415
Új játék a Flyff készítőitől
  • Sipti
    Üdv. Innen töltsétek ,csak regelni kell előtte: http://www.gamespot.com/pc/rpg/rappelz/download_6166746.html
  • Lui76
    Most lett Evo2 Panterám.
    Guminija Guildben vagyunk már jó sokan a Yeti szerveren.

Sztem jó kis játék.
  • Patrik15
    nem
  • Cat 02 #292
    http://rappelz.gpotato.com/download/index.php

1ik sem jó ?
  • Patrik15
    Ja azt elfelejtettem kérdezni hogy nem-e tud-e valaki olyan helyet mondani ahol torrenttel lehet letölteni (ide pont kell vagy kérdőjel?)
  • Patrik15
    Heló!
    Egyszer sikerült letöltenem ezt a játékot de nem működött,aztán másodszorra FlashGettel 61%-nál leállt és azt irja ki hogy file méret megváltozott,harmadszorra már az 1,29 gigásat próbáltam ,az 13%-nál írta ugyanezt, és ezis leállt,és már megpróbáltam szinte minden helyről letölteni de el sem kezdi tölteni. Azt irja ki hogy "Fájl írási hiba!Disk full while accessing C:\!Downloads\... Fájl megnyitási, vagy létrehozási hiba." Próbáltam már a Free Download Managerrel is de ezzel se indul el egyik sem.
    Nem tudja valaki, hogy mi lehet a baj?
  • finaltrekker
    Na lejött, de az aktivációs email még mindig nem érkezett meg, pedig mindjárt letelik a 3 óra határ.
  • finaltrekker
    Sziasztok!
    Most töltöm a játékot és regisztráltam egy hotmail-os címre, de nem érkezett még meg az email. Mennyi késéssel szokták küldeni az emailt?
  • Atisz #287
    Hát ja, még mmorpg viszonylatban is
  • Atisz #286
    Ja, marha hamar lejön, pedig elég méretes... átkozott torrent lenne ilyen gyors
  • Cat 02 #285
    nem oan jo a gem :D nincs ertelme
  • dukey42
    dejó, 1 nap alatt lejött mmosite-ról, erre crc failed :S
  • persil
    Hali!

Valaki tudna nekem segíteni? Elindítom a játékot, és utána semmi sem történik... (update megvolt, utána kipirul a start game gomb, ráklikk és nem csinál semmit)

Mi lehet a probléma? O.o Picit bosszantó, a jó egy órás update után:D
  • Culram #282
    Szerintem még a trainer szigeten vagy és a nyaklánchoz kellenek a kövek. Fehér repülő madárkákat kell gyakni.a trainer várostol ugyhiszem keletre vannak.
  • Lui76
    hányas lvl vagy?
    Hova írja helyileg?

• draxler12345
    ott akadtam el hogy vmi chaos cuccost kell össze szedni 5 db-t és esküszöm nem tudom mit kell csinálni..
  • Lui76
    Mit nem tudsz?
  • draxler12345
    nincs valahol egy jóóóóóóóó nagy magyar leírás?:)
  • kisvihar
    nem
  • Devil_Gy
    Megcsinálták már a 2nd classt?
  • deep
    Végül erre a szerverre mentem. Egész jónak tűnik a játék! Nincs nagy mmo tapasztalatom, csak a Guild Wars-t és az EverQestII-t toltam eddig. De ezt nyomkodom majd, bejön.
  • kisvihar
    igy igaz,a Bahamuton van 1 nagy magyar klán, BestHungarians a neve,mindig vannak fenn klantagok,vezetö:sanyotrial
  • deep
    Az angolt vágom, egyelőre most nem akar jönni az account visszaigazoló levél:) Lehet hogy a karbantartás miatt? Olvasam, hogy keddenként van.
  • zvaragabor
    Yetin vannak sokan tudtommal, meg a Bahamuton van egy magyar klán. Best Hungarians néven asszem. Én is Bahamuton vagyok.

Kezdőként? talán az irányítást. :D Nah jolvan, kezdőként nem kell annyira belemélyedned a dolgokba szerintem, ha tudsz angolul, akkor az elején a tanítóktól kapott utasítások megfelelőek lesznek.
  • deep
    Hali! Most hallottam a játékról, épp updatel:)
    Mindjárt kipróbálom. Melyik szerveren vannak magyarok? Van valami, amit érdemes kezdőként tudnom? köszi
  • Lui76
    Pár hete sztem nem volt update , de korábban voltak nagyobb darabok...
    Ilyen jellegű problémám még nem volt ,két gépen sem.
  • haab
    Hi.

