Okami
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl: Kamiki-ban, a kissrác mellett lévõ kutya. De ezt a Canine Tracker is jelzi, mert felpörög mint állat. De õk csak akkor állnak veled szóba, ha elõbb a kiskölyök muterjának a kertjébõl kiásod a retkeket. 10 van összesen. A hárömszöget folyamatosan nyomkodva tudod kiásni õket, de vigyázz, hogy ne lépj ki a kertbõl és ne üssön meg a nõ, mert akkor kezdheted elõlrõl. ha kiástad az utolsót, az piros lesz. Kapd fel Ammy-vel(háromszög) és vidd oda a srácnak. Innen már menni fog a dolog...
Sliderx!! Hogyan találtad meg az utána való 3 kutyát? Én ha odamegyek azokra a helyekre emit mutat a térkép, akkor ott nincs semmi.
Este megcsináltam a Canine Warrior-os küldetést. Megvan mind az 5 kutya és az utána lévõ 3-is. Az orb-ok most ott köröznek Okami körül.
Leültem játszni vele és észre sem vettem, hogy már éjfél van. Nagyon jó ez a game.
Most ott tartok, hogy bementek a barlangba, ahol majd harcolni kell és ott van a "nagy hõs" 😄 Susano is.
Leültem játszni vele és észre sem vettem, hogy már éjfél van. Nagyon jó ez a game.
Most ott tartok, hogy bementek a barlangba, ahol majd harcolni kell és ott van a "nagy hõs" 😄 Susano is.
Hmmm... ez érdekes, pedig alkalmaztam a fán a Power Slash technikát, na este kipróbálom. Kössz!
Egyébként Kamiki-ban van egy kertész, az is magyaráz valamit a bambuszról, van mellette egy disznó. Neki mit kell adni?
Egyébként Kamiki-ban van egy kertész, az is magyaráz valamit a bambuszról, van mellette egy disznó. Neki mit kell adni?
Jah, húzd bele a fénybe. A bambuszos kutya meg tényleg ott van a bambuszban, de azt csak egyszerûen szét kell vágni és kész
PSN ID.: Beegabor
Végigolvastam a topicot, de konkrét választ nem találtam, úgyhogy kérdezek! 😊
Naszóval! Most ott tartok, hogy Princess Fuse-nak össze kell gyûjtenem 5 Wrrior-, a kutyákat. Kettõt meg is találtam, egy Susano-tól nem messze volt a sziklafal mögött, másik meg fent a magaslat mellett fent kivájt barlangban. A 3-ik vágom, hogy ott van Mr.Bamboo házánál a "fába zárva vagy mi?" , de ehhez hoznom kell Mr. Bamboo-nak bambuszt. Nos ehhez meg el kell mennem a Sparrow Clan-hoz, a verebekhez, ahol ott pöffeszkedik az a nagy tehén csuri. Chirp-chirp LoL 😄 . Namármost õ nem enged ám be, merthogy az õ egyetlen csurijányát elrabolták. Meg kellene találnom õt... Azt olvastam itt, hogy a csuricsaj ott van a gyagyás Mrs. Cutter házában. Ez ott van Taka Pass-en egy völgy szerûségben. Ha nappal megyek oda szét akarja verni szegény Ammyt. Megvártam az éjszakát, mert ezt kellene tennem, az itt leírtak szerint, a ház mögött fel is mentem, kirobbantottam a deszkákat, leugrottam. A nyanya ott alszik, valami húsról álmodik, nem fen semmilyen kést, mint amit itt írtatok. Most akkor mit is kell csinálni? Így ahogy van húzzam be a fénybe?
Naszóval! Most ott tartok, hogy Princess Fuse-nak össze kell gyûjtenem 5 Wrrior-, a kutyákat. Kettõt meg is találtam, egy Susano-tól nem messze volt a sziklafal mögött, másik meg fent a magaslat mellett fent kivájt barlangban. A 3-ik vágom, hogy ott van Mr.Bamboo házánál a "fába zárva vagy mi?" , de ehhez hoznom kell Mr. Bamboo-nak bambuszt. Nos ehhez meg el kell mennem a Sparrow Clan-hoz, a verebekhez, ahol ott pöffeszkedik az a nagy tehén csuri. Chirp-chirp LoL 😄 . Namármost õ nem enged ám be, merthogy az õ egyetlen csurijányát elrabolták. Meg kellene találnom õt... Azt olvastam itt, hogy a csuricsaj ott van a gyagyás Mrs. Cutter házában. Ez ott van Taka Pass-en egy völgy szerûségben. Ha nappal megyek oda szét akarja verni szegény Ammyt. Megvártam az éjszakát, mert ezt kellene tennem, az itt leírtak szerint, a ház mögött fel is mentem, kirobbantottam a deszkákat, leugrottam. A nyanya ott alszik, valami húsról álmodik, nem fen semmilyen kést, mint amit itt írtatok. Most akkor mit is kell csinálni? Így ahogy van húzzam be a fénybe?
