1570
  • pihe83
    Ez az alap game 1.3 as verzió csak angol,attól félek ha felteszem az ural callt akkor visszaoroszosítja :SS
  • grebber
    Akkor ehhez a mostani reloadedhez is jó a FAQ-ban található magyarítás?
  • Ombika
    Van mar joval kisebb is Reloaded verzio!
  • pihe83
    vajon benne lehet az ural call is?, ha igen és angol is akkor fasza
  • Bence94
    szerintem ez az angol verzió
  • pihe83
    erre énis kiváncsi lennék mi ez....
  • Hassan B
    igen, még csak 1 éve...
  • szurop
    Most én vagyok a hülye/tudatlan, vagy ez az alapjátékról beszél? Ami nemhogy már kijött, hanem már egy kieg is rég kijött hozzá.
  • hali
    kijött!!! :D
  • dzsozefo
    8600GT minden BEST és MAXON
  • szurop
    Szépnek szép a grafikája, csak nagy a gépigénye, és gyenge grafikára állt be szerintem nálad. Bár egyész jó géped van, úgyhogy próbáld meg felnyomni a graf-t.
  • dzsozefo
    megnéztem, tényleg ilyen silány ez a játék? Vagy csak nem optimális a 8600GT vel? környezet meg a srác nem valami nagy szám... screamer nagyobb durranás volt
  • dzsozefo
    köszönöm
  • tomie919
    nem gányolja, anélkül nem indul el...
  • dzsozefo
    hali! muszáj felrakni a starforce cuccost amit kér? nem gányolja össze a gépet?
  • bulba
    itt egy 100%-os mentés
    De ez a faq-ban is benne van
  • Hassan B
    Ha google-ba keresel sztem találsz...
  • Hoffi
    Ja és ha lehet akkor olyat amiben nincs kieg
    előre is köszi
  • Hoffi
    Hello

A segítségetekre lenne szükségem!
    Azt szeretném kérni hogy valaki küldjön nekem(persze csak ha nem baj) egy 100% vagy legalább egy 70%-os mentést
    e-mailom:[email protected]
    Előre is nagyon köszi!!!!
  • Hassan B
    Töltsd le a Your Uninstaller!-t... azzal tudod törölni.
  • szurop
    A vezérlőpultban sem??
  • Ficok
    valaki küldje már el légyszi az uninst000.msg filet a [email protected] címre. nemtudom uninstalálni a játékot enélkül :S
    köszi
  • szurop
    Én nem vettem észre hogy javítana a grafikán. De te nem is tudod elképzelni. Lehet hogy valamennyit javít, de nem ennyit az biztos. Hidd el nekem, hogy annyit nem javít, ott valami gond van az 1000%. Ha kicsit belegondolsz abba amit leírtam, észreveheted. Meg azt talán kihagytam, hogy az az istentelen szaggatas az ugyanolyan, ha leveszem a grafikát akkor is.
  • Hassan B
    A kieg javít a grafikán, ezért nagyobb a gépigény... az nem segít, hogy újratelepíted, ha kevés a géped. Ezen mit nem lehet érteni?
  • szurop
    Én is ezért nem vittem végig anno kieggel. Olyan hihetetlen módon beszaggatott nekem, hogy valóságban 2 másodperc, elnyúlt 15 re!!!!!
    Pedig kieg nélkül, 1024x768 közepes grafika akadásmentesen futott. Nemtom mi lehet a gond, de többszöri újrarakás sem segített. Egy pályát nyomtam így végig, aztán feladtam. Én is beírtam ide, de senki nem hitt nekem, azt mondták javít a grafikán a kieg, és már nem bírja a gépem. Hát akkor nem vagyok egyedül.
  • Hassan B
    hivatalos oldalról töltsd le a a baikal patchet...

• Ombika
    Az nem a nagy ret vagy vmi hasonlo map,mert ahhoz van olyan patch,ami ritkitja a novenyzetet!!
  • Najpi
    Egy problémám akadt a játék során. A bajkáli pályák olyna szinten akadnak, hogy az hihetetlen! Valaki tud erre valami használható tippet?
    Ha esetleg valamit számít, akkor a kieg fent van.
  • Hassan B
    Talán azért mert nincsenek hozá add-on járművek... lehetne csinállni, nem is olyan nehéz, de még senkinek nem volt kedve lemodellezni... ahogy én tudom.
  • koszamalykrem
    Az orosz oladról nem tudom, hogy hogyan kell letölteni járműveket!
    Tudtok seíteni? Vagy másik címet adni, ahol vannak hozzá jó cuccok!
  • cumfu
    valaki tudna nekem linelni vagy küldeni email-ben egy mentést? (100% vagy közel 100%-t) email: [email protected]

előre is köszi
  • Hassan B
    Ural Callt boltból(vagy megoldod magad), esetleg letöltöd a demoját a hivatalos oldalról.
    A többi dolgot pedig fansite-okról vagy szintén a hivatalos oldalról.
  • cumfu
    és ezeket honnan tudom letölteni? (ural call, havas pályás mód)
  • szurop
    Igen az a kieg. Van egy mód is hozzá, azzal havas pályákon lehet menni. Az eredeti pályák válnak havassá.
  • cumfu
    van hoozá valami mód? haver mondta hogy rak be csörlőt, pályákat meg ilyeneket (vagy ő az ural call-ra gondolt?) várom a válasokat
  • Hassan B
    Ha zavar tegyél ellene... ha megversz is már csak hülyébb lehetek...
  • 12346
    csak egy kérdés^^ nem lehetne egy darab S betűt kivenni a fönti "pontossan" szóból?:S mijageci az a "pontossan". olyan, mint az "utánna"...?:F
  • Hassan B
    Jolvan...
  • Vlala #1289
    Bocs a királyi többesért.
  • Hassan B
    Egyenlőre még "eggyen vagyok", és nemrég, mikor rájöttem, hogy ez az igazi neve... (vagyis igazábol csak full drive: uaz, de a 4x4-et már nem akartam kivenni...)