1570
-
pihe83 #1334 Ez az alap game 1.3 as verzió csak angol,attól félek ha felteszem az ural callt akkor visszaoroszosítja :SS -
#1333 Akkor ehhez a mostani reloadedhez is jó a FAQ-ban található magyarítás? -
#1332 Van mar joval kisebb is Reloaded verzio! -
pihe83 #1331 vajon benne lehet az ural call is?, ha igen és angol is akkor fasza -
#1330 szerintem ez az angol verzió -
pihe83 #1329 erre énis kiváncsi lennék mi ez.... -
#1327 igen, még csak 1 éve... -
szurop #1326 Most én vagyok a hülye/tudatlan, vagy ez az alapjátékról beszél? Ami nemhogy már kijött, hanem már egy kieg is rég kijött hozzá. -
#1324 kijött!!! :D -
dzsozefo #1323 8600GT minden BEST és MAXON -
szurop #1322 Szépnek szép a grafikája, csak nagy a gépigénye, és gyenge grafikára állt be szerintem nálad. Bár egyész jó géped van, úgyhogy próbáld meg felnyomni a graf-t. -
dzsozefo #1321 megnéztem, tényleg ilyen silány ez a játék? Vagy csak nem optimális a 8600GT vel? környezet meg a srác nem valami nagy szám... screamer nagyobb durranás volt -
dzsozefo #1320 köszönöm -
tomie919 #1319 nem gányolja, anélkül nem indul el... -
dzsozefo #1318 hali! muszáj felrakni a starforce cuccost amit kér? nem gányolja össze a gépet? -
#1317 itt egy 100%-os mentés
De ez a faq-ban is benne van -
#1316 Ha google-ba keresel sztem találsz... -
#1315 Ja és ha lehet akkor olyat amiben nincs kieg
előre is köszi
-
#1314 Hello
A segítségetekre lenne szükségem!
Azt szeretném kérni hogy valaki küldjön nekem(persze csak ha nem baj) egy 100% vagy legalább egy 70%-os mentést
e-mailom:[email protected]
Előre is nagyon köszi!!!! -
#1313 Töltsd le a Your Uninstaller!-t... azzal tudod törölni. -
szurop #1310 A vezérlőpultban sem?? -
Ficok #1308 valaki küldje már el légyszi az uninst000.msg filet a [email protected] címre. nemtudom uninstalálni a játékot enélkül :S
köszi -
szurop #1307 Én nem vettem észre hogy javítana a grafikán. De te nem is tudod elképzelni. Lehet hogy valamennyit javít, de nem ennyit az biztos. Hidd el nekem, hogy annyit nem javít, ott valami gond van az 1000%. Ha kicsit belegondolsz abba amit leírtam, észreveheted. Meg azt talán kihagytam, hogy az az istentelen szaggatas az ugyanolyan, ha leveszem a grafikát akkor is. -
#1305 A kieg javít a grafikán, ezért nagyobb a gépigény... az nem segít, hogy újratelepíted, ha kevés a géped. Ezen mit nem lehet érteni? -
szurop #1304 Én is ezért nem vittem végig anno kieggel. Olyan hihetetlen módon beszaggatott nekem, hogy valóságban 2 másodperc, elnyúlt 15 re!!!!!
Pedig kieg nélkül, 1024x768 közepes grafika akadásmentesen futott. Nemtom mi lehet a gond, de többszöri újrarakás sem segített. Egy pályát nyomtam így végig, aztán feladtam. Én is beírtam ide, de senki nem hitt nekem, azt mondták javít a grafikán a kieg, és már nem bírja a gépem. Hát akkor nem vagyok egyedül. -
#1303 hivatalos oldalról töltsd le a a baikal patchet...
-
#1302 Az nem a nagy ret vagy vmi hasonlo map,mert ahhoz van olyan patch,ami ritkitja a novenyzetet!! -
Najpi #1301 Egy problémám akadt a játék során. A bajkáli pályák olyna szinten akadnak, hogy az hihetetlen! Valaki tud erre valami használható tippet?
Ha esetleg valamit számít, akkor a kieg fent van. -
#1300 Talán azért mert nincsenek hozá add-on járművek... lehetne csinállni, nem is olyan nehéz, de még senkinek nem volt kedve lemodellezni... ahogy én tudom. -
koszamalykrem #1299 Az orosz oladról nem tudom, hogy hogyan kell letölteni járműveket!
Tudtok seíteni? Vagy másik címet adni, ahol vannak hozzá jó cuccok! -
cumfu #1297 valaki tudna nekem linelni vagy küldeni email-ben egy mentést? (100% vagy közel 100%-t) email: [email protected]
előre is köszi -
#1296 Ural Callt boltból(vagy megoldod magad), esetleg letöltöd a demoját a hivatalos oldalról.
A többi dolgot pedig fansite-okról vagy szintén a hivatalos oldalról. -
cumfu #1295 és ezeket honnan tudom letölteni? (ural call, havas pályás mód) -
szurop #1294 Igen az a kieg. Van egy mód is hozzá, azzal havas pályákon lehet menni. Az eredeti pályák válnak havassá. -
cumfu #1293 van hoozá valami mód? haver mondta hogy rak be csörlőt, pályákat meg ilyeneket (vagy ő az ural call-ra gondolt?) várom a válasokat -
#1292 Ha zavar tegyél ellene... ha megversz is már csak hülyébb lehetek... -
#1291 csak egy kérdés^^ nem lehetne egy darab S betűt kivenni a fönti "pontossan" szóból?:S mijageci az a "pontossan". olyan, mint az "utánna"...?:F -
#1290 Jolvan... -
Vlala #1289 Bocs a királyi többesért. -
#1288 Egyenlőre még "eggyen vagyok", és nemrég, mikor rájöttem, hogy ez az igazi neve... (vagyis igazábol csak full drive: uaz, de a 4x4-et már nem akartam kivenni...)