Okami

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dinomano
en nem fikazom emule-t; bár torrentet hasznalok...a torrentnek meg az a hatranya; hogy csak friss cuccokat tudsz leszedni,max.1honapig jo 1 torrent, ha meg 99%on beszar a torrented, akkor kaparhatod a falat... :-D viszont a torrent tud gyors is lenni,ha mákja van az embernek és jol kifogja...Jah, probaltam ma JUST CASUE-t; nagyon faszajos game, mindenkinek ajanlom! GTA koppi, de jo! :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

musha
mail-ben írtam...

OFF Azzal hogy a eMule rossz lenne egyáltalán nem értek egyet. Friss cuccok letöltésére a torrent a jó, de ha valami régebbi zenét, filmet, játékot kersel sokkal nagyobb az esély, hogy eMule-lal megtalálod, viszont türelem kell hozzá míg lejön.
Tinman
Töltsél már le egy torrent klienst és használd a google-t... még az is kidobja a publikus torrentoldalakat. Nekem rögtön az elsõ találatra az egyik leghasználhatóbb oldalt dobta ki.
Emule egy nagy nulla.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Akkor neked honnan van meg?

musha
nemá hogy emule-ra biztassátok szegényt, torrenttel százszor hamarabb lent lesz neki...emule-ról kizárólag negatív véleményem van <#levele>

Ugye ezt a pár hetet/egy hónapot csak viccbõl mondtátok?Remélem igen,de most torrentel töltöm,és úgy néz ki,hogy holnap ilyenkorra már lent lesz.

Ne izgulj,pár hónap és le fog jönni a game. Mire kijön az Okami 2 addigra biztosan.
Amúgy is a türelem rózsát terem. Meg néha idegbajt😊)
eMule? Az nem indul azonnal, szépen sorbanállsz míg rád kerül a sor, majd akkor. A letöltés sebessége függ attól hogy hányan töltik fel illetve hogy te milyensebességgel tudsz feltölteni. Egy több gigás fájl ha sok megosztó van pár nap alatt lejöhet. Nekem egy film egyszer több mint egy hónapig jött le.
Már ettem ,de még mindig nem jó.

Seth
Egyél meg egy fagyit

PSN ID.: Beegabor

Sötétkék a csík,és nem kezdi el a letöltést.Most mit tegyek?

Ok,thx.És innen milyen gyorsan jön le?

Banyapapa
igen, az emule.
Segitséget vagy mit-és hogyan-beállitások-stb meg pl: a mp3portal.hu-n

De amikor rámegyek a letöltési linkre akkor azt írja ki,hogy a lap nem jeleníthetõ meg,külön program kell hozzá?

dinomano
Aham, volt 1-2 ilyen game..anno jatszottam(nem kiröhögni, meee' tök aranyos volt); Winnie the pooh-al (N64); tök jo volt, de ott is az allando karattyolas/vihoraszas idegesitett... :-D

Seth
na igen a karattyolás és hablaty, már a Banjoo Tooie játékokban is soxor falra másztam volna tõlük, de talán hozzá lehet szokni a 30+ játékidõ alatt ^^

Tinman
Tegnap volt idõm egy kicsit foglalkozni a játékkal.
Minden elemétõl le vagyok nyûgözve... oldschool gamerek imádni fogják, GTA nemzedék meg azt sem tudja majd, hogy melyik vödörbe hányjon tõle. /Kinek nem inge.../

Egyvalami viszont eszméletlenül idegesít, zavar, falat kaparom: Vagy ne lett volna semmilyen beszédhang a párbeszédek alatt, vagy lett volna tõlem akár maláj, de ez a iouuaeeeeeeeaaaaaeeeuuuiiiiaaaaúúúúáááááooooõõõõiiii ez kegyetlenül erõszakolja a fülemet. Nõi hangoknál a legidegesítõbb.
Én megértem, hogyha full "szinkron" lenne rajta akkor DVD9-re is alig férne el a játék, de minek már alá ez a fasság?

