Okami
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Water Lilly-t (azt hiszem így hívják) tudsz csinálni ,nem? Csinálj utat W. Lillybõl az alagútban lévõ vizen és ugrándozz egyikrõl a másikra befelé az alagútba.
Fradi: A parton találsz 3 kölyköt akik egy fickót vernek.Menj oda beszélj velük ,majd ha elmentek üsd meg a fickót aki ott maradt és beszélj vele.
Fradi: A parton találsz 3 kölyköt akik egy fickót vernek.Menj oda beszélj velük ,majd ha elmentek üsd meg a fickót aki ott maradt és beszélj vele.
hello
valaki segíthetne :S megvan a cherry bomb ott ami a térképen volt ilyen piros volt azt kirobbantotam aztán utána nemtudom mit kell csinálni elmentem ahhoz az erdõhöz vagymihez csa knemtudok bemenni mert nincs híd és neközleekednek a hajók mert kicsi a víz v valami ilyesmi . szóval mit kéne csinálni? :S elõre is köszi
valaki segíthetne :S megvan a cherry bomb ott ami a térképen volt ilyen piros volt azt kirobbantotam aztán utána nemtudom mit kell csinálni elmentem ahhoz az erdõhöz vagymihez csa knemtudok bemenni mert nincs híd és neközleekednek a hajók mert kicsi a víz v valami ilyesmi . szóval mit kéne csinálni? :S elõre is köszi
sk8 4 fun
Semmi értelme 2x-szer beírni,fõleg ha a tiéd az utolsó hozzászólás,mert akkor mindenki úgyis azt látja.
Akkor ki tudja????<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Akkor ki tudja????<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Válaszoljatok!<#nyes>#nyes>
Tuljutottam!!<#taps>#taps>
Most oni islandre kell menni de nem tudom hol van<#shakehead>#shakehead>
Az ajtón bementem a kulcsal amit a királynõ adott és ezután semmi<#nemtudom>#nemtudom>
Most oni islandre kell menni de nem tudom hol van<#shakehead>#shakehead>
Az ajtón bementem a kulcsal amit a királynõ adott és ezután semmi<#nemtudom>#nemtudom>
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ válaszoljatok!!!<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
És még mire jó a sun ÕÕÕÕÕÕÕÕ valami amibõl 3 db kell??<#nemtudom>#nemtudom>
Hali!!!<#wave>#wave> Rögtön a lényegre térek.
Valami nõ 1 szimbólumból kiszedett egy ürhajót(Nem tudtam hogy ez ijen modern játék<#vigyor>#vigyor>) És adott 1 fire tablet. Na és most??<#help>#help>
Valami nõ 1 szimbólumból kiszedett egy ürhajót(Nem tudtam hogy ez ijen modern játék<#vigyor>#vigyor>) És adott 1 fire tablet. Na és most??<#help>#help>
kössz szépen!<#worship>#worship>
vegyél neki pecabotot az árusnál a fehéret (de vedd meg a másikat is hátha jó lesz még)
kérdés: megkaptam a kulcsot a hercegnõtõl, hová kell menni, hogy segberúgjam a "vóterdrágónt"? Mert ugye utána megyek elvileg az Oni Islandre...
kérdés: megkaptam a kulcsot a hercegnõtõl, hová kell menni, hogy segberúgjam a "vóterdrágónt"? Mert ugye utána megyek elvileg az Oni Islandre...
Jó de nem enged 1 fát se kivirágoztatni<#rinya>#rinya>
És nem szünt meg az elátkozódás se<#sir>#sir>
De az árokba vizet tettem<#smile>#smile>
de az sem segitett<#buck>#buck>
+ az az ember a híd mellet van<#nyes>#nyes>
mit kell csinálni<#conf>#conf>
És nem szünt meg az elátkozódás se<#sir>#sir>
De az árokba vizet tettem<#smile>#smile>
de az sem segitett<#buck>#buck>
+ az az ember a híd mellet van<#nyes>#nyes>
mit kell csinálni<#conf>#conf>
de
ha megszûnt az átok az öszes fát ki kell virágoztatni
(asszem a térképen jobb felül van egy pasas az mondja mennyit kell még virágba borítani), hogy néhánx rossz szellemet vagy mit egy rituális tánccal elûzzön.
