524
-
#164 van egy ficko vmi tűzijáték készítő vele kell beszélni.
a pontos helyére már nem emlékszem, de egy függőhídon kell átmenni a házához. -
Crazy Mate #163 Bombát rajzolni hol tudok megtanulni? -
#162 En nekem absolute semmi bajom nincs a nyuszogessel. Sot a nagy hos nyuszogeset imadom :D -
#161 én még csak az elején, de nagyon tetszik az egész úgy ahogy van. bár ezt a nyüszögést tényleg nem könnyű megszokni, főleg mikor hosszúra fogják a dumát.
a graf csodálatos, és amikor a táj hirtelen visszanyeri az eredeti formáját az felér egy vizuális orgazmussal:)
most már tudok bombát rajzolni így a harc is gyorsabbá vált. egyedűl az analogkarral való rajzolás megy még gyengén (a kör helyett sokszor idétlen sokszöget rajzolok), de gondolom ez csak gyakorlás kérdése.
-
Crazy Mate #160 LOL -
#159 Most gyujtottem oszze a kutyakat a kis elatkozott faluba :D -
#158 Crimson Helmet legyőzése után nem sokkal, vmi barlangrendszerben bájcsevegek az impekkel (álcázni kellet magunkat, egy A4-es papír a fejünkön, egy tetszőleges minta rá, és meg se ismernek -nagyon hülyék, ráadásul a szakácsot kell először megkeresni,akit meg a kondérban felejtettek és ott fortyog -persze azért megmentjük) -
#157 Hol lehet kapni és mennyiért vesztegetik? -
Crazy Mate #156 Ki hol tart? -
Crazy Mate #155 Ez az egyetlen játék amiről még nem hallottam egyetlen negatív véleményt sem,és én sem tudok semmi rosszat mondani a játékról.Találó a cég neve amelyik készítette.(Creativity lover) -
fanatifo #154 nah leraktam már 13 óránál tartok és továbbmentem hát mitis mondjak pörfekt game!:))) -
fanatifo #153 köszi a segítsége most a farönkös dolognál vagyok gondolkzom erősen:)
A pókos bossfight meg fenomenális volt! -
#152 JAAA!!
Fest ki koros korul az elhalt virag agyasokat es akkor befolyik a viz kozepre!!! A szobor kor kulsejenel vannak korbe korbe! -
fanatifo #151 Azt megis csináltam azt tudom!De van egy rész amikor egy bejárat van és vaéahogy felkéne jutnomn!Denemtudok az egész teremben 3 lebegő virág van!Azt a képességet hol tudom megszerezni hogy feltudjak menni rajtuk? -
#150 Nem itt van az a rész,amikor van egy fatörzs, és kis gombák vannak rajta? Ott napot kell rajzolni a barlang tetején, megnőnek a gombák, fel tudsz rajtuk menni -
fanatifo #149 ez azután van amikor a hidat megcsináltam vagyis kifestettem ez az utána van! -
fanatifo #148 ezt a képességet még nemtudom azt hol lehet megtanulni? -
#147 Ez ugy kb merre van ?
A lebego viraghoz meg nem tudod odakotni magad hogy huzzon fel magara? -
fanatifo #146 hát nemtudom nemszokta melakadni egy játékban sokszor de ez most megtörtént!Ötletem sincs már hogykell továbbjutni amikor a mérgező folyadék eltűnik és kinyilik egy kapu!És ott benn csak szobrok vannak meg 3 lebegő virág de hogy mit kell csinálni egyszerüen nemjövök rá..... -
#145 Altalaban ki kell festeni de ha ott vagy ahol a kisgyerek meg a kutyusa akkor vard meg amig a hos "megjelenik" a uj "hiddal" :DD -
fanatifo #144 najó felhuztam magam nemszoktam kérdezgetni de elfogyott a türelem!a leszakadt hídnál mit kell csinálni? -
fanatifo #143 okés énis erre gondoltam és eztis csináltam de nemjött be:)köszi -
#142 arra a két pontra kell egy-egy pöttyöt rakni. Nekem kb 5x-re sikerült, pedig volt hogy pont oda raktam mégse fogadta el -
fanatifo #141 mit kell csinálni annál a srésznél amikor egy nagy kockafejú dög állja az utamnat és 2 gyenge pontját mutogatja? -
#140 Ja az jó csata volt
Én most ott vagyok, hogy 3 kutyát kell megtalálni ( meg előtte is 5-öt)Van egy szálloda és egy nagydarab veréb a tulajdonosa. Haláli pofa, csak tesped a trónján, aztán csak annyit röffent oda mindíg hogy 'chirp', a talpnyalói meg mindíg mondják hogy na a főnök most nagyon mérges, meg na most a főnök örül, namost a főnök elégedett, az meg közben mindíg csak 1x mondja hogy 'chirp' ugyanazon a hangon ^^, főhőseink meg izzadnak (tudjátok mint animékben amikor megjelenik a fejük felett egy vízcsepp ha kínosnak érzik a szitut^^*) -
#139 Kozben megoldottam.
Oai mekkora volt a pokos boss fight :D
Igaz en meg csak most jottem ra hogy ket dolog osszekotesenel a ecset az automatikusan pozicionalja magat :D Igy mar konnyu! -
#138 csak egy vonal -
#137 Egy vonnallal vagy kettovel? -
#136 Pedig pont azt kell, két rúd tetejét összekötöd -
#135 Ok az elso faluban az oreg mama aki ott mosogat a folyonal azt mondja hogy eltunt a ... valamije. Ott mit kell csinalnom? Huzzak vonalat a ket palca kozott hogy fel tudgya akasztani a mosot ruhakat vagy mi kell neki ? Hogy erti azt hogy ROD?
Jah es rajottem mire jok a spontan fak. Ha egy mob a levegobe van es ala rakok egy fat leuti :D -
KaTy #134 köszi megpróbálom.
tegnap haraptam(háromszög) ,vágtam az ecsettel ..de nem reagált.
Mondjuk a nekirontást nem próbáltam. -
KaTy #133 viszont ha körberajzolom virággal,q**va aranyos ahogy odasétál és megölel:)
Viszont pecázni nem hajlandó:( -
#132 Ronts neki egyszer, majd észhez tér -
KaTy #131 csak az a baj hogy nincs pecabot!!!!
Sír a gyerek, botot meg nem látok sehol. -
#130 A tóban úszkáló halak, és a pecabot vége közé húzni kell egy vonalat (kicsit nehéz betájolni,mert rossz szögben áll a kamera). Összesen 3 halat kell kipecázni, mindíg az ellentétes irányba kell húzni a bal kart, mint ahogy a hal úszik, ha part közelébe ér,akkor kiír egy gombot,amit gyorsan meg kell nyomni, ekkor kiugrik, amíg víz felett van egy nyisszantás rajta az ecsettel és meg is van -
KaTy #129 hi!
az Agata forestben a köcsög kis pecás gyerekkel mit kell csinálni?
Azt vágom ,hogy segíteni kéne neki kihalászni a kulcsot,de hogyan? Csak zokog bármit csinálok vele, és nem hajlandóm használni a pecabotot... -
#128 sokkal, mehet fel ^^ -
#127 így jobb?
-
#126 úgy vettem észre ha harc közben használod,akkor kicsit leállnak az ellenfelek,meg ha közétek egy adag virágot csinálsz akkor azon se jönnek át azonnal, kicsit meglepődnek. Amúgy terepen szerintem nincs jelentősége, inkább csak jópofa -
#125 Apropo. Minek jo az hogy ha pontokat rakok a foldre es par masodpercre fak jelennek meg?