Nippon-on kívül van még másik terület is?
Mert nekem most Nippon térképén csak az alsó rész zöld, a sárgás területeket is be lehet majd járni?
Mert nekem most Nippon térképén csak az alsó rész zöld, a sárgás területeket is be lehet majd járni?
Hmmm... akkor tényleg elég hosszú a játék.
Mondjuk így lassan is haladok, mert vele párhuzamosan körmölöm a végigjátszást, így most 13 óránál tartok, mivel mindig meg kell állnom leírni a dolgokat.
Mondjuk így lassan is haladok, mert vele párhuzamosan körmölöm a végigjátszást, így most 13 óránál tartok, mivel mindig meg kell állnom leírni a dolgokat.
Továbbjutottam. Most már Kusha village, ben vagyok, ahol nem lehet használni az ecsetet. Sok van még hátra?
Nem is kelett kérdeznem, megtaláltam a választ a korábbi hsz-okban, ezért érdemes visszanézni.
Én is a kulcsos dologgal akadtam el Agata Forest-ben, de most már tudom, hogy mi a megoldás.
Nagyon tetszik a játék. Egyedi ötlet.
Egyébként mennyire hosszú? Én most a pecázós résznél tartok.
Én is a kulcsos dologgal akadtam el Agata Forest-ben, de most már tudom, hogy mi a megoldás.
Nagyon tetszik a játék. Egyedi ötlet.
Egyébként mennyire hosszú? Én most a pecázós résznél tartok.
Megint elakadtam. Megmentettem 5 kutyát, aztán utána azt akarja a nõ hogy a falun kívül is mentsem meg a kutyákat. De amikor idamegyek a pirossal jelölt helyekre akkor ott nincs semmi.
Lehet értelmesebb lett volna ha Bloom varázslatnak mondom😄
Most vagyok ott hogy kijöttem a faluból(szétvágtam azt a nagy sziklát) és bementem barlangba,megtanultam azt a virágos varázslatot.Na most merre menjek tovább?Ja és kinti nagy fát "bevirágoztam".
Hali!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ugye az ilyen világító kör alakú fényforrásokat ki lehet ásni és vagy egy kincsesláda jön fel, vagy egy lóhere. Na most akkor hogyan lehet kiásni ha egy sziklán van? Elõre is köszi. Üdv
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ugye az ilyen világító kör alakú fényforrásokat ki lehet ásni és vagy egy kincsesláda jön fel, vagy egy lóhere. Na most akkor hogyan lehet kiásni ha egy sziklán van? Elõre is köszi. Üdv
hy all!
én is végigvittem!
play time:40h 20 min 60 59sec and 0 halállal😄
nagyon nagy game mindenkinek csak ajánlani tom!poénos,megható hatalmas élményt adó játék köszönöm neked is okami a sok csodás élmény amit attál nekem.(hajrá mindenkinek csak ajánlani tudom)
én is végigvittem!
play time:40h 20 min 60 59sec and 0 halállal😄
nagyon nagy game mindenkinek csak ajánlani tom!poénos,megható hatalmas élményt adó játék köszönöm neked is okami a sok csodás élmény amit attál nekem.(hajrá mindenkinek csak ajánlani tudom)
thx a segítséget
Tök jó ez a bomba.Hol tok megtanulni olyan vízi nagy zöld izét cisnálni,amire rá tok állni?
ki tudod nyírni az ágyót, lelassítod az idõt és visszaütöd a lövedékét egy hasítással (vagy mineknevezzem ^^). Aztán majd felolvasztod a hógolyót, és be kell majd gurgatni , ezt már nemtom pontosan, rég játszottam, de ezt megjegyeztem,mert leestem párszor mire átjutottam az ágyukhoz
csá all
valaki tudna segíteni már majdnem végigtoltam de elakadtam legyõzöm azt a baglyot a végén erre oki megment utána lemegyünk lifttel 1 szintel lejebb majd a kapott fogaskereket beteszem az ajtóba bemegyek agyúzok párat a másikoldalra de 1 ágyú marad és a mögötte lévõ erõfal sose akar eltünni mit tegyek +ja meg vanazon az oldaon 1 jégolyó MIT tegek?aki tudja pls segítsen😄thx elöre is
valaki tudna segíteni már majdnem végigtoltam de elakadtam legyõzöm azt a baglyot a végén erre oki megment utána lemegyünk lifttel 1 szintel lejebb majd a kapott fogaskereket beteszem az ajtóba bemegyek agyúzok párat a másikoldalra de 1 ágyú marad és a mögötte lévõ erõfal sose akar eltünni mit tegyek +ja meg vanazon az oldaon 1 jégolyó MIT tegek?aki tudja pls segítsen😄thx elöre is
De játszottam,csak sajnos keveset,addig fölösleges lenne sokat játszanom,amíg nincs memcardom.De addig jutottam el,hogy a barlangban elveszem azt a gömböt amin a medve aludt,aztán odarakom ahoz a kis fához,varászolok napot,és a fa megnõ,aztán megtanulom az a varázslatot,amivel újra lesz levele a növényeknek.Aztán a kinti fát is "felélesztettem" és akkor tök jó videó hogy minden "feléledt".Aztán szaladgáltam kicsit.
