Kötelezõ biztosítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pá
dixitque deus fiat lux
dixitque deus fiat lux
dixitque deus fiat lux
ha apám nevén van az autó és a biztosítás, és úgy történne baleset, hogy én vezetek (érvényes jogsival :P) akkor még érvényes a biztosítás?
Tudtok errõl valamit?...
dixitque deus fiat lux
Nem a csilivili díjszámító hülyeségekre vagyk kíváncsi, hanem vmi táblázatos formára ahol ki van gyûjtve biztosítónként az árakat.
Elvileg megjelent 2 újságban is hétfõn, de azt se tudom melyikben.
De biztos neten is fenn van ez vhol, csak én sehol se találom.
1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
csak zöldkártya kell rá
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nehogy már elkezdj mentegetõzni a Skoda miatt, a legjobbak az ilyen volt KGST-s járgányok!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Tervezem hogy veszek elsõ autoként, egy Skoda 120-ast :) Tudom nem mai darab de arre tellik most. Azt kérdezném hogy mennyibe kerül havonta egy ilyen kocsi fenntartása, mennyi adot kell rá fizetni, mennyi a kötlezõ biztosítás rá.
Köszönet a segítségért-