Okami
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én még csak most kezdtem, De nagyon bejön!!!!
Íme a conclusion ^^ :
játékidõ: 40 óra 10 perc 08 mp (rengeteg mellékküldetést megcsináltam, megettettem az állatok nagy részét, stray bead-ból kb 70%-át összeszedtem)
Eltelt napok: 47 (nem nagyon szerettem az éjszakát,többnyire nappalra váltottam^^)
Mentés: 101 (^^csak elõvigyázatosságból, nem mintha nehéz lett volna)
Pusztulat: 2 (na ugye, még jó hogy elõvigyázatos voltam ^^)
Megölt ellenfelek: 502 ( ammy jó, a légynek se tudna ártani ^^)
Zsé: 3 916 866 (hol tartotta?? ^^)
Demon fangs : 90 (ezeket nemnagyon gyûjtöttem,pedig lehet értük kpni sok jó cuccot,az értelmesebbjére azért gyûjtöttem párat)
Praise : 4331 ( ez kb 12 egységnyi energia +3 összejött sun fragmentsekbõl. Max festékes bödön, max resurrection (4 db))
Naszóval ennyi. Jó játékot mindenkinek, akinek kell segítség kérdezzen
PSN ID.: Beegabor
Sikerült!
Eszméletlenül jó ez a játék!!!!
Meg fogom venni eredetiben is!!!
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
Még sohasem írtam PS2-es lemezt. Elõre is köszi.
Miután Princess Fusenak összegyûjtöttem 5 kutyát, megkér, hogy gyûjtsek össze neki még 3at. Az egyik kutyáért el kell menni Agata Forestbe. A tisztásnál ott van a szaké fõzõ lány. Azt magyarázza, hogy a nagy hordójába kéne víz. Gondolom nekem kéne megtölteni, de hogyan ?
Próbáltam a hordót összekötni a vízzel, de semmi ? Mit kell ott csinálni ?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Haverok, Buli, Fight Club!
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
ume az még gyik
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
amugy a késõbbiekben fog nehezedni mert a harcok idáig eléggé könnyûnek tûnnek?
amugy elvagyok varázsolva tõle,mintha egy mozgó festménybe csöppentem volna bele😄 Ha lehetne én biztos hogy kimentenék usbrõl képeket a gépre aztán kinyomtatnám és bekeretezném mint egy festményt😛
SZANI DUMA 😄
(semmi bajom veled draga nehogy azt hidd de ez akkora szani duma hogy inkabb le se irtad volna)
Ugyis megveszem. Es mi a gagyi masolat? Jah vagy te szoktad babusgatni az eredetit es mosdatni? Mert mi mast lehetne csinalni az eredetivel pluszba mint amasoltal he?
A nagy hõs (asszem Susana) a legnagyobb poén a játékban. Elolvastátok a háza elõtt a táblát. "Susana the great Worrier". Még a helyesírással is gondjai vannak. <#vigyor>#vigyor>
Eddig egyetlen mondást hallottam a játékban, azt is Õ mondja. Magyarul így hangzik : Az ember ital nélkül olan, mint a harcos kard nélkül. ezt akkor mondja, amikor szakét kell neki vinni.
1 hónapot kibírok...addig nyomok valami mást 360-on.
Mind1 hagyjuk(tényleg nem fáj hogy nyomjátok)
Ha igazi FF fan lennel akkor te sem birnad ki. De mivel kibirod azt jelenti hogyteged annyira nem izgat fol hogy megirtd. Nekem egyenlore 4 masolt jatekom van a tobbi mind eredeti de majd hulye leszek varni meg egy honapot amig megkapom a FFXII-et eredetibe. Ugyis megveszem mert eddig mind megavn 😄
ON
Nem,nem kötözködni akartam csak azt nem értem ,hogy:odavagy a gámáért mint állat,ennek ellenére megalázod egy másolattal.
Félreértés ne essék nekem is van backupom,de vannak kivételek.
A FFXII közéjük tartozik.
' hónap várakozást símán megér az az érzés, amikor megérkezik a gáma,kibontod beteszed felpörög,lapozgatod a kézikönyvet stb....
Ezzel én be is fejeztem ezt a témát,ne ragozzuk tovább.
Sorry ha támadásnak vetted, nem annak szántam.
Jó játékot!
On.
Énis letöltöttem és???????Végig is viszem és????
Attól még megfogom venni eredetibe mint ahogy tettem ezt eddig is csak nemtudom kivárni!!
Feleslegesen gyarapítottad a hozzászólásaidnak a számát