Ott amikor írtad,hogy végigvitted,leírtad mibõl mennyi volt stb.,akkor ammy-nak becézted,honnan jött ez a név?Tökre tetszik😊
Ok,thx a választ.
semmire, csak más skin-t kapsz. Pl sima farkas, pufi farkas, satöbbi. csak 4-et kaptam a végén, de asszem 13 db van
Már többször megkérdeztem,de sosem válaszolt rá senki,megkérdezem újra,milyen átváltozások vannak,és ezek mire jók?
hát amennyi helyed van memókártyán annyit menthetsz
a legvégén felajánl egy mentést, abból kezdhetsz új játékot, megmaradnak a fegyverek, az életerõ, a festékesbödön, de kezdhetsz teljesen tiszta lappal is
a legvégén felajánl egy mentést, abból kezdhetsz új játékot, megmaradnak a fegyverek, az életerõ, a festékesbödön, de kezdhetsz teljesen tiszta lappal is
És ha végigvittem,elmentettem,akkor nem lehet újat kezdeni,mert mindig betölti a mentést?Felül tudom írni azt a mentést?
Ok,és milyen átváltozások vannak?Hosszú játék?
Ha végigvitted akkor jön a credits nem tudsz már utána csinálni semmit. Szóval mielõtt bemennél a bárkába csináld meg amit akarsz ,mert odabentrõl már nem tudsz kijönni
Ha végigvittem akkor mi van?Mehetek oda ahova akarok?Van még valami?Esetleg mellékküldetések?
Milyen átalakulások vannak?
Köszi.
Játék közben lehet választani?
Hali.
végigtoltam a gamet én is😊
viszont nem tudom hogy lehet választani azok közülaz átalakulások közül amiket adott...azt hogy lehet?
végigtoltam a gamet én is😊
viszont nem tudom hogy lehet választani azok közülaz átalakulások közül amiket adott...azt hogy lehet?
http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/okami_b.txt
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
pls valaki tud végigjátszást?
thx
thx
Na, végigvittem Én is!
Results:
Play time: 50 hr. 27 min. 57 sec.
Days Pased: 62
Saves: 111
Deaths: 2
Enemies Defeated: 690
Money Gained: 3236953 yen
Demon Fangs found: 192
Praise earned: 3014
Presents from Issun: Karmic transformer 1,2,3,4, Returner, Stray Bead.
A játék vége felé nagyonjó a törénet. Pont mikor kezdene ellaposodni mindig történik valami. Ezeket nem írom le, mert aki még játszik vele annak lelövöm a poént.
Az utolsó fõellenségben Én is csalódtam, ettõl függetlenül azt hittem sosem lesz vége a harcnak. Az utolsó átváltozásnál, mikor Issun a távolból bíztatja a népet és Ammyt az nagyon jó jelenet. Mint amikor egy bokszoló a bíztatás hatására a semmibõl megnyeri a meccset!
Várom az Okami 2-t (ha lesz).
Results:
Play time: 50 hr. 27 min. 57 sec.
Days Pased: 62
Saves: 111
Deaths: 2
Enemies Defeated: 690
Money Gained: 3236953 yen
Demon Fangs found: 192
Praise earned: 3014
Presents from Issun: Karmic transformer 1,2,3,4, Returner, Stray Bead.
A játék vége felé nagyonjó a törénet. Pont mikor kezdene ellaposodni mindig történik valami. Ezeket nem írom le, mert aki még játszik vele annak lelövöm a poént.
Az utolsó fõellenségben Én is csalódtam, ettõl függetlenül azt hittem sosem lesz vége a harcnak. Az utolsó átváltozásnál, mikor Issun a távolból bíztatja a népet és Ammyt az nagyon jó jelenet. Mint amikor egy bokszoló a bíztatás hatására a semmibõl megnyeri a meccset!
Várom az Okami 2-t (ha lesz).
Ok,fel tudnád sorolni azokat a varázslatokat amik vannak benne?
Senki sem ír már ide?
Én játszok vele. Most kerültem át a térkép másik oldalára. City Checkpoint utáni részre. Szted mennyi van még hátra ?
nekem sajnos nincs idõm 2 játékra és igy most háttérbe szorult egy picikét az ff12 miatt😛 de hamarosan lesz egy hét szabim akkor mindent félreteszek és nekiûlök rendesen...
a new game+-ba van változás akármilyen téren?
a new game+-ba van változás akármilyen téren?
Haverok, Buli, Fight Club!