524
-
#124 éjszaka megoldom, posztolom. -
#123 Bár nem lehetne valódi okami-s betűtípussal megcsinálni a címet, vagy legalábbis hasonló "festett" betűkkel?? -
#122 felőlem mehet az is,a mo9stanit még azelőtt rakattam be, hogy emezt musha berakta volna , csakhogy legyen vmi -
Crazy Mate #121 Szerintem ez lenne a jobb banner. -
#120 erről lecsúsztam :-/ -
#119 na ne. nem is enged másfele menni a fertőzöt rész miatt, csak egy irányba, be a barlangba, ott jósolja neked a nő (vagy férfi? ^^), hogy egy titkos helyen nyílik egy barlang, elrejtve a vízesés mögött. (a vízparton kell végigmenni, szorosan a fal mellett). -
fanatifo #118 megcsinéltam köszi!De ez az erdő sem egyszerű töröm a fejem hogylehetne továbbjutni:) -
#117 Kamiki Village-ben az összes halott fát (amik feketék és ilyen fehér szalag van) életre kell kelteni (karikát rajzolsz). Asszem 15 db van. De ezt ha jól vettem észre csak akkor lehet megcsinálni, ha az öreg,aki ilyen terasz szerűségen van táncolt egyet. -
fanatifo #116 és azt hol kell megtanulni? -
#115 csak akkor tudsz odamenni, ha megtanultad azt a képességet, hogy vizililiomot tudsz csinálni a vízre -
fanatifo #114 nah most először elakadtam!Agata forestbe hogy a fenébe lehet bejutni? -
#113 nah, egye fene mehet...bár az enyem jobb... :-P -
#112 nah, kárpótlásul az offért, már ha tetszik...
-
#111 ez annyira unrealisztikus...lehet h. egy vegetarianus farkas gyomorrontassal... :-P -
#110 :))))
-
#109 nemismeraléptenyomán ^^ -
#108 ... még egy ilyen profi munkat nem tudok csinalni, ugyhogy betehetitek... :-P remelem jol rajzoltam, és tényleg a farkas s*ggéböl jönnek ki a viragok... :-P -
#107 felőlem mehet -
nesztek :-P -
#105 ..okééé..minnyá rajzolok mvit paint-be, de azt nem köszönitek meg... :-P
-
#104 bűntetésből csinálnod kell egy gyönyörűséges bannert :D -
#103 bocs, en offoltam Just Cause-al; bocsi... :-P Én kezdtem, ezer bocs... :-D -
Crazy Mate #102 Milyen kellene?Majd ha lesz időm akkor talán csinálok egyet,csak még szerezni kellene a bannerhez képet. -
#101 vki nem akar csinálni egy jó bannert?? -
Crazy Mate #100 Ok,egyébként 100. hsz. -
#99 Nagy igazság így legyen. -
fanatifo #98 Folytassátok más topicba léci itt csak erről a csodajátékról beszéljünk pls -
#97 A ps2-es:) -
#96 nem ps2-es képek. xbox360-as képek kerültek ki mindenhova. Mivel sokáig csak azok voltak elérhetőek, ezért minden géptipushoz ugyanazokat a képeket linkelték. PS2 nem tud pl shadert, nem így néz ki a víz rajta. De elég legyen már a Just Cause-ból, mi a ráknak lett ez felhozva az OKAMI topikjában??? -
Crazy Mate #95 Itt van egy ps2-es kép,és itt egy pc-s,szerinted melyik a szebb? -
Crazy Mate #94 Én ott járok,hogy volt az a nagy kő,azt annak a harcosnak a segítségével szétvágtam,aztán mentem tovább,ott volt egy nagy barlang,azt megcsináltam,ott megtanultam valami bloom varázslatot,azzal a kinti nagy fát újraélesztettem,és most minden zöld,legalábbis ott.Volt a tengernél ilyen keskeny út,a közepén egy töltés van,és a végén pedig valami hold izé,ott mi van?Nem volt még időm bemenni. -
#93 Oké, akkor térjünk vissza témához, ki merre jár? -
#92 ne butáskodj, a ps egy 2000-es vagy talán 2001-es konstrukció, azóta kicsit fejlődött a technika...akkor iszonyat nagyot ütött, ma már sokkal szebb a pc...az más kérdés, hogy ps-en garantáltan szépen futnak a játékok, pécén meg az új játékok lazán beszaggathatnak (legalábbis nálam) -
#91 off:
most már láttam mindkét verziót és összehasonlíthatatlanul szebb pécén, mintha teljesen más graf engine lenne benne...gyönyörűséges a táj, bár a textúrák persze nem a legtökéletesebbek a terepen, de ez érthető is...csakhát a gépemen nagyon gyengén muzsikál, valami nem stimmel vele...szóval elsz@roznék vele én is, ha rendesen futna, de nem, így marad Okami -
Crazy Mate #90 Miért egyértelmű?A ps2es játékok sokkal jobban néznek ki mint a pcsek. -
#89 ez egyértelmű ^^ -
Crazy Mate #88 Szal pc-n sokkal jobban néz ki a Just Cause mint ps2-n? -
#87 Just cause-bol a PS-est küldöm, a PS limitje latszik eleg rendesen, ködeffekt, szgletesebb karik, arnyek teljes hianya; de nekem még igy is tetszik, föleg akkor szép ha felkel a nap, akkor elkeni picit a sok fény a kontrasztokat; éjszaka eleg csunyacska minden, kis felbont-uak a texturak... Masolt verzioval tolom, és nincs az a problem, mint GTA-nal, hogy szétgyilkolja az olv.fejet; nagyjabol siman töltöget; igaz ritkasak a városok+kevesebb a jarokelö stb... Nagyon tetszik, hogy szabadabban lehet mozogni mint GTA-ban+a gigantikus szintkülönbsegek+szigetek nagyon jok; keves+pici varos van, nagy a dzsungel... Nekem nagyon bejön, igaz picit B-mozi hangulata van; de mokas jatek... A fizika is vicces; de elvezetes a game...
van pár bug; de egyik sem baxa el a jatekmenetet...Nem olyan profi mint a GTA,de nekem a bananköztarsasag/rebellis hangulat jobban bejön, mint a nagyvarosi maffiozos... ezen kivül imadom a szigetes/sunshine-gameket (F.Cry, Terracon stb...) ...bocs off-ért eldugulok... -
Crazy Mate #86 Thx.Sikerült nekem is,már sokáig eljutottam,ez a játék tökéletes,sosem játszottam még ilyen jó játékkal. -
#85 jaja, én is a Colossus-hoz bírtam csak hasonlítani művészi tekintetben...über ez a játék!
(közben már túljutottam a problémás részen)