Rappelz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ILLNeo
Én a HungarianBlades fejét keresem...
tagokkal sokat találkozom, de szeretnék én is HungarianBlades -es lenni...
Szóljatok ha vki ismeri...

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Gilmoor
sziasztok. Én a bahamuton vagyok jelenleg, van két karim egy DM és egy kahuna. Egész érdekes klónja a wownak ez a játék. Ügyesen ötvözték a lineage és a wow stílusát. Viszont a lag nagyon idegesítõ. Sajnos idiótákból itt sincs hiány akik a trade csatornát tele floodolják azzal mennyire unatkoznak. Gondolom nem ez az egyetlen oka a lagnak. Elég sok magyarral találkoztam a szerveren, az érdekes az volt ebben, addig jutottam el, hogy megkérdezték nem akarok e klán tag lenni. Mondtam igen és azzal annyi is volt😊 Kezdem úgy érezni mintha nekem kellene magam invitálnom 😊
Ezt a DMet elég nehéznek tartom, nem könnyû belõni a megfelelõ egyensúlyt passzív és aktív skillek közt. Manád is maradjon, de a sebzés is elég nagy legyen, hogy oda ne érjen az áldozat. Casting speedre nincs valami megoldás? Fireball minél magasabb annál lassabban castolja el.
Kahuna viszont szerintem a legkönyebb. Van egy 35-ös striderem másik szerveren, az rettenetesen tud aprítani de Kahunaval nem tudja felvenni a versenyt farmolásban. Egyébként a kahuna karimnak érdekes elõélete van, találtam egy kahuna card -ot, na mondom ez lesz a következõ karim. Biztos ezért találtam 😊 El is kezdtem, és az elején amikor 3 little roostert kell megölni a második kidobott egy kétkezes Stone Mace-t. Azután zsinórban potyogni kezdtek a cuccok.. Elsõ nap alatt 25 szintet fejlõdött. Szerintem döbbenetesen könnyû karakter, érdemes vele kezdeni, ha valaki meg akarja ismerni a játékot.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

hy all megérkeztem .. én is a Yetin tolom
ILLNeo
Eddigi elemzéseimbõl a Yeti a legnépszerûbb

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Helló! Most kezdtem el a rappelzt és lenne egy kérdésem meik szerveren van a legtöbb magyar????
ILLNeo
esetleg csatlakozhatnék?

jo a csapat,mindig válaszolunk mindenre,a klán is alakulgat:-))

ILLNeo
Köszönöm szépen!

van:-)))
http://bhun.extra.hu

ILLNeo
Van olyan magyar oldal, ami részletesen mesél a Rappelzrõl. Mert van egy pár kérdésem...és nem itt tenném fel...

ILLNeo
Sziasztok!
Én Slamanderen szoktam lenni és találkoztam is Burgerrel és még két magyar srácal bár az egyik csaj volt. Azt hiszem pont a burger...

teddymac
Bahamuton

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Lui76
Yeti-n pl vagyunk sokan.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

RAZOR27
Csá!
Meik szerveren kenik a magyarok? <#violent>

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

ezért simán banolhatnak (remélem)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Hi all.
Legjobb játék: http://s2.bitefight.hu/c.php?uid=30338
😄

Atisz
Vedd figyelembe azért hogy ez eléggé bizonytalan (értsd: lehet hogy átvernek és buktad a pénzed). Ráadásul ha már fizetsz valamiért, akkor lehet hogy egy olyan játékot kéne választani, ami meg is érdemli (nem a WoW-ra gondolok, mondjuk az legalább nem béta <#buck>)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Hallottam hogy valaki ad 6000forintért 8.000.000,- rupee-t...

Nektek mi a véleményetek errõl?

Ahogy néztem, az item shop-ban sokkal drágábbra jön ki, ha fizetsz érte.

Lui76
Én nem

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Valaki játszik a lydian szerveren?

Üdv. Innen töltsétek ,csak regelni kell elõtte: http://www.gamespot.com/pc/rpg/rappelz/download_6166746.html

Lui76
Most lett Evo2 Panterám.
Guminija Guildben vagyunk már jó sokan a Yeti szerveren.

Sztem jó kis játék.

nem <#szomoru2>
http://rappelz.gpotato.com/download/index.php

1ik sem jó ?

