Kötelezõ biztosítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Muszáj lejjebb adniuk, mert ha valaki jobb ajánlattal kecsegtet, akkor még a régi ügyfelek is távoznak, nemhogy az újak 😛
Ne félj a tökéletességtõl! Úgysem éred el sohasem.
350 €-t fizetek, otthon 37 ezerbe megallna. Csak utanajarok.
" MAI INSURANCE GROUP (MAI) a közép- és kelet-európai speciális biztosítások szolgáltatója 1990-es évi alapítása óta. MAI 17 éves tevékenysége alatt a régióban vezetõ hálozatává vált és irodái mára már 14 régiós országban megtalálhatóak. 2006-ban a kezelt biztosítási és viszontbiztosítási díjak elérték a 60 millió eurót."
Annyira nem lehet rossz ez sem :-)
Aláírás(max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Nekem 10 ezerrel olcsobb jovore a Netrisk-nel, a Tesconal 5 ezerrel dragabb a jelenlegi 46e-nel.<#zavart2>#zavart2>
Szerintetek kotheto ervenyes KGFB kulfoldi autora?
Aláírás(max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Meg ugye azt se felejtsük hogy az alkusz addig játszik nálunk szerepet míg megköttetik az új szerzõdés, utána már csakis a biztosítóval van dolgunk, alkusszal lezárul az ügy 😊
Szóval ha jól megköti, akkor nem lehet belõle probléma..
Ez jo volt azért nem mindegy hogy kevesebbet vagy többet sporolni.Ezez jot nevettem...Bár lehet hogy valaki igy gondolkozik...<#ticking>#ticking>
fry day fry day sálálálláláá
Hali!
Van egy kérdésem a kötelezõvel kapcsolatban:
itt-n megnéztem a 2010 biztosítást, és valamivel olcsóbb lenne de úgy döntöttem hogy maradok. Jól döntöttem-e?Késõbbiekben milyen következményekkel járhat ez?
(válasz gombot nem használtál)
Ha igen, de ennyire alkusz függõ lenne !
biztositok.hu weboldalon kiszámolva a 2010-es Kötelezõ és meglepõ eredményt kaptam!
Allianz Hungária Biztosító Zrt. 16200 Ft Éves díj.
Ez nekem teljesen megfelelõ lenne!
Más weboldalakon, 2 másikon is néztem és mindkettõnél
Allianz Hungária Biztosító Zrt. 29 640 Ft Éves díj.
Hogy lehet ez, hogy biztositok.hu-n ennyivel olcsóbb legyen!
Természetesen mindenhol ugyan úgy, ugyan azokkal az adatokkal töltöttem ki és többször is 2-3 szór is kitöltöttem, hogy ellenõrizzem, de mindig ugyan az lett.
Vélemény?
Miért, tán ez is a színes kategóriába tartozik?
Én azért szerintem maradok a normálisaknál..
Tesco gazdaságos biztosítás ide jutottunk:
http://www2.tescoszolgaltatasok.hu/hu/biztositas/kgfb
Viszont õszintén vezekelnem kell a csúnya poénkodás miatt... egész jónak tûnik a dolog.
Azt mondják itt csak kitöltöm aztán postán megjön a szerzõdés, aláírom és ennyi..
Tavaly kedvezményeket is kaphattál, ha online kötötted... idén még nem néztem körül!
Elvileg mától lehet megint váltani biztosítást.
Nagyon mondogatják hogy mennyire jó neten csinálni.
Mindegy hogy melyik kalkulátort/online kötõt használom? Vagyis mindegyik biztonságos?
Elõször csinálok ilyet, jó lenne gond nélkül letudni minnél elõbb..