Rappelz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbáld megjegyezni hogy hol van az OK gomb a képernyõn, amikor az engedélyezõ ablak megjelenik (mert valószínû hogy ez a játék mögött jelenik meg és ugyebár addig nem enged tovább amíg, nem ok-zod le).
Az engine nem bírja a minimalizálást, szóval alt+tab nem túl szerencsés.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Üdv.
Chaos Anno Domini
Ez sem lesz az elsõ 10 legjobb MMO között!
Persze gondolom ahhoz be kell hogy induljon az ipar...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Az mitõl lehet, hogy a launcher mindig azt irja ki, hogy "time out"? Amikor elõször próbáltam elindítani akkor meg jó volt. Aztán letöltött egy launchert és nemjó. Már ujratettem párszor meg mindent próbáltam, de semmi.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Van még mit fejleszteni a srácoknak. A 2nd class elkészülésével pedig szerintem változni fog a dolog alapjaiban. Ami nekem fáj hogy pl a wowba 3-4 ügyesebb 40es simán lekloffol akár 1 60ast is itt viszont 20 szint külömbség már lehetetlenné teszi a meccset.
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Mivel WoW a pvp-re épül (az igen erõs pve mellett) ezért megint csak azt tudom mondani hogy a WoW-ban van pvp...
Rappelzben ha vki beírja azt hogy /pk azt általában azért teszik hogy jól leüssenek amikor épp 2-3 mobot versz. A dungeon védés egy új dolog és az már valóban pvp szagú. Az a gond hogy a Rappelz egész engine-je nem igazán alkalmas a pvp-re, túl sok a hp és túl kicsit sebeznek a skillek. Ezért van hogy 2 azonos szintû kari órákig verheti egymást, ide-oda futkosással megspékelve, csak akkor hal meg az egyikük ha vmit nagyon elront (pl. afk 😄).
Nos kösz, de ennél én egy picit többre vágyom <#buck>#buck>
Ha tudnál olvasni és nem csak a fikázás menne látnád : "és a wowba sincs 😊 csak a pvp serveren." ezt írtam LOL. Itt is van pvp ha mindkettõ betírja hogy /pvp akkor nincs bünti LOL És ha itt is dungeon raid van akkor ott vannak a védõk akiké a dungi az adott pillanatban és akkor van PVP LOL!!!
komoly cuccok amik a fejlödéshez kellenek fizetös redszerben vannak.
Én eddig nem vettem semmit,45lvl vagyok,és lvl 50-g tuti elleszek,utána viszont már el kell gondolkodni a cuccokon,de nem veszélyesek az árak.
Lydian szerveren 1 komoly kis csapat létezik<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Mindenkit szivesen fogadunk a klánban
ez ingyenes játék, nem kell fizetni érte, de ha hardcore mmo-s vagy és nem csak hétvégi kikapcsolódásra vágysz vele, akkor elõbbutóbb úgyis elkezdesz venni cuccokat pénzért. de fizetés nélkül is lehet játszani, max kicsit lassabban fogsz fejlõdni mint azok akik vesznek cuccokat.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Most nézegettem a topikot (meg pár képet a játékról) ez teljesen ingyenes vagy csak ingyenesen letölthetõ de fizetõs a szerver?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
áh nincsenek elfoglalhato városok és területek ááhhh ...
WoW-ban nincs pvp? <#guluszem1>#guluszem1> Akkor a bg-t és a raid-eket te minek nevezed?
1etlen pici hátránya van hogy kicsit uncsi a farmolás reggeltõl estig. de valszeg ezen is fognak változtatni + nincs a moboknak semmi skilljük csak ütnek.
érkezik a 2nd class szal az fel fogja dobni a cuccost 😄
Amúgy a Lineage 2 sokkal szebb mint az sro, csakhát ugye az nem ingyenes. Jaaaa hogy az sro sem az...hopp akkor mind1. 😄DDD
Szerintem jó kis játék , most csak ezt nyomom meg a GTR2-t ...
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
most szedtem le a Rappelz Epic3-et...de azért igy elsõre kicsit sok uj dolog van
valaki tudna segíteni ingame? (csak elmagyarézni pár dolgot)
még nemcsináltam sok mindent ugyhogy csinálok oda karit ahova kellene
elõre is köszi
Kösz.
sro után kezdek leszokni mmorpg krõl 😄 bár akkor lehet nem kéne ksro znom xD
ha regezel egy idõ után aktivélják az accountodat és akkor részt vehetsz a Beta tesztelésben! Ingyenes marad a Beta után is. Az Open beta )hírek szerint) hónap végén- de legkésõbb március eleje táján jön!
btw ez a 2moon s vagy mi meg meghívos -.-
Imgyenes és az is marad, de még CB állapotban van, csak meghívottak játszhatnak!
Információs oldala a játéknak: www.dekaron.com
Letöltõ- és regezõs oldal: www.2moons.acclaim.com
A legjobb játék, még annál a szánalmas SRO-nál is!
Ja, amúgy az SRO egy Lineage 2 koppintás fõleg grafikailag, szal ennyit ért az a nyomorék játék! És ezt nem csak én mondom!
képben a Rappelzzel. A gumininjasokkal van és így én is.
Szal nekem ez nagyon megfelel mint idõtöltés,ha ilyen csihipuhira vágyok.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
-Ha nem free akkor eleve más tészta.
-A fizetõsbe kényeszítést meg sztem csak az érzi aki
mindig a legjobb akar lenni,legnagyobb akármivel ütni stb.(kényszeres)
De mint mondod a klánbeli barátaid már 80-asok szal azért csak nem szenvedne az ember 80lvl-t ha nem lenne jó a játék !
Na majd este megprószálok én is idebökni egy képet.
Ez se rossz így messzirõl.
a tájat nézd ne a karik nevét xD

Silkroad meg rohatt szép
Rappelznek btw mi az értelme ? 😄
mit kell rajta látni? ilyen a game környezet. eldöntheted hogy melyiké a szebb, de azt kell mondjam ennél szebb grafikájú játékot még nemigen láttam. ha rákattintasz a képre akkor eredeti felbontásban tudod megnézni (bár általában 1280x960-ban játszom ablakos módban, szeretem látni hogy ki van fent msnen közben, és csevegni, amúgy 1680x1050-ben lenne)
és nem, nem free (ahogy tulajdonképp a rappelz is fizetõs, csak másképp). rappelznek az a baja, hogyha lépést akarsz tartani a szerver populációjával és átlagszintjével, akkor kvázi fizetés nélkül nemtudod megoldani. kell venned stamina savert meg minden egyebet hogy gyorsan tudj fejlõdni. már karácsony óta nem néztem be a yetire, de amikor legutóbb ottvoltam, a klánomban volt már olyan aki 80-as szint felett volt, nem egy, nem kettõ. szerintem, ha van staminád, akkor még elviselhetõ a fejlõdés, akár még egyedül is (legalábbis nekem mint dark magi), de stamina nélkül még lassabb a téma mint L2-ben.
ami meg a komolyságot illeti: a legtöbb embernek aki ilyesmivel játszik, ez egyfajta életforma. és szerintem erõsen vigyorognál ha ellátogatnál játékfórumokra, hogy milyen keményen megy egymás anyázása, és a szerveren lévõ klánok "politikai" csatározása.