Okami

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Igyvan. FFXII szuneteles kozben ezt feltetlenul vegig akarom tolni. Egyszeruen mindig mutat valami ujjat ez a jatek.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

<#eljen>jójáték

musha
azt a mindenségit, tényleg...fúúúúúha...

dinomano
juhu... örömtáncot járok minnyááá melohelyen; megõrülök... :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Seth
oké,oké tudjuk... :D

PSN ID.: Beegabor

dinomano
fent a USA FFXII torrenten...:-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Okami Amaterasu
na hi all üdv mindenkinek aki Nippon világában terelgeti Okami istenség utját azt kell hogy mondjam nekem ennél jobb játék nem kell (legfeljebb februárban god of War 2<#crazya>

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

Seth
Ez az Issun koma egy nagyon perverz kis jószág ^^
Ez a beszólása,amikor egy csajt viszünk ki a tengerbõl a hátunkon, az mondja, hogy nem e tudunk gyorsabban úszni, Issun válasza meg: héj,mit vártál bébi,ammy egy farkas nem motorcsónak ^^ -bár nem illik ebbe az érába ez a szöveg, de jót derültem rajta.Meg a "Ja már értem, sietsz a fürdõszobába, de nézz körül, itt vagyunk a nyílt tengeren, sehol egy lélek, nyugodtan kezdj hozzá ^^

Ok,majd megkeresem.

Afe
Shinshu Field keleti részén, a térképen rajta van a háza.

ja és csak éjszaka tudsz bemenni hozzá.

Afe
van egy ficko vmi tûzijáték készítõ vele kell beszélni.

a pontos helyére már nem emlékszem, de egy függõhídon kell átmenni a házához.

Bombát rajzolni hol tudok megtanulni?

Sephi
En nekem absolute semmi bajom nincs a nyuszogessel. Sot a nagy hos nyuszogeset imadom :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Afe
én még csak az elején, de nagyon tetszik az egész úgy ahogy van. bár ezt a nyüszögést tényleg nem könnyû megszokni, fõleg mikor hosszúra fogják a dumát.
a graf csodálatos, és amikor a táj hirtelen visszanyeri az eredeti formáját az felér egy vizuális orgazmussal:)

most már tudok bombát rajzolni így a harc is gyorsabbá vált. egyedûl az analogkarral való rajzolás megy még gyengén (a kör helyett sokszor idétlen sokszöget rajzolok), de gondolom ez csak gyakorlás kérdése.

LOL

Sephi
Most gyujtottem oszze a kutyakat a kis elatkozott faluba :D

Seth
Crimson Helmet legyõzése után nem sokkal, vmi barlangrendszerben bájcsevegek az impekkel (álcázni kellet magunkat, egy A4-es papír a fejünkön, egy tetszõleges minta rá, és meg se ismernek <#idiota>-nagyon hülyék, ráadásul a szakácsot kell elõször megkeresni,akit meg a kondérban felejtettek és ott fortyog -persze azért megmentjük)

Super DANTE
Hol lehet kapni és mennyiért vesztegetik?

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

Ki hol tart?

Ez az egyetlen játék amirõl még nem hallottam egyetlen negatív véleményt sem,és én sem tudok semmi rosszat mondani a játékról.Találó a cég neve amelyik készítette.(Creativity lover)

nah leraktam már 13 óránál tartok és továbbmentem hát mitis mondjak pörfekt game!:)))
köszi a segítsége most a farönkös dolognál vagyok gondolkzom erõsen:)
A pókos bossfight meg fenomenális volt!
Sephi
JAAA!!

Fest ki koros korul az elhalt virag agyasokat es akkor befolyik a viz kozepre!!! A szobor kor kulsejenel vannak korbe korbe!

Azt megis csináltam azt tudom!De van egy rész amikor egy bejárat van és vaéahogy felkéne jutnomn!Denemtudok az egész teremben 3 lebegõ virág van!Azt a képességet hol tudom megszerezni hogy feltudjak menni rajtuk?
Seth
Nem itt van az a rész,amikor van egy fatörzs, és kis gombák vannak rajta? Ott napot kell rajzolni a barlang tetején, megnõnek a gombák, fel tudsz rajtuk menni

ez azután van amikor a hidat megcsináltam vagyis kifestettem ez az utána van!
ezt a képességet még nemtudom azt hol lehet megtanulni?
Sephi
Ez ugy kb merre van ?

