Okami
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végére értem én is. Nem semmi ez a játék! 😊
A Credits nagyon tetszett, és a végén van egy enyhe utalás a folytatásra, ha figyeltétek.
Na itt az én összesítésem:
Total Revards
Play Time: 65 óra 43 perc 27 mp
Saves: 118
Deaths: 2
Enemies Defeated: 384
Money Gained: 2923457 yen
Damon Fangs Found: 12
Praise Earned: 2073
A végigjátszás is elkészült 42 oldal lett A4-ben pedig elég sûrûn írok 😄 Nagyon hosszú lett a játék. 😊
A Credits nagyon tetszett, és a végén van egy enyhe utalás a folytatásra, ha figyeltétek.
Na itt az én összesítésem:
Total Revards
Play Time: 65 óra 43 perc 27 mp
Saves: 118
Deaths: 2
Enemies Defeated: 384
Money Gained: 2923457 yen
Damon Fangs Found: 12
Praise Earned: 2073
A végigjátszás is elkészült 42 oldal lett A4-ben pedig elég sûrûn írok 😄 Nagyon hosszú lett a játék. 😊
Elég ha azt jeleníti meg ami közel van, ami távol azt csak úgy ahogy azt még meg lehet csinálni. Fõleg ilyen egyszerûsített festményszerû graffal.
A
úgy értettem a 2d-t hogy csak egy síkban lehet menni, nem full 3d-ben kamerát forgatva meg ilyesmi,de a karakterek 3d-sek ettõl még.Ehhez a ds szerintem kevés. Egy mario64 még oké,mert nem túl sok textúrát használ,a pályák behatároltak. De egy ilyen freeroam játéknál mint az okami,nem lenne elég kapacitás
PSN ID.: Beegabor
Hát szerintem meg elég szép cell shadingelt játékok jöttek dsre elég gyors a videocsip cell teljesítménye elég megnézni a zelda phantom hourglass videokat vagy a mario hoopsot. Az okami meg azért lett olyan mint egy festmény mert az elég teljesítmény kímélõ. Tehát szerintem a ds is bírni fogja (a fejlesztõk szerint is)
A
meg ne 3d-ben gondolkodj, sima 2d-s oldalrascrollozós cucc lesz ha lesz, abban meg már bizonyított a clover a viewtiful joe ds változatában, hog jól meg tudják csinálni
Linkt pls /most akart ps2-t venni az Okami miatt(is)/ <#wow2>#wow2>
Én csak ezt találtam, de eszerint Wii-re jön, Viva Pinata meg DS-re...
Én csak ezt találtam, de eszerint Wii-re jön, Viva Pinata meg DS-re...
Xbox Live gamertag: kilencnad
Hallottatok róla, lehet hogy lesz okami nintendo dsre nem tudom hogy tudják átírni, de szép cell shadingelt játékok voltak rá. Majd meglátjuk.
A
Orochi legyõzése már másodszorra sem jelentett különösebb problémát, nagyon gyorsan megvolt. Kicsit csalódtam is mert másra számítottam. Szinte tljesen ugyanaz volt még a cselekménysorozat is.
Neckhu és Leckhu megleppet, nem ilyen lényekre számítottam, de azokat is nagyon könnyû volt kivégezni, fõleg ha van az embernél pár Exorcism Slip L. 😄
Még Blair, és Orochi van hátra, utána jöhet Yami, este befejezem a játékkal együtt a végigjátszást is.
Eddig 61 óra van így a játékban, ez tényleg a leghosszabb amivel eddig találkoztam.
Neckhu és Leckhu megleppet, nem ilyen lényekre számítottam, de azokat is nagyon könnyû volt kivégezni, fõleg ha van az embernél pár Exorcism Slip L. 😄
Még Blair, és Orochi van hátra, utána jöhet Yami, este befejezem a játékkal együtt a végigjátszást is.
Eddig 61 óra van így a játékban, ez tényleg a leghosszabb amivel eddig találkoztam.
engem az a rész kicsit lefárasztott, orochit harmadszor is leverni <#zavart2>#zavart2>
Eljött hát a vég.... 😄
Bent vagyok a Yamato-ban, még van 2 BOSS, aztán jöhet Yami!
Bent vagyok a Yamato-ban, még van 2 BOSS, aztán jöhet Yami!
