Okami
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
Ez a beszólása,amikor egy csajt viszünk ki a tengerbõl a hátunkon, az mondja, hogy nem e tudunk gyorsabban úszni, Issun válasza meg: héj,mit vártál bébi,ammy egy farkas nem motorcsónak ^^ -bár nem illik ebbe az érába ez a szöveg, de jót derültem rajta.Meg a "Ja már értem, sietsz a fürdõszobába, de nézz körül, itt vagyunk a nyílt tengeren, sehol egy lélek, nyugodtan kezdj hozzá ^^
PSN ID.: Beegabor
ja és csak éjszaka tudsz bemenni hozzá.
a pontos helyére már nem emlékszem, de egy függõhídon kell átmenni a házához.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
a graf csodálatos, és amikor a táj hirtelen visszanyeri az eredeti formáját az felér egy vizuális orgazmussal:)
most már tudok bombát rajzolni így a harc is gyorsabbá vált. egyedûl az analogkarral való rajzolás megy még gyengén (a kör helyett sokszor idétlen sokszöget rajzolok), de gondolom ez csak gyakorlás kérdése.
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
A pókos bossfight meg fenomenális volt!
Fest ki koros korul az elhalt virag agyasokat es akkor befolyik a viz kozepre!!! A szobor kor kulsejenel vannak korbe korbe!
A lebego viraghoz meg nem tudod odakotni magad hogy huzzon fel magara?
Én most ott vagyok, hogy 3 kutyát kell megtalálni ( meg elõtte is 5-öt)Van egy szálloda és egy nagydarab veréb a tulajdonosa. Haláli pofa, csak tesped a trónján, aztán csak annyit röffent oda mindíg hogy 'chirp', a talpnyalói meg mindíg mondják hogy na a fõnök most nagyon mérges, meg na most a fõnök örül, namost a fõnök elégedett, az meg közben mindíg csak 1x mondja hogy 'chirp' ugyanazon a hangon ^^, fõhõseink meg izzadnak (tudjátok mint animékben amikor megjelenik a fejük felett egy vízcsepp ha kínosnak érzik a szitut^^*)
Oai mekkora volt a pokos boss fight :D
Igaz en meg csak most jottem ra hogy ket dolog osszekotesenel a ecset az automatikusan pozicionalja magat :D Igy mar konnyu!
Jah es rajottem mire jok a spontan fak. Ha egy mob a levegobe van es ala rakok egy fat leuti :D
tegnap haraptam(háromszög) ,vágtam az ecsettel ..de nem reagált.
Mondjuk a nekirontást nem próbáltam.
Viszont pecázni nem hajlandó:(
Sír a gyerek, botot meg nem látok sehol.
az Agata forestben a köcsög kis pecás gyerekkel mit kell csinálni?
Azt vágom ,hogy segíteni kéne neki kihalászni a kulcsot,de hogyan? Csak zokog bármit csinálok vele, és nem hajlandóm használni a pecabotot...