Amúgy, ha jól sejtem az lesz ezzel a játékkal is mint anno a Beyond Good And Evil-el. Hatalmas siker lesz online/offline sajtóban, ill. az igényes játékosok körében és óriásit bukik a piacon.
Ha BGaE üzletileg nem volt éppen a legsikeresebb, akkor ez totális bukta lesz... ezt a dúmkvékgétéjaafíír nemzedék nem fogja komálni.
Aztán csalódjak pozitívan.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Seth
sebesség??

megvan.
már csak használni nem tudom😊
azt irja hogy a file a letöltési listában van,de nem tudom hogy hol a letöltési lista😞
valaki tudna segíteni?
köszi.

Sephi
Sokkal tobbet.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

köszi
dinomano
szerintem emule lesz...

ez torrent?
dinomano
Maruzst, ment csomag tennyap... (ehh...delutan kemenyen töltöm Enthusia-t at home, a megadott HTTP linken (lasd: Enthusia topic)... tiszta pojén, hogy van ingyenes HTTP-connect-es letöltes, még ha qrva lassu+várni kell is... :-P

Banyapapa
Dinomano:ma feladom neked a dvd-ket!!
Aki kipróbálta az Okamit az légyszi írja meg hogy mire számítsunk,mert 3,5 gigát letölteni nem kis dolog😊
dinomano
Ehhh... jo lehet, nalunk meg UPC kaka, amugy meg avi adatforg. keretet en is kilöttem kb. ... :-|

Milyen stílusú a game???Csak képeken láttam de elég elvontnak tûnik ami nem jó elõjel. Viszont van aki a Zeldához hasonlítja ami viszont kifejezetten jó elõjel😊)
Akkor most mi az igazság?
Or is truth out there?
Sephi,musha nektek honnan van meg?

musha
ühh...na én pont azt kaptam, amit vártam...egyetértek Sephivel, nehéz szavakba önteni...teljesen egyedi stílus, félelmetesen durva cell-shade grafika, nagyon hangulatos mese (a szó legjobb értelmében). és ez 2-3 óra játék után már leszûrhetõ...

DoNorBi
áá készvagyok hátnem ma kapok mail-t hogy az adatforgalmam 90%-át túllélptem,okaminak löttek erre a hónapra,pedig már habzik a szám de rendesen😄
Sephi nincs szívem téged megdobálni,mondd te azt kaptad amire vártál?

Haverok, Buli, Fight Club!

Sephi
Jelzem nem birtam kivarni es letoltottem. Ez van dobajtok meg kovel. Vannak kivetelek amikre nem tudok varni.

Jah a jatekrol nincs szavam. Egyszeruen.... na mind1 majd meglatjatok.

Aszem ma ejjel sem alszom 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

melyik torrentrõl szeded?
Van valami fizetõs honlap ahonnan le lehet szedni?(ingyenes is jó,csak ne torrent legyen,azt már szedem)

dinomano
aham... ennyire nem birtok várni? én pl. le sem tudom tölteni; valahogy egesz varosban akad a rohadék UPC...otthon+itt melohelyen is, nem tudom mit balfaxoskodnak...

Sephi
Jobb privat ftp-eken fent van ma'....

Seth
torrenteken én is láttam, vmi gyorsabb megoldásra várok( mondjuk dox.uw.hu)

dinomano
torrentreactor.com-on lattam reggel...3,5giga...

Seth
hol? vagy csak az inforól beszélsz a consolenews-on?? 😞

dinomano
jaja, fent van biza...

Sephi
Nem mindenki warezol.

Seth
Gondolom eredetire gondolt

Mi jön hétfõn? Az összes torrentoldalon fenn van.

Papesz

Sephi
Csak hetfon jon <#szomoru1><#szomoru1>

nekem is privit plz ha tud vki segiteni.
thx elore is

Ha tudod a választ, szólj nekem is 😊

És honnan lehet letölteni?

Forrás:
Console-News