A lebego viraghoz meg nem tudod odakotni magad hogy huzzon fel magara?

hát nemtudom nemszokta melakadni egy játékban sokszor de ez most megtörtént!Ötletem sincs már hogykell továbbjutni amikor a mérgezõ folyadék eltûnik és kinyilik egy kapu!És ott benn csak szobrok vannak meg 3 lebegõ virág de hogy mit kell csinálni egyszerüen nemjövök rá.....
Sephi
Altalaban ki kell festeni de ha ott vagy ahol a kisgyerek meg a kutyusa akkor vard meg amig a hos "megjelenik" a uj "hiddal" :DD

najó felhuztam magam nemszoktam kérdezgetni de elfogyott a türelem!a leszakadt hídnál mit kell csinálni?
okés énis erre gondoltam és eztis csináltam de nemjött be:)köszi
Seth
arra a két pontra kell egy-egy pöttyöt rakni. Nekem kb 5x-re sikerült, pedig volt hogy pont oda raktam mégse fogadta el

mit kell csinálni annál a srésznél amikor egy nagy kockafejú dög állja az utamnat és 2 gyenge pontját mutogatja?
Seth
Ja az jó csata volt

Én most ott vagyok, hogy 3 kutyát kell megtalálni ( meg elõtte is 5-öt)Van egy szálloda és egy nagydarab veréb a tulajdonosa. Haláli pofa, csak tesped a trónján, aztán csak annyit röffent oda mindíg hogy 'chirp', a talpnyalói meg mindíg mondják hogy na a fõnök most nagyon mérges, meg na most a fõnök örül, namost a fõnök elégedett, az meg közben mindíg csak 1x mondja hogy 'chirp' ugyanazon a hangon ^^, fõhõseink meg izzadnak (tudjátok mint animékben amikor megjelenik a fejük felett egy vízcsepp ha kínosnak érzik a szitut^^*)

Sephi
Kozben megoldottam.

Oai mekkora volt a pokos boss fight :D

Igaz en meg csak most jottem ra hogy ket dolog osszekotesenel a ecset az automatikusan pozicionalja magat :D Igy mar konnyu!

Seth
csak egy vonal

Sephi
Egy vonnallal vagy kettovel?

Seth
Pedig pont azt kell, két rúd tetejét összekötöd

Sephi
Ok az elso faluban az oreg mama aki ott mosogat a folyonal azt mondja hogy eltunt a ... valamije. Ott mit kell csinalnom? Huzzak vonalat a ket palca kozott hogy fel tudgya akasztani a mosot ruhakat vagy mi kell neki ? Hogy erti azt hogy ROD?

Jah es rajottem mire jok a spontan fak. Ha egy mob a levegobe van es ala rakok egy fat leuti :D

köszi megpróbálom.
tegnap haraptam(háromszög) ,vágtam az ecsettel ..de nem reagált.
Mondjuk a nekirontást nem próbáltam.
viszont ha körberajzolom virággal,q**va aranyos ahogy odasétál és megölel:)
Viszont pecázni nem hajlandó:(
Seth
Ronts neki egyszer, majd észhez tér

csak az a baj hogy nincs pecabot!!!!
Sír a gyerek, botot meg nem látok sehol.
Seth
A tóban úszkáló halak, és a pecabot vége közé húzni kell egy vonalat (kicsit nehéz betájolni,mert rossz szögben áll a kamera). Összesen 3 halat kell kipecázni, mindíg az ellentétes irányba kell húzni a bal kart, mint ahogy a hal úszik, ha part közelébe ér,akkor kiír egy gombot,amit gyorsan meg kell nyomni, ekkor kiugrik, amíg víz felett van egy nyisszantás rajta az ecsettel és meg is van

hi!
az Agata forestben a köcsög kis pecás gyerekkel mit kell csinálni?
Azt vágom ,hogy segíteni kéne neki kihalászni a kulcsot,de hogyan? Csak zokog bármit csinálok vele, és nem hajlandóm használni a pecabotot...
Seth
sokkal, mehet fel ^^

musha
így jobb?

Seth
úgy vettem észre ha harc közben használod,akkor kicsit leállnak az ellenfelek,meg ha közétek egy adag virágot csinálsz akkor azon se jönnek át azonnal, kicsit meglepõdnek. Amúgy terepen szerintem nincs jelentõsége, inkább csak jópofa

Sephi
Apropo. Minek jo az hogy ha pontokat rakok a foldre es par masodpercre fak jelennek meg?