102
Külföldi online outletek
  • akhork
    hát igen a karácsonyi szezonba azért jobban le vannak rabolva a jó ajánlatok mint most így ünnepek után.
  • jezjezjez
    Egy ismerősöm csak arról panaszkodott h a felhozatal szűkösebb volt mint számított rá, de ez még a téli vásárlószezonba volt.. Hogy most mi a helyzet azt nem tudom
  • amazon15
    Most ugye február közepéig akciók vannak, és ugye ott alapból olcsóbb minden, tehát rosszul nem lehet járni. Ha nem is mindig azt veszek ott amit akarok, valami másra mindig lecsapok :)
  • akhork
    én a premierben eddig nem csalódtam, de kiváncsi lennék van-e valakinek vmi rossz tapasztalata esetleg. Én ilyen "részben igaz akciókkal" sem találkoztam még ott.
  • jezjezjez
    gondolom arra gondol h netán átverés az egész, vagy ferdítenek, vagy csak 'részben igaz'. És sajnos van a alapja a felvetésnek merthát láttunk már ilyet, de hogy a premier esetében jogos-e azt nem tudom
  • akhork
    hátulütő? pl. messze van. meg ha valakit zavar hogy nem a legeslegújabb kollekciót árulják féláron :D
  • hellobello
    Milyen hátulütője lenne ? Pontosan mire gondolsz ?
  • kerekpocak
    Hát igen... az éremnek 2 oldala van. Nincs valami hátulütője a dolgonak? Mármint hogy ennyire lenyomják a premier outletben az árakat.
  • kacsi33
    Cserébe viszont utaznod kell, dehát valamit valamiér
  • haptork
    Premierben outletben voltam karácsony után és ott teljesen baráti volt a helyzet. Bár lehet, hogy csak olyan napot fogtam ki amikor kevesebben voltak. Pedig sokkal olcsóbb a belvárosi plázáknál.
  • hellobello
    Hát igen amikor akciók vannak, meg karácsonykor is akkora tömeg szokott lenni, hogy az embernek elmegy a kedve a vásárlástól.
  • kerekpocak
    Én speciel mindenhol tömeget látok. Lehet hogy más jelenti nálam a tömeg fogalmát, de irritáló mikor már kígyózik a sor, sőt már az 5 ember is sok előttem. Főleg a nagy akcióknál gyűlik össze a sok ember egy helyen...
  • kacsi33
    Én már rég óta nem láttam tömeget vásárlás során. Budapesten szerintem már túlkínálat van bevásárlóközpontok terén
  • haptork
    Vásárlásnál a tömeg elég bosszantó. Főleg, ha alig van próbafülke és fél órát kell várni mire felpróbálhatok valamit. Ha még esetleg jó is akkor a másik fél órát a pénztárnál való sorban állás teszi ki.
  • jezjezjez
    Hát én nem tartozom közéjük, mert mire otthon összekapom amgam, addigra már bőven délután lesz. Meg hát ugye, otthon is van mindenféle teendő.
  • mámászítá
    Én inkább szombat délelőtt szoktam vásárolgatni, akkor még kevesebben vannak, az emberek kipihenik a heti fáradalmaikat.
  • jezjezjez
    Általában ezért is van hétvégente tömeg. Bár van, hogy este meló után is betérek körül nézni, de általában akkor már hulla fáradt vagyok és marhára nincs hozzá kedvem.
  • mámászítá
    Hát igen csak a munkaidő alatt nem tudok menni bevásárolni, pedig jó lenne :D:D:D
  • jezjezjez
    Sehol sincs tömeg? Hát nem tudom, te mikor szoktál vásárolni, de általában azért nyüzsögnek az emberektől ezek a helyek.
  • AgyAnnnnnna
    Mára már annyi bevásárlóközpont nyílt (legalábbis Budapesten), hogy sehol sincs tömeg. Utoljára Tesco-ban kellett sorbanállnom... igaz azt gyakran, dehát élelmiszerre mindenkinek szüksége van ugye
  • jezjezjez
    Hétköznap munkaidőben kisebb a forgalom, de szerintem outletekben se sokkal kisebb a tömeg.
  • mámászítá
    Én nem szeretem a bevásárlóközpontokat, mert túl drágák és még ehhez képest is tele vannak a boltok és alig lehet elférni. Ezért jobbak az outletek.
  • AgyAnnnnnna
    Szerintem csak össze volt maszatolva a kijelző amikor te voltál vagy nem tudom, amikor én mentem mindegyik ment kifogástalanul!
  • jezjezjez
    Nem értem a link konkrétan leírja, hogy február nem tudom hanyadikáig tartanak leárazást pár üzletben. Az is fel van tüntetve, hogy melyikbe.

Nekem különösebb problémám nem volt a touchscreenes térképekkel a westendben, bár néha tényleg kicsit nehéz bögdösni, de lehet, hogy egy idősebb embernek nagyonbb akadályt jelent. :)
  • printsreen
    awest endben még a tochscreenes keresőtáblán sem találok meg soha semmit. nem igaz komolyan hogy nem tudnak annyit megtenni, hogy megcsinálják úgy, hogy: Te itt vagy és itt a bolt. ráadásul minden második, ha működik:P

ez decemberi akció volt az outletben:( lesz még ilyen?
  • akhork
    nah ezért szeretem őket.
    tartják a lépést a fejlődéssel, a neten is lehet tájékozódni próbáld ki ezt a westend portálján
  • jezjezjez
    Ott figyelt az oldal közepén, szóval annyira nem volt nehéz dolog kiszúrnom. :D
    De vannak ott akciók is feltüntetve, hogy mit árulnak és mennyiért. Meg azt is leírja, hogy mely boltokra vonatkozik
  • mámászítá
    köszi szépen, sorry csak nem találtam meg az oldalon :(
  • akhork
    nah ez már sokkal jobban tetszik, így :D outlet akciók....nyerő :D
  • jezjezjez
    Ott tartalmazza a link, hogy mikor. dec27-feb23-ig.
  • mámászítá
    mikor lesz pontosan ez a learázás ?
  • printsreen
    http://premieroutletscenter.hu/cikk/learazas_learazasa

itt találod a triumphos dolgot.
  • ipari jani
    most meg amúgy is indulnak a leárazós bulik szinte mindenhol
  • printsreen
    szerintem vegyél neki fehérneműt. tudod, azzal te is jól jársz:) triumph?
  • gyekenyheni
    most mindenképpen érdemes....a premierben nagy leárazások vannak....ott télleg jó körülnézni
  • mámászítá
    Igazából fogalmam sincs, hogy mit vegyek neki, de ha az outletet ennyire dicséritek akkor meg fogom nézni, ott biztos találok neki valami jó cuccot. :):):):
  • AgyAnnnnnna
    Nekem eddig bevált az outletes vásárolgatás olcsó és azért mégis márkás dolgok vannak. De persze nem mindenkinek az a véleménye ami nekem :D
  • jezjezjez
    Nem a mi barátnőnk, úgyhogy ne tőlünk kérdezd, hogy minek örülne. :D

Amúgy csak példának írtam az outleteket. Igazából azt se tudom, hogy milyen boltok vannak arrafelé.
  • gyekenyheni
    most karácsony után elég nagy leárazások vannak például a premier outletben.....mondjuk sztem érdemes körülnézni a plázákban...ilyenkorvannak jó akciók
  • mámászítá
    A barátnőmnek most lesz a szülinapja és szeretném valami márkás cuccal meglepni. Ötlet ?