415
Új játék a Flyff készítőitől
-
#335 lassan megtudod, hosszú lenne leírni .
Már tölthető a patch ami akkor élesedik be majd -
#334 Mit tartalmaz az EP4 ?
Miben lesz más ? -
#333 Hétvégén asszem megindul az EP4 !!!
-
#332 te h@&ye olvass vissza -
#331 Mikor lesz az epic 4 hivatalosan?
-
#330 Hali napok ota nem tudok csatlakozni a serverhez. Miért ? tudd valaki segíteni ? -
#329 Mostanában van gond a feljutással .
Fejlesztenek karbantartanak készűlnek az Epic 4-re.
Feleségem bétateszter az Ep4-ben ,szóval látom már valójában ...
Remélem hamarosan beélesítik.
-
#328 Csáó megint én!
Tudna vki nekem segíteni melyik kari a legjobb? -
#327 Csáó!!
Letöltöttem a játékot update eltem is de gyengélkedik az ID készítő lap ugyhogy még nem tudok jáccani:(:(:( -
skygabee #326 Srácok nektek megy a játér? Mert én akrárhányszor felakarok menni azt írja:
can't connect to index server. -
skygabee #325 köszi a segítséget! -
#324 Van egy skill, amivel egy varázsfelhőt (vagy mit) bocsátassz a kiszemelt delikvensre és szépen leabálod. Ezután elmész a beast tamer-höz és ő feléleszti az állatot, ami immár a te szolgálatodba áll.
Kell egy állatkártya is a dologhoz, fontos hogy megegyező fajú legyen a kiszemelt állattal (csirkefélék - poultry, párducfélék - pantera, stb.) -
skygabee #323 Sziasztok! Még kezdő vagyok ezért lenne 1 kérdésem a játékban hogy tudok pet-et szerezni? Valaki röviden letudná írni hogy kell? Vagy link is jó ahol leírják. -
#322 meglepő módon az options menüben. nemgondoltad volna, mi? -
vadasz90 #321 hello! a felbontást hogyan lehet állítani, mert nekem össze ugrott a kép!!!! -
#320 Köszönöm! Megkereslek Titeket!
(Bania) -
tzjh89 #319 Hi! A HungarianBlades tagja vagyok és a Guildvezetönk DarkDemonMaster! Nyugodtan keressétek meg öt szivesen bevesz a guildunkba! Már több mint 30-an vagyunk a guildban és idöközben a DarkDemonMaster már R3 lett jól leelözve mindenkit a guildon belül! Várunk minden játékost!
BlackBalde (HungarianBlades) -
Cat 02 #318 Tört angol 1
Tört angol 2 -
#317 nem túl aktív a gárda... -
#316 Mikor lesz [ENG] EPIC4? Mert Koreában már van, csak nem tom elovasni... -
#315 Én a HungarianBlades fejét keresem...
tagokkal sokat találkozom, de szeretnék én is HungarianBlades -es lenni...
Szóljatok ha vki ismeri... -
#314 sziasztok. Én a bahamuton vagyok jelenleg, van két karim egy DM és egy kahuna. Egész érdekes klónja a wownak ez a játék. Ügyesen ötvözték a lineage és a wow stílusát. Viszont a lag nagyon idegesítő. Sajnos idiótákból itt sincs hiány akik a trade csatornát tele floodolják azzal mennyire unatkoznak. Gondolom nem ez az egyetlen oka a lagnak. Elég sok magyarral találkoztam a szerveren, az érdekes az volt ebben, addig jutottam el, hogy megkérdezték nem akarok e klán tag lenni. Mondtam igen és azzal annyi is volt:) Kezdem úgy érezni mintha nekem kellene magam invitálnom :)
Ezt a DMet elég nehéznek tartom, nem könnyű belőni a megfelelő egyensúlyt passzív és aktív skillek közt. Manád is maradjon, de a sebzés is elég nagy legyen, hogy oda ne érjen az áldozat. Casting speedre nincs valami megoldás? Fireball minél magasabb annál lassabban castolja el.
Kahuna viszont szerintem a legkönyebb. Van egy 35-ös striderem másik szerveren, az rettenetesen tud aprítani de Kahunaval nem tudja felvenni a versenyt farmolásban. Egyébként a kahuna karimnak érdekes előélete van, találtam egy kahuna card -ot, na mondom ez lesz a következő karim. Biztos ezért találtam :) El is kezdtem, és az elején amikor 3 little roostert kell megölni a második kidobott egy kétkezes Stone Mace-t. Azután zsinórban potyogni kezdtek a cuccok.. Első nap alatt 25 szintet fejlődött. Szerintem döbbenetesen könnyű karakter, érdemes vele kezdeni, ha valaki meg akarja ismerni a játékot. -
Haziba #313 hy all megérkeztem .. én is a Yetin tolom -
#312 Eddigi elemzéseimből a Yeti a legnépszerűbb -
serdulo #311 Helló! Most kezdtem el a rappelzt és lenne egy kérdésem meik szerveren van a legtöbb magyar???? -
#310 esetleg csatlakozhatnék? -
kisvihar #309 jo a csapat,mindig válaszolunk mindenre,a klán is alakulgat:-)) -
#308 Köszönöm szépen! -
kisvihar #307 van:-)))
http://bhun.extra.hu
-
#306 Van olyan magyar oldal, ami részletesen mesél a Rappelzről. Mert van egy pár kérdésem...és nem itt tenném fel... -
#305 Sziasztok!
Én Slamanderen szoktam lenni és találkoztam is Burgerrel és még két magyar srácal bár az egyik csaj volt. Azt hiszem pont a burger... -
#304 Bahamuton -
#303 Yeti-n pl vagyunk sokan. -
#302 Csá!
Meik szerveren kenik a magyarok? -
Cat 02 #301 ezért simán banolhatnak (remélem)
[nem nézi meg mert kell az agya] -
kurama #300 Hi all.
Legjobb játék: http://s2.bitefight.hu/c.php?uid=30338
:D
-
#299 Vedd figyelembe azért hogy ez eléggé bizonytalan (értsd: lehet hogy átvernek és buktad a pénzed). Ráadásul ha már fizetsz valamiért, akkor lehet hogy egy olyan játékot kéne választani, ami meg is érdemli (nem a WoW-ra gondolok, mondjuk az legalább nem béta ) -
ekezetnelkul #298 Hallottam hogy valaki ad 6000forintért 8.000.000,- rupee-t...
Nektek mi a véleményetek erről?
Ahogy néztem, az item shop-ban sokkal drágábbra jön ki, ha fizetsz érte. -
#297 Én nem -
Sipti #296 Valaki játszik a lydian szerveren?