Tegnap 0:45-ig toltam vele 😄
Végeztem másodszor is Orochi-vel. Jó volt a feelingje a 100 évvel ezelõtti Kamiki-nek, mondjuk nem vágom, hogy miért volt ott mindenki, kivéve Susano. Lehet lassan öregednek 😊
Most tartok ott, hogy kijöttem a kapun, vissza a valódi idõbe.
Végeztem másodszor is Orochi-vel. Jó volt a feelingje a 100 évvel ezelõtti Kamiki-nek, mondjuk nem vágom, hogy miért volt ott mindenki, kivéve Susano. Lehet lassan öregednek 😊
Most tartok ott, hogy kijöttem a kapun, vissza a valódi idõbe.
hú,asszem a fákat kell kivirágoztatni. AZokat amik ilyen elhervadtak,feketék. Akkor a malomnál is van vmi,asszem a lapátokat kell megjavítani (befested), akkor a néninek a tóparton a két rúd közé kell egy teregetõ rudat rajzolni, más most nem jut eszembe
hello
(bocs ha már volt)
na szóval én még a legelején vagyok msot szereztem meg azt hogy tudok napot csinálni vagymi s lemegyek a faluba semmerre nemtudok menni amerre meg lehetne ott van egy kikurt nagy szikla amit nemtudok szétvágni.beszéltem a csávóval aki ott próbálgatja és mondta hogy menejek el a faluban valami másik emberkéhez,namármost elmentem de asse csinál semmit :/ valaki?😄
(bocs ha már volt)
na szóval én még a legelején vagyok msot szereztem meg azt hogy tudok napot csinálni vagymi s lemegyek a faluba semmerre nemtudok menni amerre meg lehetne ott van egy kikurt nagy szikla amit nemtudok szétvágni.beszéltem a csávóval aki ott próbálgatja és mondta hogy menejek el a faluban valami másik emberkéhez,namármost elmentem de asse csinál semmit :/ valaki?😄
sk8 4 fun
neme?? megkaptad a cherry bomb varázslatot nem? van pár hely ahol robbantani kell (falakon repedés pl)
Most annál az embernél vagyok aki a tüzijátékot lövi föl.
azt hiszem a fesztiválon.
1szóval: NEM TOK MIT CSINÁLNI<#falbav>#falbav>
azt hiszem a fesztiválon.
1szóval: NEM TOK MIT CSINÁLNI<#falbav>#falbav>
Ja de utána nem tom mit kell csinálni. a 4 szemet is megcsaptam az ajtó kinyilt a jég olvad de nem tom mit kell csinálni. fölmentem a másik liftel és odaadtam az izének a levesbevalót és utána nincs hely a térképen ami be van karikázva
1 szóval: NEM TOK MIT CSINÁLNI!! <#shakehead>#shakehead>
1 szóval: NEM TOK MIT CSINÁLNI!! <#shakehead>#shakehead>
lejjebb mentél már a nagy liftel?? csapd meg a kezelõt,majd elengedi a kart és lejjebb megy
Most is elakadtam.<#szomoru1>#szomoru1>
Odaadtam a levesbevalót az izének és utána NEM TUDOK MIT CSINÁLNI.<#rinya>#rinya>
Tisztára meg vagyok õrülve<#guluszem1>#guluszem1>
Odaadtam a levesbevalót az izének és utána NEM TUDOK MIT CSINÁLNI.<#rinya>#rinya>
Tisztára meg vagyok õrülve<#guluszem1>#guluszem1>
Él még a fórum? <#confused>#confused>
Köszi! Most a Moon Cavéban vagyok ott a szakadékon átmentem és szereztem valami narancsot (vagy legalábbis úgy néz ki)
A többi ládát valami jégfal védi. oda hogy kell bemenni?
Ui:a vizet már "átvittem" a másik "szobába". Találtam ágyut is.
Én mindíg elakadok.<#falbav>#falbav>
Amúgy az ajtóhoz hol a kulcs amin a lakat ezt csinálja ha nekimegyünk:<#beka2>#beka2>
A többi ládát valami jégfal védi. oda hogy kell bemenni?
Ui:a vizet már "átvittem" a másik "szobába". Találtam ágyut is.
