Outlet

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Biztos vannak jók! Ott mindig van! Jó vásárlást

Na, köszi a tippet! Kiváncsi vagyok milyen akciókat találok majd, már nagyon várom!!!
Én szeretem, a nyüzsögnek körülöttem,nem zavart, hogy voltak. Menj délelõtt, akkor talán kevesebben vannak!

Jaj de jóóó! Én is szertnék menni, csak pénteken lesz rá idõm, most van valami tavaszi árengedmény is. Sokan voltak?
Királyság! Most voltam a premierben vásárolni, vettem egy pöpec edzõcipõt. Tökre olcsó volt. Szeretem az ilyen jó fogásokat! he-he

Kár hogy ilyen messze lakom az áruháztól, lehetne vidéken is hasonló bevásárlóközpont. Bár, ha ilyen akciók vannak, lehet még benzinnel együt is megéri itt vásárolni..
Most hétvégén sajnos nem értem volna rá, de muszáj leszek idõt szakítani, mert nem szeretnék túl sokat költeni megint..
Lesz igen, mindig figyelemmel követem a nagyobb akciókat ott, mert sokat spóroltam már ezeken. Olyan 4x-5x voltam már kint vásárolni. Szétnéztem az oldalukon és most péntektõl kezdõdik megint 1 nagyobb akció, de itt van több info: Link
Én már voltam idáig 2x a premierben, amiket kigondoltam nagyjából sikerült is megvennem, érdemes figyelemmel kísérni a nagyobb leárazásokat, igaz, hogy akkor elég sokan vannak kint, de sokkal olcsóbban hozzájuthatsz jó ruhákhoz, mint egyébként. Gondolom, most tavasszal is lesz valami hasonló.
Én egy J.Philip télikabátot 80e-rõl 30e-re értékelték le. Ha elfogy mire odaérek átmegyek Hulk-ba!
Kinéztem magamnak egy csizmát...40rõl értékelték le 16-ra. Remélem lesz még belõle a hétvégén 😊
Üzlettõl függ, valahol már kicsit érzõdik hogy tart már egy ideje az akció.De általában tud válogatni az ember.
Méretekben is lehet válogatni? Nekem az a bajom hogy szinte alig találok a méreteimben ruhát magamra, fõleg cipõt 😛 Gondolom a fagyok miatt most nagy tömeg sincs, pláne hétköznap.
Megelõztél 2 perccel. 😄
Én jártam ott. Egész sok dolog van még ahhoz képest hogy már nagyon szezon vége van.
trigonometrikus
Itt találod a mostani akciókat 😊

30-70%-os leárazások vannak.

a premierben még én sem jártam...viszont az igaz hogy meg kell találnod azt a helyet ahol tényleg ki tudod fogni a neked való cuccokat a neked való árakon
paszulypisztoly
Itt pár hsz-al lejjebb látam ezt a Premier Outlet Center helyet. Én még nem voltam ott, megéri kimenni oda? Minden akciós, vagy csak egy-két cucc?

trigonometrikus
Ismerni kell azokat az üzleteket, ahol tényleges leárazások vannak. Nekem rengeteg ilyenem van. Némelyik plázában sok ilyen "kedvenc" megtalálható egyszerre.

paszulypisztoly
A karácsony elõtt 20990-es kabátot, 50%-os kedvezménnyel 19990-ért? Szokásuk ilyen akciókat csinálni...😄

sztem most bevásárló központokban érdemes szétnézned...a karácsony után megmaradt cuccokat ilyenkor biztosan megkapod "outlet" áron😊
paszulypisztoly
A nagy hidegre való tekintettel sürgõsen keresek jó meleg kabátot, lehetõleg "outlet-áron". Ötlet valakinek?😊

Én is utálom a karácsonyi tömeget, a tolakodást és azt a tipikus hozzáállást, amikor nagyjából harcol mindenki az ajándékokért. Bár megmondom õszintén nekem nem sok pénzem maradt, de sajna szilveszterkor történt egy kis baleset a ruhámmal, szóval szeretnék beújítani egy jó bõrkabátot. Esetleg ötlet, hogy hol érdemes nézelõdni?
yugoslave
Én tegnap voltam kint Biatorbágyon elkölteni a karácsony után marad pénzt, és már nincsenek sokan. Lement az ünnepek körüli õrület. Lehet nyugodtan és tokakodás, nyüzsgés nélkül vásárolni 😊

A legjobb hely ami még kocsival, de elérhetõ az nekem is az outlet center. Pesten a belvárosban is sok hely van de én nem ismerem annyira a várost. És hát ugye nem ennyire egy helyen van minden és nem is outlet árakon. 😊
Thaison
Én nem nagyon bízom meg a külföldi online boltokban az ebay kivételével. Nem tudom miért, de nekem az az egy fix. Szóval leggyakrabban itthon vásárolok és rendes boltokban vagy a premierben! Premierben gondolom ilyenkor jó sokan vannak, de holnap ki kéne néznem, hátha találok még 1-2 jó cuccot😊

Rubenvagyok
Gyereknap mindig van! 😄 Meg jön a karácsony az a legnagyobb gyereknap 😄
Viszont valamilyen akció megint van szóval nem tévedtél sokat!

monkeymajom
Nézem, milyen gyereknap így karácsony elõtt 1 héttel!? Utána vettem észre,hogy ez egy májusi hozzászólás😄

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.

