Rappelz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

persil
Hali, lenne egy-két kérdésem, csak ma próbáltam ki, eddig nagyon bejött, bár 100% lineage 2 rip off.

Szal az elején a beg trainer-nél (nevére nem emlékszem most) felvettem egy küldit, mikor is a teknõcökbél kell kiverdesni 4db tokent. Ez meg is van, de nem tudom leadni, nem jelenik meg az npc feje felett az a csillogó baszom sem, ami ilyenkor szokott és úgy csinálni, mintha még nem lenne kész a quest, most mi van?:/ (nem, nem vagyok se hülye, se noob, meg van mind a 4...)

Meg a másik, hogy játék közben "eltûnt" a billentyûzetem, mintha nem is lenne és csak egérrel tudtam irányítani😊 Ilyen sûrûn van...? Igazából nem zavaró, de akkor sem normális dolog.

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

Gubberx
köszi a gyors választ 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

milk41
30-40tõl,és már nem emlékszem hogy hol lehet de ha jól emléxem akkor vagy a blacksmithnél vagy inventoryban kell lennie vmien gombnak

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Gubberx
köszi, még egy utolsó kérdés, item cardom van de nem tudom hol vagy ki olvasztja össze, illetve dungeonba mikortól érdemes menni és hány fõvel?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

milk41
veszel item cardot,hozzá fegyvert.a 2-t egybe "olvasztod" és odaadod neki

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Gubberx
Sziasztok, hog tudok a petemnek armort illetve weapont adni? jelenleg egy lvl 20-as teknõsöm van, illetve Tortus serveren keresek guildet. Elõre is köszi.

Atisz
Mert egy rém gyenge játék... elsõre jónak tûnik, viszonylag szép is. A quest rendszer elég baráti... DE ott van elcseszve hogy lassúak a karik, kevés a skill, buta módon lehet õket fejlszteni és rengeteg a nyomi. Nem érdemes rá idõt pazarolni.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

bazzeg ez a fórum behalt? -_-'' pedig én is elkezdenék vele jáccani és
lenne pár kérdésem:

Mennyire vannak tele a szerverek? (könnyû-e bejutni)
Melyik szerveren van sok magyar,me akkor oda mennék 😉 ?
Mennyire lehet gyorsan fejlödni? (flyff-ben pro vagyok [ 3 hét alatt lv60 😄 ] )
Botterek meg ilyen gyökerek sokan vannak a játékban?

Atisz
Van egy skill amit rá kell tenni és megölni a megfelelõ állatra. Fontos hogy rendelkezz az állatnak megfelelõ kártyával. Ha megölted az állatot, a lelke a kártyába kerül. Ezután a tamer-nél fel kell éleszeni. Tárá.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Sikerult bejutni. Valaki leirna, hogy kell petet a kartyaba varazsolni? NPC-tol kaptam egy pantera kartyat, de nem tudom hasznalni. Ha FAQ-t vagy leirast linkelsz azt is megkoszonom.

Rappelz regisztracio szepsegei:
http://i7.tinypic.com/6og4om0.jpg

A nickname mezo az erdekes. Megadott lejszavaimat el sem fogadja, holott 6-14 karakter kozott vannak.

Hi, most toltom a klienst, mert elegem lett a Silkroad-bol.
Kerdeseim:

- Mennyire jellemzo, hogy bottolnak a jatekosok
- Mennyire aktivak a GM-ek?
- Mennyire tudsz fejlodni premium itemek nelkul.
- Mennyire zsufoltak a serverek? (milyen nehez bejutni?)
- Hol van a legtobb magyar?

Hirtelen ennyi,
elore is koszonom.

ILLNeo
Ilyenkor indítsd újra a játékot teljesen... és megjelenik a servered.

Ezzel én is szoktam szívni csak én ráadásul a Bahamuttal ami a Rappelz elsõ servere volt... <#falbav>

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

UnknownAsshole
ledobott a szerver, aztán 4 szerver látható már csak nekem köztük hiányzik a Yeti ahol én játszottam ! Valakinek hasonló vagy valami tipp ?
ILLNeo
bhun.extra.hu

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

kampo30
Sziasztok!

most próbálom meg fel telepíteni a gamet nekem nagyon teccik.vki nem tud 1 magyar oldalt?

Gaiahon/Campec/sorcerer/lv 39/OlympuS member - || -/Magyarvagok1/knight/lv 34/KisGalopp leader

UnknownAsshole
yeti
helló.olyan kérdésem lenne hogy van egy Tortus szerveren magyar guild? vagy olyan ahol van pár magyar?

Hali mindenki!

Volna egy kérdésem, azzal kapcsolatban, hogy másnak is csinálja-e a játék, vagy csak velem szarakszik...
Szóval elindítom, 20-30 percen keresztül megy, utána gondol egyet a gépem, monitor kikapcs, zene marad, minden befagy...
Folyamatosan ezt csinálja, bár eddig nem csak ennél a játéknál tapasztaltam, hanem még egynél, de az összes többivel mûködik.
Videókari driver fenn van, igaz, ha fel próbálom tenni a legújabbat, akkor azonnal kékhalál resinél...
Szóval valami ötlet?

