Okami
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én ott tartok hogy meg kell gyújtani egy pasinak a nyillát tudom hol van a tûz de nem tudok fel jutni hogy kell feljutni?
sziasztok
Ha jól emlékszem a fürdõ (ahol megkaptad az új erõd) mellett van egy óriási bambusz, vízemelõnek megcsinálva.Abba küldjél egy kis vizet.
Én ott tartok hogy megtanultam a verebeknél azt a vizsugaras trükköt. Utána hogyan tovább?
Pedig úgy kell,h megjavítod a kereket, valamit magyaráz és bemegy a vizimalomba.Utána mész és beszélsz vele ahányszor kell.
Vagy ha nagyon nem megy akkor itt megnézheted ,hogy pontosan mit kell tenni.
Vagy ha nagyon nem megy akkor itt megnézheted ,hogy pontosan mit kell tenni.
de nekem nem adta a csaj az italt pedig megjavítottam
A kõnél lévõ fickóval beszélsz ,majd elmész Susanohoz.A házban felébreszted,felveszed a hátadra és kimnetek a sziklához.Ott beszélgetnek ,aztán elmegy a háza mögé.Utána mész beszélsz vele.El kell vinned neki az italt amit a csaj ad neked.Odaviszed beszélsz vele és utána menni fog a dolog.
Gábor szerintem te tudod hogy kell megcsinálni az elején valamilyen village a feladatot a nagy kõ eltorlaszolja az utat
Múlt héten végigvittem.
Túlzás nélkül állíthatom, hogy játékosi pályafutásom egyik legjobb játéka volt!
Aki nem tette, az próbálja ki, s amint pénze lesz rá vegye meg! Én is azt fogom tenni!
Túlzás nélkül állíthatom, hogy játékosi pályafutásom egyik legjobb játéka volt!
Aki nem tette, az próbálja ki, s amint pénze lesz rá vegye meg! Én is azt fogom tenni!
?
megjavítottam de úgy hogy tuod nem kérdeztem meg hanem egybõl ugye nem baj?
asszem piát kell neki vinni, amit akkor kapsz meg ha segítessz annak a csajnak a malomnál. Meg kell javítani a malomkereket
PSN ID.: Beegabor
Valamit használni kell? (no use)!?
Csak ennyit mond: Its no use, I can,t even move
De nem akar ott van és csak fekszik
Bocsi segítene vki elakadtam az elején valamilyen village-nál répák vannak meg egy nagy kõ eltorlaszólja az utat meg ot van valamilyen mr és ms Orange
nah.
Nézzél szét a városban, vannak ilyenkis dokkok ahol elvileg hajók közlehkednének, ahol ember van beszélj vele egy vénember lesz aki panaszkodni fog neked, hogy nincs víz... lesz egy minijáték azzal kell vizet "ásni".
a víz megvan
Aztán a merchantnál van egy kék meg egy fehét pecabot (én megvettem mindkettõt) vedd meg (elvileg csak a fehér kell)
elmész a hídhoz ami a hercegnõ palotájához vezet, ott ven a buddhista szerzetes, õ fog egy legendát mondani egy halról, amit ki akar fogni.
segíts neki is, és a hídat leengedi neked a szerzetes.
Nézzél szét a városban, vannak ilyenkis dokkok ahol elvileg hajók közlehkednének, ahol ember van beszélj vele egy vénember lesz aki panaszkodni fog neked, hogy nincs víz... lesz egy minijáték azzal kell vizet "ásni".
a víz megvan
Aztán a merchantnál van egy kék meg egy fehét pecabot (én megvettem mindkettõt) vedd meg (elvileg csak a fehér kell)
elmész a hídhoz ami a hercegnõ palotájához vezet, ott ven a buddhista szerzetes, õ fog egy legendát mondani egy halról, amit ki akar fogni.
segíts neki is, és a hídat leengedi neked a szerzetes.
Nah én meg milyen érthetõen írtam most le<#buck>#buck>
Seain city-nél de az elött van egy hely ahol van egy roncs hajó.Nah ott találtam egy halászt amellett van egy templom.Seain city megúgy néz ki most hogy:Nincs víz.Zöld köd van a város felett.A híd fel van húzva egy nem tok ahhoz a lyukhoz férni ahol a palota és a két õr van.Ahol van a templom meg a hajó és a Seani city a mellet van az Oni szigetek vagy mi.Nah ennyit tok arról ahol vagyok.<#vigyor3>#vigyor3><#idiota>#idiota><#wilting>#wilting><#help>#help>.A kérdéseim mik:SEAIN CITY-ben hogy kell vizet fakasztani?Hol a francban a halász csóka?Hogy kell a hídat felhúzni.Megilyenek.Látom megértjük egymást<#buck>#buck><#smile>#smile><#hehe>#hehe><#crazya>#crazya>
beszéltem a halász pappal de hogy kell rávenni hogy vegye el tõlem a horgász botot és halásszon?Ja és a pap nem seain city-ben van ha nem a hajó roncs mellet ugye?<#buck>#buck>
jaaa, tehát a medret meg akarod tölteni vízzel? Arra nem emlékszem :)
a híd viszont egy hal kifogásával fog lenyílni, amit a pap csávóval kell kifogni, és a botot meg a merchantnál kell megvenni.
a híd viszont egy hal kifogásával fog lenyílni, amit a pap csávóval kell kifogni, és a botot meg a merchantnál kell megvenni.
