Rappelz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leszedtem egy verzióját a játéknak,(Rappelz_US.exe 1,6 GB9
Feltelepítettem,de nem indul,regisztráltam,ahogy kell,de semmi.
fekete ablak jön be valami errorral.continue választható de ahogy rányomok csak az indító ablak jön be.elkéne induljon az updtate,de nem akar.
Lehet hogy ujabb verzió kéne?
dobjon már valaki egy mûködõ linket vagy torrentet a jó verzióhoz lécci.
Köszi
most kezdtem el jatszani a Bahamut szerveren valaki segitene mert 10-es vok de nem tom mit kell csinaljak
a karim neve Shinobee
1-2 napja kezdtem Rappelz,eddig tetszik csak kéne Guild,mert nehéz mindent magamtól tanulni,na meg unalmas is egyedül játszani...
Lv22-es Dark Magician-m van Bahamut szerveren.Egyszer mintha láttam volna egy magyar guild-es srácot,csak nem néztem a nevet.Mind1,a lényeg hogy tapasztalt játékosok segítségét/társaságát keresem.Pls írjatok itt vagy dobjatok PM-et!
(in game: HidoraTatsuya )
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Nemrég kezdtem el játszani a Yeti serveren. Van ezen a serveren magyar clán?
Valaki el tudná magyarázni mire jo a LAK pont? Mivan ha megszerzem belõle az 500-at? Köszi
Exalted Legion Tagfelvétel (Elyos)! E-mail/MSN: [email protected]
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
/gdestroy = elpusztitani a guildot
/gpromote = átadni vezetést másnak
/ginvite = meghivni valaki guildba ha te vezeted
/gkick = guildbol kirúgás ha te vezeted
<#falbav>#falbav>
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
a tammolás az egy skill mindenki megkapja ... 😉
ha a pet rákerült a cardra(kártyára) akkor nyomj alt+y és huzd be a kártyát az ures helyre az inventoridbol,ezutan már csak a summon creature skillt kell használni ...sok sikert ! 😊
jép itt van gubberx-is 😊
mejik kliesnen toljátok. és most szedtem le a legujabbat. ts vagy ventry van-e???
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Pár dolgot próbáltunk, de semmi eredménye nem volt eddig sajnos.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
most jön a perfect world,reqet kell csak torrentrol kapni,képzeld,egy este alat 5%-t leszedet torrentrol,wow ! több mmo-t nem szedek mert atöbbi ratyi 😊rohant meguntam ezért kell valami uj !
salamnder serveren vagyok
Ha még mindíg nem jó, akkor a gépeddel lesz valami 😊
Remélem segítettem.
ui:mielõtt újra letöltöd, próbáld ezeket
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Szeretnék kérni egy kis segítséget!Meg tudná nekem mondani hogy honnan lehet letölteni olyan verziót ami el is indul?Torrentes kéne!
Elösre is köszönöm a választ!
na ezt nem értem miért írja ki mikor regizek