meghívottak játszhatnak!
Információs oldala a játéknak: www.dekaron.com
Letöltő- és regezős oldal: www.2moons.acclaim.com
A legjobb játék, még annál a szánalmas SRO-nál is!
Ja, amúgy az SRO egy Lineage 2 koppintás főleg grafikailag, szal ennyit ért az a nyomorék játék! És ezt nem csak én mondom! -
#226 Sajnos az sem lesz vmi jó...sok hercehurca volt az utóbbi időben a játék körül. -
#225 Nekem sajnos nincs olyan sok időm és azt is inkább a GTR2-vel versenyzem el ,feleségem van jobban
képben a Rappelzzel. A gumininjasokkal van és így én is.
Szal nekem ez nagyon megfelel mint időtöltés,ha ilyen csihipuhira vágyok.
-
Cat 02 #224 Koreai kéne btw de ez most nem számít :) -
#223 unatkoznak, és a többi mmot már megunták. aki olyan magasszintű volt, azt mindegyiket ismerem, némelyikükkel több mmon keresztül is játszottam mint klántárs. én is most csak addig játszom l2-vel míg a warhammer online ki nem jön. -
#222 Egy indokot is mondhatnál. -
#221 "és nem, nem free (ahogy tulajdonképp a rappelz is fizetős, csak másképp)"
-Ha nem free akkor eleve más tészta.
-A fizetősbe kényeszítést meg sztem csak az érzi aki
mindig a legjobb akar lenni,legnagyobb akármivel ütni stb.(kényszeres)
De mint mondod a klánbeli barátaid már 80-asok szal azért csak nem szenvedne az ember 80lvl-t ha nem lenne jó a játék !
-
#220 Milyen betük ezek ? :) csak nem vmi távolkeleti karakterkészlet kellene hozzá?
Na majd este megprószálok én is idebökni egy képet.
Ez se rossz így messziről.
-
#219 jaja rappelz egy xar ^^ -
Cat 02 #218 most csak ilyen képem van :)
a tájat nézd ne a karik nevét xD
-
Cat 02 #217 Rappelz nekem elég kockás
Silkroad meg rohatt szép
Rappelznek btw mi az értelme ? :D -
#216 amit linkeltem, a Lineage 2.
mit kell rajta látni? ilyen a game környezet. eldöntheted hogy melyiké a szebb, de azt kell mondjam ennél szebb grafikájú játékot még nemigen láttam. ha rákattintasz a képre akkor eredeti felbontásban tudod megnézni (bár általában 1280x960-ban játszom ablakos módban, szeretem látni hogy ki van fent msnen közben, és csevegni, amúgy 1680x1050-ben lenne)
és nem, nem free (ahogy tulajdonképp a rappelz is fizetős, csak másképp). rappelznek az a baja, hogyha lépést akarsz tartani a szerver populációjával és átlagszintjével, akkor kvázi fizetés nélkül nemtudod megoldani. kell venned stamina savert meg minden egyebet hogy gyorsan tudj fejlődni. már karácsony óta nem néztem be a yetire, de amikor legutóbb ottvoltam, a klánomban volt már olyan aki 80-as szint felett volt, nem egy, nem kettő. szerintem, ha van staminád, akkor még elviselhető a fejlődés, akár még egyedül is (legalábbis nekem mint dark magi), de stamina nélkül még lassabb a téma mint L2-ben.
ami meg a komolyságot illeti: a legtöbb embernek aki ilyesmivel játszik, ez egyfajta életforma. és szerintem erősen vigyorognál ha ellátogatnál játékfórumokra, hogy milyen keményen megy egymás anyázása, és a szerveren lévő klánok "politikai" csatározása.