Igen pont amiatt terveztem mert látom belehúztak nagyon a gyereknapra lesz egy rakat program. Amíg én vásárolok a férjem ellehet a gyerekkel õ úgysem bírja ki velem 1 üzletben 10 percnél tovább 😄

Akkor asszem kora délelõtt megyünk köszi! 😊

Hát minél korábban, ha teheted, mert este feel már eléggé nagy tömeg van.
Most is lesz 1 nagyobb akció a premierben vasárnap, akkor is szerintem érdemes lesz délelõtt kimenni, mert délután már tömve lesz az egész az tuti.
Szia edisonson!

Köszi a gyors választ nem is gondoltam, hogy lesz itt valaki tök jó😊
Mikor érdemes menni kora reggel vagy inkább este? Vagy ebé<#vigyor4><#vigyor4>dszünetben?

Szia!

Azóta voltam már én is kint vásárolni, általánosságban igaz az 50-70%-os kedvezmény, sõt egyes napokon még nagyobbakat is ki lehet fogni.
Sziasztok!

Végre találtam egy ilyen topicot!
Bár jó régen írtatok már remélem lesz itt valaki 😞

AZ érdekelne csak hogy ez a 70 meg 50%-oskedvezmény minden termékre igaz vagy csak etetés?

Szia!

Errõl hallottam, elég durva tömeg lesz, de szerintem érdemes megnézni, mert ha valóban 90%-os kedvezmények lesznek, akkor elég okosan be lehet vásárolni.
Voltam már ott és tényleg érdemes korán menni, mert estére már kb mindent megvesznek..
Hello Edisonson%

Hátjah de mondjuk az sem mindegy mibõl. Mert mondjuk a retro az nem nagyon érdekel de egy converse-ben szívesen benne lennék 😊

Hájó Bodza!

A tesom volt kinn multkor, õ minden ilyen shopos-akciósra ráveti magát, de jól tette mert vett Nekem névnapra egy Nike cipõt😊

Azt mondta, hogy általánosságban ilyen 50-90%-os leértékelés volt tavalyi cuccokból, de az ideibõl is volt pár. No én ennyit tudok.😊
Sziasztok!

Errõl tud-e valaki bõvebbet?
Mi az, hogy akár 90% és milyen márkákra?
Szívesen kinéznék csak az a baj, hogy délelõtt kéne menni mert különben tuti hogy zsúfolásig tele lesz 😞

Biatorbágyi akció

ugye ugye, aztán otthon nézegetheted a nyári ruhákat, most már a nap is süt 😊)
hát azt nem is csodálom, én is nagyon várom már lehet elmegyek majd nyári ruha szempontból is premierbe. 😄
amilyen hideg van, folyamatosan a nyárra gondolok 😄
szerintem is sokkal érdemesebb ilyenkor vásárolni, nyárra is kell gondolni 😊)
hát igen a karácsonyi szezonba azért jobban le vannak rabolva a jó ajánlatok mint most így ünnepek után.
Egy ismerõsöm csak arról panaszkodott h a felhozatal szûkösebb volt mint számított rá, de ez még a téli vásárlószezonba volt.. Hogy most mi a helyzet azt nem tudom
Most ugye február közepéig akciók vannak, és ugye ott alapból olcsóbb minden, tehát rosszul nem lehet járni. Ha nem is mindig azt veszek ott amit akarok, valami másra mindig lecsapok 😊
én a premierben eddig nem csalódtam, de kiváncsi lennék van-e valakinek vmi rossz tapasztalata esetleg. Én ilyen "részben igaz akciókkal" sem találkoztam még ott.
gondolom arra gondol h netán átverés az egész, vagy ferdítenek, vagy csak 'részben igaz'. És sajnos van a alapja a felvetésnek merthát láttunk már ilyet, de hogy a premier esetében jogos-e azt nem tudom
hátulütõ? pl. messze van. meg ha valakit zavar hogy nem a legeslegújabb kollekciót árulják féláron 😄
hellobello
Milyen hátulütõje lenne ? Pontosan mire gondolsz ?

Hát igen... az éremnek 2 oldala van. Nincs valami hátulütõje a dolgonak? Mármint hogy ennyire lenyomják a premier outletben az árakat.
Cserébe viszont utaznod kell, dehát valamit valamiér
Premierben outletben voltam karácsony után és ott teljesen baráti volt a helyzet. Bár lehet, hogy csak olyan napot fogtam ki amikor kevesebben voltak. Pedig sokkal olcsóbb a belvárosi plázáknál.

Oldal 1 / 3Következő →