Lenne 1 kis problémám a gamel.
    Még régebben elégé a kezdeteknél játszottam akkor az update megvolt ilyen 20 perc allat most az epic 3 clientnél 4 mb-s netel (régen 20 perc allat megvolt 2mb-sel) 20 perc allat 6%ot megy elöre elöbb eljutottam 25% aztán kifagyott az egész updater. Nálam van a probléma vagy ök rontották el ennyire az update szervert?
  • kisvihar
    Jogos a felháborodás
  • Nethyrrea
    egyáltalán nem a net miatt akad, hanem az engine van eléggé xarul megírva :D azé neharagudj de ha már 10 ember van akkoris iszonyat mód beszaggat, ott már van valami gixer. ilyet már mégsekéne.
  • Lui76
    Hát egyre jobban tetszik nekem, jó sokan vagyunk
    már és így többen is vagyunk hasonló szinten.
    Én két gépen tudom összehasonlítani ,az aláírásomban szereplőn azért nem rossz. :)
    Jó a városokban akad a net miatt de odébb nincs gond.
    A másik gépen is elfut igaz ott kopasz dombokkal ,a dús vegetáció után szinte nemtod hol vagy.
  • kisvihar
    A Silk is jo game lvl 41-ig,azutan 4 lvl es nincs küldi,majd csak 45-tol 1-2,engem ez riasztott el a gametol.A rengeteteg botterrol nem is beszélek.Uj szerveren 2 nap alatt 40+lvl-s thiefek vertek agyon:-)).biztosan nstop jatszott valami sárga kinában,azután eladta 10 dollárért.-))
  • zvaragabor
    Kösz, megvan, a tűzfal volt a bibi.
  • datango
    há nemtom , felraktam , kiprobaltam aztan nagyon nemtetszett.. csunya a grafikája , nem élveztem a játékot... silkroadozni szoktam ,az jobban bejon .. ! .)
  • Atisz #262
    Sztem ez tűzfal probléma lesz.
    Próbáld megjegyezni hogy hol van az OK gomb a képernyőn, amikor az engedélyező ablak megjelenik (mert valószínű hogy ez a játék mögött jelenik meg és ugyebár addig nem enged tovább amíg, nem ok-zod le).
    Az engine nem bírja a minimalizálást, szóval alt+tab nem túl szerencsés.
  • Atisz #261
    Jaja, sajna sok bug van benne és elég gyengus az engine. De hát ez egy "ingyenes" játék...
  • zvaragabor
    Hi! Megint feltettem én is, kiváncsi voltam, hogy most milyen, mert utoljára béta állapotban játszottam vele. Ámde akadt egy piciny gond. Elindítom, bejön az a kép amikor be kell jelentkeznem, beírom az user/pass-t, kattolok a loginra, és azután nem csinál semmit. Mintha lefagyna. Az egér mozgatható, a háttér zene megy. Sőt, ha megnyomom a start menü gombot a klaviatúrán, akkor hallani, hogy valamit motyog a gép a háttérben, mintha behozná, csak ugye nem látom. Az Esc, Ctrl+Alt+Del, Alt+F4 billentyűkre nem reagál semmit. Egy 10-15 perc múlva kilép a játék, és kidob valamilyen hibaüzenetet, hogy nem tudott csatlakozni a szerverre asszem. Ilyenkor mi a gondja? Tudja valaki?
    Üdv.
  • Genesist
    Letöltöttem a játékot másodszorra! Megnéztem milyen új design-et kapott. Úgy gondolom az új bejelentkező képernyő klassz, és mindig más hely van a háttérben. A töltés is valamivel gyorsabb, és végre nem zabálja a memóriát! DE! A játék laggos, és néhol (pl.: városban) annyira akad, hogy már játszani sem lehet normálisan! Aztán pl.: a skill használat (CTRL+F1, +F2...) úgy pofánvágott, hogy valami bődület. Ekkora ratyi bill. kombót, hogy lehetett összehozni. A fejlődése is elég zavaros és kusza (legalábbis nálam)!
    Ez sem lesz az első 10 legjobb MMO között!
  • Atisz #258
    Löál...ha elég jól nyomod, akkor kiválthatod a havidíjat, nem?
    Persze gondolom ahhoz be kell hogy induljon az ipar...
  • Cat 02 #257
    de :D de havi 4k ért szöszmötöljünk :P
  • LAz4rUS
    Sziasztok

Az mitől lehet, hogy a launcher mindig azt irja ki, hogy "time out"? Amikor először próbáltam elindítani akkor meg jó volt. Aztán letöltött egy launchert és nemjó. Már ujratettem párszor meg mindent próbáltam, de semmi.