õ, namost egy hidas részre emlékszem,ahol ott van az a nyilazós csávó. Meg kell gyújtani repülés közben a nyílvesszõt (este ha jól rémlik). Vagy ez már megvolt? <#buck>#buck>
Na várjatok kezdjük újból oks?Én ehhez túl béna vaok<#idiota>#idiota>.Hogy kell lehúzni a hídat hogy eljussak a lyukhoz ahol a palota van.Hogy kell vizet fakasztani?És hogy kell zsugorodni?De tényleg naon arik vagytok hogy segítetek de én ehhez naon segg vaok<#buck>#buck>.
az a gond hogy lezsugorodni sem tud, ahhoz is kell valami, de én már marhára nem emlékszem micsoda :(
Lelassítani az ídõt úgy lehet ha annál a lyuknál lezsugorodsz és elmész arra a helyre ahol pókok vannak, Be egy járatba oda ahol az üvegek vannak leszakitod az üveget a kötéllrõl belemész és széllel kiszelezed a pialevegõt és megkapod a lelassitást. <#nyes>#nyes>
És hogy kell zsugorodni és lelassítani az idõt?Amúgy köszi.
Köszi a segítséget, majd este megpróbálom ...
valahogy össze kell zsugorodni(sajna már nemnagyon emlékszem, de vmi papirost kell megtalálni egy csajnak(vele mindenképp kell találkozni, valahol felfelé van,ahova asszem úgy kell bejutni hogy az õröknél lelassítod az idõt, így át tudsz menni köztük- õ fog segíteni) és majd jobb oldalt egy kis lyukon keresztül lehet bejutni a palotába, és a királyból kell kiûzni vmi démont,ami ezt a zöld füstöt eregeti
Kérlek segítsetek<#szomoru1>#szomoru1>!Végre eljutdam addig hogy van egy nagy híd ahol a pasi nyilazik az ágyúba és a nyilát felgyújtottam.Tovább mentem ahol van egy hajó roncs egy nagy templom egy harang stb...Onnan elmentem egy újjabb városba valami seani city-be.Nah Ott mit kell csinálni<#confused>#confused>?Azt a zöld ködöt vagy átkot ahogy tetszik hogy kell eltüntetni?Vizet hogy kell ott fakasztani?Ha tovább megyek ott is van egy híd de a másik része fel van húzva(mellette áll egy embõrcke) azt hogy kell lehúzni.Elõre is köszi a választ!!! <#vigyor5>#vigyor5><#worship>#worship>
Akkor mire való a jéggolyó ?
A szél segítségével ?
Miután a 2 gépverebet a végefele majdnem kinyírtam, de elszálltak ott kicsit késöbb van egy bejárat, elötte egy ágyú mellette egy jéggömb, na ott hogy jussak be ?
Kösz elõre is.
Kösz elõre is.
Köszike!!!Siker de megint elakadtam<#idiota>#idiota>.Végre eljutdam addig hogy van egy nagy híd ahol a pasi nyilazik az ágyúba és a nyilát felgyújtottam.Tovább mentem ahol van egy hajó roncs egy nagy templom egy harang stb...Onnan elmentem egy újjabb városba valami seani city-be.Nah Ott mit kell csinálni?Azt a zöld ködöt vagy átkot ahogy tetszik hogy kell eltüntetni?Vizet hogy kell ott fakasztani?Ha tovább megyek ott is van egy híd de a másik része fel van húzva(mellette áll egy embõrcke) azt hogy kell lehúzni.És az utolsó hol van a Water Dragon?<#wilting>#wilting>Elõre is köszi a választ!!!
Van egy rész ami nem tom már a nevét valami cave-ben játszódik és még waka zárt be oda és azt a kiscsajt kellet oda vinni akibe Susano szerelemes.Nah ott elakadtam megvan a fõzetbe valók.Ha a harangnak neki megyek nem jön ki ellenség és minden imp azt mondja hogy vár orochi vagy ki de az a lila bigyó a lift fölött ott van és nem tom hogy tûnik onnan el.Lécci segítsetek!Remélem érthetõen mondtam.Elõre is köszi!:)
Sei -an City-ben átmész a hídon,át a házon és ott szembe veled lesz egy kastély(ez a terület ahol a király palotája van meg egy csomó palota) ,a kapujában 2 õr.Ez a Királynõ palotája. Bemenni úgy tudsz ,ha amikor közel mész az õrökhöz ,lelassítod az idõt (Mist) és elmész mellettük ,be a kastélyba.Remélem megtalálod.
Köszi Disk, de nem találom a királynö palotáját, merre is van ?
Már lassan 40 órát töltöttem el a játékkal - lehet, hogy kezdek bezazulni -.
Már lassan 40 órát töltöttem el a játékkal - lehet, hogy kezdek bezazulni -.
Disk: Kössz<#worship>#worship>
Amikor Kamiki village-ben kivirágoztattál minden fát és az öreggel is kivirágoztattad a fõ fát akkor kapod meg.
Ezek azok a nagy tavi rózsák (vagy mik) a víz felszinén,ha kört rajzol a vízre.
Boksz: Kaptál a lánytól egy Fire Tablet nevû.Vissza mész a fõvárosba ,be a királynõ palotájába ,fel a liftel.A Fire tablet -et rakd Equiment -ben és ezek után tudsz a láván úszni.
Ezek azok a nagy tavi rózsák (vagy mik) a víz felszinén,ha kört rajzol a vízre.
Boksz: Kaptál a lánytól egy Fire Tablet nevû.Vissza mész a fõvárosba ,be a királynõ palotájába ,fel a liftel.A Fire tablet -et rakd Equiment -ben és ezek után tudsz a láván úszni.
Tudja valaki, hogy mit kell csinálni miután a lány az ürhajóval elszállt.
Merre menjek.
Segítsetek, köszi.
Merre menjek.
Segítsetek, köszi.