415
Új játék a Flyff készítőitől
  • Doomista
    szedem a játékot filefrontrol,de 80% hogy megfog szakadni 90%nál,ha igen,akkor torrentröl kell,szal torrent linket ami megy pls...
  • persil
    De hozzáteszem, lehet csak az a problémád, hogy a virusírtó, tűzfal stb miatt nem megy. Próbáld kikapcsolni. Meg az is problémát szokott okozni, hogy szar az autoupdate. Hivatalos oldalról töltsd le a patcheket aztán szép sorban mindet tedd fel manuálisan, utána mennie kell.

Ha még mindíg nem jó, akkor a gépeddel lesz valami :)
    Remélem segítettem.

ui:mielőtt újra letöltöd, próbáld ezeket
  • persil
    rappelz_epic_4,torrent 18896 a mérete, keress rá gugliban, nekem ez van, és teljesen jó.
  • DJNorman
    Sziasztok!
    Szeretnék kérni egy kis segítséget!Meg tudná nekem mondani hogy honnan lehet letölteni olyan verziót ami el is indul?Torrentes kéne!
    Elösre is köszönöm a választ!
  • persil
    Ha csinálod a feladatokat, akkor 10esen eleve odairányítanak majd, nem valami bonyolult new aggódj.
  • mihalkagabika
    lvl 10-nél*
  • mihalkagabika
    ok minden rendben de lenne egy kérdésem ugy olvastam hogy vl0 körül lehet valamiféle kasztot kiválasztani de ezt egy questen belül kell megtenni?
  • Nethyrrea
    mert valamit nem jól töltöttél ki.
  • mihalkagabika
    Registration Page Contains Errors!
    na ezt nem értem miért írja ki mikor regizek
  • persil
    Hogy én mekkora suttyó vagyok, nem is nála kellett leadni, hanem a közelben lévő trainee camp-ben... :) Biztos mondta a quest elején, csak nem figyeltem.
  • persil
    Hali, lenne egy-két kérdésem, csak ma próbáltam ki, eddig nagyon bejött, bár 100% lineage 2 rip off.

Szal az elején a beg trainer-nél (nevére nem emlékszem most) felvettem egy küldit, mikor is a teknőcökbél kell kiverdesni 4db tokent. Ez meg is van, de nem tudom leadni, nem jelenik meg az npc feje felett az a csillogó baszom sem, ami ilyenkor szokott és úgy csinálni, mintha még nem lenne kész a quest, most mi van?:/ (nem, nem vagyok se hülye, se noob, meg van mind a 4...)

Meg a másik, hogy játék közben "eltűnt" a billentyűzetem, mintha nem is lenne és csak egérrel tudtam irányítani:) Ilyen sűrűn van...? Igazából nem zavaró, de akkor sem normális dolog.
  • Gubberx
    köszi a gyors választ :)
  • milk41
    30-40től,és már nem emlékszem hogy hol lehet de ha jól emléxem akkor vagy a blacksmithnél vagy inventoryban kell lennie vmien gombnak
  • Gubberx
    köszi, még egy utolsó kérdés, item cardom van de nem tudom hol vagy ki olvasztja össze, illetve dungeonba mikortól érdemes menni és hány fővel?
  • milk41
    veszel item cardot,hozzá fegyvert.a 2-t egybe "olvasztod" és odaadod neki
  • Gubberx
    Sziasztok, hog tudok a petemnek armort illetve weapont adni? jelenleg egy lvl 20-as teknősöm van, illetve Tortus serveren keresek guildet. Előre is köszi.
  • Atisz #359
    Mert egy rém gyenge játék... elsőre jónak tűnik, viszonylag szép is. A quest rendszer elég baráti... DE ott van elcseszve hogy lassúak a karik, kevés a skill, buta módon lehet őket fejlszteni és rengeteg a nyomi. Nem érdemes rá időt pazarolni.
  • dragonfighter
    bazzeg ez a fórum behalt? -_-'' pedig én is elkezdenék vele jáccani és
    lenne pár kérdésem:

Mennyire vannak tele a szerverek? (könnyű-e bejutni)
    Melyik szerveren van sok magyar,me akkor oda mennék ;) ?
    Mennyire lehet gyorsan fejlödni? (flyff-ben pro vagyok [ 3 hét alatt lv60 :D ] )
    Botterek meg ilyen gyökerek sokan vannak a játékban?

