Rappelz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szal az elején a beg trainer-nél (nevére nem emlékszem most) felvettem egy küldit, mikor is a teknõcökbél kell kiverdesni 4db tokent. Ez meg is van, de nem tudom leadni, nem jelenik meg az npc feje felett az a csillogó baszom sem, ami ilyenkor szokott és úgy csinálni, mintha még nem lenne kész a quest, most mi van?:/ (nem, nem vagyok se hülye, se noob, meg van mind a 4...)
Meg a másik, hogy játék közben "eltûnt" a billentyûzetem, mintha nem is lenne és csak egérrel tudtam irányítani😊 Ilyen sûrûn van...? Igazából nem zavaró, de akkor sem normális dolog.
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
lenne pár kérdésem:
Mennyire vannak tele a szerverek? (könnyû-e bejutni)
Melyik szerveren van sok magyar,me akkor oda mennék 😉 ?
Mennyire lehet gyorsan fejlödni? (flyff-ben pro vagyok [ 3 hét alatt lv60 😄 ] )
Botterek meg ilyen gyökerek sokan vannak a játékban?
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
http://i7.tinypic.com/6og4om0.jpg
A nickname mezo az erdekes. Megadott lejszavaimat el sem fogadja, holott 6-14 karakter kozott vannak.
Kerdeseim:
- Mennyire jellemzo, hogy bottolnak a jatekosok
- Mennyire aktivak a GM-ek?
- Mennyire tudsz fejlodni premium itemek nelkul.
- Mennyire zsufoltak a serverek? (milyen nehez bejutni?)
- Hol van a legtobb magyar?
Hirtelen ennyi,
elore is koszonom.
Ezzel én is szoktam szívni csak én ráadásul a Bahamuttal ami a Rappelz elsõ servere volt... <#falbav>#falbav>
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
most próbálom meg fel telepíteni a gamet nekem nagyon teccik.vki nem tud 1 magyar oldalt?
Gaiahon/Campec/sorcerer/lv 39/OlympuS member - || -/Magyarvagok1/knight/lv 34/KisGalopp leader
Volna egy kérdésem, azzal kapcsolatban, hogy másnak is csinálja-e a játék, vagy csak velem szarakszik...
Szóval elindítom, 20-30 percen keresztül megy, utána gondol egyet a gépem, monitor kikapcs, zene marad, minden befagy...
Folyamatosan ezt csinálja, bár eddig nem csak ennél a játéknál tapasztaltam, hanem még egynél, de az összes többivel mûködik.
Videókari driver fenn van, igaz, ha fel próbálom tenni a legújabbat, akkor azonnal kékhalál resinél...
Szóval valami ötlet?
(egy másik gépnél vagyok)
otthon az enyémnél se ment de beraktam tüzfalba kivételnek és utána már ment.. resi megvolt még egyszer tüzfal nélkül is kiprobáltam de semmi...
Egy ideig kivan irva hogy : Receive Updated Information , aztán TIMED OUT.
megcsináltam jópár gyakorlást, de most nem találok többet és egyáltalán nemtudom, hogy mi a következõ lépés, merre vagy hogyan fejlõdjek tovább ?! 😞
Itt van két kép, hogy naggyából merre tartok, valaki segitsen pls.
Ha valaki fórumon kívül segitene egy kicsit annak pm-ben elküldöm xfire-m csak szóljon, na és persze nagyon megköszönném 😛
http://www.cybergen.hu/?q=node/220
\"Te csak akkor ítélj, hogy én ki vagyok, ha egyszer tudni fogod, hogy Te kicsoda voltál.\"
filozok hogy kiprobálom a játékot
van valmi olyan szerver vagy nemtudom hogy van ahol több magyar van?
köszi
Már tölthetõ a patch ami akkor élesedik be majd
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Fejlesztenek karbantartanak készûlnek az Epic 4-re.
Feleségem bétateszter az Ep4-ben ,szóval látom már valójában ...
Remélem hamarosan beélesítik.
Letöltöttem a játékot update eltem is de gyengélkedik az ID készítõ lap ugyhogy még nem tudok jáccani😞😞😞
can't connect to index server.
Kell egy állatkártya is a dologhoz, fontos hogy megegyezõ fajú legyen a kiszemelt állattal (csirkefélék - poultry, párducfélék - pantera, stb.)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
(Bania)
BlackBalde (HungarianBlades)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