Rappelz

Oldal 1 / 9Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akit érdekel a játék itt nézzen kõrül Besthun

carterx
Sziasztok.

Leszedtem egy verzióját a játéknak,(Rappelz_US.exe 1,6 GB9
Feltelepítettem,de nem indul,regisztráltam,ahogy kell,de semmi.
fekete ablak jön be valami errorral.continue választható de ahogy rányomok csak az indító ablak jön be.elkéne induljon az updtate,de nem akar.
Lehet hogy ujabb verzió kéne?
dobjon már valaki egy mûködõ linket vagy torrentet a jó verzióhoz lécci.

Köszi

jah még annyit hogy ráraktam a karimra a vhaos nyaklánycot de levenni már nem engedi.le lehet valahogy venni rola,és ha le hogyan??Elöre is köszi
Sziasztok!azt szeretném megkérdezni hogy kigyültek nekem a betük és hogyan kell öket összekombinálni!
hello all valaki tudna segíteni meghalt a petem valahogy fel tom éleszteni?

hello
most kezdtem el jatszani a Bahamut szerveren valaki segitene mert 10-es vok de nem tom mit kell csinaljak
a karim neve Shinobee
LordTusy
Sziasztok!
1-2 napja kezdtem Rappelz,eddig tetszik csak kéne Guild,mert nehéz mindent magamtól tanulni,na meg unalmas is egyedül játszani...
Lv22-es Dark Magician-m van Bahamut szerveren.Egyszer mintha láttam volna egy magyar guild-es srácot,csak nem néztem a nevet.Mind1,a lényeg hogy tapasztalt játékosok segítségét/társaságát keresem.Pls írjatok itt vagy dobjatok PM-et!

(in game: HidoraTatsuya )

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

Hali!

Nemrég kezdtem el játszani a Yeti serveren. Van ezen a serveren magyar clán?
Valaki el tudná magyarázni mire jo a LAK pont? Mivan ha megszerzem belõle az 500-at? Köszi
Hy 😄 Új Rappelz-esként melyik szeróra érdemes mennem? Hol van a legkisebb lag / a legtöbb magyar?

Exalted Legion Tagfelvétel (Elyos)! E-mail/MSN: [email protected]

Végre mûködik a 32 bites RTM-en.
Arról tudok. Én 32 bitest használok.
Tatyla
64bites win7-hez van gg fix

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Darghenor
/gleave = elhagyni a guildot
/gdestroy = elpusztitani a guildot
/gpromote = átadni vezetést másnak
/ginvite = meghivni valaki guildba ha te vezeted
/gkick = guildbol kirúgás ha te vezeted

Darghenor
/gleave
lol

ok má ezen túl vok.NA DE MEGInt van GONDOM!!!HÁ!Hogy lehet kilépni a guildból?
<#falbav>
Nethyrrea
lol, necsodálkozz, egyelõre még sztem semmi nem támogatja nagyon, mivel hivatalosan még ki se dobták a piacra 😄 vagy már igen?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nincs valami info arról hogy a Game Guard mikor fogja támogatni a Windows 7-et? Nemmegy rajta, hibával kidob 😞
Darghenor
Figy eloszor kell egy pet card....arra rakell tammolni azt a petet ami rávan irva........pl ha aztlátod hogy Pantera Card akkor egy panterát kell rátammolni
a tammolás az egy skill mindenki megkapja ... 😉
ha a pet rákerült a cardra(kártyára) akkor nyomj alt+y és huzd be a kártyát az ures helyre az inventoridbol,ezutan már csak a summon creature skillt kell használni ...sok sikert ! 😊

Valaki meg tudja nekem mondani,hogy Ha már meg van az idézõ kaszt akkor hogyan lehet idézni?
Darghenor
am sry nemneztem az idot de ha valaki leakarja tolteni akkor menjen xfirere es ott a dwonloadoknal keresse ki es xfirevel tolrtse le ugy gyorsabb...

Darghenor
xD meghogy úk mar 2eves xD

toorentoldalakon keresgélj usa client asszem

hello nem tudjátok hol kell letölteni a Rapeelzt? pls aki tudja irjon!

és persze melyik szerver

hello
jép itt van gubberx-is 😊
mejik kliesnen toljátok. és most szedtem le a legujabbat. ts vagy ventry van-e???

én most töltöttem le a játékot és honann lehet tudni hogy holvan a quest meghogy milyen mobot kell megölni???

Gubberx
ja meg persze csinálni kell a questeket

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
ha dungiba nyomjátok akkor nem

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Nethyrrea
wow még hivataloson is fényévekkel gyorsabb mint ez 😄 ahogy tapasztaltam rappelz-ben még L2-nél is lassabb a szintezés, pedig az se piskóta...

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Én inkább wowozok vmi high szerveren, minthogy itt szenvedjek a szintekkel 😊
dragon11
Ide már nem szoktatok írni?akk hagyom is, lehet h nem is olyan jó..

trident
Sframe.exe hibára mi a megoldás?
Pár dolgot próbáltunk, de semmi eredménye nem volt eddig sajnos.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Gubberx
np^^

Doomista
akkor ez már nem uj info,de azért thy

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Gubberx
de, érd el a lvl20-at a 20-as fegyóbol lehet 2 a kezedben 😛

Doomista
gubberx baratom megtaláltad a hibát ? ugy látom nem xD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
jaja 😄
most jön a perfect world,reqet kell csak torrentrol kapni,képzeld,egy este alat 5%-t leszedet torrentrol,wow ! több mmo-t nem szedek mert atöbbi ratyi 😊rohant meguntam ezért kell valami uj !
salamnder serveren vagyok

Gubberx
¢lol te minden mmo-t leszedsz? 😄😄😄 ( én bahamuton vagyok)

Doomista
melyik server lenne a legjobb? 😊 sok magyart akarok !

Doomista
oldalon láttam patchokat,azokat szedjem le külön ? vagy azt az update ugyis leszedi ?

Doomista
szedem a játékot filefrontrol,de 80% hogy megfog szakadni 90%nál,ha igen,akkor torrentröl kell,szal torrent linket ami megy pls...

persil
De hozzáteszem, lehet csak az a problémád, hogy a virusírtó, tûzfal stb miatt nem megy. Próbáld kikapcsolni. Meg az is problémát szokott okozni, hogy szar az autoupdate. Hivatalos oldalról töltsd le a patcheket aztán szép sorban mindet tedd fel manuálisan, utána mennie kell.

Ha még mindíg nem jó, akkor a gépeddel lesz valami 😊
Remélem segítettem.

ui:mielõtt újra letöltöd, próbáld ezeket

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

persil
rappelz_epic_4,torrent 18896 a mérete, keress rá gugliban, nekem ez van, és teljesen jó.

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget!Meg tudná nekem mondani hogy honnan lehet letölteni olyan verziót ami el is indul?Torrentes kéne!
Elösre is köszönöm a választ!
persil
Ha csinálod a feladatokat, akkor 10esen eleve odairányítanak majd, nem valami bonyolult new aggódj.

lvl 10-nél*
ok minden rendben de lenne egy kérdésem ugy olvastam hogy vl0 körül lehet valamiféle kasztot kiválasztani de ezt egy questen belül kell megtenni?
Nethyrrea
mert valamit nem jól töltöttél ki.

Registration Page Contains Errors!
na ezt nem értem miért írja ki mikor regizek
persil
Hogy én mekkora suttyó vagyok, nem is nála kellett leadni, hanem a közelben lévõ trainee camp-ben... 😊 Biztos mondta a quest elején, csak nem figyeltem.

Oldal 1 / 9Következő →