Kötelezõ biztosítás

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TommyC
azt mondták, hogy nem érvényes, de mivel külföldre utazom váltsam ki a zöld kártyát is;

dixitque deus fiat lux

TommyC
ok, köszi a választ; holnap még felhívjuk a biztosítót h megkérdezzük pontosan mi van és akkor leírom mit mondtak.

dixitque deus fiat lux

Köszi, egyelõre elég egy "lélekvesztõ", ezzel is lesz még elég bajom.

Ha apud kitölt egy köclcsönadási szerzõdést (bár abban sem vagyok biztos, hogy családon belül szükség van ilyenre), miszerint az autóját legálisan használhatod, akkor érvényes.

TommyC
hûha, nem tudtam, hogy csak én vagyok olyan helyzetbe, hogy a szüleim kocsiját vezetem... másnak nem fordul ez meg a fejébe v mi?...

dixitque deus fiat lux

TommyC
Hali,
ha apám nevén van az autó és a biztosítás, és úgy történne baleset, hogy én vezetek (érvényes jogsival :P) akkor még érvényes a biztosítás?

Tudtok errõl valamit?...

dixitque deus fiat lux

szjuca
Ha van gyereked, kedvezményt kapsz. <#vigyor3>

szjuca
Tegnap felhívott egy nõ és a jelenleginél kb 1200 Ft-al olcsóbb havidíjú biztosítást hozott ki az adataimból, mint a mostani. Kiküldik a szerzõdést, aláírva kell visszaküldeni.

annabella2
mindenképp nézzetek utána valamilyen kalkulátoron, hogy mi merre hány méter! ha minden igaz, én feleannyit fogok perkálni jövõre! :)

Mikor a legolcsóbb a kötelezõ biztosítás? Mert nézik, hogy ki az üzembentartó, ki a tulajdonos, hol laknak, mikor születtek stb... Vidéki rokonokkal nyerhetek?

Nem tudja vki hol lehet, megtalálni a 2007-es biztosítási díjakat?
Nem a csilivili díjszámító hülyeségekre vagyk kíváncsi, hanem vmi táblázatos formára ahol ki van gyûjtve biztosítónként az árakat.
Elvileg megjelent 2 újságban is hétfõn, de azt se tudom melyikben.
De biztos neten is fenn van ez vhol, csak én sehol se találom.
Harly18
Most néztem, s egy öreg autónál, ami 1.3-as motorral rendelkezik, annak az átirása 80 ezer forint :( Kész horror..........

1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Szeptembertõl a vagyonszerzési illetékek jelentõsen emelkedtek, úgyhogy most sokkal többe kerül az átírás. Drága lesz az a skoda...

fifi
ha érdekel van nálam 40ropiért egy bordó 105-ös
csak zöldkártya kell rá

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

csm
skoda lehet csak ne 120-as

ték

BMW 325 iX Rallye Car :)

"Tudom nem mai darab de arre tellik most"

Nehogy már elkezdj mentegetõzni a Skoda miatt, a legjobbak az ilyen volt KGST-s járgányok!<#eljen><#eljen>

ChevyG work
havi 3-4e ft min számithatsz

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

ChevyG work
tapasztalataim szerint a netes biztositások (még a hungária is) nem valos számlálot használnak (kb neten 2x annyi)

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

újra megnyílt a topik <#alien>

<#wilting>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

netrisk.hu

Itt ki tudod számítani, sõt meg is tudod kötni a biztosítást ha már megvan a vas.

Csabesz6
azittem kötelezö olvasmányok...:-c

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

PíszLávJuniti

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

R0sc0
Hali!
Tervezem hogy veszek elsõ autoként, egy Skoda 120-ast :) Tudom nem mai darab de arre tellik most. Azt kérdezném hogy mennyibe kerül havonta egy ilyen kocsi fenntartása, mennyi adot kell rá fizetni, mennyi a kötlezõ biztosítás rá.
Köszönet a segítségért-

← ElőzőOldal 4 / 4