UnknownAsshole
Nah azóta találtam egy jó kis oldalt! Igaz hogy német de segítségnek akkor is nagyon jó.
UnknownAsshole
miért van az hogy nem kezdi el frissiteni magát ?
(egy másik gépnél vagyok)
otthon az enyémnél se ment de beraktam tüzfalba kivételnek és utána már ment.. resi megvolt még egyszer tüzfal nélkül is kiprobáltam de semmi...
Egy ideig kivan irva hogy : Receive Updated Information , aztán TIMED OUT.
UnknownAsshole
😊 azóta kicsit meszebb vagyok.. igaz még csak lvl32
ILLNeo
Menj el északra... Keress más NPC-ket és kapni fogsz új melot.

UnknownAsshole
hali. most kezdtem a játékot szoval még béna vagyok!
megcsináltam jópár gyakorlást, de most nem találok többet és egyáltalán nemtudom, hogy mi a következõ lépés, merre vagy hogyan fejlõdjek tovább ?! 😞

Itt van két kép, hogy naggyából merre tartok, valaki segitsen pls.

Ha valaki fórumon kívül segitene egy kicsit annak pm-ben elküldöm xfire-m csak szóljon, na és persze nagyon megköszönném 😛
ILLNeo
van tûzfalad? Azt kapcsold ki addig amig játszol, és amig update-el!

SchG
Hi.Letöltöttem az epic4et és az update képernyõn nem csinál semmit.Egy idõ után kiírja hogy timed out.Segítsetek plz!

dustmote
Ezen az oldalon vannak hasznos információk, elég gyakran frissül, klánok is szoktak hirdetni.
http://www.cybergen.hu/?q=node/220

\"Te csak akkor ítélj, hogy én ki vagyok, ha egyszer tudni fogod, hogy Te kicsoda voltál.\"

hali elkeztem játszani és egy küldit nem tok meg csinálni van olyan oldal ami magyar és le van irva a questek?
Sziasztok
filozok hogy kiprobálom a játékot

van valmi olyan szerver vagy nemtudom hogy van ahol több magyar van?

köszi

ILLNeo
Az EP 3 is nagy változásokon esett át most a hétvégén...

Lui76
lassan megtudod, hosszú lenne leírni .
Már tölthetõ a patch ami akkor élesedik be majd

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

teddymac
Mit tartalmaz az EP4 ?
Miben lesz más ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Lui76
Hétvégén asszem megindul az EP4 !!!

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

teddymac
te h@&ye <#banplz> olvass vissza

Devil_Gy
Mikor lesz az epic 4 hivatalosan?

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

teddymac
Hali napok ota nem tudok csatlakozni a serverhez. Miért ? tudd valaki segíteni ?

Lui76
Mostanában van gond a feljutással .
Fejlesztenek karbantartanak készûlnek az Epic 4-re.

Feleségem bétateszter az Ep4-ben ,szóval látom már valójában ...
Remélem hamarosan beélesítik.

yesss
Csáó megint én!
Tudna vki nekem segíteni melyik kari a legjobb?

yesss
Csáó!!
Letöltöttem a játékot update eltem is de gyengélkedik az ID készítõ lap ugyhogy még nem tudok jáccani😞😞😞

Srácok nektek megy a játér? Mert én akrárhányszor felakarok menni azt írja:
can't connect to index server.
köszi a segítséget!
Atisz
Van egy skill, amivel egy varázsfelhõt (vagy mit) bocsátassz a kiszemelt delikvensre és szépen leabálod. Ezután elmész a beast tamer-höz és õ feléleszti az állatot, ami immár a te szolgálatodba áll.

Kell egy állatkártya is a dologhoz, fontos hogy megegyezõ fajú legyen a kiszemelt állattal (csirkefélék - poultry, párducfélék - pantera, stb.)

Sziasztok! Még kezdõ vagyok ezért lenne 1 kérdésem a játékban hogy tudok pet-et szerezni? Valaki röviden letudná írni hogy kell? Vagy link is jó ahol leírják.
Nethyrrea
meglepõ módon az options menüben. nemgondoltad volna, mi?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

hello! a felbontást hogyan lehet állítani, mert nekem össze ugrott a kép!!!!
ILLNeo
Köszönöm! Megkereslek Titeket!

(Bania)

Hi! A HungarianBlades tagja vagyok és a Guildvezetönk DarkDemonMaster! Nyugodtan keressétek meg öt szivesen bevesz a guildunkba! Már több mint 30-an vagyunk a guildban és idöközben a DarkDemonMaster már R3 lett jól leelözve mindenkit a guildon belül! Várunk minden játékost!

BlackBalde (HungarianBlades)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ILLNeo
nem túl aktív a gárda...

ILLNeo
Mikor lesz EPIC4? Mert Koreában már van, csak nem tom elovasni...<#lookaround>