Én mindíg elakadok.<#falbav>#falbav>
Amúgy az ajtóhoz hol a kulcs amin a lakat ezt csinálja ha nekimegyünk:<#beka2>#beka2>
Menj el Agata Forest-be.Ott pedig ahoz a tóhoz ,ami a jósnõ barlangja fölött van.(A legegyszerûbb ha Mermaid Coin-al mész Agata Forestba ,mert akkor egybõl oda kerülsz.)Onnét már megfogod találni.
Hali!
Már megvan az 5 kutya, de még kell 3.
megvan a verebes + a répás de a 3.- at nem találom
Help! <#help>#help>
Már megvan az 5 kutya, de még kell 3.
megvan a verebes + a répás de a 3.- at nem találom
Help! <#help>#help>
Tobi a legkedvesebb papírfecni a világon 😄 szegénykét úgy sajnáltam <#idiota>#idiota>
Sikerült megoldanom, azóta már bejutottam Oni Island-re és a papírdarabbal Tobi-val is megküzdöttem 😄 Most tartok ott, hogy az elektromos kulcs kinyitotta a zárat és szemben van egy nagy szobor.
A Watcher azt mondja, hogy ha látna egy hullócsillagot, akkor azt kívánná, hogy jelenjen meg az átjáró.
Szóval este menj hozzá és rajzolj egy pontot az égre. Aztán ha jól emlékszem a szél varázslatot kell használni.
Szóval este menj hozzá és rajzolj egy pontot az égre. Aztán ha jól emlékszem a szél varázslatot kell használni.
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
Hali!
Sikerült megint elakadnom. Ott tartok hogy felmentem a Catcall Tower tetejére, megvan az új technika, fel is mentem a Watcher-hez aki nézelõdik. Ott van egy szimbólum a földön, egy kék korong szerû örvény. Azt vágom, hogy egy örvény az átjáró a Dragon Palace-ba de nem tudom, hogy hol van. Gondolom valamit a szimbólumnál kellene de nem jöttem rá.
Mi itt a teendõ?
Sikerült megint elakadnom. Ott tartok hogy felmentem a Catcall Tower tetejére, megvan az új technika, fel is mentem a Watcher-hez aki nézelõdik. Ott van egy szimbólum a földön, egy kék korong szerû örvény. Azt vágom, hogy egy örvény az átjáró a Dragon Palace-ba de nem tudom, hogy hol van. Gondolom valamit a szimbólumnál kellene de nem jöttem rá.
Mi itt a teendõ?
kell is mert nagyon szép, és az utolsó fûszálig érdekes
és igen, Waka-ra gondoltam 😊
A farkas mozgása és reakciója nagyon tetszik, pl amikor simogatják😊
+ az érzelmek is nagyon jól vannak kifejezve (egyszerû, érthetõ, aranyos)
és igen, Waka-ra gondoltam 😊
A farkas mozgása és reakciója nagyon tetszik, pl amikor simogatják😊
+ az érzelmek is nagyon jól vannak kifejezve (egyszerû, érthetõ, aranyos)
Nem tudom mi értelme úgy játszani valamivel, hogy gyorsan végigszalad az egészen. Akkor már inkább ne játsszon vele az illetõ, mert ezek szerint akkor annyira nem is érdekli.
Nagyon helyes, hogy te mindent megnézel benne.
Lézerkardos fószer 😄
Szerintem te Waka-ra gondoltál. 😄
Nagyon helyes, hogy te mindent megnézel benne.
Lézerkardos fószer 😄
Szerintem te Waka-ra gondoltál. 😄
betyár 😊 grat hozzá...
azt mondják ha csak gyorsan végigviszem 20-30 óra <#idiota>#idiota>
de én legutolsó sarkot is megnézem, mert megéri... most nyomam le a "lézerkardos" fószert, háát érdekes figura^^
azt mondják ha csak gyorsan végigviszem 20-30 óra <#idiota>#idiota>
de én legutolsó sarkot is megnézem, mert megéri... most nyomam le a "lézerkardos" fószert, háát érdekes figura^^
Bizony, nagyon frankó a játék. 5 óra benne az még semmi. Ez eddig a leghosszabb játék amivel játszottam.
