Rappelz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tagokkal sokat találkozom, de szeretnék én is HungarianBlades -es lenni...
Szóljatok ha vki ismeri...
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Ezt a DMet elég nehéznek tartom, nem könnyû belõni a megfelelõ egyensúlyt passzív és aktív skillek közt. Manád is maradjon, de a sebzés is elég nagy legyen, hogy oda ne érjen az áldozat. Casting speedre nincs valami megoldás? Fireball minél magasabb annál lassabban castolja el.
Kahuna viszont szerintem a legkönyebb. Van egy 35-ös striderem másik szerveren, az rettenetesen tud aprítani de Kahunaval nem tudja felvenni a versenyt farmolásban. Egyébként a kahuna karimnak érdekes elõélete van, találtam egy kahuna card -ot, na mondom ez lesz a következõ karim. Biztos ezért találtam 😊 El is kezdtem, és az elején amikor 3 little roostert kell megölni a második kidobott egy kétkezes Stone Mace-t. Azután zsinórban potyogni kezdtek a cuccok.. Elsõ nap alatt 25 szintet fejlõdött. Szerintem döbbenetesen könnyû karakter, érdemes vele kezdeni, ha valaki meg akarja ismerni a játékot.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
http://bhun.extra.hu
Én Slamanderen szoktam lenni és találkoztam is Burgerrel és még két magyar srácal bár az egyik csaj volt. Azt hiszem pont a burger...
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Meik szerveren kenik a magyarok? <#violent>#violent>
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Legjobb játék: http://s2.bitefight.hu/c.php?uid=30338
😄
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Nektek mi a véleményetek errõl?
Ahogy néztem, az item shop-ban sokkal drágábbra jön ki, ha fizetsz érte.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Guminija Guildben vagyunk már jó sokan a Yeti szerveren.
Sztem jó kis játék.
1ik sem jó ?
Egyszer sikerült letöltenem ezt a játékot de nem mûködött,aztán másodszorra FlashGettel 61%-nál leállt és azt irja ki hogy file méret megváltozott,harmadszorra már az 1,29 gigásat próbáltam ,az 13%-nál írta ugyanezt, és ezis leállt,és már megpróbáltam szinte minden helyrõl letölteni de el sem kezdi tölteni. Azt irja ki hogy "Fájl írási hiba!Disk full while accessing C:\!Downloads\... Fájl megnyitási, vagy létrehozási hiba." Próbáltam már a Free Download Managerrel is de ezzel se indul el egyik sem.
Nem tudja valaki, hogy mi lehet a baj?
www..KALOZOK.com
Most töltöm a játékot és regisztráltam egy hotmail-os címre, de nem érkezett még meg az email. Mennyi késéssel szokták küldeni az emailt?
www..KALOZOK.com
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
http://emulehelp.uw.hu
Valaki tudna nekem segíteni? Elindítom a játékot, és utána semmi sem történik... (update megvolt, utána kipirul a start game gomb, ráklikk és nem csinál semmit)
Mi lehet a probléma? O.o Picit bosszantó, a jó egy órás update után😄
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Hova írja helyileg?
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Kezdõként? talán az irányítást. 😄 Nah jolvan, kezdõként nem kell annyira belemélyedned a dolgokba szerintem, ha tudsz angolul, akkor az elején a tanítóktól kapott utasítások megfelelõek lesznek.
Chaos Anno Domini
Mindjárt kipróbálom. Melyik szerveren vannak magyarok? Van valami, amit érdemes kezdõként tudnom? köszi
Ilyen jellegû problémám még nem volt ,két gépen sem.
Lenne 1 kis problémám a gamel.
Még régebben elégé a kezdeteknél játszottam akkor az update megvolt ilyen 20 perc allat most az epic 3 clientnél 4 mb-s netel (régen 20 perc allat megvolt 2mb-sel) 20 perc allat 6%ot megy elöre elöbb eljutottam 25% aztán kifagyott az egész updater. Nálam van a probléma vagy ök rontották el ennyire az update szervert?
PoP T2T 4ever
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
már és így többen is vagyunk hasonló szinten.
Én két gépen tudom összehasonlítani ,az aláírásomban szereplõn azért nem rossz. 😊
Jó a városokban akad a net miatt de odébb nincs gond.
A másik gépen is elfut igaz ott kopasz dombokkal ,a dús vegetáció után szinte nemtod hol vagy.