most ott vagyok, hogy egy qrva fát nem találok... mjdnem megõrültem
ha megszûnt az átok az öszes fát ki kell virágoztatni
(asszem a térképen jobb felül van egy pasas az mondja mennyit kell még virágba borítani), hogy néhánx rossz szellemet vagy mit egy rituális tánccal elûzzön.
most ott vagyok, hogy egy qrva fát nem találok... mjdnem megõrültem
Haló!! heló!
ott tartok hogy valami hidat kellett leereszteni
ez megvolt de amikor a városba jutok meg kell szüntetni az elátkozódást.
ez is meg van és még annyit tudok hogy ha az elsüllyedt hajó fölé holdat rajzolunk akkor bele lehet menni.
Innen mit kell csinálni?
ui.:Van egy kis falu ahol az árokba vizet tettem és nem lehet mást csinálni.
Help
ott tartok hogy valami hidat kellett leereszteni
ez megvolt de amikor a városba jutok meg kell szüntetni az elátkozódást.
ez is meg van és még annyit tudok hogy ha az elsüllyedt hajó fölé holdat rajzolunk akkor bele lehet menni.
Innen mit kell csinálni?
ui.:Van egy kis falu ahol az árokba vizet tettem és nem lehet mást csinálni.
Help
Sajnálom, akkor majd kérdezek ha elakadok.
Azt tudod-e, hogy a két tükörmentés ( sima, ellentétes ) között mi a különbség?
Azt tudod-e, hogy a két tükörmentés ( sima, ellentétes ) között mi a különbség?
A végigjátszásaimat nem adhatpm ki, mivel licenszt kellene utána fizetned.
A Kódmester-nek dolgozom, hogy megjelenik-e benne azt nem tudom. Kétlem, nem férne bele, max a netes oldalon, ha elkészül egyszer.
A Kódmester-nek dolgozom, hogy megjelenik-e benne azt nem tudom. Kétlem, nem férne bele, max a netes oldalon, ha elkészül egyszer.
Sliderx !
Lehetséges lenne, hogy a végigjátszásodat valahol megtaláljam, mert az angolom nem valami jó, és sok idõ néha a fordítás ( ugyanis mindent lefordítok amit csak lehet )
köszi
Lehetséges lenne, hogy a végigjátszásodat valahol megtaláljam, mert az angolom nem valami jó, és sok idõ néha a fordítás ( ugyanis mindent lefordítok amit csak lehet )
köszi
200-nál megtelik a 2. "gyomrod", ha meghalsz attól feltámadsz és újra üres lesz. Ilyen "gyomor" már nem emlékszem,asszem 5 lehet. Ha teli vagy akkor pénzt kapsz helyette ha felveszed
PSN ID.: Beegabor
valaki mondja már el nekem hogy azok a gyümölcsök mire valók? Gyûjtöm õket ez oké, de 200-nál több nem lehet :S
Így a játék közepe-vége felé jó lenne megtudni^^
Így a játék közepe-vége felé jó lenne megtudni^^
Az egyik Mr. Bamboo-nál az egyik bambuszfában. (Szét kell vágni a bambuszfát). Az utolsó Princess Fuse háza elõtt lesz, ha megvan az elsõ 4.
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
Sziasztok.szeretném megkérdezni,hogy milyen ez a játék,és hogy mit kell benne csinálni?irjátok már le legyetek szivesek.
A princes fuse-nál három blökit megtaláltam,elsõ mindjárt a villa elején a kislánynál,a másik susano-tól nem messze magaslaton bent a falba,a harmadikat a virágok segítségével feljutottam egy magasabb helyre ott találtam.A maradék kettõt hol találom?
A kusa villag-nál kellene már tudnom szelet támasztani?