Most tartok ott, hogy az Orca-val a Tornyos szigetre mentem. És jelenleg 43 óránál tartok, de csak azért ilyen sok, mert közben írom a végigjátszást. 😊
Most tartok ott, hogy az Orca-val a Tornyos szigetre mentem. És jelenleg 43 óránál tartok, de csak azért ilyen sok, mert közben írom a végigjátszást. 😊
Helló mindenki, engedjétek meg hogy egy klasszikustól idézzek... khm:
"Ez nagyon meleg cucc bazmeg!"([email protected])
Tegnap végre megkaptam, és teljesen elvarázsolt.
Beszarás mennyire ötletes... már most imádom, de csak 5 órát nyomtam még vele... na majd 16:00 után 😊
"Ez nagyon meleg cucc bazmeg!"([email protected])
Tegnap végre megkaptam, és teljesen elvarázsolt.
Beszarás mennyire ötletes... már most imádom, de csak 5 órát nyomtam még vele... na majd 16:00 után 😊
Eddig csak leírásokat olvastam a játékról (angolul). Valóban egy remek darab? Mirõl szól? Végig élvezetes?
Tegnap eljutottam odáig, hogy Kaguya elröppent az ûrhajóval. Mr. Bamboo teljesen összetört. 😊
Most néztem az angol nyelvû végigjátszást. Hát tényleg sok van még hátra. 😄 Nem is kevés... 😄
Hmmm... Akkor ez tényleg nagyon hosszú játék. De nagyon frankó!
még nagyon messze vagy a befejezéstõl. Orochit le kell majd gyõzni még, de akkor sem lesz még vége😄 Asszem én 3x hittem azt hogy namost vége, de csak 4.-re lett 😄
Hehh... Azt nem mondtad, hogy a Power Slash technikát kell rajta használni. 😊 Mit görcsöltem vele mire rájöttem. 😊 Mindig csak simán nekirontottam, de akkor nem engedte el.
Végülis sikerült megcsinálni a kaját. És feljutottam Orochi-hez. Nem volt semmi a harc. Itt is sokat pöcsöltem, mire rájöttem a technikára. Hiába, nem tökéletes az angol tudásom.
Ha nem olvastam volna itt, hogy ez még nem a vége, akkor azt hittem volna.
Szerintem ez lesz a leghosszabb játék amivel eddig játszottam. Ha most vége lenne Orochi legyõzése után, akkor már bõven elégedett lennék a játékkal.
De még csak most jön a fesztivál. 😊
Akkor most van meg a játék 1/3-a?
Végülis sikerült megcsinálni a kaját. És feljutottam Orochi-hez. Nem volt semmi a harc. Itt is sokat pöcsöltem, mire rájöttem a technikára. Hiába, nem tökéletes az angol tudásom.
Ha nem olvastam volna itt, hogy ez még nem a vége, akkor azt hittem volna.
Szerintem ez lesz a leghosszabb játék amivel eddig játszottam. Ha most vége lenne Orochi legyõzése után, akkor már bõven elégedett lennék a játékkal.
De még csak most jön a fesztivál. 😊
Akkor most van meg a játék 1/3-a?
Köszönöm. Hát ez érdekes, pedig többször is nekirontottam de nem történt semmi. Majd kipróbálom, hogy sikerül-e. Biztos nem voltam elég határozott 😊 . Akkor biztos ott lent lesz az a képesség amivel a jégtömböket lehet majd megszûntetni.
Az ágyúnak van szerepe?
Az ágyúnak van szerepe?
Köszönöm. Hát ez érdekes, pedig többször is nekirontottam de nem történt semmi. Majd kipróbálom, hogy sikerül-e. Biztos nem voltam elég határozott 😊 . Akkor biztos ott lent lesz az a képesség amivel a jégtömböket lehet majd megszûntetni.
Az ágyúnak van szerepe?
Az ágyúnak van szerepe?
Ennél a résznél Én is sokat tököltem. Középen van egy lift és egy Imp, aki egy kötéllel tartja a liftet. Ha megütöd, elengedi a kötelet és lejjebb megy a lift egy kicsivel.
Ha folyamatosan ütöd le tudsz menni egy helyre, ahol találsz egy új képességet.
Onnantól már menni fog!
Ha folyamatosan ütöd le tudsz menni egy helyre, ahol találsz egy új képességet.
Onnantól már menni fog!
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
Egyébként nekem is sikerült újból elakadnom és kérnék egy kis help-et.