Ja azt elfelejtettem kérdezni hogy nem-e tud-e valaki olyan helyet mondani ahol torrenttel lehet letölteni (ide pont kell vagy kérdõjel?<#lookaround>)
Heló!
Egyszer sikerült letöltenem ezt a játékot de nem mûködött,aztán másodszorra FlashGettel 61%-nál leállt és azt irja ki hogy file méret megváltozott,harmadszorra már az 1,29 gigásat próbáltam ,az 13%-nál írta ugyanezt, és ezis leállt,és már megpróbáltam szinte minden helyrõl letölteni de el sem kezdi tölteni. Azt irja ki hogy "Fájl írási hiba!Disk full while accessing C:\!Downloads\... Fájl megnyitási, vagy létrehozási hiba." Próbáltam már a Free Download Managerrel is de ezzel se indul el egyik sem.
Nem tudja valaki, hogy mi lehet a baj?
finaltrekker
Na lejött, de az aktivációs email még mindig nem érkezett meg, pedig mindjárt letelik a 3 óra határ.

www..KALOZOK.com

finaltrekker
Sziasztok!
Most töltöm a játékot és regisztráltam egy hotmail-os címre, de nem érkezett még meg az email. Mennyi késéssel szokták küldeni az emailt?

www..KALOZOK.com

Atisz
Hát ja, még mmorpg viszonylatban is <#nevetes1>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Ja, marha hamar lejön, pedig elég méretes... átkozott torrent lenne ilyen gyors <#vigyor3>

nem oan jo a gem 😄 nincs ertelme

dejó, 1 nap alatt lejött mmosite-ról, erre crc failed :S

http://emulehelp.uw.hu

persil
Hali!

Valaki tudna nekem segíteni? Elindítom a játékot, és utána semmi sem történik... (update megvolt, utána kipirul a start game gomb, ráklikk és nem csinál semmit)

Mi lehet a probléma? O.o Picit bosszantó, a jó egy órás update után😄

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

Szerintem még a trainer szigeten vagy és a nyaklánchoz kellenek a kövek. Fehér repülõ madárkákat kell gyakni.a trainer várostol ugyhiszem keletre vannak.

Lui76
hányas lvl vagy?
Hova írja helyileg?

draxler12345
ott akadtam el hogy vmi chaos cuccost kell össze szedni 5 db-t és esküszöm nem tudom mit kell csinálni..

Lui76
Mit nem tudsz?

draxler12345
nincs valahol egy jóóóóóóóó nagy magyar leírás?😊

nem

Devil_Gy
Megcsinálták már a 2nd classt?

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

deep
Végül erre a szerverre mentem. Egész jónak tûnik a játék! Nincs nagy mmo tapasztalatom, csak a Guild Wars-t és az EverQestII-t toltam eddig. De ezt nyomkodom majd, bejön.
igy igaz,a Bahamuton van 1 nagy magyar klán, BestHungarians a neve,mindig vannak fenn klantagok,vezetö:sanyotrial

deep
Az angolt vágom, egyelõre most nem akar jönni az account visszaigazoló levél😊 Lehet hogy a karbantartás miatt? Olvasam, hogy keddenként van.
zvaragabor
Yetin vannak sokan tudtommal, meg a Bahamuton van egy magyar klán. Best Hungarians néven asszem. Én is Bahamuton vagyok.

Kezdõként? talán az irányítást. 😄 Nah jolvan, kezdõként nem kell annyira belemélyedned a dolgokba szerintem, ha tudsz angolul, akkor az elején a tanítóktól kapott utasítások megfelelõek lesznek.

Chaos Anno Domini

deep
Hali! Most hallottam a játékról, épp updatel😊
Mindjárt kipróbálom. Melyik szerveren vannak magyarok? Van valami, amit érdemes kezdõként tudnom? köszi
Lui76
Pár hete sztem nem volt update , de korábban voltak nagyobb darabok...
Ilyen jellegû problémám még nem volt ,két gépen sem.

haab
Hi.

Lenne 1 kis problémám a gamel.
Még régebben elégé a kezdeteknél játszottam akkor az update megvolt ilyen 20 perc allat most az epic 3 clientnél 4 mb-s netel (régen 20 perc allat megvolt 2mb-sel) 20 perc allat 6%ot megy elöre elöbb eljutottam 25% aztán kifagyott az egész updater. Nálam van a probléma vagy ök rontották el ennyire az update szervert?

PoP T2T 4ever

Jogos a felháborodás

Nethyrrea
egyáltalán nem a net miatt akad, hanem az engine van eléggé xarul megírva 😄 azé neharagudj de ha már 10 ember van akkoris iszonyat mód beszaggat, ott már van valami gixer. ilyet már mégsekéne.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Lui76
Hát egyre jobban tetszik nekem, jó sokan vagyunk
már és így többen is vagyunk hasonló szinten.
Én két gépen tudom összehasonlítani ,az aláírásomban szereplõn azért nem rossz. 😊
Jó a városokban akad a net miatt de odébb nincs gond.
A másik gépen is elfut igaz ott kopasz dombokkal ,a dús vegetáció után szinte nemtod hol vagy.