Amúgy három blökit megtaláltam,elsõ mindjárt a villa elején a kislánynál,a másik susano-tól nem messze magaslaton bent a falba,a harmadikat a virágok segítségével feljutottam egy magasabb helyre ott találtam.A maradék kettõt hol találom?
na asszem itt a gond. 5 kutya benn van a faluban ( az összes)Ezekután kapod a feladatot hogy +3 kutyát talál még meg, õk már jobban el vannak szórva az eddíg bejárt területeken. Egy a verebeknél lesz, egy a legelsõ faluban, egy pedig az erdõben
az 5 kutyát megtaláltad már?? És az utána következõ +3 kutya felkersésére felkértek már??
Korábban írtam,hogy 3 kutyát megtaláltam az utolsó kettõt csak a verebes balhé után találom,vagy csak egy kutya függ össze velük?Ha igen akkor hol találom az utolsót?Köszike!
Sziasztok! Köszi a tippeket,de nekem a nyanya akármit csinálok alszik,leírom mit csináltam.Take Pass:odaérek elmegyek a fához ami kivirágoztatja a helyet közben megküzdök Waka-val,utána egybõl elmegyek a Kusa Village-ba ott egyenesen a princes fuse-hoz megyek,harcolok egyet,itt csináltam már úgyis,hogy odaadta az üvegét,gyüjtsem össze a kutyákat meg anélkül is,elmegyek beszélek Mr.Bambooval utána egybõl a verebek felé mendtem,itt az emberke tologatni akar egy sziklát,de ahogy közelebb érek eltûnik és szabad az út a csurikhoz/nem tudom,hogy nálatok is így van,vagy hibás a lemezem?/.Beszélek velük,megvárom míg éjjel lesz elmegyek egybõl mrs.cutterhez,be tudok menni az ajtón is meg hátul gerendán fel,berobbantva,beesek ,de a banya ott alszik,hiába megyek közel csak a kör ikon jelenik meg és elmondja mirõl álmodik vagy mit.Amúgy három blökit megtaláltam,elsõ mindjárt a villa elején a kislánynál,a másik susano-tól nem messze magaslaton bent a falba,a harmadikat a virágok segítségével feljutottam egy magasabb helyre ott találtam.
jamnika: Semmit nem kell csinálnod azzal az emberrel.
Sziasztok!A verebekhez felé vezetõ úton az embernek aki próbálja eltolni a sziklát vagy mit csinál,mit kell segíteni?
Emberek kéne egy kis segítség, aki nagyon vágja az Okamit az mondana pár jó szót a játékról szerintetek érdemes beszerezni stb.???Hallottam hogy hasonlít az N féle Zeldákhoz.Csak az a baj hogy én Zeldát amit játszottam az utoljára NES-en volt,szóval halványlila gõzöm sincs arról mostanában milyen elvárások vannak egy Zeldával szemben. Utoljára ami tetszett monumentális,magával ragadó gém az a Shenmue 2 volt. Szóval mit mondtok??
Nem tud valaki MAGYAR végigjátszás???? Elõre is köszönöm!!<#worship>#worship>
Ha éjjel ugrasz be Mrs. Cutter házában akkor a késeket kell hogy fenje a szobában. Hároszög lenyomva (Bite) folyamatosan és húzás a holdfénybe.
Igen,beszéltem velük.Éjjel menjek a verebekhez és utána egybõl a nyanyához?Befojásolja ha nappal megyek a verebekhez,utána mást csinálok míg éjjel nem lesz és csak utána megyek mrs.cutter-hez?
hiába megyek mrs.cutter házához éjjel,be tudok menni az ajtón meg hátul a gerendán is,a nyanya ott fekszik és alszik nem tudom megfogni a háromszöggel és belehúzni a kirobbantot lyukon át beszivárgó holdfénybe.Miért nem?Köszi!
hiába megyek mrs.cutter házához éjjel,be tudok menni az ajtón meg hátul a gerendán is,a nyanya ott fekszik és alszik nem tudom megfogni a háromszöggel és belehúzni a kirobbantot lyukon át beszivárgó holdfénybe.Miért nem?Köszi!
Ez azért még nem biztos. Az csak egy dolog hogy a Clover feloszlott.
az utolsó amire gondoltam volna, hogy azt is... :)