Most bent vagyok a Moon Cave-ben az Imp-ek városában. Kimentettem az üstbõl Ajimi-t és kellene neki hoznom 4 hozzávalót Orochi kajájához. Az elsõ meg is van, de tovább nem tudom, hogy kéne menni. Van egy egyszemû zár amihez kellene egy kulcs, fent pedig a 2 lebegõ virág segítségével fel tudok jutni. Elmegyek a zászlókig, szelet gerjesztek, átugrálok az ágyúhoz, de innen nem tudom merre kellene tovább menni vagy hogy mit kellene csinálni. A táblán az áll, hogy ne használjam az ágyút. Hát nem is tudom, próbáltam sokmindent de nem vágom, csak forog egyhelyben.
Most bent vagyok a Moon Cave-ben az Imp-ek városában. Kimentettem az üstbõl Ajimi-t és kellene neki hoznom 4 hozzávalót Orochi kajájához. Az elsõ meg is van, de tovább nem tudom, hogy kéne menni. Van egy egyszemû zár amihez kellene egy kulcs, fent pedig a 2 lebegõ virág segítségével fel tudok jutni. Elmegyek a zászlókig, szelet gerjesztek, átugrálok az ágyúhoz, de innen nem tudom merre kellene tovább menni vagy hogy mit kellene csinálni. A táblán az áll, hogy ne használjam az ágyút. Hát nem is tudom, próbáltam sokmindent de nem vágom, csak forog egyhelyben.
Na ezért érdemes visszaolvasni a fórumban, volt már szó róla.
Akkor a kiskölöknél megoldottad a dolgot. A Verebekhez ha elmész akkor azt mondják, hogy a nagyfõnök lányát elrabolták. Addig nem mehetsz be. Vissza kell menned ahhoz a házhoz, ami egy kis kanyonszerûségben van, ha lemész a házhoz láthatod, hogy az ég átkozott és az egész környezet ilyen "nyomasztó" , ez Mrs. Cuttec háza. Ha nappal mész oda akkor fejbecsapkod, ezért meg kell várnod az éjszakát. Ekkor kerüld meg a házat és ahol van egy eldöntött gerenda ott menj fel és robbantsd ki egy Cherry Bomb-al a deszkákat. Ugorj be a lyukba. Mrs. Cutter bent feni a késeit. Húzd (háromszög), be a holdfénybe és megmutatja valódi énjét. Ezután kiszabadul a verébcsaj. Kísérd õt vissza a Sparrow Clan-hoz és beengednek a vendéglõbe. Miután bementél jobbra menj ki a fürdõhöz. Nincs víz ezért segítened kell. Innen már gondolom menni fog ha nem majd szólsz...
Akkor a kiskölöknél megoldottad a dolgot. A Verebekhez ha elmész akkor azt mondják, hogy a nagyfõnök lányát elrabolták. Addig nem mehetsz be. Vissza kell menned ahhoz a házhoz, ami egy kis kanyonszerûségben van, ha lemész a házhoz láthatod, hogy az ég átkozott és az egész környezet ilyen "nyomasztó" , ez Mrs. Cuttec háza. Ha nappal mész oda akkor fejbecsapkod, ezért meg kell várnod az éjszakát. Ekkor kerüld meg a házat és ahol van egy eldöntött gerenda ott menj fel és robbantsd ki egy Cherry Bomb-al a deszkákat. Ugorj be a lyukba. Mrs. Cutter bent feni a késeit. Húzd (háromszög), be a holdfénybe és megmutatja valódi énjét. Ezután kiszabadul a verébcsaj. Kísérd õt vissza a Sparrow Clan-hoz és beengednek a vendéglõbe. Miután bementél jobbra menj ki a fürdõhöz. Nincs víz ezért segítened kell. Innen már gondolom menni fog ha nem majd szólsz...
Azt az egy kutyát megtaláltam a kisgyerekkel. De nekem jelöl még egyet a verebeknél, meg annál a halász gyereknél. Hiába megyek pont a jelre nem jelez a canine tracker és a kutyák sincsenek sehol...
Senki sem játszik már ezzel a játékkal? Nem igazán vannak hozzászólások.
Na kivégeztem Crimson Helm-et. Nem volt túl nagy csata, a Spider Queen sokkal jobban tetszett.