• Atisz #357
    Van egy skill amit rá kell tenni és megölni a megfelelő állatra. Fontos hogy rendelkezz az állatnak megfelelő kártyával. Ha megölted az állatot, a lelke a kártyába kerül. Ezután a tamer-nél fel kell éleszeni. Tárá.
  • Camouflage
    Sikerult bejutni. Valaki leirna, hogy kell petet a kartyaba varazsolni? NPC-tol kaptam egy pantera kartyat, de nem tudom hasznalni. Ha FAQ-t vagy leirast linkelsz azt is megkoszonom.
  • Camouflage
    Rappelz regisztracio szepsegei:
    http://i7.tinypic.com/6og4om0.jpg

A nickname mezo az erdekes. Megadott lejszavaimat el sem fogadja, holott 6-14 karakter kozott vannak.
  • Camouflage
    Hi, most toltom a klienst, mert elegem lett a Silkroad-bol.
    Kerdeseim:

- Mennyire jellemzo, hogy bottolnak a jatekosok
    - Mennyire aktivak a GM-ek?
    - Mennyire tudsz fejlodni premium itemek nelkul.
    - Mennyire zsufoltak a serverek? (milyen nehez bejutni?)
    - Hol van a legtobb magyar?

Hirtelen ennyi,
    elore is koszonom.
  • ILLNeo
    Ilyenkor indítsd újra a játékot teljesen... és megjelenik a servered.

Ezzel én is szoktam szívni csak én ráadásul a Bahamuttal ami a Rappelz első servere volt...
  • UnknownAsshole
    ledobott a szerver, aztán 4 szerver látható már csak nekem köztük hiányzik a Yeti ahol én játszottam ! Valakinek hasonló vagy valami tipp ?
  • ILLNeo
    bhun.extra.hu
  • kampo30
    Sziasztok!

most próbálom meg fel telepíteni a gamet nekem nagyon teccik.vki nem tud 1 magyar oldalt?
  • UnknownAsshole
    yeti
  • Atrium
    helló.olyan kérdésem lenne hogy van egy Tortus szerveren magyar guild? vagy olyan ahol van pár magyar?
  • learner
    Hali mindenki!

Volna egy kérdésem, azzal kapcsolatban, hogy másnak is csinálja-e a játék, vagy csak velem szarakszik...
    Szóval elindítom, 20-30 percen keresztül megy, utána gondol egyet a gépem, monitor kikapcs, zene marad, minden befagy...
    Folyamatosan ezt csinálja, bár eddig nem csak ennél a játéknál tapasztaltam, hanem még egynél, de az összes többivel működik.
    Videókari driver fenn van, igaz, ha fel próbálom tenni a legújabbat, akkor azonnal kékhalál resinél...
    Szóval valami ötlet?
  • UnknownAsshole
    Nah azóta találtam egy jó kis oldalt! Igaz hogy német de segítségnek akkor is nagyon jó. [oldal]
  • UnknownAsshole
    miért van az hogy nem kezdi el frissiteni magát ?
    (egy másik gépnél vagyok)
    otthon az enyémnél se ment de beraktam tüzfalba kivételnek és utána már ment.. resi megvolt még egyszer tüzfal nélkül is kiprobáltam de semmi...
    Egy ideig kivan irva hogy : Receive Updated Information , aztán TIMED OUT.
  • UnknownAsshole
    :) azóta kicsit meszebb vagyok.. igaz még csak lvl32
  • ILLNeo
    Menj el északra... Keress más NPC-ket és kapni fogsz új melot.
  • UnknownAsshole
    hali. most kezdtem a játékot szoval még béna vagyok!
    megcsináltam jópár gyakorlást, de most nem találok többet és egyáltalán nemtudom, hogy mi a következő lépés, merre vagy hogyan fejlődjek tovább ?! :(

Itt van két kép, hogy naggyából merre tartok, valaki segitsen pls.

Ha valaki fórumon kívül segitene egy kicsit annak pm-ben elküldöm xfire-m csak szóljon, na és persze nagyon megköszönném :P
  • ILLNeo
    van tűzfalad? Azt kapcsold ki addig amig játszol, és amig update-el!
  • SchG
    Hi.Letöltöttem az epic4et és az update képernyőn nem csinál semmit.Egy idő után kiírja hogy timed out.Segítsetek plz!
  • dustmote
    Ezen az oldalon vannak hasznos információk, elég gyakran frissül, klánok is szoktak hirdetni.
    http://www.cybergen.hu/?q=node/220
  • SwordManSter
    hali elkeztem játszani és egy küldit nem tok meg csinálni van olyan oldal ami magyar és le van irva a questek?
  • Akuman
    Sziasztok
    filozok hogy kiprobálom a játékot

van valmi olyan szerver vagy nemtudom hogy van ahol több magyar van?

köszi
  • ILLNeo
    Az EP 3 is nagy változásokon esett át most a hétvégén...