415
Új játék a Flyff készítőitől
  • Lui76
    lassan megtudod, hosszú lenne leírni .
    Már tölthető a patch ami akkor élesedik be majd
  • teddymac
    Mit tartalmaz az EP4 ?
    Miben lesz más ?
  • Lui76
    Hétvégén asszem megindul az EP4 !!!
  • teddymac
    te h@&ye olvass vissza
  • Devil_Gy
    Mikor lesz az epic 4 hivatalosan?
  • teddymac
    Hali napok ota nem tudok csatlakozni a serverhez. Miért ? tudd valaki segíteni ?
  • Lui76
    Mostanában van gond a feljutással .
    Fejlesztenek karbantartanak készűlnek az Epic 4-re.

Feleségem bétateszter az Ep4-ben ,szóval látom már valójában ...
    Remélem hamarosan beélesítik.
  • yesss
    Csáó megint én!
    Tudna vki nekem segíteni melyik kari a legjobb?
  • yesss
    Csáó!!
    Letöltöttem a játékot update eltem is de gyengélkedik az ID készítő lap ugyhogy még nem tudok jáccani:(:(:(
  • skygabee
    Srácok nektek megy a játér? Mert én akrárhányszor felakarok menni azt írja:
    can't connect to index server.
  • skygabee
    köszi a segítséget!
  • Atisz #324
    Van egy skill, amivel egy varázsfelhőt (vagy mit) bocsátassz a kiszemelt delikvensre és szépen leabálod. Ezután elmész a beast tamer-höz és ő feléleszti az állatot, ami immár a te szolgálatodba áll.

Kell egy állatkártya is a dologhoz, fontos hogy megegyező fajú legyen a kiszemelt állattal (csirkefélék - poultry, párducfélék - pantera, stb.)
  • skygabee
    Sziasztok! Még kezdő vagyok ezért lenne 1 kérdésem a játékban hogy tudok pet-et szerezni? Valaki röviden letudná írni hogy kell? Vagy link is jó ahol leírják.
  • Nethyrrea
    meglepő módon az options menüben. nemgondoltad volna, mi?
  • vadasz90
    hello! a felbontást hogyan lehet állítani, mert nekem össze ugrott a kép!!!!
  • ILLNeo
    Köszönöm! Megkereslek Titeket!

(Bania)
  • tzjh89
    Hi! A HungarianBlades tagja vagyok és a Guildvezetönk DarkDemonMaster! Nyugodtan keressétek meg öt szivesen bevesz a guildunkba! Már több mint 30-an vagyunk a guildban és idöközben a DarkDemonMaster már R3 lett jól leelözve mindenkit a guildon belül! Várunk minden játékost!

BlackBalde (HungarianBlades)
  • Cat 02 #318
    Tört angol 1
    Tört angol 2
  • ILLNeo
    nem túl aktív a gárda...
  • ILLNeo
    Mikor lesz [ENG] EPIC4? Mert Koreában már van, csak nem tom elovasni...
  • ILLNeo
    Én a HungarianBlades fejét keresem...
    tagokkal sokat találkozom, de szeretnék én is HungarianBlades -es lenni...
    Szóljatok ha vki ismeri...
  • Gilmoor
    sziasztok. Én a bahamuton vagyok jelenleg, van két karim egy DM és egy kahuna. Egész érdekes klónja a wownak ez a játék. Ügyesen ötvözték a lineage és a wow stílusát. Viszont a lag nagyon idegesítő. Sajnos idiótákból itt sincs hiány akik a trade csatornát tele floodolják azzal mennyire unatkoznak. Gondolom nem ez az egyetlen oka a lagnak. Elég sok magyarral találkoztam a szerveren, az érdekes az volt ebben, addig jutottam el, hogy megkérdezték nem akarok e klán tag lenni. Mondtam igen és azzal annyi is volt:) Kezdem úgy érezni mintha nekem kellene magam invitálnom :)
    Ezt a DMet elég nehéznek tartom, nem könnyű belőni a megfelelő egyensúlyt passzív és aktív skillek közt. Manád is maradjon, de a sebzés is elég nagy legyen, hogy oda ne érjen az áldozat. Casting speedre nincs valami megoldás? Fireball minél magasabb annál lassabban castolja el.
    Kahuna viszont szerintem a legkönyebb. Van egy 35-ös striderem másik szerveren, az rettenetesen tud aprítani de Kahunaval nem tudja felvenni a versenyt farmolásban. Egyébként a kahuna karimnak érdekes előélete van, találtam egy kahuna card -ot, na mondom ez lesz a következő karim. Biztos ezért találtam :) El is kezdtem, és az elején amikor 3 little roostert kell megölni a második kidobott egy kétkezes Stone Mace-t. Azután zsinórban potyogni kezdtek a cuccok.. Első nap alatt 25 szintet fejlődött. Szerintem döbbenetesen könnyű karakter, érdemes vele kezdeni, ha valaki meg akarja ismerni a játékot.
  • Haziba
    hy all megérkeztem .. én is a Yetin tolom
  • ILLNeo
    Eddigi elemzéseimből a Yeti a legnépszerűbb
  • serdulo
    Helló! Most kezdtem el a rappelzt és lenne egy kérdésem meik szerveren van a legtöbb magyar????
  • ILLNeo
    esetleg csatlakozhatnék?
  • kisvihar
    jo a csapat,mindig válaszolunk mindenre,a klán is alakulgat:-))
  • ILLNeo
    Köszönöm szépen!
  • kisvihar
    van:-)))
    http://bhun.extra.hu
  • ILLNeo
    Van olyan magyar oldal, ami részletesen mesél a Rappelzről. Mert van egy pár kérdésem...és nem itt tenném fel...
  • ILLNeo
    Sziasztok!
    Én Slamanderen szoktam lenni és találkoztam is Burgerrel és még két magyar srácal bár az egyik csaj volt. Azt hiszem pont a burger...
  • teddymac
    Bahamuton
  • Lui76
    Yeti-n pl vagyunk sokan.
  • RAZOR27
    Csá!
    Meik szerveren kenik a magyarok?
  • Cat 02 #301
    ezért simán banolhatnak (remélem)
    [nem nézi meg mert kell az agya]
  • kurama
    Hi all.
    Legjobb játék: http://s2.bitefight.hu/c.php?uid=30338
    :D

• Atisz #299
    Vedd figyelembe azért hogy ez eléggé bizonytalan (értsd: lehet hogy átvernek és buktad a pénzed). Ráadásul ha már fizetsz valamiért, akkor lehet hogy egy olyan játékot kéne választani, ami meg is érdemli (nem a WoW-ra gondolok, mondjuk az legalább nem béta )
  • ekezetnelkul
    Hallottam hogy valaki ad 6000forintért 8.000.000,- rupee-t...

Nektek mi a véleményetek erről?

Ahogy néztem, az item shop-ban sokkal drágábbra jön ki, ha fizetsz érte.
  • Lui76
    Én nem
  • Sipti
    Valaki játszik a lydian szerveren?